O Evan Fournier στον Ολυμπιακό

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 06, 2024 2:05 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 1:42 am
shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 11:37 pm
Νομίζω είναι όπως τα λέει ο pan24 και ο kojito για τη θέση του Fournier. Θα παίρνει 20 λεπτά στο "3" (άλλα τόσα ο Παπ) και επιπλέον 5-10 λεπτά στο "2" αναλόγως την εικόνα των Dorsey & Fournier. Στα ματς που ο Παπανικολάου θα είναι απαραίτητο να παίζει περισσότερο, ο Fournier τότε θα παίζει πιο πολύ ως 2αρι και κατά συνέπεια θα μειώνεται ο χρόνος των άλλων δύο. Αλλα η κύρια θέση του θα ναι στο "3", αλλιώς καίγεται ένα από τα γκαρντ σας.
ναι δεν διαφωνω ,το ιδιο λεω και εγω.. συγκεκριμενα ματς οπως φ4,τελικους κτλ επειδη ο παπ θα ειναι αναγκαιος θα παιζουν αρκετα μαζι..
Ετσι οπως ειναι το ροστερ αναγκαστικα θα παρει τα περισσοτερα λεπτα στο 3 στην ρεγκιουλαρ.Αν εχουμε φτασει φ4 δεν νομιζω οτι θα κοιταξουμε μην καψουμε καποιον..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 5:39 am

shaq7 έγραψε:
Εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι αν δεν παίζει ο Έβανς η 5δα που θα παίζει στα κρίσιμα ,ματς που κυνηγάμε κτλ θα ναι το γουοκαπ φουρνιε παπ βεζε και οποίο 5ρι ταιριάζει με τον αντίπαλο ..

Δεν υπάρχει περίπτωση ο παπ να μην είναι μέσα όταν καίει η μπάλα.. σιγά μην είναι ο ντορσει μέσα η ο βιλντοζα
ο βιλντοζα στραβωνει αν εχει μ.ο κατω απο 20 λεπτα,στον παο ειχε 15 και εκανε μουτρα,οταν δεν ηταν τραυματιας κανα 3μηνο με ενα διαστρεμμα βεβαια

ο ντορσει αν δεν παιζει και αυτος κανα 20λεπτο τουλαχιστον ε ξερετε τι κανει μην τα γραφω

εγω νομιζω οτι ο φουρνιε στα κρισιμα παιχνιδια και με συγκεκριμενους αντιπαλους ο φουρνιε θα παιζει στο 2

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 5:40 am

Giwrgos_AEK έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:14 am
Mου φαίνεται φιλέλληνας ο Φουρνιέ! Αναφερεται σε 2 ελληνες παίκτες (Παπαλούκα αυτός ήταν ο αγαπιημενος του και Πρίντεζης με το νικητηριο σουτ με ΤΣΣΚΑ) όσον αφορά τον Ολυμπιακό το πως έγινε η αγαπημένη του ομάδα

ειχε και στο δωματιο του αφισα του ζαρκο και ο πατερας του επινε τσιπουρα στην κοκκινια :mrgreen:

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 8:46 am

μεγαλωσε με τριποντα Παπαλουκα....
Βεβαια ηταν ενα δεκαεξαχρονο στο Παρισι που πηγε στο φ4 στο Μπερσι.Λογικο να ανασυρει οτι θυμαται κ εχει σχεση με τη νεα του ομαδα...

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Σεπ 06, 2024 8:58 am

Το οτι η αγαπημενη του ομαδα ηταν ο Ολυμπιακος,αγγιζει και λιγο το οριο της παπατζας,αλλα να ειναι ο Παπαλουκας ο αγαπημενος του παικτης, ειναι λογικοτατο, μιλαμε για εναν απο τους τοπ πλευ μεικερ στην ιστορια.

Delpo1987

senior
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 9:32 am

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι αν δεν παίζει ο Έβανς η 5δα που θα παίζει στα κρίσιμα ,ματς που κυνηγάμε κτλ θα ναι το γουοκαπ φουρνιε παπ βεζε και οποίο 5ρι ταιριάζει με τον αντίπαλο ..

Δεν υπάρχει περίπτωση ο παπ να μην είναι μέσα όταν καίει η μπάλα.. σιγά μην είναι ο ντορσει μέσα η ο βιλντοζα
ο βιλντοζα στραβωνει αν εχει μ.ο κατω απο 20 λεπτα,στον παο ειχε 15 και εκανε μουτρα,οταν δεν ηταν τραυματιας κανα 3μηνο με ενα διαστρεμμα βεβαια

ο ντορσει αν δεν παιζει και αυτος κανα 20λεπτο τουλαχιστον ε ξερετε τι κανει μην τα γραφω

εγω νομιζω οτι ο φουρνιε στα κρισιμα παιχνιδια και με συγκεκριμενους αντιπαλους ο φουρνιε θα παιζει στο 2
Αυτό το ότι ο Βιλντοζα στραβώνει αν παίζει κάτω από 20 λεπτά ακούγεται σαν αυτό που λέγαμε εμείς πέρυσι ότι ο Σλούκας θέλει περισσότερο χρόνο κτλ και τελικά ίδια λεπτά συμμετοχής είχε περίπου , αλλά δε φάνηκε και πολύ στραβωμένος . Ότι ο Βιλντοζα ηταν ξενερωμενος την προηγούμενη χρόνια έχει να κάνει με το πως τον διαχειρίστηκε ο Αταμαν , εννοώ ότι τον έβγαλε στη σέντρα με δημόσιες δηλώσεις από τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς . Επισης ο Βιλντοζα θέλει τη μπάλα στα χέρια όταν παίζει σε εσας είτε με τον Ναν είτε με το Σλουκα λειτουργούσε σαν σποτ απ παίχτης. Λογω αυτών των δυο νομίζω έχασε τον παίχτη και όχι επειδή τον έβαζε 2 λεπτά περισσότερα ή δυο λιγότερα . Με τον Ναν μοιραζόταν τη θέση δε νομίζω ότι είναι τόσο εκτός πραγματικότητας ο Βιλντοζα και να μην καταλάβαινε ότι ο άλλος με τα παιχνίδια που κάνει θα έχει περισσότερο χρόνο . Δεν αντιδρούν όλοι οι παίχτες το ίδιο . Σε κάποιους λειτουργεί αυτή η διαχείριση σε κάποιους όχι . Άρα είναι πιο σημαντικό το πως θα τον χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζωκας και όχι το ποσο . Αν όταν είναι μέσα του δώσει τη μπάλα να στήνει τα pnr ή να φτιάχνει τα σουτ του , θεωρώ ότι θα είναι μια χαρά και με 15 λεπτά μο με συγκεκριμένο ρόλο και θα βοηθάει να αλλαζει ο ρυθμός όταν κολλάμε . Αν τον βάλει να κάνει γύρω γύρω και να κόβει και εγω πιστεύω ότι δε θα πιασει

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 12:02 pm

j-kidd13 έγραψε:
Το οτι η αγαπημενη του ομαδα ηταν ο Ολυμπιακος,αγγιζει και λιγο το οριο της παπατζας,αλλα να ειναι ο Παπαλουκας ο αγαπημενος του παικτης, ειναι λογικοτατο, μιλαμε για εναν απο τους τοπ πλευ μεικερ στην ιστορια.
Ο ίδιος τα λέει όμως .. και δεν είναι ότι ο φουρνιε είναι ο λαρε η ο μπογρης και έχει ανάγκη να πουλήσει ολυμπιακοφροσυνη..Εντωμεταξύ δεν έχει πει και τίποτα περίεργο , ήταν 16 και βρέθηκε στην κερκίδα μας και από τότε μας υποστηρίζει αφού ο αγαπημένος του παίκτης έπαιζε σε μας.. φυσιολογικό μου ακούγεται και εγώ «υποστηρίζω» την Γιούβε επειδή έπαιζε ο Ζιντάν ..
Δεν μου φαίνεται παπατζης σαν τον χεζονια αφού ούτε διαπραγμάτευση δεν έκανε .. βέβαια θα φανούν όλα αυτά στο μέλλον ..

Ο βιλντοζα τι μουτράκια έκανε ;; Νομίζω ήταν άψογος σε συμπεριφορά .. Ήξερε ότι δεν τον διάλεξε ο προπονητής , ο αταμαν δεν θεωρώ ότι του φερόταν καλά (καλά γενικά πέταγε έξω όποιον έκανε λάθος και δεν είχε υπομονή με κανεναν ) , νομίζω είχαν βριστεί κιόλας ; Παρόλα αυτά στον τελικό ήταν κομβικός ..Μακάρι δηλαδή και σε μας αν δεν παίζει να είναι τόσο επαγγελματίας ..

Ο ντορσει είναι ο πιο επίφοβος για μένα ..Δεν ξέρω αν τον παίρνει να κάνει ότι στην φενερ.. νομίζω εκεί με τον Σάρας τα χε περισσότερο ..αλλά να παίζει 15λ και να είναι επαγγελματίας δεν μου φαίνεται εφικτό ..

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 06, 2024 12:04 pm

j-kidd13 έγραψε:
Μου θύμισες τις παπάτζες του SUPER MARIO...

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Σεπ 06, 2024 12:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αν αρχίσουν τις γκρίνιες κακό του κεφαλιού τους. Κανενός η καριέρα δεν είναι σε σημείο να τους παίρνει να έχουν μούτρα ή να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Επίσης θα υπάρχουν εναλλακτικές στο ρόστερ σε περίπτωση που κάποιος κάνει τον δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Σεπ 06, 2024 12:17 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:04 pm
j-kidd13 έγραψε:
Μου θύμισες τις παπάτζες του SUPER MARIO...
Aυτος ειναι ο αρχιπαπατζης,το εχει παει σε αλλο επιπεδο, ειναι με διδακτορικο...

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Σεπ 06, 2024 12:23 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:02 pm
j-kidd13 έγραψε:
Ο ίδιος τα λέει όμως .. και δεν είναι ότι ο φουρνιε είναι ο λαρε η ο μπογρης και έχει ανάγκη να πουλήσει ολυμπιακοφροσυνη..Εντωμεταξύ δεν έχει πει και τίποτα περίεργο , ήταν 16 και βρέθηκε στην κερκίδα μας και από τότε μας υποστηρίζει αφού ο αγαπημένος του παίκτης έπαιζε σε μας.. φυσιολογικό μου ακούγεται και εγώ «υποστηρίζω» την Γιούβε επειδή έπαιζε ο Ζιντάν ..
Δεν μου φαίνεται παπατζης σαν τον χεζονια αφού ούτε διαπραγμάτευση δεν έκανε .. βέβαια θα φανούν όλα αυτά στο μέλλον ..

Ο βιλντοζα τι μουτράκια έκανε ;; Νομίζω ήταν άψογος σε συμπεριφορά .. Ήξερε ότι δεν τον διάλεξε ο προπονητής , ο αταμαν δεν θεωρώ ότι του φερόταν καλά (καλά γενικά πέταγε έξω όποιον έκανε λάθος και δεν είχε υπομονή με κανεναν ) , νομίζω είχαν βριστεί κιόλας ; Παρόλα αυτά στον τελικό ήταν κομβικός ..Μακάρι δηλαδή και σε μας αν δεν παίζει να είναι τόσο επαγγελματίας ..

Ο ντορσει είναι ο πιο επίφοβος για μένα ..Δεν ξέρω αν τον παίρνει να κάνει ότι στην φενερ.. νομίζω εκεί με τον Σάρας τα χε περισσότερο ..αλλά να παίζει 15λ και να είναι επαγγελματίας δεν μου φαίνεται εφικτό ..
Η ομάδα λέει τα καλύτερα συμπεριφορά του Βιλντοζα, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα παρόλο που δεν έπαιζε, απλά πνευματικά δεν άντεξε τις απαιτήσεις και ειδικά σε πιο δεύτερο ρόλο. Όχι δεν είχαν βριστεί με τον Αταμαν. Ο παίχτης φεύγει ικανοποιημένος απτην ομάδα γιατί αν και δεν έπαιζε πήρε τίτλους και μάλιστα σε πλειοφ και τελικό με ρεαλ μπόρεσε να προσφέρει. Δεν ξέρω πως θα του φανεί μια δεύτερη ίδια χρονιά, που για άλλον ρολο πήγε σε μια ομάδα και άλλον τελικά θα έχει. Αυτή είναι απλά η γνώμη μου βέβαια και μπορεί να λέω και μπαρούφες.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Παρ Σεπ 06, 2024 12:35 pm

Φουρνιέ, Χεζόνια και λοιποί Ευρωπαίοι μπασκετμπολίστες που μεγάλωσαν την τελευταία τριακονταετία έχουν το ελαφρυντικό όσον αφορά τις κατά καιρούς δηλώσεις εκτίμησης ότι έζησαν στα χρόνια της γιγάντωσης του ελληνικού μπάσκετ, οπότε είναι εύλογο ότι θα έχουν μνήμες και θετικές εντυπώσεις και για τους δύο αιώνιους που έχουν γράψει με διάφορους τρόπους την ιστορία του αθλήματος στην Ευρώπη. Όση παπάτζα και υστεροβουλία να υπάρχει στις δηλώσεις τους, υπάρχει και το στάτους των αιώνιων που δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό την όλη κατάσταση. Σε αντιδιαστολή θα έλεγα ότι είναι οι εντελώς γελοίες και κουφές δηλώσεις του Λουτσιάνο ντε Σόουζα όταν πήγε το '98 στον Ολυμπιακό (μετά από αρκετά καλή τριετή παρουσία στη Skoda Ξάνθη) και στις πρώτες δηλώσεις του παρουσίασε χωρίς καμία συστολή τον εαυτό του ως παιδιόθεν οπαδό των ερυθρολεύκων από την εποχή που μάθαινε το τόπι στις αλάνες της Βόλτα Ρεντόντα στο Ρίο ντε Τζανέιρο! :lol:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 12:35 pm

Ε εμείς πλέον δεν έχουμε τον βιλντοζα να βγει μπροστά ..αν το κάνει ακόμα καλύτερα ..αλλιώς όταν μπαίνει να τα δίνει όλα και να μην γκρινιαζει όπως στον παο

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 06, 2024 12:52 pm

kojito έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:42 am
Τα οφφ τόπικ σβήστηκαν. Δεν χρειάζονται ειρωνείες προς άλλα μέλη, για να μην αρχίσουμε να μοιράζουμε πάλι φάουλ :peace:
Μας επηρέασε η απραξία, πως να ζήσεις δίχως καλαθόσφαιρα... τα νεύρα μας γινήκανε τσατάλια!

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 12:58 pm

Καλα το να πει καποιος οτι ειδε τον Ολυμπιακο και του αρεσε στο βελγραδι κ οτι θυμαται πιτσιρικας που ηταν στο Μπερσι τον κοσμο της ομαδας δεν λεει τιποτα περιεργο και...παπατζιδικο.εμεις ειμαστε οι....παπατζοφαγοι και παπατζοεραστες που κανουμε την τριχα τριχια....
Αυτος λεει πραγματα απο την ομαδα που ειδε ,ειχε επαφη στο παρελθον κ του αρεσαν εμεις το μεταφραζουμε ειχε την αφισα του τζιμη του μανιατη στο εικονοστασι....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”