Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
Καλό το αστείο με το…εξελακι αλλα μην ξεχναμε οτι γίνονται και μετρήσεις στους παίκτες και μετράει η συντήρηση μεσα στη χρονια .Η περσινή χρονια ΔΕΝ ειναι ενδεικτική γιατι λόγω τραυματισμών κ προσθαφαιρέσεων κάποιοι αναγκάστικα έπαιζαν περισσότερο κ κάθε προγραμματισμός έγινε…Κ@λος!ΚΑΘΕ καλός προπονητής χρησιμοποιεί τους πιο φορμαρισμένους κ καλύτερους.Αλλα πρέπει να κρατάει ζεστούς κ τους υπόλοιπους γιατι θα χρειαστούν.ΓΕΝΙΚΑ ιστορικά ειναι δίκαιος προπονητής κ το αναγνωρίζουν οι παίκτες.Εχει κερδίσει και χάσει αγώνες με ροτεισον 11 παικτών και…7,5 παικτών!Αν κάνει η δεν κάνει αλλαγές ειναι γιατι πιστεύει έτσι θα κερδίσει,Απλά οταν χάνει καθόμαστε και…μετράμε εμείς και λέμε γιατι έπαιξε αυτός κ οχι ο άλλος.Μικρο παράδειγμα .στα πλει οφς με Φενερ κάποιος έβλεπε οτι έλειπε ο Σλούκας κ η δημιουργία του αλλα ταυτόχρονα στις αλλαγές έπεφτε στον Χεις που τον πέρναγε σταματημένο .Δεν ειναι μαύρο άσπρο κ εμείς κρίνουμε ΜΕΤΑ μην το ξεχναμε .
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Το εξελ δεν είναι αστείο, είναι πραγματικότητα μέχρι ενα σημείο μέσα στην χρονιά το χρησιμοποιεί.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 5:11 pmΚαλό το αστείο με το…εξελακι αλλα μην ξεχναμε οτι γίνονται και μετρήσεις στους παίκτες και μετράει η συντήρηση μεσα στη χρονια .Η περσινή χρονια ΔΕΝ ειναι ενδεικτική γιατι λόγω τραυματισμών κ προσθαφαιρέσεων κάποιοι αναγκάστικα έπαιζαν περισσότερο κ κάθε προγραμματισμός έγινε…Κ@λος!ΚΑΘΕ καλός προπονητής χρησιμοποιεί τους πιο φορμαρισμένους κ καλύτερους.Αλλα πρέπει να κρατάει ζεστούς κ τους υπόλοιπους γιατι θα χρειαστούν.ΓΕΝΙΚΑ ιστορικά ειναι δίκαιος προπονητής κ το αναγνωρίζουν οι παίκτες.Εχει κερδίσει και χάσει αγώνες με ροτεισον 11 παικτών και…7,5 παικτών!Αν κάνει η δεν κάνει αλλαγές ειναι γιατι πιστεύει έτσι θα κερδίσει,Απλά οταν χάνει καθόμαστε και…μετράμε εμείς και λέμε γιατι έπαιξε αυτός κ οχι ο άλλος.Μικρο παράδειγμα .στα πλει οφς με Φενερ κάποιος έβλεπε οτι έλειπε ο Σλούκας κ η δημιουργία του αλλα ταυτόχρονα στις αλλαγές έπεφτε στον Χεις που τον πέρναγε σταματημένο .Δεν ειναι μαύρο άσπρο κ εμείς κρίνουμε ΜΕΤΑ μην το ξεχναμε .
Όπως και τις 2 5αδες που είναι πάντα συγκεκριμένες.
Αυτά τα δύο είναι στάνταρ τα κάνει χρόνια.
Προφανώς αυτός είναι ο τρόπος που πιστεύει ότι αποδίδει καλύτερα η ομάδα του, δεν είπα ότι είναι κακό.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το εξελ είναι για να μαθαίνουν οι παίκτες τα συστήματα να δένονται με τους συμπαίκτες τους και και να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση ..σε σοβαρούς αγώνες δεν το τηρεί πάντως
Να δούμε τώρα αν θα αλλάξει κάτι με τόσους παίκτες .. επίσης τώρα έχει και τον φουρνιε , θα ζεστενεται αυτός και θα τον βγάζει ; Θα τσακωθούνε ..
Εντωμεταξύ δεν νομίζω ότι δουλεύει αυτό με την φυσική κατάσταση κάθε χρόνια φορμαριζόμαστε πολύ πριν ακόμα και τα πλέι οφ και στο φ4 και στους τελικούς δεν είμαστε στο πικ .
Να δούμε τώρα αν θα αλλάξει κάτι με τόσους παίκτες .. επίσης τώρα έχει και τον φουρνιε , θα ζεστενεται αυτός και θα τον βγάζει ; Θα τσακωθούνε ..
Εντωμεταξύ δεν νομίζω ότι δουλεύει αυτό με την φυσική κατάσταση κάθε χρόνια φορμαριζόμαστε πολύ πριν ακόμα και τα πλέι οφ και στο φ4 και στους τελικούς δεν είμαστε στο πικ .
Περσυ δεν ήταν θέμα πικ απλά μας διάβασαν .φετος φτάσαμε στο πικ ,Γι αυτο που μπορούσαμε Γι αυτο κ αποκλείσαμε Μπαρτσα.Για μένα η καλύτερη ομάδα ,κόντρα στο ρεύμα,ηταν στο Βελιγράδι αλλα εκεί ….Μισιτς στο μπαζερ με πίεση …it happens…και τις τρεις χρονιές κατι σου έλειπε που είχες σε άλλη χρονια .Κ επειδή η…περιφέρεια ορίζει το παιχνιδι φέτος ΝΑΙ και χωρις το δίδυμο ψηλών έχουμε το…κατι ….(γνώμη μου)shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 6:50 pmΤο εξελ είναι για να μαθαίνουν οι παίκτες τα συστήματα να δένονται με τους συμπαίκτες τους και και να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση ..σε σοβαρούς αγώνες δεν το τηρεί πάντως
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ασχετο αλλα αυτο που εχει επικρατησει οτι ο μακισικ εχει χασει αθλητικοτητα δεν εχει καμια βαση..απλα περσι μετα τον τραυματισμο του του πηρε καιρο να επανελθει..βαλτε στο 3το λεπτο και δειτε τι εκανε στην ζαλγκιρις..καλα σε ολο το βιντεο φαινεται πυραυλος αλλα ειδικα εκει φαινεται ο πιο αθλητικος παικτης της λιγκας..Και φετος δηλαδη στο φιλικο που τον ειδαμε ηταν ο ταχυτερος παικτης.
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τούτα τα γραφόμενα, συμφωνεί το... alter ego σου;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 11:02 pmασχετο αλλα αυτο που εχει επικρατησει οτι ο μακισικ εχει χασει αθλητικοτητα δεν εχει καμια βαση..απλα περσι μετα τον τραυματισμο του του πηρε καιρο να επανελθει..βαλτε στο 3το λεπτο και δειτε τι εκανε στην ζαλγκιρις..καλα σε ολο το βιντεο φαινεται πυραυλος αλλα ειδικα εκει φαινεται ο πιο αθλητικος παικτης της λιγκας..Και φετος δηλαδη στο φιλικο που τον ειδαμε ηταν ο ταχυτερος παικτης.
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω αν εννοείς εμένα, αλλά εγώ πάντως διαφωνώ! Ο Σακ ήταν στα prime του ένας από τους καλύτερους (ίσως και ο καλύτερος) slasher της Ευρωλίγκας. Κανένας όμως δε νίκησε το χρόνο (αν εξαιρέσουμε τον LeBron που λογικά το τι παίρνει δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος). Πέρυσι, ο Σακ έκανε καλό κλείσιμο σεζόν (όχι εξαιρετικό μη σας παραπλανούν κάποια παιχνίδια), αλλά γενικά ήταν με διαφορά η χειρότερη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Μετρημένα 3-4 καλά παιχνίδια στη RS, καλό 4ο και 5ο παιχνίδι στα playoff (ναι αυτός μας πέρασε με τα τρίποντα, αλλά μεταξύ μας δε θέλω να τον ξαναδώ να βαράει τρίποντο ποτέ ξανάGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 11:59 pmΜε τούτα τα γραφόμενα, συμφωνεί το... alter ego σου;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 11:02 pmασχετο αλλα αυτο που εχει επικρατησει οτι ο μακισικ εχει χασει αθλητικοτητα δεν εχει καμια βαση..απλα περσι μετα τον τραυματισμο του του πηρε καιρο να επανελθει..βαλτε στο 3το λεπτο και δειτε τι εκανε στην ζαλγκιρις..καλα σε ολο το βιντεο φαινεται πυραυλος αλλα ειδικα εκει φαινεται ο πιο αθλητικος παικτης της λιγκας..Και φετος δηλαδη στο φιλικο που τον ειδαμε ηταν ο ταχυτερος παικτης.
![]()
Η εκτίμηση μου είναι ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα πάνω - κάτω φέτος. Έγραψαν αρκετοί εδώ μέσα ότι με το νέο ρόστερ, ο Σακ θα μπορούσε να κάνει σεζόν καριέρας φέτος, λόγο των πολλών χώρων που θα βρίσκει. Και συμφωνώ. Βέβαια η φράση - κλειδί είναι "θα μπορούσε". Ναι λοιπόν, θα μπορούσε αν ήταν στα 28-30 του, αν ήταν rookie και δεν ήξεραν πως να τον αντιμετωπίσουν οι αντίπαλες άμυνες, αν έστω φαινόταν να βάζει κάτι νέο χρονιά με τη χρονιά στο ρεπερτόριο του. Δεν μπορώ να αποκλείσω να μείνει στην ομάδα, να βρει χώρο και ρόλο και να κάνει καλή σεζόν. Αλλά δε θα βασιζομουν πάνω του με τίποτα! Θα προτιμούσα να δώσω ευκαιρίες σε όλους τους υπόλοιπους και αν όλα αποτύγχαναν τότε και μόνον τότε θα του έδινα ρόλο στο βασικό rotation.
ΥΓ 1. Το φιλικό πριν λίγες μέρες είναι μαγική εικόνα. Κανένας παίκτης σε αυτή τη φάση δε μπαίνει δυνατά στις φάσεις, από φόβο χαζου τραυματισμού σε ανύποπτη φάση. Και ο Σακ ορμούσε σα το κριάρι, λες και κρεμόταν η ζωή του από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στα επίσημα που θα σφίξουν οι άμυνες, θα του δίνουν 3 μέτρα και δε θα μπορεί να κάνει πολλά.
ΥΓ 2. Τιμάω την προσφορά του και με το παραπάνω. Ήταν, είναι και θα είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Αλλά θεωρώ ότι ο κύκλος του έκλεισε. Θέλω να δω κάτι φρέσκο. Ξαναλέω όμως, μπορεί να με διαψεύσει πανηγυρικά. Εδώ θα είμαι να πανηγυρίζω που με διέψευσε!
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τον εαυτό του εννοώ!Mathematician92 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 12:47 amΔεν ξέρω αν εννοείς εμένα, αλλά εγώ πάντως διαφωνώ! Ο Σακ ήταν στα prime του ένας από τους καλύτερους (ίσως και ο καλύτερος) slasher της Ευρωλίγκας. Κανένας όμως δε νίκησε το χρόνο (αν εξαιρέσουμε τον LeBron που λογικά το τι παίρνει δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος). Πέρυσι, ο Σακ έκανε καλό κλείσιμο σεζόν (όχι εξαιρετικό μη σας παραπλανούν κάποια παιχνίδια), αλλά γενικά ήταν με διαφορά η χειρότερη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Μετρημένα 3-4 καλά παιχνίδια στη RS, καλό 4ο και 5ο παιχνίδι στα playoff (ναι αυτός μας πέρασε με τα τρίποντα, αλλά μεταξύ μας δε θέλω να τον ξαναδώ να βαράει τρίποντο ποτέ ξανάGerasimos Moraitis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 12, 2024 11:59 pm
Με τούτα τα γραφόμενα, συμφωνεί το... alter ego σου;![]()
) και σχετικά καλό ημιτελικό αφού ήταν από τους λίγους διασωθέντες.
Η εκτίμηση μου είναι ότι θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα πάνω - κάτω φέτος. Έγραψαν αρκετοί εδώ μέσα ότι με το νέο ρόστερ, ο Σακ θα μπορούσε να κάνει σεζόν καριέρας φέτος, λόγο των πολλών χώρων που θα βρίσκει. Και συμφωνώ. Βέβαια η φράση - κλειδί είναι "θα μπορούσε". Ναι λοιπόν, θα μπορούσε αν ήταν στα 28-30 του, αν ήταν rookie και δεν ήξεραν πως να τον αντιμετωπίσουν οι αντίπαλες άμυνες, αν έστω φαινόταν να βάζει κάτι νέο χρονιά με τη χρονιά στο ρεπερτόριο του. Δεν μπορώ να αποκλείσω να μείνει στην ομάδα, να βρει χώρο και ρόλο και να κάνει καλή σεζόν. Αλλά δε θα βασιζομουν πάνω του με τίποτα! Θα προτιμούσα να δώσω ευκαιρίες σε όλους τους υπόλοιπους και αν όλα αποτύγχαναν τότε και μόνον τότε θα του έδινα ρόλο στο βασικό rotation.
ΥΓ 1. Το φιλικό πριν λίγες μέρες είναι μαγική εικόνα. Κανένας παίκτης σε αυτή τη φάση δε μπαίνει δυνατά στις φάσεις, από φόβο χαζου τραυματισμού σε ανύποπτη φάση. Και ο Σακ ορμούσε σα το κριάρι, λες και κρεμόταν η ζωή του από αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στα επίσημα που θα σφίξουν οι άμυνες, θα του δίνουν 3 μέτρα και δε θα μπορεί να κάνει πολλά.
ΥΓ 2. Τιμάω την προσφορά του και με το παραπάνω. Ήταν, είναι και θα είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες. Αλλά θεωρώ ότι ο κύκλος του έκλεισε. Θέλω να δω κάτι φρέσκο. Ξαναλέω όμως, μπορεί να με διαψεύσει πανηγυρικά. Εδώ θα είμαι να πανηγυρίζω που με διέψευσε!
Υ. Γ.
Θα σε βάλει στη... μαύρη λίστα η Beril.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω τα λεω ολο το καλοκαιρι οτι δεν ξερω ποιος μπορει να βγει για να μπει ο μακισικ..παπ φουρνιε ειναι αλλο λεβελ,ντορσει βιλντοζα πιο ταιριαστοι..και ειναι ο πιτερς που πρεπει καπου να παιζει..ωστοσο πανω μιλησα για την αΘλητικοτητα του την οποια δεν θεωρω οτι την εχει χασει,αντε αν δεν ειναι στο 100% ειναι στο 85..το οποιο τον καθιστα ακομα στον πιο αθλητικο του ροστερ αλλα και της ευρωπης(2-3 να ειναι πιο αθλητικοι).
Επισης επειδη εγω το χα πει οτι θα βρισκει πολλους χωρους που ισχυει...ισχυει και αυτο που λεει ο μαθηματικος,οι αντιπαλοι θα στελνουν τον παικτη του μακισικ πανω σε καποιον αλλον και θα τον αφηνουν να σουταρει 3π..οπως και τον γουοκαπ.Οποτε εκει ο χωρος θα πηγαινει στραφι..
Υπαρχουν και θετικα και αρνητικα προφανως..Το πολυ θετικο ειναι οτι σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια δεν στηριζομαστε στον μακισικ,το να τον εχεις game changer και 12ο-13ο παικτη του ροστερ ειναι ''ευλογια''.
Επισης επειδη εγω το χα πει οτι θα βρισκει πολλους χωρους που ισχυει...ισχυει και αυτο που λεει ο μαθηματικος,οι αντιπαλοι θα στελνουν τον παικτη του μακισικ πανω σε καποιον αλλον και θα τον αφηνουν να σουταρει 3π..οπως και τον γουοκαπ.Οποτε εκει ο χωρος θα πηγαινει στραφι..
Υπαρχουν και θετικα και αρνητικα προφανως..Το πολυ θετικο ειναι οτι σε αντιθεση με τα προηγουμενα χρονια δεν στηριζομαστε στον μακισικ,το να τον εχεις game changer και 12ο-13ο παικτη του ροστερ ειναι ''ευλογια''.
Θα λετε Σακ και θα σταζει το στομα σας μελι....shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 1:37 amεγω τα λεω ολο το καλοκαιρι οτι δεν ξερω ποιος μπορει να βγει για να μπει ο μακισικ..παπ φουρνιε ειναι αλλο λεβελ,ντορσει βιλντοζα πιο ταιριαστοι..και ειναι ο πιτερς που πρεπει καπου να παιζει..ωστοσο πανω μιλησα για την αΘλητικοτητα του την οποια δεν θεωρω οτι την εχει χασει,αντε αν δεν ειναι στο 100% ειναι στο 85..το οποιο τον καθιστα ακομα στον πιο αθλητικο του ροστερ αλλα και της ευρωπης(2-3 να ειναι πιο αθλητικοι).
Γερων Μπασκετισιος 1979προφητεια
περα της πλακας σε μια πενταδα με ΔΥΟ γκαρντ και Σασα μια χαρα ταιριαζει(βλεπω ντοκθμαντερ για το σοουταιμ των Λεικερς μην με παρεξηγειτε)
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον είχα για ξεγραμμένο, αλλά θα κάνει όργια φέτος ο Σακ. Η έλευση του Σάσα τον βοηθάει πολύ. Πιστεύω θα έχει καλά ποσοστά ακόμα και από το τρίποντο. Θα είναι ο X factor μας φέτος. Καταρχάς, φέτος θα πάμε σε πολύ υψηλό τέμπο και όχι τόσο σε σετ παιχνίδι που είναι βούτηρο στο ψωμί του. Μέσα σε ένα 10αλεπτο με τον Σακ μέσα μπορούμε να τρέξουμε τρέλα σερί. Είδωμεν.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Γουόκαπ,Φουρνιέ,Μακίσικ,Βέζενκοφ,Ράιτ είναι μία πεντάδα που βολεύει απίστευτα τον Μακίσικ να κάνει το παιχνίδι του..
Γενικά ο Γάλλος είναι ο x factor που δεν είχαμε τόσα χρόνια και η επίδοση του θα κρίνει τη χρονιά σε μεγάλο βαθμό. Και χωρίς αυτόν είμασταν ομάδα φάιναλ 4. Λοιπόν αν αυτός παρουσιασθεί σε επίπεδα Γαλλίας πριν 3-4 χρόνια τότε δεν νομίζω να έχουμε αντίπαλο!
Γενικά ο Γάλλος είναι ο x factor που δεν είχαμε τόσα χρόνια και η επίδοση του θα κρίνει τη χρονιά σε μεγάλο βαθμό. Και χωρίς αυτόν είμασταν ομάδα φάιναλ 4. Λοιπόν αν αυτός παρουσιασθεί σε επίπεδα Γαλλίας πριν 3-4 χρόνια τότε δεν νομίζω να έχουμε αντίπαλο!
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η αθλητικότητα του ΣΑΚΗ είναι ο λόγος που πληρώνεται από την καλαθόσφαιρα, από τη στιγμή που το σώμα του αντέχει, μόνον καλύτερος μπορεί να γίνει. Εσύ πάντως, δεν θα τον κρατούσες στην ομάδα σου και θα σε μαρτυρήσω στη Beril.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 1:37 amεγω τα λεω ολο το καλοκαιρι οτι δεν ξερω ποιος μπορει να βγει για να μπει ο μακισικ..παπ φουρνιε ειναι αλλο λεβελ,ντορσει βιλντοζα πιο ταιριαστοι..και ειναι ο πιτερς που πρεπει καπου να παιζει..ωστοσο πανω μιλησα για την αΘλητικοτητα του την οποια δεν θεωρω οτι την εχει χασει,αντε αν δεν ειναι στο 100% ειναι στο 85..το οποιο τον καθιστα ακομα στον πιο αθλητικο του ροστερ αλλα και της ευρωπης(2-3 να ειναι πιο αθλητικοι).
Στη σειρά με την ομάδα της Βαρκελώνης, ο ΣΑΚΗΣ ἦτο παρόν... όπως ΠΑΝΤΑ στα δύσκολα και σαφέστατα έχει δίκιο ο Μπαρτζώκας που τον διατηρεί στο ρόστερ.
Υ. Γ.
Πάλι με ένα... πλυμένο ΤΡΙΑΡΙ θα βγει η σεζόν!
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 8:41 amΠοια θα ειναι αυτα τα γκαρντ ;
Περυσι με δυο γκαρντ επαιζε . Εχουμε εικονα . Δεν προκειται για θεωρητικα συμπερασματα .
Με γουολκαπ γκος ταυτοχρονα δεν μπορει να παιξει . Σε συνδιασμο με τα σεντερ που εχουμε ειναι παιχνιδακι για μια σοβαρη ομαδα να μας μπλοκαρει επιθετικα .
Η μονη συνθηκη στην οποια ο μακισικ μπορει να γινει καταλυτης ειναι σε καταστασεις τρανζισιον , οπως ηταν και ο κανααν ( λογω σουτ αυτος ) .
Τωρα να μπει σε μια πενταδα με φουρνιε βεζενκοφ η πιτερς βιλντοζα λογικα θα το δουμε στα φιλικα πως μπορει να παει .
Σε καθε περιπτωση ο μακισικ πρεπει να εχει τρεις σουτερ διπλα του και να μην ξεμενει η μπαλα στα χερια του στο τελος των επιθεσεων .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο