Αν έκανε ο Ιτουδης κάτι τέτοιο Φενέρ θα έπρεπε να τον φυγαδεύσουν εκτός Τουρκίας γιατί θα κινδύνευε η ζωή του.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 17, 2024 5:08 pmεγω εξαρχης δεν καταλαβα γιατι πηγε ομαδα με 3 τουρκους (μαλιστα αταμαν και οσμαν ειναι γνωστοι για τις αποψεις τους) στην κυπρο..Δεν ηταν αναμενομενο οτι κατι θα συμβει? οπως και γιατι φεραμε την μακαμπι πχ απο τοσες ομαδες..το νο πολιτικα ειναι αναλογως τι θελουν να περασουν και τι οχι..
Αμα εκανε ο ιτουδης κατι τετοιο οσο ηταν στην φενερ τι θα γινοταν?Τεσπα δεν θα αναπτυξω την αποψη μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μου πει οτι τα λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος.
Ο Αταμαν ανέφερε ότι του ζήτησε συγνώμη η ΚΑΕ παο και η θύρα 13. Αν ισχύει αυτό τότε μιλάμε ότι έπιασαν τον πάτο του βαρελιού. Ο Αταμαν πρέπει να ζητήσει συγνώμη για την συμπεριφορά όντας φιλοξενούμενος σε ένα νησί που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από την χώρα του και ακόμα τα τραβάει.
Τα διεθνή δικαστήρια δεν δικαίωσαν την Τουρκία αλλά την Κύπρο και πάμπολλες φορές έχουν ζητήσει από την Τουρκία να αποσύρει τα κατοχικά στρατεύματα από το νησί. Οπότε το δίκιο το έχουν οι Κύπριοι και όχι ο Αταμάν και η χώρα που εκπροσωπεί.