Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 17, 2024 5:23 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 5:08 pm
εγω εξαρχης δεν καταλαβα γιατι πηγε ομαδα με 3 τουρκους (μαλιστα αταμαν και οσμαν ειναι γνωστοι για τις αποψεις τους) στην κυπρο..Δεν ηταν αναμενομενο οτι κατι θα συμβει? οπως και γιατι φεραμε την μακαμπι πχ απο τοσες ομαδες..το νο πολιτικα ειναι αναλογως τι θελουν να περασουν και τι οχι..
Αμα εκανε ο ιτουδης κατι τετοιο οσο ηταν στην φενερ τι θα γινοταν?Τεσπα δεν θα αναπτυξω την αποψη μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μου πει οτι τα λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος.
Αν έκανε ο Ιτουδης κάτι τέτοιο Φενέρ θα έπρεπε να τον φυγαδεύσουν εκτός Τουρκίας γιατί θα κινδύνευε η ζωή του.

Ο Αταμαν ανέφερε ότι του ζήτησε συγνώμη η ΚΑΕ παο και η θύρα 13. Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι έπιασαν τον πάτο του βαρελιού. Ο Αταμαν πρέπει να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά όντας φιλοξενούμενος σε ένα νησί που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την χώρα του και ακόμα τα τραβάει.

Τα διεθνή δικαστήρια δεν δικαίωσαν την Τουρκία αλλά την Κύπρο και πάμπολλες φορές έχουν ζητήσει από την Τουρκία να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματα από το νησί. Οπότε το δίκιο το έχουν οι Κύπριοι και όχι ο Αταμάν και η χώρα που εκπροσωπεί.

4
4 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 232
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 5:35 pm

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι ενάντια στην ανάμειξη του αθλητισμού με την πολιτική»

:wave:

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1340
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 17, 2024 5:36 pm

Αστεια ανακοινωση απο τον παναθηναικο που βρηκε τροπο σε κατι πολυ σοβαρο που εχει κανει ο προπονητης του να μπλεξει και τον ολυμπιακο προφανως για να αποπροσανατολίσει.
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 80193.html

7
7 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Τρί Σεπ 17, 2024 5:46 pm

Τραγική ανακοίνωση άκρως ανθελληνική.
Αν βλέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά Ιτουδη στη Φενέρ για πανό του σφαγέα Κεμάλ θα τον είχε πετσοκοψει η Φενέρ.

Εδώ που είχαμε ένα πανό για τους σφαγείς Τούρκους που εκδίωξαν τον κόσμο από τα σπίτια τους και σκότωσαν κόσμο η ΚΑΕ παο χαϊδεύει τα αυτιά του Αταμάν.

Τέτοιο πράγμα δεν το κάνεις ακόμα και 20 ευρωλιγκες να σου τάξουν. Μιλάμε για μαύρη κοιλιδα στην ιστορία σου.

Σαν καε έπρεπε να τραβήξει το αυτί στον Αταμαν. Η να τον προετοιμαζε πρίν το ματς έτσι ώστε να μην αντιδράσει έτσι σε τυχόν πανό.

Για μένα μετά από αυτά τα τσίρκα σε κάθε γήπεδο της Α1 πρέπει να υπάρχει ένα πανό για την Κύπρο.

Εμπλέκει τον Ολυμπιακό σε μια ανακοίνωση για ένα θέμα που προκάλεσε ο προπονητής τους που οραματίζεται γαλάζιες πατρίδες

5
5 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 5:50 pm

Ρε παιδια ο ΔΓ εχει κανει μια τεραστια επενδυση φετος και οι σχεσεις του με τον Αταμαν ειναι πανω απο αριστες, σιγα μην χαλαστει για κατι τετοιο...Ολα ειναι μπιζνα κοινως για αυτους που εχουν τα πολλα λεφτα...Οι ψευτοεθνικοφροσυνες και λοιπες λαοπλανιστικες μεθοδοι ειναι παγια τακτικη πολλων πλουσιων. Θα σας πω ενα παραδειγμα για να καταλαβετε. Την ιδια ωρα που σχεδον ολα τα καναλια κραζουν το Πουτιν την ιδια στιγμη τα καραβια των αφεντικων τους βοηθουν τον Πουτιν μεταφεροντας πετρελαιο και αλλα... κοινως μας δουλεουν ψιλο γαζι...Εμεις φταιμε που σαν τα προβατα τσιμπαμε

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος villiskabas την Τρί Σεπ 17, 2024 5:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Σεπ 17, 2024 5:52 pm

Tsilarxos έγραψε:
Αν βλέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά Ιτουδη στη Φενέρ για πανό του σφαγέα Κεμάλ θα τον είχε πετσοκοψει η Φενέρ.

Εδώ που είχαμε ένα πανό για τους σφαγείς Τούρκους που εκδίωξαν τον κόσμο από τα σπίτια τους και σκότωσαν κόσμο η ΚΑΕ παο χαϊδεύει τα αυτιά του Αταμάν.

Τέτοιο πράγμα δεν το κάνεις ακόμα και 20 ευρωλιγκες να σου τάξουν. Μιλάμε για μαύρη κοιλιδα στην ιστορία σου.

Σαν καε έπρεπε να τραβήξει το αυτί στον Αταμαν. Η να τον προετοιμαζε πρίν το ματς έτσι ώστε να μην αντιδράσει έτσι σε τυχόν πανό.

Για μένα μετά από αυτά τα τσίρκα σε κάθε γήπεδο της Α1 πρέπει να υπάρχει ένα πανό για την Κύπρο.

Εμπλέκει τον Ολυμπιακό σε μια ανακοίνωση για ένα θέμα που προκάλεσε ο προπονητής τους που οραματίζεται γαλάζιες πατρίδες
Ρε αδερφε ποια Κυπρο τωρα 50 χρονια μετα αφου την εχουν ξεπουλησει ολες οι πολιτικες μας ηγεσιες με πρωτο και καλυτερο τον Καραμανλη τον γερο που ειπε οτι ειναι μακρυα .....εμεις καθομαστε και τραγουδαμε..αν νιαζομασταν οντως για την Κυπρο θα ψηφιζαμε ισως κομματα που μπορει να προσπαθουσαν να φερουν στο προσκηνιο το θεμα..Εμεις κανουμε το αντιθετο χρονια τωρα που δειχνει οτι η πλειοψηφια δεν ασχολειται καν και απλα πεταει λογια για να τα πεταει. και αυτα στα λεει παιδι λοκατζη που πολεμησε στην Κυπρο

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293

Τρί Σεπ 17, 2024 5:58 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 4:18 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 3:56 pm

Μωρε ολα χωρανε και καλα κανουν και τα ανεβαζουν. Αλλα το να ανεβαζω ενα πανο σε καθε αγωνα για να δειξω το δεν ξεχνω, να το ανεβαζω οταν παιζει εκει μια τουρκικη ομαδα, να το ανεβαζω οταν υπαρχει καποια μαυρη επετειος, προς τιμην ενος αγωνιστη που χαθηξε. Το να ανεβαζεις ενα πανω με σκοπο απλα να θιξεις καποιον(που για να λεμε την αληθεια για αυτο εγινε) λογω της ακταγωγης του για μενα(προσωπικη αποψη παντα) δεν ειναι σωστο. Αν θα ηθελα ο προπονητης της ομαδας μου, ο αντρας της αδελφης μου, το αφεντικο μου, ο συνεργατης μου(αν και μου προεκυψε και γιναμε και φιλοι) μου να ειναι τουρκος; Οχι δεν θα τονπροτιμουσα γιατι μεγαλωσα σε ενα σπιτι που λογω του θειου αγνοομενου μου περασαν αυτες οι ιδεες. Ο αταμαν εκει δεν ηταν ως Τουρκος αλλα ως προπονητης της ομαδας του Παο και ως τετοιος εφοσον τον εχει προσκαλεσει η ομοσπονδια (που ηξερε ποιος ειναι ο προπονητηα της οαμδας του Παο) μεσω της προσκλησης του Παο πρεπει να γινουν τα παντα ωστε να μην τον θιξεις μονο για την καταγωγη του. Εννοω οτι κατα πασα πιθανοτητα αν ο Αταμαν ηταν Συριος δεν θα ανεβαινε αυτο το πανο. Αρα ανεβηκε ξεκαθαρα για αυτον. Εννοειται οτι με τις πολιτικες πεποιθησεις του Αταμαν διαφωνω καθετως και δεν τον γουσταρω και ισως ειμαι και εμπαθης καποιες φορες εναντιον του για αυτο τον λογο. Αλλα αλλο τον βριζω στο καφε και αλλο το να ανεβαζω ενα πανο μονο και μονο γιαννα τον θιξω και ενω τον εχω προσκαλεσει εγω

Απο την αλλη αυτο που εκανε ο Αταμαν δεν επρεπε να το κανει γιατι εδειξε μικροπρεπεια
Δεν μπορώ να βρω λόγο για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά του Αταμαν , τα πανό δεν το ανέβασε η κυπριακή ομοσπονδία , ούτε καν οπαδοί αντίπαλης ομάδας , το ανέβασαν Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟ . Τώρα αν το έκαναν λόγω του Αταμαν ή γιατί το φιλικό μπορεί να είχε μετάδοση και στην Τουρκία πχ είναι άλλο θέμα . Αλλά και για να πικάρουν τον Αταμαν ή να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια που η ομάδα που υποστηρίζουν έχει Τούρκο πολιτικοποιημένο προπονητή δικαίωμα τους είναι , πόσοι οπαδοί έχουν ανεβάσει πανό κατά των προπονητών της ομάδας τους για οποιοδήποτε λόγο , είδες κανέναν προπονητή να φεύγει από το γήπεδο ποτέ ; Τεσπα το κυπριακό είναι πολύ πρόσφατο και οδυνηρό γεγονός για τον Ελληνισμό και τους Κύπριους ,ποσό μάλλον για εσενα που έχεις και προσωπικά βιώματα όποτε ο προπονητής ελληνικής ομάδας από όπου και να είναι θα πρέπει να το σέβεται . Επιβάλλεται σε όλα τα γήπεδα στην Α1 να υπάρχει τέτοιο πανό οταν θα βρίσκεται εκεί ο Αταμαν και ας βγάλει επίσημη ανακοινωση ο πατριώτης κατά των οπαδών που σηκώνουν τέτοια πανό !
Επίσης τα πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο ΟΑΚΑ στη σειρά με τη Μακάμπι θεωρείς ότι ηταν εκεί γιατί ο ΠΑΟ έχει ευαισθητοποιημένο οπαδικό κοινό ή για να πικάρουν τους Ισραηλινούς; Δεν είδα τον Κατας να φεύγει ούτε τέτοια αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ.
Μα δεν δικαιολογω τον Αταμαν και τον οποιονδηποτε Αταμαν. Αυτος αυτο που εκανε ειναι καραγκιοζολικιγια μενα. Εγω τα χω με τους δικους μου που 1ον καλεσανε τον Παο ενω ξερανε ποιος ειναι προπονητης , επιτρεψανε να περασει ενα πανο που προσβαλλει εναν καλεσμενο τους, που θυμουνται την εισβολη μονο οταν τους συμφερει αλλα θα πανε να βαλουν βενζινη στα κατεχομενα γιατι ειναι φθηνοτερα ή θα πανε να φανε σε ψαροταβερνα στην Κερυνεια γιατι ειναι φθηνοτερα.
Το λαθος δεν ειναι του Αταμαν εκεινος καλεσμενος ηταν και ως ετσι επρεπε να αντιμετωπιστει. Το λαθος ειναι οταν θυμομαστε το κυπριακο για τους λαθος μονο λογους

3
3 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 17, 2024 6:02 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 5:36 pm
Αστεια ανακοινωση απο τον παναθηναικο που βρηκε τροπο σε κατι πολυ σοβαρο που εχει κανει ο προπονητης του να μπλεξει και τον ολυμπιακο προφανως για να αποπροσανατολίσει.
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 80193.html
Ανακοίνωση τρία πουλάκια κάθονταν κ όλα εκελαηδουσαν….

Ο Σοκ ο Κουσμα κ ο…Στεργακος ξέρουν για την ανακοίνωση ?
(Ωραίες εποχές που ολοι έκαναν ΟΤΙ γούσταραν και το έριχναν οτι φταίει που το κάνουν και οι …άλλοι,τύπου κλέβω αλλα μη με πιάνεις γιατι κλέβουν κ άλλοι )

ΥΓ.τουλαχιστον ο Στεργακος τίμησε τη χώρα παίζοντας με την εθνική κ έγινε κομμάτι της και μπράβο του!
ΥΓ2.Δεν ειναι οπαδικό το σχόλιο ζήσαμε Τάρλατς ,Τομιτς μέχρι….Μπαζαρεβιτς !και αν το …σκάψουμε κιόλας…..

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Σεπ 17, 2024 6:12 pm

Christofis έγραψε:

Μα δεν δικαιολογω τον Αταμαν και τον οποιονδηποτε Αταμαν. Αυτος αυτο που εκανε ειναι καραγκιοζολικιγια μενα. Εγω τα χω με τους δικους μου που 1ον καλεσανε τον Παο ενω ξερανε ποιος ειναι προπονητης , επιτρεψανε να περασει ενα πανο που προσβαλλει εναν καλεσμενο τους, που θυμουνται την εισβολη μονο οταν τους συμφερει αλλα θα πανε να βαλουν βενζινη στα κατεχομενα γιατι ειναι φθηνοτερα ή θα πανε να φανε σε ψαροταβερνα στην Κερυνεια γιατι ειναι φθηνοτερα.
Το λαθος δεν ειναι του Αταμαν εκεινος καλεσμενος ηταν και ως ετσι επρεπε να αντιμετωπιστει. Το λαθος ειναι οταν θυμομαστε το κυπριακο για τους λαθος μονο λογους
Συμφωνώ 100%, καλείς μια ομάδα με Τούρκο προπονητή και παίκτη, είναι φιλοξενούμενοι, πρέπει να τους σεβαστείς, κατανοητό ότι ήθελαν να βάλουν το πανό τα άτομα που το έβαλαν, όμως οι διοργανωτές δεν έπρεπε να τους αφήσουν.
Ο Αταμάν αντέδρασε, όπως αντέδρασε και στην συνέχεια του έδωσε και περαιτέρω δημοσιότητα, ακριβώς γιατί δεν ήθελε να περάσει έτσι, εμείς διαφωνούμε, αν έκανε όμως ένας Έλληνας, ο Ιτούδης που είπαμε ή ένας παίκτης μας που έπαιζε στην Τουρκία μάλλον θα ανέβαιναν άρθρα για το πως μας έκανε εθνικά υπερήφανους.
Εντάξει η ανακοίνωση της ΚΑΕ εμένα μου φαίνεται απαράδεκτη, μπλέκει τον Ολυμπιακό για να εκτρέψει αλλού την συζήτηση και στην ουσία αποφεύγει να πάρει θέση, είναι επιχείρηση, όμως ο ιδιοκτήτης της πουλάει εθνικοφροσύνη, αν δεν έχεις κάτι να πεις απλώς μην πεις τίποτα.

0
Delpo1987

junior
Reactions: 273

Τρί Σεπ 17, 2024 6:23 pm

Christofis έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Δεν μπορώ να βρω λόγο για να δικαιολογήσεις τη συμπεριφορά του Αταμαν , τα πανό δεν το ανέβασε η κυπριακή ομοσπονδία , ούτε καν οπαδοί αντίπαλης ομάδας , το ανέβασαν Κύπριοι οπαδοί του ΠΑΟ . Τώρα αν το έκαναν λόγω του Αταμαν ή γιατί το φιλικό μπορεί να είχε μετάδοση και στην Τουρκία πχ είναι άλλο θέμα . Αλλά και για να πικάρουν τον Αταμαν ή να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια που η ομάδα που υποστηρίζουν έχει Τούρκο πολιτικοποιημένο προπονητή δικαίωμα τους είναι , πόσοι οπαδοί έχουν ανεβάσει πανό κατά των προπονητών της ομάδας τους για οποιοδήποτε λόγο , είδες κανέναν προπονητή να φεύγει από το γήπεδο ποτέ ; Τεσπα το κυπριακό είναι πολύ πρόσφατο και οδυνηρό γεγονός για τον Ελληνισμό και τους Κύπριους ,ποσό μάλλον για εσενα που έχεις και προσωπικά βιώματα όποτε ο προπονητής ελληνικής ομάδας από όπου και να είναι θα πρέπει να το σέβεται . Επιβάλλεται σε όλα τα γήπεδα στην Α1 να υπάρχει τέτοιο πανό οταν θα βρίσκεται εκεί ο Αταμαν και ας βγάλει επίσημη ανακοινωση ο πατριώτης κατά των οπαδών που σηκώνουν τέτοια πανό !
Επίσης τα πανό υπέρ της Παλαιστίνης στο ΟΑΚΑ στη σειρά με τη Μακάμπι θεωρείς ότι ηταν εκεί γιατί ο ΠΑΟ έχει ευαισθητοποιημένο οπαδικό κοινό ή για να πικάρουν τους Ισραηλινούς; Δεν είδα τον Κατας να φεύγει ούτε τέτοια αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ.
Δεν έχω εικόνα για το πως φαίνονται ή κάθε ποτε το θυμούνται οι Κύπριοι (δε σε αμφισβητώ ) . Κακώς το θυμούνται μια στο τόσο .
Προσκεκλημένος της ομοσπονδίας ηταν ο ΠΑΟ όχι ο Αταμαν , ο οποίος ΠΑΟ είχε πολύ καλή αντιμετώπιση , ας έβαζε ο ΠΑΟ τον προπονητή του στη θέση του.
Η ανακοίνωση είναι για γέλια , αλλά δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς έκανε λαλακια ο Αταμαν που δε μπορούν να τη συμμαζέψουν .
Επιβάλλεται να υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ στην Α1 κυπριακές σημαίες .
Απάντηση στον Κόναν .
Μα και ο Αταμαν για αυτό δεν το άφησε να πεσει κάτω και δήλωσε όσα δήλωσε σε τουρκικό μέσο , για να δείξει την εθνικοφροσύνη του και σίγουρα υπάρχουν κ άρθρα στην Τουρκία για αυτό.
Επίσης υπάρχει μια πολύ βασική διαφορα στην αντίδραση του Έλληνα ή του Κύπριου και του Τούρκου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα . Ο Τούρκος είναι ο εισβολέας και αυτό το αποδέχεται όλη η παγκόσμια κοινότητα . Είναι σαν ένας βιαστής να θίγεται επειδή κάποιος τον λέει βιαστή . Να ξέρουμε και λίγο τι λέμε !

0
Delpo1987

junior
Reactions: 273

Τρί Σεπ 17, 2024 6:29 pm

Christofis έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Δεν έχω εικόνα για το πως φαίνονται ή κάθε ποτε το θυμούνται οι Κύπριοι (δε σε αμφισβητώ ) . Κακώς το θυμούνται μια στο τόσο .
Προσκεκλημένος της ομοσπονδίας ηταν ο ΠΑΟ όχι ο Αταμαν , ο οποίος ΠΑΟ είχε πολύ καλή αντιμετώπιση , ας έβαζε ο ΠΑΟ τον προπονητή του στη θέση του.
Η ανακοίνωση είναι για γέλια , αλλά δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς έκανε λαλακια ο Αταμαν που δε μπορούν να τη συμμαζέψουν .
Απάντηση στον Κόναν .
Μα και ο Αταμαν για αυτό δεν το άφησε να πεσει κάτω και δήλωσε όσα δήλωσε σε τουρκικό μέσο , για να δείξει την εθνικοφροσύνη του και σίγουρα υπάρχουν κ άρθρα στην Τουρκία για αυτό.
Επίσης υπάρχει μια πολύ βασική διαφορα στην αντίδραση του Έλληνα ή του Κύπριου και του Τούρκου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα . Ο Τούρκος είναι ο εισβολέας και αυτό το αποδέχεται όλη η παγκόσμια κοινότητα . Είναι σαν ένας βιαστής να θίγεται επειδή κάποιος τον λέει βιαστή . Να ξέρουμε και λίγο τι λέμε !

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Τρί Σεπ 17, 2024 6:30 pm

villiskabas έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 5:52 pm
Tsilarxos έγραψε:

Ρε αδερφε ποια Κυπρο τωρα 50 χρονια μετα αφου την εχουν ξεπουλησει ολες οι πολιτικες μας ηγεσιες με πρωτο και καλυτερο τον Καραμανλη τον γερο που ειπε οτι ειναι μακρυα .....εμεις καθομαστε και τραγουδαμε..αν νιαζομασταν οντως για την Κυπρο θα ψηφιζαμε ισως κομματα που μπορει να προσπαθουσαν να φερουν στο προσκηνιο το θεμα..Εμεις κανουμε το αντιθετο χρονια τωρα που δειχνει οτι η πλειοψηφια δεν ασχολειται καν και απλα πεταει λογια για να τα πεταει. και αυτα στα λεει παιδι λοκατζη που πολεμησε στην Κυπρο
Και 200 χρόνια να περάσουμε πρέπει καθημερινά να το τονίζουμε αυτό που γίνεται στο νησί. Υπάρχουν αποφάσεις του ΟΗΕ.

Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση:

Στηρίζουμε την Κύπρο μας στον αγώνα για να απαλλαγεί από τον κατοχικό στρατό. Μέ τον προπονητή μας που έχει διαφορετικές αντιλήψεις επί του θέματος έχουμε μια άριστη επαγγελματική σχέση και ο ρόλος του πρέπει να μείνει καθαρά στο επαγγελματικό κομμάτι και να μην επαναλάβει παρόμοιες συμπεριφορές, ακριβώς όπως επαγγελματικά φέρθηκαν και Έλληνες αθλητές και προπονητές στη Τουρκία σε αντίστοιχα θέματα που είχαν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά σίγησαν και δεν προκάλεσαν. Τόσο απλό είναι.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952

Τρί Σεπ 17, 2024 6:34 pm

Φαντάζομαι ότι η καπηλευση του εθνικού συμβόλου, της ακρόπολης στη φανέλα πέρυσι και του καλλιμαρμαρου φέτος για το φιλικό έγιναν, επειδή ο Παναθηναϊκός και η επιτυχία του είναι πάνω από πολιτικές, θρησκευτικές και κοινωνικές πεποιθήσεις, όπως λέει η γεμάτη περηφάνια ανακοίνωση της ΚΑΕ.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1293

Τρί Σεπ 17, 2024 6:38 pm

Delpo1987 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:23 pm
Christofis έγραψε:

Απάντηση στον Κόναν .
Φιλε μαζι σου σε οτι λες. Το θεμα μου εμενα ειναι ξεκαθαρο οτι ολοι ξερουν ποιος ειναι ο Αταμαν. Απλα δεν τον προσκαλεις τον Παο. Ξερεις γιατι; Γιατι εμενα με ενοχλησε πολυ περισσοτερο οτι πηγαν 500 φανατικοι να υποδεχθουν την ομαδαρα τους και αυτος που υποδεχτηκαν και φωναζαν το ονομα του ρυθμικα ειναι Τουρκος με τις αυγκεκριμενες πεποιθησεις και οχι οτι του βγαλανε ενα πανο για να του την πουν. Δεν ξερω πως να στο εξηγησω. Δηλαδη καρφι δεν μου καιγεται αν σηκωσουν και 100 πανο κατα της Τουρκιας οταν οι φορεις δινουν βημα και προβάλλεται στην τηλεοραση 500 οπαδοι Κυπριοι να φωναζουν ρυθμικα το ονομα ενος Τουρκου φανατικου στις πολιτικες του πεποιθησεις λες και ειναι ο
μεσσιας. Αυτο με προσβαλε πολυ περισσοτερο ως Κυπριο απο το να σεβαστω καποιον τον οποιο προσκαλεσα ως φιλοξενουμενο μου και τελικα να του δωσω πατημα να βγει και απο πανω.

Ας τα σκεφτονταν ολα αυτα πριν προσκαλεσουν τον Παο.

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 17, 2024 6:39 pm

chainsaw έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:34 pm
Φαντάζομαι ότι η καπηλευση του εθνικού συμβόλου, της ακρόπολης στη φανέλα πέρυσι και του καλλιμαρμαρου φέτος για το φιλικό έγιναν, επειδή ο Παναθηναϊκός και η επιτυχία του είναι πάνω από πολιτικές, θρησκευτικές και κοινωνικές πεποιθήσεις, όπως λέει η γεμάτη περηφάνια ανακοίνωση της ΚΑΕ.
Ο καθένας λέει οτι θέλει ,θυμάται και τον βολεύει κ ισχύει για όλους…
Καλώς η κακώς βέβαια αυτο ειναι εσωτερικό θέμα του ΠΑΟ…

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”