Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

HackerBaby

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 17, 2024 1:29 am

Tsilarxos έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 1:28 am
Ο Αταμάν επίτηδες πήρε την δεύτερη όταν το βγήκε το πανό για τα 50 χρόνια της κατεχόμενης Κύπρου. Προφανώς και έχει άλλες αντιλήψεις και δεν θεωρεί το τουρκικό στρατό κατοχικό αλλά απελευθερωτικό γι'αυτό την έκανε
Χαχαχαχα ωραίος

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 1:49 am

Tsilarxos έγραψε:
Ο Αταμάν επίτηδες πήρε την δεύτερη όταν το βγήκε το πανό για τα 50 χρόνια της κατεχόμενης Κύπρου. Προφανώς και έχει άλλες αντιλήψεις και δεν θεωρεί το τουρκικό στρατό κατοχικό αλλά απελευθερωτικό γι'αυτό την έκανε
ναι και το ειχε κανονισει και με τους διαιτητες να σφυραν τις γελοιοτητες που ουτε διαιτητης τοπικου δεν σφυραει για να εχει την αφορμη να αποβληθει :banana:

λες και οταν διαλεξε τα φιλικα ο αταμαν δεν ηξερε οτι εναν τετοιο πανο η καποιο συνθημα θα ακουγοταν

η συνεχεια στο ο καιρος γαρ εγγυς νο73

Εικόνα

Tsilarxos

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 17, 2024 1:52 am

τουλουμπα έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:
ναι και το ειχε κανονισει και με τους διαιτητες να σφυραν τις γελοιοτητες που ουτε διαιτητης τοπικου δεν σφυραει για να εχει την αφορμη να αποβληθει :banana:

λες και οταν διαλεξε τα φιλικα ο αταμαν δεν ηξερε οτι εναν τετοιο πανο η καποιο συνθημα θα ακουγοταν

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν σου φταίω εγώ. Αν παρέμενε στο παρκέ με τέτοιο πανό θα έτρωγε κράξιμο από τα ερντογανικα μμε, αν ζητούσε να κατέβει το πανό θα έτρωγε κράξιμο από εμάς και τους Κύπριους. Οπότε την έκανε στα αποδυτήρια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Σεπ 17, 2024 1:55 am

Tsilarxos έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 1:52 am
τουλουμπα έγραψε:

Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δεν σου φταίω εγώ. Αν παρέμενε στο παρκέ με τέτοιο πανό θα έτρωγε κράξιμο από τα ερντογανικα μμε, αν ζητούσε να κατέβει το πανό θα έτρωγε κράξιμο από εμάς και τους Κύπριους. Οπότε την έκανε στα αποδυτήρια.
ετσι τα περιγραφει και γεροντας παισιος :roofl:

manos_89

a1greece
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 6:40 am

Στο μεταξύ από ότι παρατηρώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (και εδώ και στα διάφορα μέσα) έχουν βαλθεί να στήσουν ανάχωμα στο SDNA με τη συμπεριφορά τους (θα άκουγα μια εκπομπή magic basketforum :D )
Τι για τον Αταμάν που αποβλήθηκε επίτηδες (λες και δεν αποβάλλεται συχνά), τι για την περσινή χρονιά που ήταν τυχερός ο Σλούκας και έβαζε 30άρες στους τελικούς, τι για την μέτρια ομάδα που έχουμε και οριακά έμπαινε 8άδα χωρίς τον Ναν, τι για το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός που δεν του τραυματίστηκε κάποιος από την 4άδα, και άλλα πολλά :obey:

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Σεπ 17, 2024 7:50 am

manos_89 έγραψε:
Στο μεταξύ από ότι παρατηρώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (και εδώ και στα διάφορα μέσα) έχουν βαλθεί να στήσουν ανάχωμα στο SDNA με τη συμπεριφορά τους (θα άκουγα μια εκπομπή magic basketforum :D )
Τι για τον Αταμάν που αποβλήθηκε επίτηδες (λες και δεν αποβάλλεται συχνά), τι για την περσινή χρονιά που ήταν τυχερός ο Σλούκας και έβαζε 30άρες στους τελικούς, τι για την μέτρια ομάδα που έχουμε και οριακά έμπαινε 8άδα χωρίς τον Ναν, τι για το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός που δεν του τραυματίστηκε κάποιος από την 4άδα, και άλλα πολλά :obey:
Όταν η παραίσθηση "είμαστε οι καλύτεροι" κινδυνεύει από τα γεγονότα, πρέπει να ενισχυθεί με κάθε τρόπο.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 8:56 am

manos_89 έγραψε:
Ο Αταμαν αποβάλλεται συχνά το τι έχει στο μυαλό του κάθε φορά ,κ αν έχει,ειναι κουβέντα χαβαλέ καφενείου για να περναει η ώρα ,ο Σλούκας ειναι μεγάλη κλάση κ οταν ειναι καλα οπως στο φ4 σε λειτουργική ομάδα κάνει τη διαφορά και ήταν δίκαιος mvp αλλάζοντας και…λεβελ στα 34 κιόλας,η προσθήκη παικτη σαν τον Ναν ήταν σίγουρα κομβική περσυ ήταν αυτο που έλειπε κ ολοκλήρωσε το ρόστερ,ο ΠΑΟ σε μια χρονια κατάφερε να φτιάξει εντυπωσιακά καλή ομάδα που υπήρχαν στιγμές που τη χαζεύεις,και ΠΡΟΦΑΝΩΣ όσο καλή διαχείριση κ να κανεις χρειάζεσαι κ τύχη για να πετύχεις είτε αυτο σημαίνει μη σου κάτσει τραυματισμός τελευταίας στιγμής ,είτε τραυματισμός παικτη αντιπάλου ,είτε μια βλακεία αντιπάλου σε κρίσιμο ματς και τόσα αλλα.Δεν υπάρχει ….ατυχος πρωταθλητής είτε λέγεται Ρεάλ είτε Ολυμπιακός είτε Παναθηναϊκός κ αυτο ΔΕΝ αναιρεί την αξία της επιτυχίας.Απλα πραγματα….
Ο πραγματικός άτυχος περσυ ήταν ο Κατας κ η Μακάμπι που στερήθηκε τον Μπολντουιν στη σειρά των πλει οφς και θα έχει πάντα το what if .( μπορει πάλι να αποκλείονταν βεβαια δεν ξέρεις )Ολοι οι υπόλοιποι πήραν πάνω κάτω αυτο που άξιζαν ειδικα ο ΠΑΟ που έκανε απο τα πιο κυριαρχικά μπασκετικά φ4 εβερ.

villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Τρί Σεπ 17, 2024 9:15 am

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 12:50 am
villiskabas έγραψε:
Δευ Σεπ 16, 2024 11:38 pm

προφανως κανω πλακα γιαυτο εχω βαλει γελακια στο τελος για την εμφανιση της Μακαμπι.σχολιαζω την διαιτησια γτ αναγκασε τον προπονητη μας να αποβληθει...αν το κρινεις εσυ αναξιο σχολιασμου δικο σου θεμα. τωρα τις υπολοιπες ειρωνιες κρατα τες για παρτυ σου
Συνήθως αποβάλλεται όταν χάνει ο Αταμάν, προφανώς το κάνει για γούρι...

Υ. Γ.
Το σχόλιο μου δεν είναι ειρωνικό, έχεις κάνει παρόμοιο σχόλιο.

Υ. Γ. 2
Εν μου αρέσκουν τα πάρτυ!
το προβλημα σου δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι?
Οσοι ειμαστε εδω μεσα πρεπει να κανουμε μονο ακρως μπασκετικα σχολια? μηπως περναμε καποιο ειδους λογοκρισιας απο τον κυριο Γερασιμο? να το ξερουμε δλδ....ενω τα δικα σου φορα μια περουκα στο παρκε ρε φουρνιε ρε φουρνιε...ειναι μπασκετικα.....δεν καταλαβαινω που το πας και ουτε θελω να το συνεχισουμε αυτο..καλημερα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Σεπ 17, 2024 9:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

manos_89 έγραψε:
οταν ρωτησαν τον αταμαν σε ποια φιλικα θα παρει μερος η ομαδα ειπε θα παμε στην κυπρο αλλα αν σηκωσουν πανο εγω θα κανω μανουρα με τους διαιτητες και θα φυγω :drunk:
λες και δεν μπορουσε εξ αρχης να μην επαιρνε μερος η ομαδα σε αυτο το τουρνουα ξερω γω

φαντασου σαν να λεει η εθνικη ελλαδας θα παμε για φιλικο τουρνουα στα σκοπια αν αν φωναξουν μακεδονια θα φυγουμε!

<<επιστημονικος>> τροπος σκεψης

villiskabas

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 9:18 am

τουλουμπα έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:

πραγματικα μερικοι εδω μεσα τα εννοειται αυτα που λετε? μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω οτι ο Αταμαν αποβληθηκε επιτηδες για το πανο...ποσο πια χαμηλα θα πεσει η κουβεντα δεν μπορω να φανταστω.. :roulette: και συνεχιζω το επιπεδο πιανει πατο παιδια....μαλλον μετα απο 10 χρονια θα την κανω και γω απο εδω μεσα..οχι οτι ειχα τρελη συνεισφορα αλλα ενα μελος που ειναι 10 χρονια ειναι 10 χρονια... :sorry:

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 9:52 am

villiskabas έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

πραγματικα μερικοι εδω μεσα τα εννοειται αυτα που λετε? μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω οτι ο Αταμαν αποβληθηκε επιτηδες για το πανο...ποσο πια χαμηλα θα πεσει η κουβεντα δεν μπορω να φανταστω.. :roulette: και συνεχιζω το επιπεδο πιανει πατο παιδια....μαλλον μετα απο 10 χρονια θα την κανω και γω απο εδω μεσα..οχι οτι ειχα τρελη συνεισφορα αλλα ενα μελος που ειναι 10 χρονια ειναι 10 χρονια... :sorry:
Ελπίζω να αραξεις φίλε Βιλλυ και να συνεισφέρεις αν και όποτε σου κάνει κέφι.

Σχόλια που μας ταράζουν ας τα δούμε σαν μια καλή ευκαιρία για 5 λεπτά διαλογισμό (ή λίγο μπάσσο).

villiskabas

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 9:54 am

xomitsious έγραψε:
villiskabas έγραψε:

Σχόλια που μας ταράζουν ας τα δούμε σαν μια καλή ευκαιρία για 5 λεπτά διαλογισμό (ή λίγο μπάσσο).
Γεια σου φιλε μου!! χαχαχα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! απο μπασο αλλο τπτ ασε και σε λιγο ξεκιναω σεζον, μου φυγει το χερι απο το παιξιμο!

να σου πω την αληθεια δεν με επηραζουν καθολου πλεον στα νευρα τετοια πραγματα ειμαι πολυ cool πιο πολυ το βλεπω σαν ασεβεια και οταν πιανεις τα 40 δεν εχεις ορεξη για τετοιου ειδους συμπεριφορες απλα βαριεσαι ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Σεπ 17, 2024 9:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Σεπ 17, 2024 10:05 am

villiskabas έγραψε:
xomitsious έγραψε:

Γεια σου φιλε μου!! χαχαχα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! απο μπασο αλλο τπτ ασε και σε λιγο ξεκιναω σεζον, μου φυγει το χερι απο το παιξιμο!
Μου επιτρεπετε ενα μινι οφ τοπικ σαν παλιος μοντ-παλια καραβανα :lol:

Χθες σε μια συναυλια που ημουν , με ρωταει ενας φιλος που ημασταν μαζι(ντραμερ ερασιτεχνης αυτος) "γιατι καποιος να διαλεξει να παιξει μπασο??", και δεν ειχα απαντηση να του δωσω,γιατι και εγω παντα ειχα την ιδια απορια. :lol:
Αν δεν παιζεις funky/jazz στυλ,που εκει ο μπασιστας μπορει να κανει παπαδες, στα υπολοιπα ειδη μουσικης, αυτα που επαιζει ο μπασιστας μου φαινοταν παντα πολυ βαρετα για τον ιδιο τον παικτη!(εκτος αν πρεπει να παιζει Cliff Burtonικες γραμμες :lol: )

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 10:09 am

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:56 am
villiskabas έγραψε:

το προβλημα σου δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι?
Οσοι ειμαστε εδω μεσα πρεπει να κανουμε μονο ακρως μπασκετικα σχολια? μηπως περναμε καποιο ειδους λογοκρισιας απο τον κυριο Γερασιμο? να το ξερουμε δλδ....ενω τα δικα σου φορα μια περουκα στο παρκε ρε φουρνιε ρε φουρνιε...ειναι μπασκετικα.....δεν καταλαβαινω που το πας και ουτε θελω να το συνεχισουμε αυτο..καλημερα
Καλημέρα!

Υ. Γ.
Το επίπεδο του forum είναι υψηλό κι όποιος γράφει το αντίθετο κάνει λάθος!
Καλημέρα!

Συγκριτικά μιλούσε, για μια περίοδο περίπου 9 χρόνια πριν γραφτείς εσύ.

Εγώ αυτό που θυμάμαι από τότε είναι ότι δε χρειαζομουν κανένα άλλο site πέρα από αυτό το φόρουμ.

Φουλ περιγραφή αγώνων, αξιόλογες κριτικές για την εμφάνιση κάθε παίκτη και ειδησεογραφία.

Και λίγο πιο αυστηρό moderating για να μη γίνεται αυτό που προσπαθείς να κάνεις εσύ.

villiskabas

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 10:10 am

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 10:05 am
villiskabas έγραψε:

Μου επιτρεπετε ενα μινι οφ τοπικ σαν παλιος μοντ-παλια καραβανα :lol:

Χθες σε μια συναυλια που ημουν , με ρωταει ενας φιλος που ημασταν μαζι(ντραμερ ερασιτεχνης αυτος) "γιατι καποιος να διαλεξει να παιξει μπασο??", και δεν ειχα απαντηση να του δωσω,γιατι και εγω παντα ειχα την ιδια απορια. :lol:
Αν δεν παιζεις funky/jazz στυλ,που εκει ο μπασιστας μπορει να κανει παπαδες, στα υπολοιπα ειδη μουσικης, αυτα που επαιζει ο μπασιστας μου φαινοταν παντα πολυ βαρετα για τον ιδιο τον παικτη!(εκτος αν πρεπει να παιζει Cliff Burtonικες γραμμες :lol: )
Κοιταξε τι γινεται σε οποιαδηποτε ευρωπαικη χωρα και να πας ή γενικα εξωτερικο σε χωρες που η μουσικη παιδεια ειναι μπροστα δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις γκρουπ χωρις να εχει μπασο ειναι κατι σαν αγραφος νομος! εδω παλι πολλες φορες στην χωρα μας θα δεις το ρολο του μπασου να το επιτελει καποιο πληκτρο. Για να μην τα πολυλογω εγω παιζω σε σχηματα fusion και jazz και εκει το μπασο εχει πολυ προσωπικη κινηση. Απο την αλλη στο σκυλαδικο που παιζω εχει ωρες που οντως ειναι πολυ βαρετο αλλα και καποιες ρουμπες τσιφτετελια που εχει πολυ γεμισμα τεχνικη κτλ slap για να κουναει το μαγαζι. το κακο με αυτα τα μαγαζια ειναι οτι παιζουμε 5ωρα non stop και τα χερια του μουσικου υποφερουν. Εγω δλδ οπως λεμε σκαβω ολη την νυχτα
Υγ ειναι ενα παρεξηγημενο οργανο. σε μια απο τις σχολες που διδασκω περσι εκανα ενα βιντεο γτ μπασο? λεγεται το βιντεο χαχα εχει πλακα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”