αλεξ οντως λογικο να μειωσεις χρονο απο παπ γουοκαπ αλλα ο μπαρτζω θα κοιταξει πρωτα πως να κερδιζει..οποτε ισως δεν μπορει να τους αφηνει και πολυ εξω..
Συντονιστής: Captains
Θέσεις 1-2, μοιρασμένος χρόνος σε Γουόκαπ, Γκος, Βιλντόζα, Ντόρσεϊ. Όταν επιστρέψει ο Έβανς το ξανασκεφτόμαστε.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 11:27 amΕπειδη εχω μια κουβεντα με φιλο Ολυμπιακο, πως βλεπετε το rotation στο 1-2-3?
Δηλαδη τους Γουοκαπ-Γκος-Εβανς απο Ιανουαριο-Λαρετζακη-Βιλντοζα-Ντορσει-Φουρνιε-Μακισικ-Παπανικολαου?
Γιατι εβαλα ενδεικτικα χρονους στον καθενα,πετσοκομμενους μεν αλλα ρεαλιστικους οχι στυλ 15 λεπτα στον Φουρνιε και 10 στον Γκος, αλλα δεν βγαινουν τα κουκια...Ξεφευγουν πολυ απο τα 120 λεπτα που ειναι οι 3 θεσεις.
Μην αγωνιάς! Θα τη βρει την άκρη αυτός που πρέπει!j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 11:47 amΕπειδη θεωρω πολυ πιθανο ο Εβανς να γυρισει οκ απο Ιανουαριο και να πρεπει να μπει στο ροτεισον, βλεπω να υπαρχει προβλημα...Και φυσικα αν ο Μακισικ με τον Λαρετζακη βγουν ουσιαστικα εκτος ροτεισον στην ευρωλιγκα,θα αρχισει και η γκρινια γιατι αποκλειεται να συμβιβαστουν παιζοντας μονο στην Α1 που το 90% των αγωνων ειναι αδιαφοροι. Ισως πρεπει να φυγει ο Μακισικ για να αποσυμφορηθει η κατασταση στην περιφερεια.AlexD έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 11:43 am
Νομίζω ότι για αρχή αφήνουμε εκτός τους χρόνους του Έβανς και αν φτάσουμε στην συνθήκη να είναι αυτός και όλοι οι υπόλοιποι υγιής τότε ψαχνόμαστε.
Γνώμη μου είναι ότι σαν μπούσουλα έχουν 25' Φουρνιε, 20' οι Γουόκαπ/Παπ/Ντόρσεϊ και 15' οι Βιλντοζα/Γκος. 115' και 5' που θα πάρει ο Πίτερς.
Μακκισικ/Λαρε σε κάποια ματς 0 σε άλλα θα πάρουν τον χρόνο κάποιου, ειδικά τις εβδομάδες με 3 ματς ενώ στην Α1 ο Λαρε θα παίρνει χρόνο κανονικά.
Προφανώς κάποιο ματς θα παίξει 5' ο Βιλντοζα ή ο Γκος ή λιγότερο ένας εκ των Γουόκαπ/Παπ και κάποιο περισσότερο, είναι πολλά τα ματς.
Δεν αγωνιω,απλα κουβεντα να γινεται!Θα το δουμε μεσα στην σεζον,και εγω πιστευω οτι απο δω απο κει θα τα κουμανταρει,αλλα δεν παυει να ειναι λεπτο θεμα οι χρονοι!montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 12:32 pmΜην αγωνιάς! Θα τη βρει την άκρη αυτός που πρέπει!j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 11:47 am
Επειδη θεωρω πολυ πιθανο ο Εβανς να γυρισει οκ απο Ιανουαριο και να πρεπει να μπει στο ροτεισον, βλεπω να υπαρχει προβλημα...Και φυσικα αν ο Μακισικ με τον Λαρετζακη βγουν ουσιαστικα εκτος ροτεισον στην ευρωλιγκα,θα αρχισει και η γκρινια γιατι αποκλειεται να συμβιβαστουν παιζοντας μονο στην Α1 που το 90% των αγωνων ειναι αδιαφοροι. Ισως πρεπει να φυγει ο Μακισικ για να αποσυμφορηθει η κατασταση στην περιφερεια.
απιθανο να γινει..εδω το 23 γκρινιαζε ο σλουκας που επαιζε και 25λ..Μπορει ο ντορσει πχ να παιζει 25λ και να του φταινε ολα..Ολο και καποιοι θα γκρινιαζουν,πιθανοτατα 1-2 να καουν..Το θεμα μας ομως ειναι να παρουμε την ευρωλιγκα(και το πρωταθλημα δευτερευοντως) και οχι να τους εχουμε ολους χαρουμενους,αυτοι θα πρεπει να ειναι επαγγελματιες γιατι γιαυτο πληρωνονται..
Σακ και Λάρι ίσως είναι οι 2 με τις λιγότερες πιθανότητες να γκρινιάξουν για το οτιδήποτε. Ο Λάρι ξέρει ότι έχει ταβανιάσει τη καριέρα του και είναι και ψιλοτυχερος που είναι εκεί που είναι (μισθός, αγάπη από κόσμο, σχέση με προπονητή). Ο δε Σακ άμα του πει ο B να πάει μια βδομάδα στο Σύνταγμα να πουλάει καστανα, θα πάει και θα πάρει και τη Μπεριλ για ταμείο. Μιλάμε για λατρεία
Αναγκαστικά κάποιοι παίκτες θα παίζουν ελάχιστα έως καθόλου στην Ευρωλίγκα, με "αντάλλαγμα" να παίζουν παραπάνω στο πρωτάθλημα. Παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης και ο Μήτρου Λονγκ πρωτίστως, και οι McKissic-Wright κατά δεύτερο λόγο στην Ευρώπη θα είναι οι 11οι-12οι παίκτες του rotation, αλλά στα εγχώρια ματς θα έχουν γύρω στα 15-20 λεπτά μέσο όρο λογικά. Στους ψηλούς είναι πιο μετρημένα τα κουκιά (ειδικά στην αρχή χωρίς Fall), αλλά από το 1 έως το 3 υπάρχουν πολλές λύσεις οπότε έχει την ευελιξία κάθε εβδομάδα να αφήνει κι έναν άλλον παίκτη έξω ο Μπαρτζώκας.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 12:30 pmΠαντως προσωπικα δεν θυμαμαι ομαδα με τετοιο βαθος στην ευρωλιγκα.
Γουοκαπ,Γκος,Εβανς
Φουρνιε,Ντορσευ,Βιλντοζα,Λαρετζακης,Μητρου Λονγκ
Παπανικολαου,Μακισικ
Βεζενκοφ,Πιτερς
Μιλουτινοφ,Φαλ,Ραιτ
και δεν εβαλα τον Πετρουσεφ που λογικα θα παει στον Αστερα.
Μιλαμε για 14 παικτες-χωρις τον Μητρου Λονγκ-που ολοι εχουν σοβαρο ρολο.
Θα ειναι πολυ ενδιαφερον να δουμε πως θα το διαχειριστει ολο αυτο ο Μπαρτζωκας, να τους εχει ολους ετοιμοπολεμους,σε φορμα,και χαρουμενους με τον χρονο και τον ρολο τους.
Εγώ έχω πει μια γνώμη περί του θέματος, αλλά εδώ κάποιοι μου λένε να μην έχω τόσο άγχος για την ομάδα τους. Θεωρώ καταρχάς πως οι χρόνοι και οι ρόλοι θα αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και το rotation του Μπαρτζώκα θα χωριστεί σε 3 βασικά τμήματα. Πρώτη φάση απο την αρχή της σεζόν έως τα Χριστούγεννα, όπου θα παίζει ελάχιστα ο Φαλ, καθόλου ο Έβανς προφανώς, θα γίνεται συντήρηση σε Παπανικολάου και Γουοκαπ και θα παίζουν αρκετά οι Βιλντοζα και Φουρνιε για να προσαρμοστούν σύντομα. Η δεύτερη φάση είναι το ζουμί, αυτή που θα δούμε στο 2ο γύρο της γιουρολιγκ και θα κρίνει και η τελική κατάταξη, τη Τρίτη φάση δεν μπορούμε να τη προβλέψουμε, δηλαδή το rotation στα πλειοφ, το φαιναλ 4 και τους τελικούς της Α1, αυτό θα προκύψει με βάση την εικόνα των παιχτών όλη τη σεζόν.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 11:27 amΕπειδη εχω μια κουβεντα με φιλο Ολυμπιακο, πως βλεπεται το rotation στο 1-2-3?
Δηλαδη τους Γουοκαπ-Γκος-Εβανς απο Ιανουαριο-Λαρετζακη-Βιλντοζα-Ντορσει-Φουρνιε-Μακισικ-Παπανικολαου?
Γιατι εβαλα ενδεικτικα χρονους στον καθενα,πετσοκομμενους μεν αλλα ρεαλιστικους οχι στυλ 15 λεπτα στον Φουρνιε και 10 στον Γκος, αλλα δεν βγαινουν τα κουκια...Ξεφευγουν πολυ απο τα 120 λεπτα που ειναι οι 3 θεσεις.
Η απάντηση είναι "εξαρτάται". Αν μου εγγυηθείς ότι ο Έβανς επιστρέφει έστω στο 80% καίω τον Γκος, αν μου πεις ότι θα είναι η σκιά του εαυτού του καίω τον Βιλντόζα. Ο Γκος και ο Γουοκαπ είναι οι μοναδικοί σας άσοι, ο Βιλντόζα δεν παίζει στο "1" ούτε με αίτηση για πάνω από κάποια δευτερόλεπτα στο τέλος των επιθέσεων, πιο playmaker είναι ο Fournier βασικά παρά ο Luka. Άρα αν ο Έβανς επιστρέψει υγιής και μπορεί να μοιράζεται τη θέση με τον Γουοκαπ, τότε ο Γκος περισσεύει. Αλλιώς αναγκαστικά καις τον Βιλντόζα γιατί δεν μπορείς να βγάλεις τη σεζόν με έναν ασο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 1:34 pmΑν έπρεπε να διώξετε /καψετε έναν εκ των γκος βιλντοζα ποιος θα ταν ;;
Για μένα ενώ τον βιλντοζα τον θεωρώ καλύτερο παίκτη νομίζω ο γκος κολλάει καλύτερα με το ρόστερ όπως είναι τώρα γιατί είναι καλύτερος αμυντικός ενώ δεν παίζουμε και τόσο πικ εν ρολ που είναι καλός ο βιλντοζα ούτε χρειαζόμαστε καλύτερο σουτέρ του γκος.. Μόνο οι τραυματισμοί του γκος ίσως τον πάνε πίσω αλλά είναι σταθερός παίκτης .. θα σου παίξει μονίμως στο 7-8 .. ο βιλντοζα μπορεί να σου βγει 10 αλλά μπορεί και 5.
Επίσης ο γκος ταιριάζει με όλα τα γκαρντ μας , ο βιλντοζα μου φαίνεται μόνο με γουοκαπ μπορεί.
Χωρίς τον φουρνιε θα ταν ανάποδα η κουβέντα αλλά πλέον το σουτ , το clutchness και το αναπάντεχο το παίρνεις από τον φουρνιε ..έχω την εντύπωση ότι τον πήραμε για αντί φουρνιε και τώρα περισσεύει
Υστερόγραφο :JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 1:41 pmΗ απάντηση είναι "εξαρτάται". Αν μου εγγυηθείς ότι ο Έβανς επιστρέφει έστω στο 80% καίω τον Γκος, αν μου πεις ότι θα είναι η σκιά του εαυτού του καίω τον Βιλντόζα. Ο Γκος και ο Γουοκαπ είναι οι μοναδικοί σας άσοι, ο Βιλντόζα δεν παίζει στο "1" ούτε με αίτηση για πάνω από κάποια δευτερόλεπτα στο τέλος των επιθέσεων, πιο playmaker είναι ο Fournier βασικά παρά ο Luka. Άρα αν ο Έβανς επιστρέψει υγιής και μπορεί να μοιράζεται τη θέση με τον Γουοκαπ, τότε ο Γκος περισσεύει. Αλλιώς αναγκαστικά καις τον Βιλντόζα γιατί δεν μπορείς να βγάλεις τη σεζόν με έναν ασο.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 1:34 pmΑν έπρεπε να διώξετε /καψετε έναν εκ των γκος βιλντοζα ποιος θα ταν ;;
Για μένα ενώ τον βιλντοζα τον θεωρώ καλύτερο παίκτη νομίζω ο γκος κολλάει καλύτερα με το ρόστερ όπως είναι τώρα γιατί είναι καλύτερος αμυντικός ενώ δεν παίζουμε και τόσο πικ εν ρολ που είναι καλός ο βιλντοζα ούτε χρειαζόμαστε καλύτερο σουτέρ του γκος.. Μόνο οι τραυματισμοί του γκος ίσως τον πάνε πίσω αλλά είναι σταθερός παίκτης .. θα σου παίξει μονίμως στο 7-8 .. ο βιλντοζα μπορεί να σου βγει 10 αλλά μπορεί και 5.
Επίσης ο γκος ταιριάζει με όλα τα γκαρντ μας , ο βιλντοζα μου φαίνεται μόνο με γουοκαπ μπορεί.
Χωρίς τον φουρνιε θα ταν ανάποδα η κουβέντα αλλά πλέον το σουτ , το clutchness και το αναπάντεχο το παίρνεις από τον φουρνιε ..έχω την εντύπωση ότι τον πήραμε για αντί φουρνιε και τώρα περισσεύει
Από εκεί και πέρα αν ο Έβανς επιστρέψει και μέχρι τότε ο Γκος βγάζει ματιά και ο Βιλντόζα έχει τα ίδια ψυχολογικά που είχε και στον παο (επειδή δεν είναι σταρ της ομαδας), τότε και πάλι κρατάς Γκος και πας τον Έβανς στο 2. Μικρή σημασία έχει λοιπόν το Γκος ή Βιλντοζα αν ο Έβανς επιστρέψει, η απαντηση θα δοθεί με βάση την εικόνα τους στον 1ο γύρο της γιουρολιγκ, αν ο Έβανς δεν επιστρέψει, ο Γκος είναι απαραίτητος.