O Evan Fournier στον Ολυμπιακό

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 06, 2024 1:02 pm

Το να είναι ο Ολυμπιακός η αγαπημένη ομάδα στην Ευρώπη του φουρνιε είναι παπατζα, το να είναι ο παο του χεζονια είναι απόλυτα φυσιολογικό.. Μαιστα

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Σεπ 06, 2024 2:00 pm

Δεν πιστεύω ότι ούτε ο χεζονια είναι παπατζης.

Συμπαθεί τον παο σαν ομάδα, όπως και ο φούρνιε τον Ολυμπιακό.

Αν πχ ο παο του έκανε ίδια πρόταση με Ρεάλ η παρομοια θα επέλεγε παο.

Αν ο φούρνιε είχε ίδια η παρομοια προσφορά από άλλη ομάδα θα επέλεγε Ολυμπιακό.

Αν και οι 2 είχαν πολύ ανώτερη προσφορά από άλλη ομάδα θα επέλεγαν την άλλη ομάδα

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 06, 2024 2:03 pm

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο, αλήθεια .....

Είμαστε μεγάλα κλαμπ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Εγώ γιατί δλδ γουστάρω Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στο ποδόσφαιρο και Bulls στο ΝΒΑ ;; Είμαι Άγγλος Αμερικάνος Γερμανός ή παπατζας ;;;

Πιστεύετε δλδ ότι είχα κάποιο σπουδαιότερο και μεγαλύτερο ερέθισμα να υποστηρίζω Λίβερπουλ απ' ότι ο Φουρνιε τον Ολυμπιακό σαν νεαρός ;;; Είδα εκεί τον τεράστιο τελικό της Πόλης με τη Μίλαν το 3-3 και καυλωσα

Είδε ο Φουρνιε τον Παπαλουκά και τον κόσμο του Ολυμπιακού από κοντά και του έκανε κλικ

Πάμε παρακάτω

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 06, 2024 2:50 pm

Εντωμεταξύ ο φουρνιε εκτός από το ότι δεν έχει πει τίποτα τραβηγμένο τα δικαιολογεί αυτά που λέει … τον ρώτησαν για α1 λέει δεν έχω ιδέα , του είπαν θέλει και αυτός να ζήσει τιμές Πρίντεζη και λέει ρε παιδιά τώρα ηρθα , μέρα με την μέρα .. Μέχρι στιγμής ότι λέει αλήθεια είναι και ούτε το χει κάνει λύσσα

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Σεπ 06, 2024 3:21 pm

Την ΑΕΚ την γουστάρει ο αλμπισι οπως μαθαίνω γιαυτο και θα έρθει να παίξει και τζάμπα αν χρειαστεί :lol:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 3:28 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:04 pm
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 8:58 am
Το οτι η αγαπημενη του ομαδα ηταν ο Ολυμπιακος,αγγιζει και λιγο το οριο της παπατζας,αλλα να ειναι ο Παπαλουκας ο αγαπημενος του παικτης, ειναι λογικοτατο, μιλαμε για εναν απο τους τοπ πλευ μεικερ στην ιστορια.
Μου θύμισες τις παπάτζες του SUPER MARIO...
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 3:32 pm

Sokos έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:16 pm

Αν αρχίσουν τις γκρίνιες κακό του κεφαλιού τους. Κανενός η καριέρα δεν είναι σε σημείο να τους παίρνει να έχουν μούτρα ή να δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Επίσης θα υπάρχουν εναλλακτικές στο ρόστερ σε περίπτωση που κάποιος κάνει τον δύσκολο.
οι γκρινιες ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχουν το θεμα ειναι πως θα διαχειριστουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Παρ Σεπ 06, 2024 3:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Παρ Σεπ 06, 2024 3:32 pm

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 2:03 pm
Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο, αλήθεια .....

Είμαστε μεγάλα κλαμπ για το ευρωπαϊκό μπάσκετ

Εγώ γιατί δλδ γουστάρω Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου στο ποδόσφαιρο και Bulls στο ΝΒΑ ;; Είμαι Άγγλος Αμερικάνος Γερμανός ή παπατζας ;;;

Πιστεύετε δλδ ότι είχα κάποιο σπουδαιότερο και μεγαλύτερο ερέθισμα να υποστηρίζω Λίβερπουλ απ' ότι ο Φουρνιε τον Ολυμπιακό σαν νεαρός ;;; Είδα εκεί τον τεράστιο τελικό της Πόλης με τη Μίλαν το 3-3 και καυλωσα

Είδε ο Φουρνιε τον Παπαλουκά και τον κόσμο του Ολυμπιακού από κοντά και του έκανε κλικ

Πάμε παρακάτω
+1

Ενώ όταν ο Doncic λέει οτί πρότυπο του ήταν ο Σπανούλης, δεν τρέχει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 3:36 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:02 pm

Ο βιλντοζα τι μουτράκια έκανε ;; Νομίζω ήταν άψογος σε συμπεριφορά .. Ήξερε ότι δεν τον διάλεξε ο προπονητής , ο αταμαν δεν θεωρώ ότι του φερόταν καλά (καλά γενικά πέταγε έξω όποιον έκανε λάθος και δεν είχε υπομονή με κανεναν ) , νομίζω είχαν βριστεί κιόλας ; Παρόλα αυτά στον τελικό ήταν κομβικός ..Μακάρι δηλαδή και σε μας αν δεν παίζει να είναι τόσο επαγγελματίας ..

τα μουτρακια που εκανε και αναγκαστηκε ο αταμαν να τον δωσει δημοσια οτι ζηταει παραπανω χρονο συμμετοχης στην ευρωλιγκα ενω εχει 1/8 σουτ με τον κολοσσο

μαλλον απτο μυαλο του το εβγαλε ο αταμαν

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 3:54 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 3:36 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 12:02 pm

Ο βιλντοζα τι μουτράκια έκανε ;; Νομίζω ήταν άψογος σε συμπεριφορά .. Ήξερε ότι δεν τον διάλεξε ο προπονητής , ο αταμαν δεν θεωρώ ότι του φερόταν καλά (καλά γενικά πέταγε έξω όποιον έκανε λάθος και δεν είχε υπομονή με κανεναν ) , νομίζω είχαν βριστεί κιόλας ; Παρόλα αυτά στον τελικό ήταν κομβικός ..Μακάρι δηλαδή και σε μας αν δεν παίζει να είναι τόσο επαγγελματίας ..

τα μουτρακια που εκανε και αναγκαστηκε ο αταμαν να τον δωσει δημοσια οτι ζηταει παραπανω χρονο συμμετοχης στην ευρωλιγκα ενω εχει 1/8 σουτ με τον κολοσσο

μαλλον απτο μυαλο του το εβγαλε ο αταμαν
για αρχη δεν εχω κανει διατριβη στην χρονια του παναθηναικου για να ξερω τι γινοταν..ο αταμαν εχει βγαλει στην σεντρα ολους τους παικτες του παντως..δεν ειναι οτι εκανε την εξαιρεση στον βιλντοζα..ισα ισα οτι τον εβγαζε στην σεντρα και αυτος συνεχισε να προσφερει στην ομαδα υπερ του βιλντοζα ειναι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 4:03 pm

shaq7 έγραψε:

για αρχη δεν εχω κανει διατριβη στην χρονια του παναθηναικου για να ξερω τι γινοταν..ο αταμαν εχει βγαλει στην σεντρα ολους τους παικτες του παντως..δεν ειναι οτι εκανε την εξαιρεση στον βιλντοζα..ισα ισα οτι τον εβγαζε στην σεντρα και αυτος συνεχισε να προσφερει στην ομαδα υπερ του βιλντοζα ειναι.
ο αταμαν βγαζει στην σεντρα παιχτες που δεν παιζουν καλα τον βιλντοζα τον εβγαλε συγκεκριμενα επειδη οπως ειπε ζηταει να παιζει πιο πολυ στην ευρωλιγκα
τα ειπε στην καμερα οπως ακριβως τα γραφω
αν αυτο δεν ειναι ορισμος του διαμαρτυρομαι και ζηταω να παιζω πιο πολυ απο 15 λεπτα μ.ο που ειχε περυσι δεν ξερω πιο μπορει να ειναι

ο βιλντοζα στην ομαδα του παο ειχε σχεδον μηδενικη προσφορα,επαιξε ενα καλο παιχνιδι με την βαλενθια,εκανε 3-4 σκορπια υποφερτα 5 λεπτα απο δω και απο εκει και τον υπολοιπο χρονο ηταν πολυ κακος

γιαυτο και εγινε απτις σπανιες περιπτωσης που μπορω να θυμαμαι στον παο,ισως και η μοναδικη που παιχτης με 3ετες κλειστο εφυγε τον πρωτο χρονο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 4:12 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

ο αταμαν βγαζει στην σεντρα παιχτες που δεν παιζουν καλα τον βιλντοζα τον εβγαλε συγκεκριμενα επειδη οπως ειπε ζηταει να παιζει πιο πολυ στην ευρωλιγκα
αν αυτο δεν ειναι ορισμος του διαμαρτυρομαι και ζηταω να παιζω πιο πολυ απο 15 λεπτα μ.ο που ειχε περυσι δεν ξερω πιο μπορει να ειναι

ο βιλντοζα στην ομαδα του παο ειχε σχεδον μηδενικη προσφορα,επαιξε ενα καλο παιχνιδι με την βαλενθια,εκανε 3-4 σκορπια υποφερτα 5 λεπτα απο δω και απο εκει και τον υπολοιπο χρονο ηταν πολυ κακος

γιαυτο και εγινε απτις σπανιες περιπτωσης που μπορω να θυμαμαι στον παο,ισως και η μοναδικη που παιχτης με 3ετες κλειστο εφυγε τον πρωτο χρονο
ναι τι διαφορετικο λεω εγω? το οτι θα ηθελε να παιζει παραπανω ειναι φυσιολογικο..εγω λεω οτι παρολο που ειχε θεμα και με τον χρονο του και με τον αταμαν αυτος ηταν σουπερ επαγγελματιας.

καλα η μοιρα του βιλντοζα ηταν προδιαγεγραμμενη απο την στιγμη που δεν ηταν επιλογη προπονητη..αλλα και ηρθε ο ναν..Δεν φταιει δηλαδη μονο ο βιλντοζα που δεν επαιζε καλα αλλα οτι ο δπγ παει και φερνει παιχτες πριν φερει προπονητη.

επισης το οτι διαμαρτυρεται καποιος παικτης για τον χρονο του δεν παει να πει οτι σωνει και ντε εχει θεμα με τα 15λ η τα 25 που χε ο σλουκας..αλλα και πως χρησιμοποιειται..Το να τον βαζει 5λ απο δω και απο κει δεν τον αφηνει να βρει ρυθμο..Η αν το βαζει ασσο και αυτος θελει 2. Καλα δεν ξερω και τι εκανε ο αταμαν,δεν ειναι οτι δεν εχανα ματς του παο και με ενοιαζε..απλα το να βγαζεις μονοπλευρο συμπερασμα σχολιαζω εγω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Σεπ 06, 2024 4:17 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Σεπ 06, 2024 4:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ο Βιλντόζα ήρθε στον Ολυμπιακό καθαρά γιατί τραυματίστηκε ο Εβανς, αν ο Εβανς ήταν καλά δεν θα τον έπαιρνε η ομάδα, τώρα βέβαια έκατσε και ο Φουρνιέ, οπότε θεωρώ απλά ότι ο Βιλντόζα θα έχει καθαρά συμπληρωματικό ρόλο, και αν επιστρέψει και ο Εβανς καλά έως και DNP τον βλέπω....βέβαια όλα αυτά στα χαρτιά, στο χέρι του είναι να διεκδικήσει ότι μπορεί και να μας αλλάξει γνώμη. Συνολικά πάντως δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες με όλες τις ομάδες/προπονητές....τα παραδείγματα πάρα πολλά.

SleeperMonk

senior
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 4:20 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:12 pm
τουλουμπα έγραψε:

ναι τι διαφορετικο λεω εγω? το οτι θα ηθελε να παιζει παραπανω ειναι φυσιολογικο..εγω λεω οτι παρολο που ειχε θεμα και με τον χρονο του και με τον αταμαν αυτος ηταν σουπερ επαγγελματιας.

καλα η μοιρα του βιλντοζα ηταν προδιαγεγραμμενη απο την στιγμη που δεν ηταν επιλογη προπονητη..αλλα και ηρθε ο ναν..Δεν φταιει δηλαδη μονο ο βιλντοζα που δεν επαιζε καλα αλλα οτι ο δπγ παει και φερνει παιχτες πριν φερει προπονητη.
Επίσης, θεωρώ οτι υποτιμούμε πολύ τα πνευματικά χαρακτηριστικά του βιλντόζα. Είναι σαφώς ζητούμενο το αν μπορεί να σταθεί στο top tier, αλλά το οτι είναι και ταπεινό χαμομηλάκι ενας παίχτης euroleague (και μανουβράρει και μιλιτσα) είναι νομίζω και αυτο ακραίο.

Μεγαλύτερος προβληματισμός, δικός μου τουλάχιστον, είναι αν μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα του σε περιορισμένο χρόνο που πιθανόν έχει στο παρκέ. Υπάρχουν παίχτες που χρειάζονται χρόνο στο πάρκε για να φανεί η επιρρόη τους και παίχτες που έχουν άμεση επιρροή. Σε αυτό το φάσμα, που πέφτει ο Βιλντόζα; Αυτό είναι το ερώτημα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Σεπ 06, 2024 4:22 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:15 pm

Ο Βιλντόζα ήρθε στον Ολυμπιακό καθαρά γιατί τραυματίστηκε ο Εβανς, αν ο Εβανς ήταν καλά δεν θα τον έπαιρνε η ομάδα, τώρα βέβαια έκατσε και ο Φουρνιέ, οπότε θεωρώ απλά ότι ο Βιλντόζα θα έχει καθαρά συμπληρωματικό ρόλο, και αν επιστρέψει και ο Εβανς καλά έως και DNP τον βλέπω....βέβαια όλα αυτά στα χαρτιά, στο χέρι του είναι να διεκδικήσει ότι μπορεί και να μας αλλάξει γνώμη. Συνολικά πάντως δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες με όλες τις ομάδες/προπονητές....τα παραδείγματα πάρα πολλά.
δεν συζηταμε τα αυτονοητα οτι δεν ταιριαξε στον παο συζηταμε οτι ειχε την απαιτηση να παιζει παραπανω απο 15 λεπτα που ειχε μ.ο κατι το οποιο αμφισβητειτε

οτι καποιος δεν ταιριαξε σε μια ομαδα δεν σημαινει αυτοματως οτι θα δεχτει μειωση λεπτων στην επομενη ομαδα που θα παει,αν ηταν ετσι ο ντορσει πρεπει να παιζει κανα 10λεπτο το πολυ
ε βαλτε τον για 10 λεπτα και θα κραζει ο μπαμπας του στο τουιτερ

τωρα αν του βιλντοζα του ειπε ο μπαρτζωκας ξερεις θα εισαι η καβατζα του εβανες και οταν γυρισει θα φας παγκο και το δεχτηκε σημαινει τρομερη εκπτωση στις υπηρεσιες του
που αποκλειω να εγινε τετοια συζητηση,ο βιλντοζα βλεπει τον οσφπ για την τελευταια του ευκαιρια να βρισκει ομαδες σε τοπ επιπεδο αν αποτυχει και εδω θα βολοδερνει σε ερυθρους αστερες και αλμπες με συμβολαια το πολυ τα μισα αποτι παιρνει στον οσφπ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”