Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος από τους παραπάνω να καλύψει το κενό του Λούντζη αλλά ήταν τίμια προσπάθεια το καλοκαίρι δεν έχω παράπονο.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 14, 2024 11:40 pmΔεν ξερω ποσοι θα συμφωνησουν με αυτο αλλα ο βιλντοζα αν μειωσει τα αψυχολογητα λαθη ειναι καλυτερος του μπραουν..αρκετα κιολας..Ελπιζω να το δουμε αυτο ασχετως και αν πεσω εξω στο ποιος θα ναι καλυτερος.
Επισης αυτο που ελειπε απο τα γκαρντ μας ηταν ποιος θα παρει την μπαλα οταν καιει..και τωρα εχεις τον φουρνιε..που επισης η βασικη του θεση ειναι το 2..
Μια περιφερεια με γουοκαπ βιλντοζα γκος φουρνιε εβανς ντορσει οτι δεν εχει την ικανοτητα να παρει ευρωπαικο εμενα δεν μου προκυπτει απο πουθενα..Τι της λειπει δηλαδη?
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οσος δρομος ειναι να φτασεις στο φαιναλ φορ αλλος τοσος ειναι να το παρεις .
Δεν ειναι απλα δυο ματς που πιστευουν πολλοι και οποιος ειναι σε καλυτερη βραδια θα το παρει .
Το θεμα ειναι να βρεις τροπο να το παρεις ακομα και αν δεν εισαι σε καλη βραδια .
Προπερσι για παραδειγμα η εφες ηταν μια καμμενη ομαδα . Παρολα αυτα καταφερε να ριξει τους αντιπαλους στο επιπεδο της και να το παρει .
Η ρεαλ στο καουνας τα ιδια και χειροτερα . Με μια ζωνουλα εμεινε ζωντανη και στο τελος μιλησε η κλαση καποιων βετερανων .
Ο παναθηναικος φετος τους εκανε φυλλο και φτερο . Δεν εκατσε να παει το μας με την ρεαλ μια σου και μια μου . Πηρε διαφορα και το καθαρισε . Με τετοιες ομαδες δεν χαλαρωνεις .
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το 23 το χασαμε στο σουτ με γκαρντ τον γουοκαπ και τον κανααν και τον λαρε..ο σλουκας και που εμπαινε ηταν αρνητικος..
το πηρε η ρεαλ με τον γκος και τον ροντριγκεθ που ηταν 36χρονων.
Ξερει κανενας αν οι κυπριοι παιζουν σαν ελληνες στην α1?Γιατι λενε στο τουιτερ οτι ο ραιτ θα παρει κυπριακο διαβατηριο και δεν θα πιανει ξενος.
το πηρε η ρεαλ με τον γκος και τον ροντριγκεθ που ηταν 36χρονων.
Ξερει κανενας αν οι κυπριοι παιζουν σαν ελληνες στην α1?Γιατι λενε στο τουιτερ οτι ο ραιτ θα παρει κυπριακο διαβατηριο και δεν θα πιανει ξενος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Σεπ 15, 2024 12:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε πήρε έναν παίκτη τύπου ναν και καλύτερο χωρίς να διώξει γκος και Βιλντοζα, φουρνιε τον λένε αν σου διαφεύγει.forest79 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 14, 2024 11:24 pmΤο πρόβλημα του Ολυμπιακού για να φτάσει στη κορυφή (αναφέρομαι στο να γίνει πρωταθλητής Ευρώπης) θα είναι η περιφέρεια του!
Γουακαπ-Γκος-Βιλντοζα-Ντορσει κ Λαρεντζακης δεν έχουν το ειδικό βάρος να οδηγήσουν την ομαδα στη κορυφή -κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η αστάθεια του παιχνιδιού τους και ειδικά στο μακρινό σουτ .
ΓΟΥΑΚΑΠ (καλός αμυντικός αλλά στα τρία χρόνια που είναι στο λιμάνι είναι με 52/168 τρίποντα ποσοστό τραγικό για βασικό PG λίγο πάνω από τα 30% -30,95%)
ΓΚΟΣ (ασταθής PG με πολλούς τραυματισμούς την τελευταία τριετία είχε 66/176 -37,50% )
ΝΤΟΡΣΕΥ (αδύναμος αμυντικός ,αν και είναι από τους καλούς σουτέρ της Ευρωλίγκας διακρίνεται με ασταθή παιχνίδι αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που δεν έμεινε και δεν διακρίθηκε και στη Φενέρμπαχτσε τα τελευταία δυο έτη στη Τουρκία στην Ευρώπη είχε 76/ 182 -41,75%)
ΒΙΛΝΤΟΖΑ (Μέτριος αμυντικος και δημιουργός, μέτριος σουτέρ σε όλη του την καριέρα σούταρε λίγο πάνω η κάτω από το 35% -ειναι και ο λόγος που αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με κάποια αβίαστα λάθη που έκανε, την τελευταία 4ετια στην Ευρωλίγκα είχε 165/ 459 τρίποντα !-35,94% με πολλές προσπάθειες.
ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ :
Ενω στα Forward της ομάδας είναι πραγματικά εντυπωσιακό το ρόστερ του Ολυμπιακού με τον ΒΕΖΕΝΚΟΦ ,ΦΟΥΡΝΙΕ ΠΙΤΕΡΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΜΑΚΙΣΙΚ η ομάδα θα πέρνει πολλούς πόντους επιθετικά (O Sasa θα βγει χαλαρά πρωτος σκόρερ της διοργανωσης) και με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας -αμυντικά θα υπάρχουν βέβαια κενά καθώς λείπουν τα defense skills στους περισσότερους .
Στο πέντε εγώ βάζω ένα μεγάλο ερωτηματικό αν και το ρόστερ από πλευράς ονομάτων είναι καλό με ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ ΦΑΛ ΡΑΙΤ (ΠΕΤΡΟΥΣΕΦ) οι πολλοί τραυματισμοί που βγάζουν τα δυο βασικά πεντάρια είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό .
Βέβαια το πρόβλημα του Ολυμπιακού για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ θεωρώ ότι δεν ειναι στο 3-4-5 αλλά στο 1-2 -και στον λάθος προγραμματισμό μεταγραφικά που κινήθηκε εκεί έδωσε πολλά χρήματα για παίκτες τύπου ΒΙΛΝΤΟΖΑ και ΝΤΟΡΣΕΥ (εδώ το καταλαβαίνω λόγο διαβατηρίου για το Ελληνικό πρωτάθλημα) και δεν αποδεσμεύεσε τον ΓΚΟΣ -θα ήταν προτιμότερο να έφερνε ένα μεγάλο παίκτη τύπου Nunn (με τα χρήματα που έδωσε για Vildoza & Gos)
Τον Βιλντοζα τον έβγαλες σχεδόν μωραιτη τι να συζητάμε.
Σλούκας Μπράουν Γκραντ πρέπει να έχουν ρεκόρ καριέρας 80% ο καθένας..
Ας κάνουμε απευθείας ανάθεση τροπαίου να τελειώνουμε.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γιατί δεν υπάρχει μπασκετικό κοινό στην Ελλάδα.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 15, 2024 1:08 amΠοιός μπορεί να εξηγήσει γιατί το Ηράκλειο δε μπορεί να κάνει sold out ένα μπασκετικό παιχνίδι;
Euroleague ομάδες έπαιζαν
Μήπως είναι και τσιμπημενα τα εισιτήρια; Δεν έχω εικόνα.
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ο Πίτερς όντως σαν πρώτη αντίδραση ήθελε να του ξεκαθαρίσουν ότι δεν τον βλέπουν σαν μπακ απ του αν και πότε δεν θα παίξει ο Σάσα. Όταν μίλησε με τον κόουτς λύθηκαν όλα. Τον ήθελε ο κόουτς και δεν θα άφηνε τέτοιο παιχταρά τώρα που τον "βρήκε". Το σημερινό δεν κατάφερα να το δω αλλά ακούω ότι έπαιξε καλά και έχει όρεξη. Ανυπομονώ να τους δω μαζί στο γήπεδο, με τα γκαρντ που έχουμε
θα είναι όαση. 
-
HackerBaby

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
4
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτο σοβαρό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα , οπότε θα προτιμούσα να απέχω από συμπεράσματα σε προσωπικό επίπεδο.
Θα πω μόνο πως κάποιοι δείχνουν λίγο πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στο παρκέ και κάποιοι έχουν μπει ίσως λίγο πιο χαλαρά , χωρίς βέβαια να γνωρίζω την αγωνιστική ετοιμότητα του καθενός που σίγουρα παίζει ρόλο.
Συνολικά η ομάδα αγωνίστηκε σε ένα τέμπο πιο άμεσο και γρήγορο από ότι γενικά μας έχει συνηθίσει , πράγμα απολύτως λογικό αφού σε αυτή την φάση οι περισσότεροι παίκτες προσπαθούν να βρουν ρυθμό μέσα από την επίθεση και ίσως γι αυτό τον λόγο η άμυνά μας πήγε λίγο περίπατο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το ματς με Φενέρ θα δώσει θεωρώ πιο καλά δείγματα για το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών και της ομάδας σαν σύνολο.
Θα πω μόνο πως κάποιοι δείχνουν λίγο πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στο παρκέ και κάποιοι έχουν μπει ίσως λίγο πιο χαλαρά , χωρίς βέβαια να γνωρίζω την αγωνιστική ετοιμότητα του καθενός που σίγουρα παίζει ρόλο.
Συνολικά η ομάδα αγωνίστηκε σε ένα τέμπο πιο άμεσο και γρήγορο από ότι γενικά μας έχει συνηθίσει , πράγμα απολύτως λογικό αφού σε αυτή την φάση οι περισσότεροι παίκτες προσπαθούν να βρουν ρυθμό μέσα από την επίθεση και ίσως γι αυτό τον λόγο η άμυνά μας πήγε λίγο περίπατο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το ματς με Φενέρ θα δώσει θεωρώ πιο καλά δείγματα για το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών και της ομάδας σαν σύνολο.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Λορέντζο Μπράουν απ το 19 και μετάHackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 15, 2024 3:44 amΠώς γίνεται να γράφεται σε μπασκετικό φόρουμ ότι ο Βιλντοζα που έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ 3 χρόνια είναι καλύτερος του Μπράουν και αρκετά κιόλας ,σε δείγμα 3 φιλικών που δεν έκανε και τίποτα τρελό ξέρω εγώ.
Χαχα δηλαδή κάπου έλεος τι διαβάζουμε θεέ μου
Σε μια κινέζικη ομάδα
Ερ.αστερα τίποτα
Φενέρ τίποτα
Ουνικς τίποτα
Μακάμπι σχεδόν τίποτα.
Και την επιτυχία με την εθνική Ισπανίας. Δεν είναι δηλαδή ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη επιτυχία στην καριέρα του σε σχέση με τον Βιλντοζα.
Τα ατομικά στατιστικά τι λένε;
Εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τους 2 παίκτες γιατί θεωρώ ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά όχι ότι ο Μπράουν είναι ο Τζόρνταν και ο Βιλντοζα ο μωραιτης.
Πάνω κάτω ισοδύναμοι παίκτες είναι.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οπως περυσι δηλαδη που εγραφαν στα σοσιαλtokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 15, 2024 4:45 amΛορέντζο Μπράουν απ το 19 και μετάHackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 15, 2024 3:44 amΠώς γίνεται να γράφεται σε μπασκετικό φόρουμ ότι ο Βιλντοζα που έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ 3 χρόνια είναι καλύτερος του Μπράουν και αρκετά κιόλας ,σε δείγμα 3 φιλικών που δεν έκανε και τίποτα τρελό ξέρω εγώ.
Σε μια κινέζικη ομάδα![]()
Ερ.αστερα τίποτα
Φενέρ τίποτα
Ουνικς τίποτα
Μακάμπι σχεδόν τίποτα.
Και την επιτυχία με την εθνική Ισπανίας. Δεν είναι δηλαδή ότι έχει και κάποια ιδιαίτερη επιτυχία στην καριέρα του σε σχέση με τον Βιλντοζα.
Τα ατομικά στατιστικά τι λένε;
Εγώ δεν μπορώ να συγκρίνω τους 2 παίκτες γιατί θεωρώ ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά όχι ότι ο Μπράουν είναι ο Τζόρνταν και ο Βιλντοζα ο μωραιτης.
Πάνω κάτω ισοδύναμοι παίκτες είναι.
σλουκας<γκος<γουοκαπ
και ναν<κααναν
το βιλντοζα δεν τον αναφερω γιατι τον ειχαν στο = με τον λουτζη
Τα ατομικά στατιστικά του Μπράουν τα τελευταία 3 χρόνια λένε 10 πόντοι 6 ασσίστ για 2.9 λάθη. Κάθε χρόνο φιγουράρει στο τοπ-3 δημιουργών της Ευρωλίγκας :').
Από την άλλη ο Βιλντόζα στις καλές του χρονιές στη Μπασκόνια δεν είχε πάνω από 4 ασίστ (για 2.κάτι λάθη). Προφανώς και ο Μπράουν έχει μεγαλύτερη αξία αλλά και προφανώς είναι και άλλος ρόλος. Ο Βιλντόζα είναι περισσότερο 2 από ότι 1 ενώ ο Μπράουν είναι καθαρό 1.
Ο Βιλντόζα προφανώς αν έχει ρόλο άνω των 20 λεπτών δεν θα είναι αυτός που ήταν πέρυσι, αλλα προφανώς επίσης δεν θα πλησιάσει καν τον Λορένζο των προηγούμενων χρόνων σε δημιουργία.
Από την άλλη ο Βιλντόζα στις καλές του χρονιές στη Μπασκόνια δεν είχε πάνω από 4 ασίστ (για 2.κάτι λάθη). Προφανώς και ο Μπράουν έχει μεγαλύτερη αξία αλλά και προφανώς είναι και άλλος ρόλος. Ο Βιλντόζα είναι περισσότερο 2 από ότι 1 ενώ ο Μπράουν είναι καθαρό 1.
Ο Βιλντόζα προφανώς αν έχει ρόλο άνω των 20 λεπτών δεν θα είναι αυτός που ήταν πέρυσι, αλλα προφανώς επίσης δεν θα πλησιάσει καν τον Λορένζο των προηγούμενων χρόνων σε δημιουργία.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο βιλντοζα δεν ειναι καλυτερος του μπραουν σημερα.HackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 15, 2024 3:44 amΠώς γίνεται να γράφεται σε μπασκετικό φόρουμ ότι ο Βιλντοζα που έχει να παίξει σοβαρό μπάσκετ 3 χρόνια είναι καλύτερος του Μπράουν και αρκετά κιόλας ,σε δείγμα 3 φιλικών που δεν έκανε και τίποτα τρελό ξέρω εγώ.
Ο μπραουν ομως δεν ειναι πιο ταλαντουχος απο τον βιλντοζα. Οταν ο βιλντοζα εβγαινε mvp της ACB και πρωταθλητης με τν μπασκονια ο μπραουν βολοδερνε σε ομαδες γιουροκάπ και τριτης ταχυτητας της ευρωλιγκας και αλλαζε καθε χρονο ομαδα. Τα τελευταια 3 χρονια ανεβηκε επιπεδο και εγινε ενας απο τους καλυτερους οργανωτες γιατι απλα ξεκινησε να οργανωνει και οχι να βλεπει πως να σκοραρει πρωτα.
Σημερα ο μπραουν ειναι καλυτερος σε 3 μηνες ο βιλντοζα μπορει να κολλησει και να δειξει τονταλεντο του και να ειναι δυο φορες καλυτερος μπορει και οχι. Ο χρονος θα το δειξει.
Παντως ο μπραουν στα 34 μετα απο αλλαγη ομαδας παλι και ρολο που παντα θεωρειτω πρωτο βιολι σε ρολο μπακ απ δεν ειμαι και τοσο σολιγουρος οτι θα αποδωσει τουλαχιστον σε επιπεδο μακαμπι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο