Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2024-25
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2699
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός άραγε μπορεί να παίξει στο 4 στην Ευρώπη; Έχουν μόνο τον Deck ο οποίος είναι λίγο undersized για τεσσάρι και τραυματίας, τον Garuba και τον Ndiaye ο οποίος όμως λογίζεται σαν 5ος ψηλός όμως νομίζω.mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 10:07 pmΟ Cedi Osman είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεάλ.
Ακόμα κι αν κλείσει τον Osman θέλει σίγουρα άλλη μια καλή μεταγραφή η Ρεάλ. Ειδικά ο Feliz και o Rathan-Mayes στην περιφέρεια είναι μεγάλα στοιχήματα.
0
- shaq7
- Reactions: 6645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.
1
1

-
- Reactions: 1299
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 4 παρα 3 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 1:15 amοσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.
Πιστευω ποναει πολυ στα γκαρντ. Φυσικα αυτα αλλαζουν αλλα σε. Το εχω ψαξει και τι κυκλοφορει. Ακομη και παικτες που δεν εκαναν καλη χρονια αν και παικταραδες οπως ο νειπιερ κλεινουν σιγα σιγα αλλου. Και του eurocup πι αποκαλυψεις οι περσινες δεν ηταν και τοσο δυνατοι παικτες νομιζω. Τεσπα θα δουμε η ρεαλ εχει τον τροπο να βγαζει λαγους απο το ισπανικο πρωταθλημα
0
-
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 1299
- Προειδοποιήσεις:
1
Christofis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 2:45 pmΟ οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 3 παρα 4 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 1:15 amοσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.
Πιστευω ποναει πολυ στα γκαρντ. Φυσικα αυτα αλλαζουν αλλα σε. Το εχω ψαξει και τι κυκλοφορει. Ακομη και παικτες που δεν εκαναν καλη χρονια αν και παικταραδες οπως ο νειπιερ κλεινουν σιγα σιγα αλλου. Και του eurocup πι αποκαλυψεις οι περσινες δεν ηταν και τοσο δυνατοι παικτες νομιζω. Τεσπα θα δουμε η ρεαλ εχει τον τροπο να βγαζει λαγους απο το ισπανικο πρωταθλημα
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1028
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1028
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω η Ρεάλ θέλει πιο πολύ έναν κόμπο γκαρντ παρά έναν ακόμα φόργουορντChristofis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 2:45 pmΟ οσμαν δεν μου αρεσει για αντι γιαμπουσελε γιατι είναι περισσοτερο 4 παρα 3 και εχει μουσα χεζονια να τρακαρουν και να ανεβοκατεβαινουν θεση ευκολα φυσικα. Ε σεν γινεται να παρεις και αλλο παικτη στους δυο καλυτερους σου παικτες επιθετικα( καμπατσο περισσοτερο οργανωτης και ο Ταβαρε περισσοτερο αμυντικα) .shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 1:15 amοσμαν μεταγραφαρα οποιος τον παρει..παιζει και 4 οπως ο χεζονια πχ αλλα 3ρι ειναι..το καλυτερο σεναριο για ρεαλ ειναι να παρει οτζελεγιε και μπερτανς.Εκτος και βαλει οτζελεγιε 4ρι,οσμαν 3ρι και πια ο μουσα παιζει μονο 2.Αν γυρισει βεβαια και ο ντεκ τρακαρουν ,δεν ξερω τα μπερδεψε λιγο η ρεαλ με τους φελιζ και μεγιες πως λεγεται..Τον μεγιες ειδικα δεν εχω ιδεα πως παιζει για να εχω αποψη,ο φελιζ ειναι λιγο μινι καμπατσο.
0
- coach blue
- Reactions: 1376
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αποσυρθηκε ο τεραστιος . Ο θρυλικος καιλ χαινς .
Το μεγαλυτερο γουατ ιφ για τον ολυμπιακο . Αν τον ειχαν ανανεωσει εγκαιρα που θα ειχε σταματησει το κοντερ σε κατακτησεις για την ομαδα ;
Η συντριπτικη πλειοψηφια οσων παικτων επαιξαν μαζι του τον θεωρει σαν τον καλυτερο συμπαικτη που ειχαν ποτε .
Ενας απο τους αγαπημενους μου ολων των εποχων
Το μεγαλυτερο γουατ ιφ για τον ολυμπιακο . Αν τον ειχαν ανανεωσει εγκαιρα που θα ειχε σταματησει το κοντερ σε κατακτησεις για την ομαδα ;
Η συντριπτικη πλειοψηφια οσων παικτων επαιξαν μαζι του τον θεωρει σαν τον καλυτερο συμπαικτη που ειχαν ποτε .
Ενας απο τους αγαπημενους μου ολων των εποχων

3
2
1

-
- Reactions: 537
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιά κατηγορία μόνος του. Ο παίκτης που άλλαξε τα δεδομένα στη θέση "5" στην Ευρώπη και, κατά την γνώμη μου, το καλύτερο πεντάρι που φόρεσε τα ερυθρόλευκα την τελευταία εικοσαετία βάση προσφοράς... αγαπημένος!coach blue έγραψε: ↑Τετ Σεπ 04, 2024 3:04 pmΑποσυρθηκε ο τεραστιος . Ο θρυλικος καιλ χαινς .
Ενας απο τους αγαπημενους μου ολων των εποχων![]()
3
2
1