Παναθηναικός - Offtopic
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικά καλά κάνουν και σηκώνουν πανό στα γήπεδα με τέτοια μηνύματα , καθώς είναι χώρος που έχει προβολή και μπορείς να θίξεις ζητήματα και να πάρουν κάποια δημοσιότητα που σε άλλη περίπτωση δε θα έπαιρναν. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ επιεικείς με τον Αταμάν , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις των δύο χωρών είναι το λιγότερο περίεργες οπότε ένας Τούρκος υπάλληλος μιας ελληνικής εταιρίας ξέρει που έρχεται και αν δεν του αρέσει ή αν δε θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα ας μην έρθει. Σκεφτείτε Έλληνες που αγωνίζονται στην Τουρκία να σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν πανό για τη μεγάλη Τουρκία , ή για την Κύπρο στα γήπεδα που είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο εκεί, θα ξαναέπαιζε κανείς από αυτούς σε Τούρκικο σύλλογο; και εδώ λέμε και καλά έκανε! Επίσης η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί ενοχλήθηκε για το πανό , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αταμαν στο ντόγκους; Ο ΠΑΟ φέτος έχει έναν Τούρκο προπονητή που δεν αποδέχεται την κατοχή της Κύπρου (πρόβλημα του) αλλά το εκφράζει δημόσια και έναν Τούρκο παίχτη που ανεβάζει εορταστικά ποσταρίσματα για τη 19η Μαϊου και τον απελευθερωτικό αγώνα του Κεμάλ (εμείς βέβαια εδώ το λέμε γενοκτονία των Ποντίων). Δε θα έπρεπε να πάρει θέση εδώ ο dpg ή μόνο η αλαζoνεία και τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα είναι δυσφήμιση; Για τον ίδιο τον dpg δεν είναι δυσφήμιση να βγαίνει ένας Τούρκος και να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ απο ένα πανό για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, γιατί αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα όχι τα αν χωράνε τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, πανό για την Παλαιστίνη χωράνε , πανό stop war για την Ουκρανία χωράνε, black lives matter χωράνε , αλλά για την Κύπρο δε χωράνε μάλλον ;
7
7

Δεν ήθελα να γράψω εγώ και εν τέλει με κάλυψες στο 100%, άριστος! Τα ειρωνικά σχόλια λες και κάποιοι από εδώ είναι πρώτοι προπονητές στο ΝΒΑ (ενώ στην πραγματικότητα είναι επαγγελματίες χειριστές τηλεκοντρόλ) μόνο τον εαυτό τους ξεφτυλίζουν.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 11:57 amΜια που το έχουμε κάνει λίγο off-topic το θέμα να κάνω μια παρατήρηση.plo koon έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 10:40 amhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-politiki
Νομίζω χρωστατε μια συγνωμμη στον Τσιλαρχο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το περίμενα.
Το ότι αυτό που είπε ο Tsilarxos ίσχυε αλλάζει κάτι; Θέλω να πω είπε κάτι που πίστευε και δώστου σχόλια για το επίπεδο, και την υποκειμενικότητα κλπ, ξαφνικά ο ίδιος ο Αταμάν το παραδέχεται και ξαφνικά ο Tsilarxos έχει δίκιο. Άλλαξε όμως κάτι; Είπε αυτό που πίστευε, αν είχε πέσει έξω, θα άλλαζε κάτι στα κίνητρα του; Στην συλλογιστική του ή σ' αυτή αυτών που αντέδρασαν; Δεν έχουμε πάντα δίκιο, είναι ανθρώπινο.
Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ή τον ίδιο. Όμως θέλω να πω ότι γινόμαστε όλο και λιγότερο ανεκτικοί, όλο και περισσότερο καχύποπτοι. Γράφω για τον Ναν ότι χωρίς αυτόν η ομάδα δεν είναι ομάδα F4, γράφει ο άλλος ότι ο Πετρούσεφ θέλει να φύγει, μπορεί να είναι λάθος, μπορεί και όχι, έχουμε όμως το δικαίωμα στην γνώμη, και μπορεί η γνώμη μας να επηρεάζεται πράγματι από τις πεποιθήσεις και τις προτιμήσεις μας, χωρίς να σημαίνει ότι το κάνουμε και επίτηδες.
Είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα πρσσωπικά; Ας αφήσουμε απλώς την κουβέντα να εξελιχθεί, δεν είναι ανάγκη να τα βάζουμε ο ένας με τον άλλον.
Αυτά.
Στα του (εξωαγωνιστικού) θέματος, συμφωνώ με τον asteri, ο Αταμάν δεν φάνηκε θα έχει πρόβλημα με τα "Μιρ" για την Ουκρανία, κατά του Ισραήλ, ούτε αλλά θέματα που ανά καιρούς έχουν θιχτεί και επίσημα, οπότε το πρόβλημα του δεν είναι γενικά τα πολιτικά μηνύματα, αλλά τα πολιτικά μηνύματα που τον επηρεάζουν άμεσα.
(Μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πρόβλημα με τα μηνύματα για ειρήνη, άλλωστε σαν κοινωνικό γεγονός το μπάσκετ δεν μπορεί να υπάρχει σε vacuum).
- pan24
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση για τον Αταμάν.
Αν ήταν ένα πανό για την Παλαιστίνη ή την Ουκρανία δεν θα ασχολούνταν.
Στο συγκεκριμένο η θέση του είναι δύσκολη γιατί αν δεν έκανε τίποτα θα είχε θέμα στην Τουρκία, αν απαιτούσε να κατέβει το πανό θα είχε θέμα εδώ οπότε προσπαθεί να το χειριστεί διπλωματικά.
Αν ήταν ένα πανό για την Παλαιστίνη ή την Ουκρανία δεν θα ασχολούνταν.
Στο συγκεκριμένο η θέση του είναι δύσκολη γιατί αν δεν έκανε τίποτα θα είχε θέμα στην Τουρκία, αν απαιτούσε να κατέβει το πανό θα είχε θέμα εδώ οπότε προσπαθεί να το χειριστεί διπλωματικά.
2
2

-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Αταμαν το έκανε χειρότερο με τις δηλώσεις. Δεν μιλάμε για πολιτική εδώ. Ποια ειρήνη και φιλία όταν παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί σαν κατοχικός ο τουρκικός στρατός στο νησί και μόνο οι Τούρκοι δεν το βλέπουν έτσι.
Ο πατριώτης πρόεδρος του παο δεν έχει πει κουβέντα ενώ συνήθως είναι λαλιστατος με εθνικά ζητήματα. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Για ένα τρόπαιο σαν δίνω και την άλλη μισή Κύπρο.
Οι Κύπριοι παναθηναϊκοί σωστά έκαναν και σήκωσαν το πανό αφού στη χώρα τους βρίσκεται 50 χρόνια ο κατοχικός στρατός. Δεν πήραν χαρτάκι από κανέναν και βάζουν την πατρίδα τους πάνω από οποιαδήποτε ομάδα.
Στη Τουρκία σήκωναν πάνω του Κεμάλ και εκραζαν τον Σλούκα γιατί δεν ήθελε να το πιάσει. Και θα μας πουν οι Τούρκοι για πολιτική και αθλητισμό.
Φανταστείτε να έλεγε ο Σλούκας πάω στα αποδυτήρια και όταν αποσυρθεί το πανό για τον Κεμάλ επιστρέφω. Θα τον είχαν κρεμάσει στην κεντρική πλατεία.
Ο Αταμάν και ο κάθε Αταμάν πρέπει να σέβεται την χώρα που τρώει ψωμί. Ας μην έδινε σημασία στο πανό. Ο Σλούκας καθόταν και έπαιζε τα παιχνίδια ενώ ήταν ενοχλημένος με τα πανό για τον Κεμάλ. Λειτούργησε σαν επαγγελματίας και δεν ήθελε να προκαλέσει. Το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Αταμάν. Δεν του πε κάνεις να πιάσει το πανό η να πει έχετε δίκιο. Όπως έκατσε ο Οσμάν και ο γιουρτσεβεν στο γήπεδο έπρεπε να παραμείνει και ο ίδιος χωρίς να αναφέρει κάτι.
Με αυτό που έκανε αν είναι οποία Ελληνική ομάδα βλέπει πάνω Κεμάλ σε τουρκικό γήπεδο να αποχωρεί.
Ο πατριώτης πρόεδρος του παο δεν έχει πει κουβέντα ενώ συνήθως είναι λαλιστατος με εθνικά ζητήματα. Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Για ένα τρόπαιο σαν δίνω και την άλλη μισή Κύπρο.
Οι Κύπριοι παναθηναϊκοί σωστά έκαναν και σήκωσαν το πανό αφού στη χώρα τους βρίσκεται 50 χρόνια ο κατοχικός στρατός. Δεν πήραν χαρτάκι από κανέναν και βάζουν την πατρίδα τους πάνω από οποιαδήποτε ομάδα.
Στη Τουρκία σήκωναν πάνω του Κεμάλ και εκραζαν τον Σλούκα γιατί δεν ήθελε να το πιάσει. Και θα μας πουν οι Τούρκοι για πολιτική και αθλητισμό.
Φανταστείτε να έλεγε ο Σλούκας πάω στα αποδυτήρια και όταν αποσυρθεί το πανό για τον Κεμάλ επιστρέφω. Θα τον είχαν κρεμάσει στην κεντρική πλατεία.
Ο Αταμάν και ο κάθε Αταμάν πρέπει να σέβεται την χώρα που τρώει ψωμί. Ας μην έδινε σημασία στο πανό. Ο Σλούκας καθόταν και έπαιζε τα παιχνίδια ενώ ήταν ενοχλημένος με τα πανό για τον Κεμάλ. Λειτούργησε σαν επαγγελματίας και δεν ήθελε να προκαλέσει. Το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Αταμάν. Δεν του πε κάνεις να πιάσει το πανό η να πει έχετε δίκιο. Όπως έκατσε ο Οσμάν και ο γιουρτσεβεν στο γήπεδο έπρεπε να παραμείνει και ο ίδιος χωρίς να αναφέρει κάτι.
Με αυτό που έκανε αν είναι οποία Ελληνική ομάδα βλέπει πάνω Κεμάλ σε τουρκικό γήπεδο να αποχωρεί.
9
9

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tsilarxos την Τρί Σεπ 17, 2024 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Δεν θέλω καμία συγνώμη. Κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν πράγματα (δεκτό δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη) και κάποιοι αρνούνται να αντιληφθούν κάποια πράγματα.plo koon έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 10:40 amhttps://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-politiki
Νομίζω χρωστατε μια συγνωμμη στον Τσιλαρχο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το περίμενα.
2
2

Κατανοητή η…πολιτική διάθεση του Αταμαν να τα έχει καλα με όλους (αν και οχι ακριβώς γιατι μπορούσε να αγνοήσει το πανό οπως κάνουν κ οι ελληνικές ομάδες με τα αντίστοιχα που σηκώνονται στα τουρκικά γήπεδα οταν πάνε αλλα οκ).Βέβαια μιλαμε για μια χώρα που έχει κάνει δυο γενοκτονίες που ΔΕΝ παραδέχεται σ αυτόν τον αιώνα κ μάλιστα τις έχει κάνει τις ημερομηνίες …εθνικές γιορτές ,έχει καταλάβει με εισβολή το 40 %της Κύπρου ,κάνει επεκτατική πολιτική με μάχιμα στρατεύματα σε Συρια ,Ιράκ μέχρι…Σομαλια και Λιβυη κ εχει φτάσει να αμφισβητει ,πέρα των άλλων, οτι έχει …υφαλοκρηπίδα η Κρήτη !Να πούμε κ εδώ οκ ?να πούμε .Αλλα οταν έχεις σηκώσει σάλο γιατι έβαλες τους ξένους παίκτες σου να κρατήσουν πανό με τον…Κεμαλ κ ο Σλούκας απλά αρνήθηκε να το…πιάσει,καπου ,εστω και μεταξύ μας ,ώπα!
Σορυ αλλα απλά επειδή θυμήθηκα τη φάση με φενερ κ Σλουκα κ επειδή ξεχναμε και λίγο την ιστορία δεν κρατήθηκα.
Σορυ αλλα απλά επειδή θυμήθηκα τη φάση με φενερ κ Σλουκα κ επειδή ξεχναμε και λίγο την ιστορία δεν κρατήθηκα.
3
3

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1705
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Αταμάν θα μπορούσε απλά να αγνοήσει την κερκίδα και το θέμα (από την πλευρά του) να θεωρηθεί λήξαν... Τώρα έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς κάθε αντίπαλης ομάδας ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη να ανεβάζουν πανό αντίστοιχης θεματολογίας με προφανή στόχο να εκβιάζουν την οικειοθελή αποβολή του από τα ματς! 

1
1

-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
Μωρε ολα χωρανε και καλα κανουν και τα ανεβαζουν. Αλλα το να ανεβαζω ενα πανο σε καθε αγωνα για να δειξω το δεν ξεχνω, να το ανεβαζω οταν παιζει εκει μια τουρκικη ομαδα, να το ανεβαζω οταν υπαρχει καποια μαυρη επετειος, προς τιμην ενος αγωνιστη που χαθηξε. Το να ανεβαζεις ενα πανω με σκοπο απλα να θιξεις καποιον(που για να λεμε την αληθεια για αυτο εγινε) λογω της ακταγωγης του για μενα(προσωπικη αποψη παντα) δεν ειναι σωστο. Αν θα ηθελα ο προπονητης της ομαδας μου, ο αντρας της αδελφης μου, το αφεντικο μου, ο συνεργατης μου(αν και μου προεκυψε και γιναμε και φιλοι) μου να ειναι τουρκος; Οχι δεν θα τονπροτιμουσα γιατι μεγαλωσα σε ενα σπιτι που λογω του θειου αγνοομενου μου περασαν αυτες οι ιδεες. Ο αταμαν εκει δεν ηταν ως Τουρκος αλλα ως προπονητης της ομαδας του Παο και ως τετοιος εφοσον τον εχει προσκαλεσει η ομοσπονδια (που ηξερε ποιος ειναι ο προπονητηα της οαμδας του Παο) μεσω της προσκλησης του Παο πρεπει να γινουν τα παντα ωστε να μην τον θιξεις μονο για την καταγωγη του. Εννοω οτι κατα πασα πιθανοτητα αν ο Αταμαν ηταν Συριος δεν θα ανεβαινε αυτο το πανο. Αρα ανεβηκε ξεκαθαρα για αυτον. Εννοειται οτι με τις πολιτικες πεποιθησεις του Αταμαν διαφωνω καθετως και δεν τον γουσταρω και ισως ειμαι και εμπαθης καποιες φορες εναντιον του για αυτο τον λογο. Αλλα αλλο τον βριζω στο καφε και αλλο το να ανεβαζω ενα πανο μονο και μονο γιαννα τον θιξω και ενω τον εχω προσκαλεσει εγωDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 1:09 pmΑρχικά καλά κάνουν και σηκώνουν πανό στα γήπεδα με τέτοια μηνύματα , καθώς είναι χώρος που έχει προβολή και μπορείς να θίξεις ζητήματα και να πάρουν κάποια δημοσιότητα που σε άλλη περίπτωση δε θα έπαιρναν. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ επιεικείς με τον Αταμάν , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις των δύο χωρών είναι το λιγότερο περίεργες οπότε ένας Τούρκος υπάλληλος μιας ελληνικής εταιρίας ξέρει που έρχεται και αν δεν του αρέσει ή αν δε θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα ας μην έρθει. Σκεφτείτε Έλληνες που αγωνίζονται στην Τουρκία να σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν πανό για τη μεγάλη Τουρκία , ή για την Κύπρο στα γήπεδα που είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο εκεί, θα ξαναέπαιζε κανείς από αυτούς σε Τούρκικο σύλλογο; και εδώ λέμε και καλά έκανε! Επίσης η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί ενοχλήθηκε για το πανό , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αταμαν στο ντόγκους; Ο ΠΑΟ φέτος έχει έναν Τούρκο προπονητή που δεν αποδέχεται την κατοχή της Κύπρου (πρόβλημα του) αλλά το εκφράζει δημόσια και έναν Τούρκο παίχτη που ανεβάζει εορταστικά ποσταρίσματα για τη 19η Μαϊου και τον απελευθερωτικό αγώνα του Κεμάλ (εμείς βέβαια εδώ το λέμε γενοκτονία των Ποντίων). Δε θα έπρεπε να πάρει θέση εδώ ο dpg ή μόνο η αλαζoνεία και τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα είναι δυσφήμιση; Για τον ίδιο τον dpg δεν είναι δυσφήμιση να βγαίνει ένας Τούρκος και να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ απο ένα πανό για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, γιατί αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα όχι τα αν χωράνε τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, πανό για την Παλαιστίνη χωράνε , πανό stop war για την Ουκρανία χωράνε, black lives matter χωράνε , αλλά για την Κύπρο δε χωράνε μάλλον ;
Απο την αλλη αυτο που εκανε ο Αταμαν δεν επρεπε να το κανει γιατι εδειξε μικροπρεπεια
0
Ασε την Ευρωλίγκα….στο ελληνικό πρωτάθλημα να σηκώνουν τεράστια σημαία της Κύπρου στην εξέδρα και να ζητάει ο επίσημος ΠΑΟ να…κατέβει …το λες και….τρολια άλλου επιπέδου ….βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 3:46 pmΟ Αταμάν θα μπορούσε απλά να αγνοήσει την κερκίδα και το θέμα (από την πλευρά του) να θεωρηθεί λήξαν... Τώρα έδωσε το δικαίωμα στους οπαδούς κάθε αντίπαλης ομάδας ανά την Ελλάδα και την Ευρώπη να ανεβάζουν πανό αντίστοιχης θεματολογίας με προφανή στόχο να εκβιάζουν την οικειοθελή αποβολή του από τα ματς!![]()
Πήγε να πουλήσει τουρκικό πατριωτισμό κ μπορει ν άνοιξε τους ασκούς του Αιολου ….αλλα μπορει κ να ξεχαστεί νομπαντι νοουζ….
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορώ να βρω λόγο για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά του Αταμαν , τα πανό δεν το ανέβασε η κυπριακή ομοσπονδία , ούτε καν οπαδοί αντίπαλης ομάδας , το ανέβασαν Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟ . Τώρα αν το έκαναν λόγω του Αταμαν ή γιατί το φιλικό μπορεί να είχε μετάδοση και στην Τουρκία πχ είναι άλλο θέμα . Αλλά και για να πικάρουν τον Αταμαν ή να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια που η ομάδα που υποστηρίζουν έχει Τούρκο πολιτικοποιημένο προπονητή δικαίωμα τους είναι , πόσοι οπαδοί έχουν ανεβάσει πανό κατά των προπονητών της ομάδας τους για οποιοδήποτε λόγο , είδες κανέναν προπονητή να φεύγει από το γήπεδο ποτέ ; Τεσπα το κυπριακό είναι πολύ πρόσφατο και οδυνηρό γεγονός για τον Ελληνισμό και τους Κύπριους ,ποσό μάλλον για εσενα που έχεις και προσωπικά βιώματα όποτε ο προπονητής ελληνικής ομάδας από όπου και να είναι θα πρέπει να το σέβεται . Επιβάλλεται σε όλα τα γήπεδα στην Α1 να υπάρχει τέτοιο πανό οταν θα βρίσκεται εκεί ο Αταμαν και ας βγάλει επίσημη ανακοινωση ο πατριώτης κατά των οπαδών που σηκώνουν τέτοια πανό !Christofis έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 3:56 pmΜωρε ολα χωρανε και καλα κανουν και τα ανεβαζουν. Αλλα το να ανεβαζω ενα πανο σε καθε αγωνα για να δειξω το δεν ξεχνω, να το ανεβαζω οταν παιζει εκει μια τουρκικη ομαδα, να το ανεβαζω οταν υπαρχει καποια μαυρη επετειος, προς τιμην ενος αγωνιστη που χαθηξε. Το να ανεβαζεις ενα πανω με σκοπο απλα να θιξεις καποιον(που για να λεμε την αληθεια για αυτο εγινε) λογω της ακταγωγης του για μενα(προσωπικη αποψη παντα) δεν ειναι σωστο. Αν θα ηθελα ο προπονητης της ομαδας μου, ο αντρας της αδελφης μου, το αφεντικο μου, ο συνεργατης μου(αν και μου προεκυψε και γιναμε και φιλοι) μου να ειναι τουρκος; Οχι δεν θα τονπροτιμουσα γιατι μεγαλωσα σε ενα σπιτι που λογω του θειου αγνοομενου μου περασαν αυτες οι ιδεες. Ο αταμαν εκει δεν ηταν ως Τουρκος αλλα ως προπονητης της ομαδας του Παο και ως τετοιος εφοσον τον εχει προσκαλεσει η ομοσπονδια (που ηξερε ποιος ειναι ο προπονητηα της οαμδας του Παο) μεσω της προσκλησης του Παο πρεπει να γινουν τα παντα ωστε να μην τον θιξεις μονο για την καταγωγη του. Εννοω οτι κατα πασα πιθανοτητα αν ο Αταμαν ηταν Συριος δεν θα ανεβαινε αυτο το πανο. Αρα ανεβηκε ξεκαθαρα για αυτον. Εννοειται οτι με τις πολιτικες πεποιθησεις του Αταμαν διαφωνω καθετως και δεν τον γουσταρω και ισως ειμαι και εμπαθης καποιες φορες εναντιον του για αυτο τον λογο. Αλλα αλλο τον βριζω στο καφε και αλλο το να ανεβαζω ενα πανο μονο και μονο γιαννα τον θιξω και ενω τον εχω προσκαλεσει εγωDelpo1987 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 1:09 pmΑρχικά καλά κάνουν και σηκώνουν πανό στα γήπεδα με τέτοια μηνύματα , καθώς είναι χώρος που έχει προβολή και μπορείς να θίξεις ζητήματα και να πάρουν κάποια δημοσιότητα που σε άλλη περίπτωση δε θα έπαιρναν. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ επιεικείς με τον Αταμάν , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις των δύο χωρών είναι το λιγότερο περίεργες οπότε ένας Τούρκος υπάλληλος μιας ελληνικής εταιρίας ξέρει που έρχεται και αν δεν του αρέσει ή αν δε θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα ας μην έρθει. Σκεφτείτε Έλληνες που αγωνίζονται στην Τουρκία να σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν πανό για τη μεγάλη Τουρκία , ή για την Κύπρο στα γήπεδα που είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο εκεί, θα ξαναέπαιζε κανείς από αυτούς σε Τούρκικο σύλλογο; και εδώ λέμε και καλά έκανε! Επίσης η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί ενοχλήθηκε για το πανό , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αταμαν στο ντόγκους; Ο ΠΑΟ φέτος έχει έναν Τούρκο προπονητή που δεν αποδέχεται την κατοχή της Κύπρου (πρόβλημα του) αλλά το εκφράζει δημόσια και έναν Τούρκο παίχτη που ανεβάζει εορταστικά ποσταρίσματα για τη 19η Μαϊου και τον απελευθερωτικό αγώνα του Κεμάλ (εμείς βέβαια εδώ το λέμε γενοκτονία των Ποντίων). Δε θα έπρεπε να πάρει θέση εδώ ο dpg ή μόνο η αλαζoνεία και τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα είναι δυσφήμιση; Για τον ίδιο τον dpg δεν είναι δυσφήμιση να βγαίνει ένας Τούρκος και να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ απο ένα πανό για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, γιατί αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα όχι τα αν χωράνε τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, πανό για την Παλαιστίνη χωράνε , πανό stop war για την Ουκρανία χωράνε, black lives matter χωράνε , αλλά για την Κύπρο δε χωράνε μάλλον ;
Απο την αλλη αυτο που εκανε ο Αταμαν δεν επρεπε να το κανει γιατι εδειξε μικροπρεπεια
Επίσης τα πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο ΟΑΚΑ στη σειρά με τη Μακάμπι θεωρείς ότι ηταν εκεί γιατί ο ΠΑΟ έχει ευαισθητοποιημένο οπαδικό κοινό ή για να πικάρουν τους Ισραηλινούς; Δεν είδα τον Κατας να φεύγει ούτε τέτοια αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ.
1
1

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Αταμάν μπορεί να λέει ότι θέλει , στην πράξη επίσημα ο Παναθηναϊκός ή η θύρα 13 όπως είπε έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ? Δεν το ξέρω , ειλικρινά ρωτάω.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 1:09 pmΑρχικά καλά κάνουν και σηκώνουν πανό στα γήπεδα με τέτοια μηνύματα , καθώς είναι χώρος που έχει προβολή και μπορείς να θίξεις ζητήματα και να πάρουν κάποια δημοσιότητα που σε άλλη περίπτωση δε θα έπαιρναν. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ επιεικείς με τον Αταμάν , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις των δύο χωρών είναι το λιγότερο περίεργες οπότε ένας Τούρκος υπάλληλος μιας ελληνικής εταιρίας ξέρει που έρχεται και αν δεν του αρέσει ή αν δε θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα ας μην έρθει. Σκεφτείτε Έλληνες που αγωνίζονται στην Τουρκία να σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν πανό για τη μεγάλη Τουρκία , ή για την Κύπρο στα γήπεδα που είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο εκεί, θα ξαναέπαιζε κανείς από αυτούς σε Τούρκικο σύλλογο; και εδώ λέμε και καλά έκανε! Επίσης η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί ενοχλήθηκε για το πανό , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αταμαν στο ντόγκους; Ο ΠΑΟ φέτος έχει έναν Τούρκο προπονητή που δεν αποδέχεται την κατοχή της Κύπρου (πρόβλημα του) αλλά το εκφράζει δημόσια και έναν Τούρκο παίχτη που ανεβάζει εορταστικά ποσταρίσματα για τη 19η Μαϊου και τον απελευθερωτικό αγώνα του Κεμάλ (εμείς βέβαια εδώ το λέμε γενοκτονία των Ποντίων). Δε θα έπρεπε να πάρει θέση εδώ ο dpg ή μόνο η αλαζoνεία και τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα είναι δυσφήμιση; Για τον ίδιο τον dpg δεν είναι δυσφήμιση να βγαίνει ένας Τούρκος και να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ απο ένα πανό για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, γιατί αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα όχι τα αν χωράνε τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, πανό για την Παλαιστίνη χωράνε , πανό stop war για την Ουκρανία χωράνε, black lives matter χωράνε , αλλά για την Κύπρο δε χωράνε μάλλον ;
Επειδή το timing της αποχώρησης χθες ήταν ίδιο τόσο με ένα κουλο σφύριγμα όσο και με το πανό είναι ειλικρινής η απορία για ποιο λόγο ξέσπασε.
Όπως και να έχει αν όντως έφυγε για το πανό είναι και χαζός που το ανέφερε γιατί θα μπορούσε να έχει λήξει έτσι με την πλειοψηφία να πιστεύει ότι το έκανε για διαιτητικους λόγους .
Αν πάλι αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί την πατρίδα του ,ε τότε ξυδάκι δε πρέπει να μπλέκει την πολιτική με τη δουλειά του . Ας κάνει κοκοκο και να σεβαστεί τον εργοδότη του .
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σφύριγμα κάθε άλλο παρά κουλό ηταν , βήματα έδωσαν σε προσπάθεια για ποστάρισμα , όχι επιθετικό όπως συνεχίζουν να γράφουν και σήμερα τα ΜΜΕ για να δικαιολογήσουν αρχικά τον Αταμαν. Προφανώς ο Αταμαν μπορεί να λέει ότι θέλει , αλλά μέσα σε αυτά τα ότι θέλει ηταν το ότι η διοίκηση της ομάδας είναι πολύ ενοχλημένη για αυτό το πανό. Ε αυτό αν είσαι ελληνική ομάδα οφείλεις να το διαψεύσεις πως να το κάνουμε τώρα ; Αφού δεν το διαψεύδεις σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Αταμαν , γιατί είναι ο προπονητής της ομάδας δεν είναι κάποιος ξεκάρφωτος ή κάποιος αντίπαλος για να πεις δεν ασχολούμαι με ασυναρτησίες .HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 4:34 pmΟ Αταμάν μπορεί να λέει ότι θέλει , στην πράξη επίσημα ο Παναθηναϊκός ή η θύρα 13 όπως είπε έβγαλαν κάποια ανακοίνωση ? Δεν το ξέρω , ειλικρινά ρωτάω.Delpo1987 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 1:09 pmΑρχικά καλά κάνουν και σηκώνουν πανό στα γήπεδα με τέτοια μηνύματα , καθώς είναι χώρος που έχει προβολή και μπορείς να θίξεις ζητήματα και να πάρουν κάποια δημοσιότητα που σε άλλη περίπτωση δε θα έπαιρναν. Παρόλα αυτά είμαστε πολύ επιεικείς με τον Αταμάν , όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις των δύο χωρών είναι το λιγότερο περίεργες οπότε ένας Τούρκος υπάλληλος μιας ελληνικής εταιρίας ξέρει που έρχεται και αν δεν του αρέσει ή αν δε θέλει να βλέπει τέτοια πράγματα ας μην έρθει. Σκεφτείτε Έλληνες που αγωνίζονται στην Τουρκία να σηκώνονται να φεύγουν όταν βλέπουν πανό για τη μεγάλη Τουρκία , ή για την Κύπρο στα γήπεδα που είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο εκεί, θα ξαναέπαιζε κανείς από αυτούς σε Τούρκικο σύλλογο; και εδώ λέμε και καλά έκανε! Επίσης η διοίκηση του ΠΑΟ γιατί ενοχλήθηκε για το πανό , όπως δήλωσε ο ίδιος ο Αταμαν στο ντόγκους; Ο ΠΑΟ φέτος έχει έναν Τούρκο προπονητή που δεν αποδέχεται την κατοχή της Κύπρου (πρόβλημα του) αλλά το εκφράζει δημόσια και έναν Τούρκο παίχτη που ανεβάζει εορταστικά ποσταρίσματα για τη 19η Μαϊου και τον απελευθερωτικό αγώνα του Κεμάλ (εμείς βέβαια εδώ το λέμε γενοκτονία των Ποντίων). Δε θα έπρεπε να πάρει θέση εδώ ο dpg ή μόνο η αλαζoνεία και τα μπινελίκια του Μπαρτζώκα είναι δυσφήμιση; Για τον ίδιο τον dpg δεν είναι δυσφήμιση να βγαίνει ένας Τούρκος και να λέει ότι ενοχλήθηκε πολύ απο ένα πανό για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, γιατί αυτό ήταν το πραγματικό πρόβλημα όχι τα αν χωράνε τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματα στο γήπεδο, πανό για την Παλαιστίνη χωράνε , πανό stop war για την Ουκρανία χωράνε, black lives matter χωράνε , αλλά για την Κύπρο δε χωράνε μάλλον ;
Επειδή το timing της αποχώρησης χθες ήταν ίδιο τόσο με ένα κουλο σφύριγμα όσο και με το πανό είναι ειλικρινής η απορία για ποιο λόγο ξέσπασε.
Όπως και να έχει αν όντως έφυγε για το πανό είναι και χαζός που το ανέφερε γιατί θα μπορούσε να έχει λήξει έτσι με την πλειοψηφία να πιστεύει ότι το έκανε για διαιτητικους λόγους .
Αν πάλι αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί την πατρίδα του ,ε τότε ξυδάκι δε πρέπει να μπλέκει την πολιτική με τη δουλειά του . Ας κάνει κοκοκο και να σεβαστεί τον εργοδότη του .
0
- shaq7
- Reactions: 6622
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εγω εξαρχης δεν καταλαβα γιατι πηγε ομαδα με 3 τουρκους (μαλιστα αταμαν και οσμαν ειναι γνωστοι για τις αποψεις τους) στην κυπρο..Δεν ηταν αναμενομενο οτι κατι θα συμβει? οπως και γιατι φεραμε την μακαμπι πχ απο τοσες ομαδες..το νο πολιτικα ειναι αναλογως τι θελουν να περασουν και τι οχι..
Αμα εκανε ο ιτουδης κατι τετοιο οσο ηταν στην φενερ τι θα γινοταν?Τεσπα δεν θα αναπτυξω την αποψη μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μου πει οτι τα λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος.
Αμα εκανε ο ιτουδης κατι τετοιο οσο ηταν στην φενερ τι θα γινοταν?Τεσπα δεν θα αναπτυξω την αποψη μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μου πει οτι τα λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος.
0