chainsaw έγραψε: ↑Παρ Σεπ 06, 2024 9:09 am
j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 5:27 pm
Nαι περιμενα ακριβως οσα έκανε,και περισσοτερα γιατι τον παικτη τον εβλεπα απο οταν διεπρεπε στους Χιτ,δεν τον εμαθα απο τα αθλητικα μμε.
Το ιδιο καταγραφονται οι δηλωσεις ολων των προπονητων..Απο τη στιγμη που μιλαει δημοσια,εκτιθεται και στον κοσμο.Απλα ενα συγκεκριμενο μεσο ειναι καυστικο προς τον κοουτς Μπαρτζωκα.
Εγω δεν χρειαζομαι το σχολιο κανενος μεσου να με επιρρεασει,μου αρκουν οι δηλωσεις του για να κρινω τι βλεπω/ακουω/διαβαζω.
Δεκτά όλα. Πώς γίνεται όμως η συντριπτική πλειοψηφια των οπαδών του ΠΑΟ να αναπαράγει ακριβώς αυτά που γράφει αυτό το καυστικό μέσο; Μήπως επηρεάζονται ηθελημένα ή μη; Ο ένας θα ψήσει τον άλλο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Απαντήσεις για τις περισσότερες δηλώσεις του Μπαρτζώκα υπάρχουν. Απλά σε κάποιους δεν φτάνουν ποτέ και κάποιοι άλλοι απλά δε θέλουν να τις ακούσουν. Έχουν φτιάξει μια γνωμη στο μυαλό τους και δεν ενδιαφέρονται να την αναθεωρησουν.
Σιγουρα μεσα στην μαζα του κοσμου,θα ειναι και καποιοι που θα επιρρεαζονται απο καποια στοχευμενα αρθρα,και θα κανουν την τρίχα τριχιά.
Ο Μπαρτζωκας ειναι κοουτς του Ολυμπιακου,δεδομενα θα ειναι δεκτης απο αρνητικα σχολια,απο κραξιμο,απο απο απο.Ειναι η θεση του τετοια.Κακως θα πω εγω, αλλα δυστυχως ετσι ειμαστε σαν λαος,σαν οπαδοι,ειδικα στο Παναθηναικος-Ολυμπιακος.
Ο Σφαιροπουλος που παντα ηταν μετρημενος και δεν προκαλουσε, στα ματς στο ΟΑΚΑ τα ακουγε και αυτος, ή παλιοτερα τα ακουγε το τοτεμ του ελληνικου μπασκετ, ο τρισμεγιστος Γιαννακης, δεν θα τα ακουει ο Μπαρτζωκας που ηταν αλαζονας εναντιον του Παναθηναικου σε καθε του δηλωση σχεδον,και σε καθε ματς δινει σοου σε επιπεδα επιθεωρησης στον παγκο του Ολυμπιακου?
Δινει αφορμες και ειναι δεκτης αυτων των αντιδρασεων.
Συγγνωμη,αλλα οταν ενας προπονητης φτανει σε σημειο να ψαχνει με το βλεμα του 2 παλιους του παικτες,για να τον δουν και αυτοι και να τους φωναζει "αυτος",την ωρα που κανει δηλωσεις στην καμερα και τον βλεπει η μιση Ελλαδα , ε , δεν νομιζω οτι συνολικα ειναι αδικημενος απο ενα μμε το οποιο και μονο φταιει για την κατασταση που εχει δημιουργηθει.
Τον Μπαρτζωκα προπονητικα,για το εργο του,την δουλεια του, τον εχω σε τεραστια εκτιμηση,οχι τωρα, αλλα εδω και 10 χρονια.Αλλα για δηλωσεις-αντιδρασεις κλπ,δεν εχω την αντιστοιχη εκτιμηση