O Evan Fournier στον Ολυμπιακό

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 06, 2024 4:26 pm

SleeperMonk έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:20 pm

Επίσης, θεωρώ οτι υποτιμούμε πολύ τα πνευματικά χαρακτηριστικά του βιλντόζα. Είναι σαφώς ζητούμενο το αν μπορεί να σταθεί στο top tier, αλλά το οτι είναι και ταπεινό χαμομηλάκι ενας παίχτης euroleague (και μανουβράρει και μιλιτσα) είναι νομίζω και αυτο ακραίο.

Μεγαλύτερος προβληματισμός, δικός μου τουλάχιστον, είναι αν μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα του σε περιορισμένο χρόνο που πιθανόν έχει στο παρκέ. Υπάρχουν παίχτες που χρειάζονται χρόνο στο πάρκε για να φανεί η επιρρόη τους και παίχτες που έχουν άμεση επιρροή. Σε αυτό το φάσμα, που πέφτει ο Βιλντόζα; Αυτό είναι το ερώτημα.
δεν ειπε κανενας οτι ο βιλντοζα ειναι παλιοχαρακτηρας και πλακωνεται
οτι ζηταει να παιζει πανω απο 15 λεπτα γραψαμε

οι δυσαρεστημενοι δεν αντιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο
αλλοι βριζουν αλλοι βαζουν τον μπαπμπα να κραζει στα σοσιαλ
ο βιλντοζα το εδειχνε στο γηπεδο οτι ηταν δυσαρεστημενος
μπορει να το εκανε και επιτηδες να ηθελε να φυγει δηλαδη και εκανε ακομα πιο τραβηγμενες προσπαθειες ωστε να αναγκασει τον αταμαν να τον βγαζει πιο γρηγορα
πολλοι παιχτες αντιδρουν ετσι

SleeperMonk

senior
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 4:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:26 pm
SleeperMonk έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:20 pm

Επίσης, θεωρώ οτι υποτιμούμε πολύ τα πνευματικά χαρακτηριστικά του βιλντόζα. Είναι σαφώς ζητούμενο το αν μπορεί να σταθεί στο top tier, αλλά το οτι είναι και ταπεινό χαμομηλάκι ενας παίχτης euroleague (και μανουβράρει και μιλιτσα) είναι νομίζω και αυτο ακραίο.

Μεγαλύτερος προβληματισμός, δικός μου τουλάχιστον, είναι αν μπορεί να αναδείξει τα ταλέντα του σε περιορισμένο χρόνο που πιθανόν έχει στο παρκέ. Υπάρχουν παίχτες που χρειάζονται χρόνο στο πάρκε για να φανεί η επιρρόη τους και παίχτες που έχουν άμεση επιρροή. Σε αυτό το φάσμα, που πέφτει ο Βιλντόζα; Αυτό είναι το ερώτημα.
δεν ειπε κανενας οτι ο βιλντοζα ειναι παλιοχαρακτηρας και πλακωνεται
οτι ζηταει να παιζει πανω απο 15 λεπτα γραψαμε

οι δυσαρεστημενοι δεν αντιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο
αλλοι βριζουν αλλοι βαζουν τον μπαπμπα να κραζει στα σοσιαλ
ο βιλντοζα το εδειχνε στο γηπεδο οτι ηταν δυσαρεστημενος
μπορει να το εκανε και επιτηδες να ηθελε να φυγει δηλαδη και εκανε ακομα πιο τραβηγμενες προσπαθειες ωστε να αναγκασει τον αταμαν να τον βγαζει πιο γρηγορα
πολλοι παιχτες αντιδρουν ετσι
Σορρυ μάλλον δεν ήμουν κατανοητός. Δεν λέω οτι είπες (ή κάποιος άλλος) οτι είναι παλιοχαρακτήρας. Απλά υπάρχει μια γενική αίσθηση οτι είναι ο Βιλντόζα είναι πολυ, πως να το πω, delicate.
Τώρα για τις γκρίνιες κτλ, δεν διαφώνω σε κάτι με αυτά που λες όπως και δεν διαφώνω με τον shaq. Ίσως το μόνο που έχω να προσθέσω, είναι κάτι που έχω αναφέρει και σε άλλο ποστ, οτι όποιος γκρινιάζει οφείλει να έχει και το ανάστημα να δικαιώσει την γκρίνια του, γιατί με το Μπαρτζώκα, εφόσον είναι σοβαρός σε προπονήσεις κτλ, την (σοβαρή) ευκαιρία του θα την πάρει.

Τεσπα, είμαστε offtopic

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Σεπ 06, 2024 4:36 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:22 pm
karamelitsa έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 4:15 pm

Ο Βιλντόζα ήρθε στον Ολυμπιακό καθαρά γιατί τραυματίστηκε ο Εβανς, αν ο Εβανς ήταν καλά δεν θα τον έπαιρνε η ομάδα, τώρα βέβαια έκατσε και ο Φουρνιέ, οπότε θεωρώ απλά ότι ο Βιλντόζα θα έχει καθαρά συμπληρωματικό ρόλο, και αν επιστρέψει και ο Εβανς καλά έως και DNP τον βλέπω....βέβαια όλα αυτά στα χαρτιά, στο χέρι του είναι να διεκδικήσει ότι μπορεί και να μας αλλάξει γνώμη. Συνολικά πάντως δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες με όλες τις ομάδες/προπονητές....τα παραδείγματα πάρα πολλά.
δεν συζηταμε τα αυτονοητα οτι δεν ταιριαξε στον παο συζηταμε οτι ειχε την απαιτηση να παιζει παραπανω απο 15 λεπτα που ειχε μ.ο κατι το οποιο αμφισβητειτε

οτι καποιος δεν ταιριαξε σε μια ομαδα δεν σημαινει αυτοματως οτι θα δεχτει μειωση λεπτων στην επομενη ομαδα που θα παει,αν ηταν ετσι ο ντορσει πρεπει να παιζει κανα 10λεπτο το πολυ
ε βαλτε τον για 10 λεπτα και θα κραζει ο μπαμπας του στο τουιτερ

τωρα αν του βιλντοζα του ειπε ο μπαρτζωκας ξερεις θα εισαι η καβατζα του εβανες και οταν γυρισει θα φας παγκο και το δεχτηκε σημαινει τρομερη εκπτωση στις υπηρεσιες του
που αποκλειω να εγινε τετοια συζητηση,ο βιλντοζα βλεπει τον οσφπ για την τελευταια του ευκαιρια να βρισκει ομαδες σε τοπ επιπεδο αν αποτυχει και εδω θα βολοδερνει σε ερυθρους αστερες και αλμπες με συμβολαια το πολυ τα μισα αποτι παιρνει στον οσφπ
Θα στο θέσω αλλιώς, σε μια περιφέρεια που έχει Γκος, Γουόκαπ, Ντόρσευ, Φουρνιέ και από Ιανουάριο και Εβανς, δεν συζητώ καν ότι στο 2 παιζουν και ο Λαρετζάκης και Μακίσικ και ότι υπάρχει και ο Λονγκ στον άσσο, πόσο χρόνο θεωρείς ότι θα παίρνει ο Βιλντόζα??? Σπάνια θα παίζει πάνω από 10-12 λεπτά και μετά τον Ιανουάριο όπως σου είπα ίσως είναι και DNP. Φυσικά όλα αυτά στα χαρτιά, γιατί αν δείξει καλό πρόσωπο και κάνει παπάδες θα πάρει και άλλο χρόνο συμμετοχής.

Προσωπικά πάντως δεν τον πιστεύω και δεν τον θεωρώ παίκτη για αυτό το επίπεδο, για καμιά Μπασκόνα, Αστέρα κλπ. μια χαρά είναι...βέβαια μακάρι να διαψευτώ...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 06, 2024 4:41 pm

Δηλαδή ο βιλντοζα ήθελε να τον διώξουν και έμπαινε μέσα με την Μακάμπι (νομίζω αυτό ήταν το ματς) και πέταγε 4/4 τρίποντα και με την Ρεάλ ήταν κομβικός ;; Πιθανότατα και ο βιλντοζα ήθελε να φύγει και ο παο να τον διώξει αλλά αποτι έχω δει ήταν σούπερ επαγγελματίας .. και μείς αυτό θελουμε γιατί πολύ πιθανόν να μην έχει τον χρόνο που θα θέλει ..

Πάντως εγώ αν είχα τελευταία ευκαιρία να κρατηθώ σε τοπ επίπεδο η να καταλήξω στον ερυθρό πάλι θα έκανα τα πάντα να μην δώσω δικαίωμα και να αρπάξω την ευκαιρία ..Αυτό πάει και για τον ντορσι.

Ο βιλντοζα αν υποθέσουμε ότι ο φουρνιε θα παίζει 3 απλά πρέπει να αποδείξει ότι είναι πιο χρήσιμος από τον ντορσει και τον γκος ..Αν είναι ο μπαρτζωκας είναι δίκαιος προπονητής και θα του δώσει χρόνο. Αν κάνει καραγκιοζιλίκια θα πάρει την θέση του ο μακισικ και ούτε γάτα ούτε ζημιά

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Σεπ 06, 2024 5:01 pm

Ο Βιλντοζα αν έχει τα μυαλά στο κεφάλι θα παίζει και 20 λεπτά. Προφανώς και θα ξεκινήσει πιο χαμηλά στο ροτεισον από τους παλιούς που ξέρουν το σύστημα. Αν από την άλλη κάνει μουτράκια και παίζει επίτηδες χαλια λόγω χρόνου κακό στον εαυτό του θα κάνει. Μετά από μια κακή χρονιά στον παο που ήταν παρκαρισμένος στο πάγκο δεν τον παίρνει να κάνει και δεύτερη σερί τέτοια χρόνια για το μετέπειτα συμβόλαιο του .

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 10, 2024 8:03 pm

και για πείτε, τι περιμένετε να δείτε από τον Φουρνιέ φέτος; ποιες είναι οι ρεαλιστικές προσδοκίες σας;

εγώ πραγματικά δεν έχω ιδέα, είμαι προετοιμασμένος από αναγεννημένο Φουρνιέ έως τουρίστα.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Σεπ 10, 2024 8:44 pm

Τουρίστας δύσκολα

Σλοου σταρτ θα χει σίγουρα και όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνει

Στην αρχή τουλάχιστον τον περιμένω άστοχο

Επίσης τίγκα μοσιον, δεν βλέπω να κάνει τον καμικάζι συχνά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 10, 2024 9:04 pm

Απο τον φουρνιε περιμενω απο τα πλει οφ και μετα που θα αρχισουν τα νιαουρισματα να μπει και να γαβγισει .

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τρί Σεπ 10, 2024 9:29 pm

Όταν ένας παίκτης με το status και την καριέρα του Φουρνιέ θέλει να μπει χωρίς ηρωισμούς του στυλ "εγώ είμαι σταρ" και προτιμά να ενσωματωθεί πλήρως στα συστήματα , αυτό είναι ευχής έργο.

Επίσης είναι γεγονός ότι ο Μπαρτζώκας δεν είναι λάτρης της υπερβολής στην προσωπική ενέργεια ακόμα και αν αυτός που την κάνει λέγεται Φουρνιέ , οπότε νομίζω ότι ο Γάλλος είναι η χρυσή τομή αφού παρόλα αυτά ο coach χρειαζόταν μια μεγάλη προσωπικότητα στο παρκέ που δεν θα επιδιώξει όμως να ξεχωρίσει από το σύνολο και το ομαδικό μπάσκετ.

Με λίγα λόγια θεωρώ πως όποιος περιμένει να δει με το καλημέρα το impact που είχε ο Nun από την πρώτη στιγμή στον Παναθηναϊκό , θα απογοητευτεί .

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τρί Σεπ 10, 2024 9:49 pm

Σωστά όλα αυτά

Αλλά μετά θα παίρνει κεφάλια

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 10, 2024 10:08 pm

Εγω βλεπω τον φουρνιε να ειναι οικονομικος μεχρι Νοεμβριο. Θα παρει τα σουτ του, αν δεν του μπουν θα προσπαθησει να μοιρασει παιχνιδι στο οποιο ειναι πολυ καλος σαν δευτερος πολος οργανωσης. Αυτονπου εννοω ειναι οτι θα εχει μερα με 15-20 ποντους και μερα με 4-5 αλλα σιγουρα δεν θα ειναι αρνητικος αν δεν του βγει το παιχνιδι. Απο νοεμβριο περιμενω να σταθερόποιειται σε ψηλες επιθετικες πτησεις και απο Ιανουαριο να κανει εμφανισεις ΜVP. Επισης περιμενω οτι ακομη και σε μερα που πανε ολα στραβα αν χρειαστει να σουταρει απο τα 10 μετρα για να κερδισουμε οτι θα το βαλει ασαλιωτο

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 10, 2024 10:20 pm

Εγώ περιμένω να βγάλει μαλλιά και να μας πάρει τα μυαλά!

Υ. Γ.
Οι... ευχές του Μπαρτζώκα θα τον ανατριχιάσουν!

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τρί Σεπ 10, 2024 11:15 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τρί Σεπ 10, 2024 10:20 pm
Εγώ περιμένω να βγάλει μαλλιά και να μας πάρει τα μυαλά!

Υ. Γ.
Οι... ευχές του Μπαρτζώκα θα τον ανατριχιάσουν!

Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 10, 2024 11:29 pm

Αν δε σκοράρει γενικά, αλλά σκοράρει μόνο στο τελευταίο λεπτό, όπως εδώ δεν έχουμε πρόβλημα :shot:

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 10, 2024 11:32 pm

εγω περιμενω να μας ξεκολλαει στα δυσκολα και οταν η μπαλα καιει. αυτο που μας ελειπε περσι.και προπερσι. εχει την προσωπικοτητα και την κλαση να το κανει και ας μην εχει σταθερα υψηλο σκοραρισμα. εχουμε καλυτερη επιθεση φετος ετσι κ αλλιως.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”