Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Tsilarxos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Αυτό φάνηκε πέρσι. Ο πετρούσεφ επειδή είναι κάπως αθλητικός και μακρύς ταιριάζει πολύ καλά με τον Ράιτ στο 5 που δεν έχει εκτόπισμα. Έτσι μπορούμε να ελέγχουμε τα ριμπάουντ. Ο Ράιτ με Πίτερς η Σάσα μέσα δημιουργεί θέμα ως προς το ριμπάουντ.
Κανονική διάρκεια έτσι κι αλλιώς ο Μπαρτζώκας με εξελακι παίζει και μοιράζει χρόνους. Και κάποιος σε ένα μάτς να βγάζει φωτιές θα βγεί πάγκο όταν έρθει η ώρα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν είχα μετρήσει τους παίκτες ..... Χωρις Φαλ και Έβανς ο Λαρεντζάκης πάλι εκτός θα είναι... Όντως έχουμε υπερβολικά πολλούς παίκτες. Καλά αν γυρίσουν και αυτοί οι 2 ποιοί θα βγουν ;;; Ο Σακ δείχνει σε φοβερή κατάσταση.... Ίσως όντως πρέπει κάποιος να φύγει...tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 5:53 pm12αδα euroleague στην αρχή χωρίς φαλ και Έβανς
1.Γουοκαπ, Γκος
2.Βιλντοζα, Ντόρσεϊ
2-3.Φουρνιε, Μακισικ
3.Παπανικολάου
3-4.Πίτερς
4.Βεζενκοφ
4-5.Πετρουσεφ
5.Μιλουτινοφ,Ραιτ
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω ζαλιστεί ειλικρινά. Γράφω αυτό το σχόλιο με αφορμή τη μεταγραφή του Οσμάν στον ΠΑΟ, αλλά είναι άλλο αυτό που θέλω να τονίσω. Βλέπω έναν τρελό ενθουσιασμό και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα". Εγώ θα πω την αποψαρα μου τώρα και είστε ελεύθεροι να διαφωνήσετε, να με λοιδορήσετε, να μου πετάξετε (διαδικτυακές) ντομάτες και να με καταγγείλετε στον ΟΗΕ
.
Θεωρώ ότι όπως είναι τώρα τα ρόστερ, το τονίζω, όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή, Σάββατο 07/09/2024 και ώρα 18:30, κανένα από τα δύο δεν είναι λειτουργικό!
Ααα καλά πάει ο mathematician χαζεψε, πριν λίγες μέρες έγραφε ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του και τώρα λέει ότι δεν είναι λειτουργικό. Σας ακούω και απλά λέω αφήστε με να εξηγήσω. Θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να φύγει ένας εκ των Peters/Petrusev τουλάχιστον. Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάμε με ρόστερ που ο 12ος παίκτης θα είναι ο Petrusev ξέρω γω και ο 11ος ο Vildoza. Μιλάμε για παράνοια! Οι ομάδες πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους που αποδέχονται οι παίκτες και αποδίδουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν είναι playstation να λέμε "όλοι χωράνε", "θα παίζει 10 λεπτά ο Petrusev και αλλά 10 ο Peters". Στο μυαλό μου είναι αστεία πράγματα αυτά. Αντίστοιχα που χωράει ο Οσμάν απέναντι;; Ο Παπαπέτρου δε θα ξαναδεί λεπτό τσακιστο στην Ευρωλίγκα, ο Grigonis στην καλύτερη θα παίρνει 5 λεπτά και ίσως μειωθεί και ο χρόνος κάποιου εκ των Grant - Μητογλου. Και θα είναι όλοι ΟΚ με αυτό;; Αα εγώ είμαι ο τρελός;; (Που έλεγε κι ο Βασιλιάς Βάτραχος
)
Κλείνω λέγοντας το εξής. Πριν λίγες μέρες που έγραφα για το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας, θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση Petrusev. Τώρα που χάλασε η μεταγραφή του Οσμάν στη Ρεάλ, αφήνεις τον Peters να πάει εκεί και κρατάς Petrusev. Και τώρα λιθοβοληστε με!
Θεωρώ ότι όπως είναι τώρα τα ρόστερ, το τονίζω, όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή, Σάββατο 07/09/2024 και ώρα 18:30, κανένα από τα δύο δεν είναι λειτουργικό!
Ααα καλά πάει ο mathematician χαζεψε, πριν λίγες μέρες έγραφε ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του και τώρα λέει ότι δεν είναι λειτουργικό. Σας ακούω και απλά λέω αφήστε με να εξηγήσω. Θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να φύγει ένας εκ των Peters/Petrusev τουλάχιστον. Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάμε με ρόστερ που ο 12ος παίκτης θα είναι ο Petrusev ξέρω γω και ο 11ος ο Vildoza. Μιλάμε για παράνοια! Οι ομάδες πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους που αποδέχονται οι παίκτες και αποδίδουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν είναι playstation να λέμε "όλοι χωράνε", "θα παίζει 10 λεπτά ο Petrusev και αλλά 10 ο Peters". Στο μυαλό μου είναι αστεία πράγματα αυτά. Αντίστοιχα που χωράει ο Οσμάν απέναντι;; Ο Παπαπέτρου δε θα ξαναδεί λεπτό τσακιστο στην Ευρωλίγκα, ο Grigonis στην καλύτερη θα παίρνει 5 λεπτά και ίσως μειωθεί και ο χρόνος κάποιου εκ των Grant - Μητογλου. Και θα είναι όλοι ΟΚ με αυτό;; Αα εγώ είμαι ο τρελός;; (Που έλεγε κι ο Βασιλιάς Βάτραχος
Κλείνω λέγοντας το εξής. Πριν λίγες μέρες που έγραφα για το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας, θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση Petrusev. Τώρα που χάλασε η μεταγραφή του Οσμάν στη Ρεάλ, αφήνεις τον Peters να πάει εκεί και κρατάς Petrusev. Και τώρα λιθοβοληστε με!
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ασε καλα ειναι η ρεαλ οπως ειναι δεν χρειαζεται να τους δυναμωσουμεMathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 6:41 pm
Ααα καλά πάει ο mathematician χαζεψε, πριν λίγες μέρες έγραφε ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του και τώρα λέει ότι δεν είναι λειτουργικό. Σας ακούω και απλά λέω αφήστε με να εξηγήσω. Θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να φύγει ένας εκ των Peters/Petrusev τουλάχιστον. Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάμε με ρόστερ που ο 12ος παίκτης θα είναι ο Petrusev ξέρω γω και ο 11ος ο Vildoza. Μιλάμε για παράνοια! Οι ομάδες πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους που αποδέχονται οι παίκτες και αποδίδουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν είναι playstation να λέμε "όλοι χωράνε", "θα παίζει 10 λεπτά ο Petrusev και αλλά 10 ο Peters". Στο μυαλό μου είναι αστεία πράγματα αυτά. Αντίστοιχα που χωράει ο Οσμάν απέναντι;; Ο Παπαπέτρου δε θα ξαναδεί λεπτό τσακιστο στην Ευρωλίγκα, ο Grigonis στην καλύτερη θα παίρνει 5 λεπτά και ίσως μειωθεί και ο χρόνος κάποιου εκ των Grant - Μητογλου. Και θα είναι όλοι ΟΚ με αυτό;; Αα εγώ είμαι ο τρελός;; (Που έλεγε κι ο Βασιλιάς Βάτραχος)
Κλείνω λέγοντας το εξής. Πριν λίγες μέρες που έγραφα για το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας, θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση Petrusev. Τώρα που χάλασε η μεταγραφή του Οσμάν στη Ρεάλ, αφήνεις τον Peters να πάει εκεί και κρατάς Petrusev. Και τώρα λιθοβοληστε με!![]()
Εγώ μαζί σου είμαι.Το έγραψα κ άλλου και θα το επαναλάβω ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΒΑΝΤΑΖ.Συμφωνω και για Πετρουσεφ .Ο κοουτς πρέπει στο μήνα τουλαχιςτον να ξεκαθαρίσει το ρόστερ απλά πράγματα.Η ΠΙΟ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 6:41 pmΈχω ζαλιστεί ειλικρινά. Γράφω αυτό το σχόλιο με αφορμή τη μεταγραφή του Οσμάν στον ΠΑΟ, αλλά είναι άλλο αυτό που θέλω να τονίσω. Βλέπω έναν τρελό ενθουσιασμό και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα". Εγώ θα πω την αποψαρα μου τώρα και είστε ελεύθεροι να διαφωνήσετε, να με λοιδορήσετε, να μου πετάξετε (διαδικτυακές) ντομάτες και να με καταγγείλετε στον ΟΗΕ.
Ααα καλά πάει ο mathematician χαζεψε, πριν λίγες μέρες έγραφε ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του και τώρα λέει ότι δεν είναι λειτουργικό. Σας ακούω και απλά λέω αφήστε με να εξηγήσω. Θεωρώ ΑΝΑΓΚΑΙΟ να φύγει ένας εκ των Peters/Petrusev τουλάχιστον. Δεν γίνεται ρε παιδιά να πάμε με ρόστερ που ο 12ος παίκτης θα είναι ο Petrusev ξέρω γω και ο 11ος ο Vildoza. Μιλάμε για παράνοια! Οι ομάδες πρέπει να έχουν διακριτούς ρόλους που αποδέχονται οι παίκτες και αποδίδουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Δεν είναι playstation να λέμε "όλοι χωράνε", "θα παίζει 10 λεπτά ο Petrusev και αλλά 10 ο Peters". Στο μυαλό μου είναι αστεία πράγματα αυτά. Αντίστοιχα που χωράει ο Οσμάν απέναντι;; Ο Παπαπέτρου δε θα ξαναδεί λεπτό τσακιστο στην Ευρωλίγκα, ο Grigonis στην καλύτερη θα παίρνει 5 λεπτά και ίσως μειωθεί και ο χρόνος κάποιου εκ των Grant - Μητογλου. Και θα είναι όλοι ΟΚ με αυτό;; Αα εγώ είμαι ο τρελός;; (Που έλεγε κι ο Βασιλιάς Βάτραχος)
Κλείνω λέγοντας το εξής. Πριν λίγες μέρες που έγραφα για το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας, θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση Petrusev. Τώρα που χάλασε η μεταγραφή του Οσμάν στη Ρεάλ, αφήνεις τον Peters να πάει εκεί και κρατάς Petrusev. Και τώρα λιθοβοληστε με!![]()
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Συμφωνώ σε ΟΛΑ, προσυπογράφω μέχρι και τις τελείες. Ολόσωστος!Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 6:41 pmΈχω ζαλιστεί ειλικρινά. Γράφω αυτό το σχόλιο με αφορμή τη μεταγραφή του Οσμάν στον ΠΑΟ, αλλά είναι άλλο αυτό που θέλω να τονίσω. Βλέπω έναν τρελό ενθουσιασμό και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα". Εγώ θα πω την αποψαρα μου τώρα και είστε ελεύθεροι να διαφωνήσετε, να με λοιδορήσετε, να μου πετάξετε (διαδικτυακές) ντομάτες και να με καταγγείλετε στον ΟΗΕ.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο οσφπ ειναι σε χειροτερη μοιραMathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 6:41 pmΈχω ζαλιστεί ειλικρινά. Γράφω αυτό το σχόλιο με αφορμή τη μεταγραφή του Οσμάν στον ΠΑΟ, αλλά είναι άλλο αυτό που θέλω να τονίσω. Βλέπω έναν τρελό ενθουσιασμό και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα". Εγώ θα πω την αποψαρα μου τώρα και είστε ελεύθεροι να διαφωνήσετε, να με λοιδορήσετε, να μου πετάξετε (διαδικτυακές) ντομάτες και να με καταγγείλετε στον ΟΗΕ.
στις θεσεις 4 και 5 υπαρχει σοβαρο κονφλικτ
και στις υπολοιπες μονο αν ο φουρνιε παιζει μονιμα στο 3 ειναι οκ
που δεν ειναι κλασσικο 3αρι δεν ειναι η 100% θεση του
αν παει εστω και 5 λεπτα στο 2 υπαρχει κονφλικτ και στις υπολοιπες θεσεις
στο παο ο σχεδιασμος ειναι ιδανικος εκτος του γκριγκονις που περισσευει γιατι 3 δεν ειναι τον βαφτισαν 3αρι και στο 2 ειναι πληρης η ομαδα
ειδικα στην θεση 4 του οσφπ το κονφλικτ ειναι τοσο μεγαλο οπως οταν ηθελες να περασεις drivers συσκευης στα win95
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το έγραψα και στο τοπικ του ΠΑΟ, το βάζω κι εδώ :Mathematician92 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 6:41 pmΈχω ζαλιστεί ειλικρινά. Γράφω αυτό το σχόλιο με αφορμή τη μεταγραφή του Οσμάν στον ΠΑΟ, αλλά είναι άλλο αυτό που θέλω να τονίσω. Βλέπω έναν τρελό ενθουσιασμό και στα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα". Εγώ θα πω την αποψαρα μου τώρα και είστε ελεύθεροι να διαφωνήσετε, να με λοιδορήσετε, να μου πετάξετε (διαδικτυακές) ντομάτες και να με καταγγείλετε στον ΟΗΕ.
Πάντως εγώ αν ήμουν ο Grigonis, o Peters ή o Petrusev, ακόμη κι ο Παπαπέτρου, θα προτιμούσα να παίζω σε ένα σκαλί πιο κάτω ομάδες απτις ελληνικές, από την Μονακο, την Ρεαλ, την Εφες που όλες τους θα μπορούσαν να αποκτήσουν έναν forward ακόμα, μέχρι και σε αυτές που παλεύουν για τα Play In, όπως η Παρτιζαν, ο Ερυθρος, κλπ. Τι να το κάνω να πάρω τη γιουρολιγκ αν είναι σε playoffs και Final 4 να κουνάω τις πετσέτες? Ποιος θα με θυμάται μετά στον χώρο του μπασκετ, πως θα έγραφα το δικό μου legacy? Δεν πάει ετσι, καλύτερα σε λίγο χειρότερη ομάδα, αλλά 15-20 λεπτά να τα έχω εγγυημένα. Απτα 32 και μετα ας κάνω τον κομπάρσο οκ, αλλά οι 4 παίχτες που ανέφερε είναι σε πολύ καλή μπασκετική ηλικία ακόμα.
Σκέψου να σαι ο Παπαπέτρου, να εχεις φτάσει στο σημείο να σκέφτεσαι να ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ, να παιζεις τελικά ΜΠΑΣΚΕΤΑΡΑ στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και μπαίνοντας στην επόμενη χρονιά να λες ήρθε η ώρα μου φέτος και τελικά να γίνεσαι ο 11ος παίχτης της ομάδας. Αντίστοιχα να είσαι ο Grigonis, να έπαιζες πέρσι 25 λεπτά μέσο όρο, να κουβαλούσες μόνος στη θέση ¨3¨ τον πρωταθλητή Ευρώπης και τώρα να σου φέρνουν τον Osman μπροστά σου με αποτέλεσμα πιθανότατα να παίζεις 5λεπτα...
Να είσαι ο Peters, ένα από τα καλύτερα 4αρια της Ευρώπης, να έρχεσαι από σεζόν καριέρας και να σου λένε πως φέτος θα παίζεις 10λεπτα πίσω απο τον Sasha (και στην Α1 προτιμάμε να βάζουμε τον Petrusev αντί για σένα). Να είσαι ο Petrusev, στα 23 σου το βασικό 4αρι της Εθνικής Σερβίας, να σου λένε όλοι πως σε 1-2 χρόνια μπορείς να είσαι το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης και ταυτόχρονα στην ομάδα σου να σαι ο 5ος ψηλος και να σε κρατάνε για να παίζεις όποτε τραυματίζεται ο Fall...
Εεε δεν πάει έτσι ρε παίδες! Όσο και να λέμε εμείς πως όλοι οι καλοί χωράνε, δεν πάει έτσι! Οι μισοί θα γκρινιάζουν, οι άλλοι μισοί δεν θα μπορούν να αποδίδουν στο ρόλο τους, πάλι καλά δεν έχουμε παίχτες που θα κάνουν μανούρες, αλλά και πάλι η χημεία χαλάει
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Όντως το traffic του ΟΣΦΠ στη θέση "4" είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του ΠΑΟ στη θέση "3". Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά οι Vezenkov, Peters & Petrusev είναι καλύτεροι παίχτες και απαιτούν περισσότερο χρόνο αναλογικά με τους Osman, Grigonis, Papapetrou. Το θέμα είναι ότι ούτε οι μεν μπορούν να βρουν χώρο στο "3" και στο "5" και ούτε οι δε στο "2" και στο "4".τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 7:42 pm
Ο οσφπ ειναι σε χειροτερη μοιρα
στο παο ο σχεδιασμος ειναι ιδανικος εκτος του γκριγκονις που περισσευει γιατι 3 δεν ειναι τον βαφτισαν 3αρι και στο 2 ειναι πληρης η ομαδα
ειδικα στην θεση 4 του οσφπ το κονφλικτ ειναι τοσο μεγαλο οπως οταν ηθελες να περασεις drivers συσκευης στα win95
Δηλαδή πιο εύκολα βλέπω τον Grigonis να αποδέχεται τον ρόλο των 5-10 λεπτών παρά τον Peters και φυσικά πιο εύκολα ο Παπαπέτρου θα βλέπει τα ματς απτη tv όταν είναι όλοι υγιείς παρά ο Petrusev. Επίσης στον ΠΑΟ το θετικό είναι ότι τα συμβόλαια των επίμαχων παιχτών που συζητάμε λήγουν του χρόνου και άρα θα είναι πιο εύκολο για τον Ataman να κάνει το όποιο ξεσκαρτάρισμα (πχ με την μη ανανέωση ενός εκ των Παπαπέτρου ή Osman), ενώ στον ΟΣΦΠ τα συμβόλαια των Peters & Petrusev (ένας απτους δυο ΠΡΕΠΕΙ να φύγει) έχουν ισχύ έως το 2026.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ιδιο θεμα εχουμε..εμας ο φαλ θα παιξει ενας θεος ξερει ποτε,αν ηταν καλα θα εφευγε ο πετρουσεφ..αν μεινει και τωρα λογικα που ακομα δεν ξερουμε..τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 7:42 pmΟ οσφπ ειναι σε χειροτερη μοιρα
λες οτι ο σχεδιασμος ειναι ιδανικος και μου πετας τελειως εξω τον καλυτερο σουτερ σας και παικτη που ανανεωσε με 1.4 πριν μηνες..επισης ο παπαπετρου παει αγκαζε στον λαρε στον καναπε..ειναι σαν να λεω εγω ιδανικος σχεδιασμος στον ολυμπιακο αν στειλεις τον πιτερς να φερνει τα νερα.
επισης εσας στα γκαρντ πρεπει να κουρεψετε χρονο απο καποιον παικταρα που δεν ξερεις πως θα παει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο