Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 08, 2024 5:00 pm

Ακούω και συμμερίζομαι όσα γράφονται για χρόνους, πιθανές δυσαρέσκειες , χημεία και ισορροπία στο ρόστερ κλπ κλπ κλπ , αλλά ξεχνάμε κάτι.
1ον Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν εκατομμύρια είτε μιλάμε για παίκτες , είτε για προπονητικό team και είναι αυτοί που οφείλουν να βρουν την άκρη ώστε αυτό να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

2ον Δεν υπάρχει όπως φαίνεται η χρυσή τομή για ένα ελλιπές ή ένα πολύ γεμάτο ρόστερ.
Οι παίκτες που τώρα φαίνεται να "περισσεύουν" ίσως σε λίγο καιρό να είναι απαραίτητοι αφού υπάρχει ο αστάθμητος παράγοντας των τραυματισμών.
Διαλέγεις-ρισκάρεις και παίρνεις.

Πάντως είναι να απορείς με το γεγονός ότι ενώ στην εποχή μας υπάρχουνε άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους στον σκληρό ανταγωνισμό της αγοράς εργασίας , εμείς να θεωρούμε πολύ φυσιολογικό να ξενερώνει ο εκάστοτε επαγγελματίας αθλητής που αμείβεται εκατομμύρια επειδή του παίρνει τον αγωνιστικό χρόνο κάποιος που κατά 99% είναι καλύτερος στην θέση του.
Μην μου πείτε ότι ζητάνε χρόνο γιατί θέλουν να εξελιχθούν, γιατί όταν αποφασίζεις να πας σε ομάδες με το μέγεθος και τους στόχους ομάδων όπως ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν τέτοια περιθώρια.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 5:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 4:25 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 2:55 pm
Φίλε Johnny, απάντησα πιο πάνω σε αυτό. Με δεδομένο ότι έχουμε τρεις τραυματίες ήδη και ο ένας είναι στην θέση 5, θα παραμείνουν όλοι και θα γίνει ξεσκαρτάρισμα τον Δεκέμβριο. Θα αποφασιστεί τότε ποιος θα φύγει ανάλογα με την απόδοση του, το ρόλο του στην ομάδα και την χρησιμότητα του, αλλά και τους τραυματισμούς - απουσίες που θα υπάρχουν ή όχι τότε. Αν ο Γκός πχ μια παίζει, τρεις κάθεται λόγω ενοχλήσεων, νομίζω ότι θα είναι ο πρώτος που θα μείνει πολύ πίσω στο ροτεισον και θα χαιρετήσει πρόωρα.
Μα τι νόημα έχει να φυγει κάποιος τον Δεκέμβρη? Γιατί από τον Γενάρη και μετά είστε σίγουροι ότι δεν θα τραυματιστεί ξανά κανείς?
Ότι νόημα είχε και το ξεσκαρτάρισμα του ΠΑΟ πέρυσι. Έδιωξε τον Γκάι γιατί δεν μπορούσε να βρει χώρο στο ρόστερ μετά την έλευση Ναν και περιόρισε σημαντικά τον χρόνο του Βιλτόζα και του Χουάντσο (6άλεπτα έπαιζε ο τελευταίος). Το ξεσκαρτάρισμα δεν είναι μόνο θέμα τραυματισμών. Είναι και θέμα ρόλων, χρησιμότητας και απόδοσης. Ο Πίτερς πχ που αντικειμενικά είναι καλό τεσσάρι για ομάδα Ευρωλίγκας δεν βρει ρόλο πίσω από Σάσα, τότε αναγκαστικά τον παρκάρεις στον πάγκο. Αν ο Γκός παίζει ένα ματς και είναι δυο εκτός τότε τον παρκάρεις και αυτόν. Αν ο Πετρούσεφ δεν βρει ρόλο, τότε τον δίνεις δανεικό στον Αστέρα Χριστούγεννα. Αν χτυπά ξύλο έχουμε και κανένα πιο σοβαρό τραυματισμό, τότε το παζλ σχηματίζεται πιο εύκολα. Αυτή είναι η λογική να τους κρατήσεις όλους.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Σεπ 08, 2024 6:22 pm

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι με βάση τα όσα γραγετε είναι πως εμείς που "ανησυχούμε" για τους χρόνους, τους ρόλους των παιχτών και την υπερσυσσώρευση ταλέντου στις ομάδες μας.. δεν είναι ούτε τα πιθανά μουτράκια που μπορεί να κάνει ο κάθε Vildoza, ούτε η ξενερα του κάθε Παπαπέτρου. Το ζήτημα είναι πως οι παιχτες για να αποδώσουν χρειάζονται ψυχολογία και ρυθμό, δεν γίνεται να τους πετάς στο παρκέ για 5-10 λεπτά και να αναμένεις να κάνουν πράγματα, ούτε να παίζουν 1 φορά τον μήνα, δηλαδή όποτε υπάρχει τραυματισμός και να μπαίνουν με το μαχαίρι στα δόντια. Πολύ απλά δεν λειτουργεί έτσι. Αυτός που θα πάρει το μάξιμουμ από το ρόστερ του θα έχει τον πρώτο λόγο και όχι αυτός που είναι μισό κλικ πιο καλός στα χαρτιά. Και για να πάρεις το μάξιμουμ από το ροστερ σου πρέπει να έχεις ευδιάκριτους ρόλους και να είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτούς.

Εκτός της χαρακτηριστικης περίπτωσης του Clyburn στην Εφες που μετέτρεψε ομάδα πρότυπο σε ...ρδέλο, υπάρχει κι άλλο τρανό παράδειγμα. Θυμηθείτε τον Grigonis πέρσι και τον Grigonis πρόπερσι, στην ίδια ομάδα, ήταν λες και βλέπαμε διαφορετικό παίχτη. Ποια ήταν η διαφορά? Η ψυχολογία!!! Όταν ο Λιθουανός λάμβανε τη πλήρη εμπιστοσύνη του προπονητή του και βρισκόταν για ώρα στο παρκέ, πετούσε φωτιές και μας διέψευδε όλους. Όσο τον είχαμε να κάνει ποδήλατο, όποτε κι αν έμπαινε θύμιζε μόνο τη σκιά του εαυτού του. Τσάμπα λοιπόν τον έχετε τον κάθε Vildoza, τον κάθε Peters ή Petrusev ή Wright αν περιμένετε πως θα τους βάζετε 5-10λεπτα να παίζουν και θα γυρνάνε τούμπα το ματς ή ότι θα έχουν να παίξουν έναν μήνα σοβαρό μπάσκετ και όταν χτυπάει ο κάθε Fall ή Williams Goss, θα είναι έτοιμοι να τον αντικαταστησουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το ροστερ σας θέλει ξεσκαρτάρισμα για να μπορεσει να αναπνεύσει και να αποδώσει τα μέγιστα, αυτά που μπορεί, αλλιώς η ομάδα δεν θα βγάζει στο παρκέ το 100% της και αυτό θα οδηγεί σε ήττες. Ο Vildoza στον ΠΑΟ πέρσι έφτασε να παιζει λιγότερο από τον Καλαϊτζάκη σε κάποια ματς, είναι ο Αργεντινός χειρότερος απτον Παναγιώτη? Όχι εννοείται! Αλλά επειδή ήταν εκτός ρυθμού, χωρίς ψυχολογία, χωρίς έναν ρόλο που να τον καλύπτει, ουσιαστικά εκτός ομάδας, τελικά ο Καλαϊτζάκης μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο από τον Luka. Αυτό ακριβώς θα συμβεί στον κάθε Peters και Petrusev αν δεν φύγει ένας από τους δύο. Θα μείνουν και οι δύο και θα είναι σκιές του εαυτού τους. Θα έχετε δύο παιχτες που θα παίζουν χειρότερα αποτι θα επαιζε ο ένας αν είχε ρυθμό και ψυχολογία.

Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 6:29 pm

Σε καθε δουλεια, σε καθε εργασια αν το προσωπικο ειναι λιγο τοτε υπαρχει κοπωση ειτε αυτο ειναι καντινα, ειτε νοσοκομειο, ειτε γραφειο ειτε καταστημα πωλησεων. Αν το προσωπικο ειναι παρα πολυ τοτε μειωνεται η πιθανοτητα να αναδειχθεις ως μοναδα. Και στις δυο περιπτωσεις θα υπαρχει γκρινια. Οταν υπαρχει και προσωπικο αρκετο για να καλυψει τις αναπαντεχες αδειες, για τα καλοκαιρινα ωραρια και διακοπες, και να υπαρχει χρονος για διαλειμμα τότε ολα ειναι ιδανικα.

Οταν ολα δουλευουν καλα και η εταιρεια προοδευει ακομη και αν εσυ ειτε κουρεζεσαι ειτε δεν αναδυκνυεσαι τοσο ως μοναδα τοτε αυτο θα μαθευτει και οταν εσυ αναζητησεις την επομενη εργασια σου θα εχεις ενα πολυ καλο χαρτι στο βιογραφικο σου οτι δουλεψες για αυτην την εταιρεια. Αυτο μπορει να σου προσφερει καλυτερες αυνθηκες οπως μεγαλυτερο μισθο, ψηλοτερη θεση ή λιγοτερες ωρεα εργασιας.

Οταν δουλευεις σε μια εταιρεια που δεν παει τιποτα καλα και ας ησουν και ο καλυτερος υπαλληλος αυτο δεν ειναι το καλυτερο χαρτι στο βιογραφικο σου. Οποτε ισως ειναι πιο δυσκολο να βρεις κακυτερο μισθο ή πιο σημαντικη θεση απο οτι πριν.

Αυτο ισχυει και στον επαγγελματικο ομαδικο αθλητισμο. Ειναι πιο ευκολο να βρεις καλο συμβολαιο οταν εχεις παιξει στον πρωταθλητη ευρωπης και ας ησουν ο 12ος παικτης παρα αν ησουν το 3ο-4ο ονομα σε ομαδα γιουροκαπ ή την αλμπα.

Δεν θεωρω οτι ο παικτης που εχει φιλοδοξιες θα προτιμησει να παιξει στον Αστερα και ας εχει εξασφαλισμενα 25 λεπτα και ειναι να παρει τα ιδια λεφτα απο το ν παιξει στον Παο ή τον Ολυμπιακο του 2024 και ας χρειαστει να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος απο τον MVP της λιγκας. Εγω αν ημουν στην θεση του πετρουσεφ που θεωρουμε οτι ειναι μελλοντικος αστερας για παραδειγμα θα ηθελα να βγω πρωτος στην πολη και οχι στο χωριο. Αν του αρκει να ειναι πρωτος στο χωριο τοτε απλα δεν εχει τια φιλοδοξιες να γινει ο καλυτερος

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 08, 2024 8:09 pm

εβλεπα μια ωρα βιντεακια του βιλντοζα στον ερυθρο και εκει που εχω καταληξει ειναι οτι αν σοβαρευτει και δεν τραβαει χειροφρενα στην αρχη της επιθεσης να βαραει αψυχολογητα τριποντα θα ναι ο βασικος μας ασσος..ακομα και τον γουοκαπ να εχει διπλα αυτος θα εχει την μπαλα στα χερια και θα οργανωνει κυριως μου φαινεται..

Εχει τρομερη ταχυτητα στην πασα,με το που την παιρνει στην κεφαλη την εχει βγαλει απευθειας στο 5ρι απο κατω η στην γωνια στον ελευθερο σουτ..
Ειναι σλασερ..απορω οσους λενε οτι στο ροστερ ειναι μονο ο μακισικ..ο τυπος εχει φοβερη σταυρωτη τριπλα,αυτο το μαστιγιο που εκανε και ο σπανουλης,ειναι πολυ γρηγορος και εχει και καλο κορμι σχετικα για να αντεξει επαφες.

Το μονο αρνητικο που του βρηκα ειναι οτι ειναι επιπολαιος και οτι οταν βαλει ενα 3π στην επομενη φαση θα το μπουμπουνησει οπως και να χει..Θεωρω αυτος ειναι βουτηρο στο ψωμακι του μπαρτζωκα..εδω εστρωσε τον κανααν..Ετσι και του κοψει αυτα και του βαλει μυαλο θα τρομαξουμε με το ταλεντο του..Ειδα και μια συνεντευξη του βιλντοζα που ελεγε οτι ο μπαρτζω ειναι πολυ κοντα με τους παικτες του και καταλαβαινει γιατι ολοι θελουν να παιζουν για αυτον..Και λεει ξερει οτι οταν κανουμε κακα πραγματα στο γηπεδο οτι θα τα ακουσουμε αλλα στο τελος της ημερας ξερει οτι θα μαστε μια οικογενεια :lol:

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 8:15 pm

shaq7 έγραψε:
εβλεπα μια ωρα βιντεακια του βιλντοζα στον ερυθρο και εκει που εχω καταληξει ειναι οτι αν σοβαρευτει και δεν τραβαει χειροφρενα στην αρχη της επιθεσης να βαραει αψυχολογητα τριποντα θα ναι ο βασικος μας ασσος..ακομα και τον γουοκαπ να εχει διπλα αυτος θα εχει την μπαλα στα χερια και θα οργανωνει κυριως μου φαινεται..

Εχει τρομερη ταχυτητα στην πασα,με το που την παιρνει στην κεφαλη την εχει βγαλει απευθειας στο 5ρι απο κατω η στην γωνια στον ελευθερο σουτ..
Ειναι σλασερ..απορω οσους λενε οτι στο ροστερ ειναι μονο ο μακισικ..ο τυπος εχει φοβερη σταυρωτη τριπλα,αυτο το μαστιγιο που εκανε και ο σπανουλης,ειναι πολυ γρηγορος και εχει και καλο κορμι σχετικα για να αντεξει επαφες.

Το μονο αρνητικο που του βρηκα ειναι οτι ειναι επιπολαιος και οτι οταν βαλει ενα 3π στην επομενη φαση θα το μπουμπουνησει οπως και να χει..Θεωρω αυτος ειναι βουτηρο στο ψωμακι του μπαρτζωκα..εδω εστρωσε τον κανααν..Ετσι και του κοψει αυτα και του βαλει μυαλο θα τρομαξουμε με το ταλεντο του..Ειδα και μια συνεντευξη του βιλντοζα που ελεγε οτι ο μπαρτζω ειναι πολυ κοντα με τους παικτες του και καταλαβαινει γιατι ολοι θελουν να παιζουν για αυτον..Και λεει ξερει οτι οταν κανουμε κακα πραγματα στο γηπεδο οτι θα τα ακουσουμε αλλα στο τελος της ημερας ξερει οτι θα μαστε μια οικογενεια :lol:

Μα για αυτο σου λεω δεν ειναι ασσος γιατι κανει κακες επιλογες ειτε λογω ταπεραμεντου ειτε λογω υπερβαλλοντα ζηλου. Ειναι δυαρι που ειναι καλος πασερ. Με εναν ασσο διπλα του να τον χαλιναγωγει οπως ο γουοκαπ ή ο γκος και οχι να τον καπελωνει οπως ο καμπατσο ή ο σλουκας πιστευω θα κανει παπαδες. Slasher εξαρταραι πως το εννοεις. Δεν ειναι γσε επιπεδο μακκισικ αλλα πυτε ακομη και σε επιπεδο σπανουλη γιουλ σλουκα, εχει καλο ντραιβ αλλα μετρια αποφαση οταν δεν περασει τον παικτη του

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 8:39 pm

Christofis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Μα για αυτο σου λεω δεν ειναι ασσος γιατι κανει κακες επιλογες ειτε λογω ταπεραμεντου ειτε λογω υπερβαλλοντα ζηλου. Ειναι δυαρι που ειναι καλος πασερ. Με εναν ασσο διπλα του να τον χαλιναγωγει οπως ο γουοκαπ ή ο γκος και οχι να τον καπελωνει οπως ο καμπατσο ή ο σλουκας πιστευω θα κανει παπαδες. Slasher εξαρταραι πως το εννοεις. Δεν ειναι γσε επιπεδο μακκισικ αλλα πυτε ακομη και σε επιπεδο σπανουλη γιουλ σλουκα, εχει καλο ντραιβ αλλα μετρια αποφαση οταν δεν περασει τον παικτη του
στου μακισικ δεν ειναι προφανως,δεν ξερω αν ειναι και κανενας στην ευρωπη..τωρα απο τον σλουκα εγω τον κοβω πολυ καλυτερο μιας και ο κωστας εχει πολυ αργα ποδια και με τα ζορια φτανει στο καλαθι πλεον.Εκτος και μιλαμε για τα νιατα του.
Το ντραιβ του λεω εγω,την αποφαση δεν το ξερω γιατι στα βιντεο βαζουν οτι μπαινει :lol: Εχει την δυνατοτητα να περναει τους αντιπαλους του πολυ ευκολα,φοβερο χειρισμο και ταχυτητα στις κινησεις του.

Εγω δεν νομιζω οτι θα τον χαλιναγωγησει το να ειναι μαζι με αλλον ασσο..μονο ο μπαρτζωκας μπορει να το κανει αυτο..Αλλιως ο τυπος βαραει τριποντα με το που περασει το κεντρο,ουτε καν θα ακουμπαει μπαλα το αλλο γκαρντ.Εγω ειδα παντως οτι θελει την μπαλα στα χερια του για να ειναι καλος..θεωρω ομως οτι του ταιριαζει η μοσιον γιατι δεν τον αφηνει να αρχισει το νταπα ντουπα,η που θα δωσει γρηγορη πασα που ειναι εξαιρετικος η που θα σουταρει αν του εχουν δωσει χωρο που ειναι παλι εξαιρετικος..Τα περισσοτερα εντωμεταξυ τα σταζει απο τα 8μ. Στο φιλικο μου εδειξε οτι ετσι τον ετοιμαζει ο μπαρτζωκας..

Οπως και να χει τι τον βαζει ασσο τι δυαρι εχει τα φοντα να διαπρεψει στο συστημα μας αν σοβαρευτει..Οι δηλωσεις του μου δειχνουν οτι το θελει και αυτος..Την μεγαλυτερη ανυπομονησια παντως την εχω να δω τον βιλντοζα,σασα φουρνιε κτλ ξερω τι θα κανουν.Ειναι ενα στοιχημα που πρεπει να πιασουμε.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 8:52 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 8:39 pm
Christofis έγραψε:

στου μακισικ δεν ειναι προφανως,δεν ξερω αν ειναι και κανενας στην ευρωπη..τωρα απο τον σλουκα εγω τον κοβω πολυ καλυτερο μιας και ο κωστας εχει πολυ αργα ποδια και με τα ζορια φτανει στο καλαθι πλεον.Εκτος και μιλαμε για τα νιατα του.
Το ντραιβ του λεω εγω,την αποφαση δεν το ξερω γιατι στα βιντεο βαζουν οτι μπαινει :lol: Εχει την δυνατοτητα να περναει τους αντιπαλους του πολυ ευκολα,φοβερο χειρισμο και ταχυτητα στις κινησεις του.

Εγω δεν νομιζω οτι θα τον χαλιναγωγησει το να ειναι μαζι με αλλον ασσο..μονο ο μπαρτζωκας μπορει να το κανει αυτο..Αλλιως ο τυπος βαραει τριποντα με το που περασει το κεντρο,ουτε καν θα ακουμπαει μπαλα το αλλο γκαρντ.Εγω ειδα παντως οτι θελει την μπαλα στα χερια του για να ειναι καλος..θεωρω ομως οτι του ταιριαζει η μοσιον γιατι δεν τον αφηνει να αρχισει το νταπα ντουπα,η που θα δωσει γρηγορη πασα που ειναι εξαιρετικος η που θα σουταρει αν του εχουν δωσει χωρο που ειναι παλι εξαιρετικος..Τα περισσοτερα εντωμεταξυ τα σταζει απο τα 8μ. Στο φιλικο μου εδειξε οτι ετσι τον ετοιμαζει ο μπαρτζωκας..

Οπως και να χει τι τον βαζει ασσο τι δυαρι εχει τα φοντα να διαπρεψει στο συστημα μας αν σοβαρευτει..Οι δηλωσεις του μου δειχνουν οτι το θελει και αυτος..Την μεγαλυτερη ανυπομονησια παντως την εχω να δω τον βιλντοζα,σασα φουρνιε κτλ ξερω τι θα κανουν.Ειναι ενα στοιχημα που πρεπει να πιασουμε.
Ο βιλντοζα πριν να φυγει για ΝΒΑ θα ηταν βομβα ολκης για οποιαδηποτε ομαδα της ευρωλιγκας. Η περσινη του χρονια δεν μου λεει κατι. Ο κοουτς εχει δειξει οτι ξερει να αναστηνει και να φτιαχνει καριερες ποσω μαλλον οταν καποιος εχει το ταλεντο του βιλντοζα.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 9:32 pm

Αν βγαλει ο σκακιστής και τον Βιλντοζα υπάρχει ελπίδα και για Ειρήνη στον κόσμο..

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 9:50 pm

Αν και πιστεύω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ,επειδή απλά ζηλεύω θα μαντέψω κ εγώ τι θα γίνει.Βασικη πεντάδα Γουοκαπ Φουρνιε Παπανικολαου Σασα Μιλου και δεύτερο ροτεισον Γκος Βιλντοζα (Ντορσι)Μακισικ Πετρουσεφ Ραιτ .Πιτερς θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι οταν θα ειναι ολοι υγιείς .Οταν γυρίσει ο Φαλ κ ειναι καλα θα πάρει τη θέση Μιλου στην αρχική πεντάδα κ Μιλου θα πάει δίπλα στον Πετρουσεφ .Λαρυ θα μπαίνει οταν πάρει και το σορμπον και θα μπορει να συνεννοείται πέρα του κοουτς και με το φαλακρό μούσι.

Ο Ντορσι θα στραβώσει αλλα θα βρίσκει χρόνο γιατι η θ αρχίσουν τα ψυχολογικά του Βιλντοζα επειδή η Μιλιτσα θα ξυπνάει στραβωμένη η θα καθυστερεί το ξεπάγωμα του Γκος οταν θα τον βγάζει ο Γκατζουλης απο το ψυγείο .
Μακισικ οτι και να γίνει φέτος θα έχει μέσο όρο 10 πόντους και 3 ριμπάουντ κ οταν θα γεννηθεί ο γιος του νονός θα ειναι ο σκακιστής και θα αν εινα αγόρι θα λέγεται Χρήστος κορίτσι Μαρία για να τον τιμήσει.

Πίτερς Σπαρταλης Ραιτ Λαρυ θα τρέχουν σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Έβανς οταν γυρίσει η ομάδα για να πάρει παιχνίδια θα του βγαλει διπλό δελτίο στον Άρη .Ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα …..

balkanwarrior

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 08, 2024 10:04 pm

Τα ατομικά στατιστικά του Ολυμπιακού στο φιλικό προετοιμασίας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ:

Ράιτ 1 (0/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 1 λάθος σε 18:31),

Μήτρου-Λονγκ 5 (0/1 δίποντο, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ασίστ, 2 λάθη σε 15:00),

Λαρεντζάκης 4 (0/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο, 4/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη σε 14:56),

Βιλντόσα 7 (1/1 δίποντο, 1/3 τρίποντα, 2/2 βολές, 1 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη σε 25:00),

Βεζένκοφ 20 (5/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη σε 23:34),

Πρίντεζης 5 (1/2 δίποντα, 1/2 τρίποντα σε 4:45), Παπανικολάου (0/1 τρίποντο, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 14:29),

Ντόρσεϊ 8 (1/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 20:27),

Πίτερς 5 (1/4 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 λάθη σε 21:26),

Μιλουτίνοφ 10 (5/6 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 21:29),

ΜακΚίσικ 19 (5/5 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/3 βολές, 1 ριμπάουντ, 3 ασίστ σε 20:23)

Τα ομαδικά στατιστικά:

18/34 δίποντα (52%)

10/30 τρίποντα (33%)

18/19 βολές (94%)

31 ριμπάουντ (24-7)

20 ασίστ

6 κλεψίματα

1 μπλοκ

13 λάθη

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 10:09 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Αν και πιστεύω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ
θα εισαι :D

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 10:27 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Αν και πιστεύω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ,επειδή απλά ζηλεύω θα μαντέψω κ εγώ τι θα γίνει.Βασικη πεντάδα Γουοκαπ Φουρνιε Παπανικολαου Σασα Μιλου και δεύτερο ροτεισον Γκος Βιλντοζα (Ντορσι)Μακισικ Πετρουσεφ Ραιτ .Πιτερς θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι οταν θα ειναι ολοι υγιείς .Οταν γυρίσει ο Φαλ κ ειναι καλα θα πάρει τη θέση Μιλου στην αρχική πεντάδα κ Μιλου θα πάει δίπλα στον Πετρουσεφ .Λαρυ θα μπαίνει οταν πάρει και το σορμπον και θα μπορει να συνεννοείται πέρα του κοουτς και με το φαλακρό μούσι.

Ο Ντορσι θα στραβώσει αλλα θα βρίσκει χρόνο γιατι η θ αρχίσουν τα ψυχολογικά του Βιλντοζα επειδή η Μιλιτσα θα ξυπνάει στραβωμένη η θα καθυστερεί το ξεπάγωμα του Γκος οταν θα τον βγάζει ο Γκατζουλης απο το ψυγείο .
Μακισικ οτι και να γίνει φέτος θα έχει μέσο όρο 10 πόντους και 3 ριμπάουντ κ οταν θα γεννηθεί ο γιος του νονός θα ειναι ο σκακιστής και θα αν εινα αγόρι θα λέγεται Χρήστος κορίτσι Μαρία για να τον τιμήσει.

Πίτερς Σπαρταλης Ραιτ Λαρυ θα τρέχουν σε όλες τις κοινωνικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Έβανς οταν γυρίσει η ομάδα για να πάρει παιχνίδια θα του βγαλει διπλό δελτίο στον Άρη .Ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα …..
Ποιο πιθανο απο ολα αυτα που προεβλεψες ειναι να βαφτισει ο Μπαρτζωκας του Μακκισικ..

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 10:49 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 10:27 pm
Στηβ Κερ έγραψε:

Ποιο πιθανο απο ολα αυτα που προεβλεψες ειναι να βαφτισει ο Μπαρτζωκας του Μακκισικ..
Τον….Χριστοπαναγο Μακισικ?

Γελάτε ρε αλλα θα το …αποθηκεύσω και θα σας το κοπανάω μετά …δεν ντρέπεστε που κοροϊδεύετε !

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Κυρ Σεπ 08, 2024 10:52 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Σεπ 08, 2024 10:09 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Αν και πιστεύω οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ
θα εισαι :D
Δε μετράς εσυ είσαι προκατελειμενος …Lonilover….

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”