Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 17, 2024 6:40 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 5:08 pm
εγω εξαρχης δεν καταλαβα γιατι πηγε ομαδα με 3 τουρκους (μαλιστα αταμαν και οσμαν ειναι γνωστοι για τις αποψεις τους) στην κυπρο..Δεν ηταν αναμενομενο οτι κατι θα συμβει? οπως και γιατι φεραμε την μακαμπι πχ απο τοσες ομαδες..το νο πολιτικα ειναι αναλογως τι θελουν να περασουν και τι οχι..
Αμα εκανε ο ιτουδης κατι τετοιο οσο ηταν στην φενερ τι θα γινοταν?Τεσπα δεν θα αναπτυξω την αποψη μου γιατι ολο και καποιος θα βρεθει να μου πει οτι τα λεω επειδη ειμαι ολυμπιακος.
Δεν είναι το θέμα ότι πήγε με τούρκους. Υπάρχουν Τούρκοι μετριοπαθείς. Πήγε με τούρκους που ανοιχτά στο παρελθόν έχουν ταχθεί υπέρ της γαλάζιας πατρίδας και υπέρ της δημιουργίας ανεξάρτητου τουρκικού κράτους στην Κύπρο. Τούρκος με Τούρκος έχει διαφορά. Οι συγκεκριμένοι Τούρκοι δεν είναι σαν τον Καντέρ είναι σαν τον Ερντογάν στα μυαλά

5
5 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 273
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 7:05 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:38 pm
Delpo1987 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:23 pm

Δεν έχω εικόνα για το πως φαίνονται ή κάθε ποτε το θυμούνται οι Κύπριοι (δε σε αμφισβητώ ) . Κακώς το θυμούνται μια στο τόσο .
Προσκεκλημένος της ομοσπονδίας ηταν ο ΠΑΟ όχι ο Αταμαν , ο οποίος ΠΑΟ είχε πολύ καλή αντιμετώπιση , ας έβαζε ο ΠΑΟ τον προπονητή του στη θέση του.
Η ανακοίνωση είναι για γέλια , αλλά δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς έκανε λαλακια ο Αταμαν που δε μπορούν να τη συμμαζέψουν .
Επιβάλλεται να υπάρχουν σε όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ στην Α1 κυπριακές σημαίες .
Απάντηση στον Κόναν .
Μα και ο Αταμαν για αυτό δεν το άφησε να πεσει κάτω και δήλωσε όσα δήλωσε σε τουρκικό μέσο , για να δείξει την εθνικοφροσύνη του και σίγουρα υπάρχουν κ άρθρα στην Τουρκία για αυτό.
Επίσης υπάρχει μια πολύ βασική διαφορα στην αντίδραση του Έλληνα ή του Κύπριου και του Τούρκου όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα . Ο Τούρκος είναι ο εισβολέας και αυτό το αποδέχεται όλη η παγκόσμια κοινότητα . Είναι σαν ένας βιαστής να θίγεται επειδή κάποιος τον λέει βιαστή . Να ξέρουμε και λίγο τι λέμε !
Φιλε μαζι σου σε οτι λες. Το θεμα μου εμενα ειναι ξεκαθαρο οτι ολοι ξερουν ποιος ειναι ο Αταμαν. Απλα δεν τον προσκαλεις τον Παο. Ξερεις γιατι; Γιατι εμενα με ενοχλησε πολυ περισσοτερο οτι πηγαν 500 φανατικοι να υποδεχθουν την ομαδαρα τους και αυτος που υποδεχτηκαν και φωναζαν το ονομα του ρυθμικα ειναι Τουρκος με τις αυγκεκριμενες πεποιθησεις και οχι οτι του βγαλανε ενα πανο για να του την πουν. Δεν ξερω πως να στο εξηγησω. Δηλαδη καρφι δεν μου καιγεται αν σηκωσουν και 100 πανο κατα της Τουρκιας οταν οι φορεις δινουν βημα και προβάλλεται στην τηλεοραση 500 οπαδοι Κυπριοι να φωναζουν ρυθμικα το ονομα ενος Τουρκου φανατικου στις πολιτικες του πεποιθησεις λες και ειναι ο
μεσσιας. Αυτο με προσβαλε πολυ περισσοτερο ως Κυπριο απο το να σεβαστω καποιον τον οποιο προσκαλεσα ως φιλοξενουμενο μου και τελικα να του δωσω πατημα να βγει και απο πανω.

Ας τα σκεφτονταν ολα αυτα πριν προσκαλεσουν τον Παο.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις , μέχρι εκει που λες ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη της Κυπριακής ομοσπονδίας , έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης και ο ΠΑΟ μη σου πω και μεγαλύτερο. Ο ΠΑΟ του έδωσε το πάτημα να βγει από πάνω , θα έπρεπε να τον προϊδεάσουν ή να προφασιστούν κάτι και να μη συμμετάσχουν ή έστω να τον αφήσουν εκτεθειμένο με τη σημερινή ανακοίνωση και όχι να γράψουν αυτές τις μαλακιες . Ο Αταμαν έχει τα πιστεύω του και δικαίωμα του , αλλά δε μπορεί ένας ελληνικός σύλλογος να σιγοντάρει Τούρκο υπάλληλο του σε τέτοια καραγκιοζιλίκια που αφορούν εθνικά θέματα.
Όταν θα παίξει ο ΠΑΟ ή εκτος με ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ αν ανεβάσουν Πόντιοι οπαδοί των ομάδων αυτών κάτι για την 19η Μαΐου με αφορμή τα πονταρίσματα του Οσμάν θα φταίει η ΕΟΚ που έχει οκάδες με ποντιακές καταβολές στην Α1 ; Ο ΠΑΟ θα πρέπει να βάλει στη θέση τους , τους υπαλλήλους του , αλλιώς αυτός τους δίνει το βήμα να κάνουν ότι θέλουν .
ΥΓ . Ότι έχει δημόσια προβολή διαμορφώνει γνώμες και έχει πολιτικό αντίκτυπο , όλα τα κοινωνικά δρώμενα για αυτό εργάλειοποιουνται πολιτικά οποτε δε μπορούμε να λέμε ότι στον αθλητισμό δε χωράει πολιτική .
ΥΓ 2 και κλεινω γιατί μάλλον κούρασα και σορρυ για αυτό . Οι Τούρκοι απαίτησαν από το νετφλιξ (άλλο που τους έγραψε στα @@ του ) να κατεβάσει σειρά που περιγράφει τα γεγονότα της εισβολής , δεν αφήνουν επικοινωνιακά τίποτα στην τύχη και στην Ελλάδα επιτρέπουμε σε Τούρκους εθνικιστές να κάνουν το κομμάτι τους και τους πληρώνουμε κιόλας . Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο !

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1293
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 7:28 pm

Delpo1987 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:38 pm

Φιλε μαζι σου σε οτι λες. Το θεμα μου εμενα ειναι ξεκαθαρο οτι ολοι ξερουν ποιος ειναι ο Αταμαν. Απλα δεν τον προσκαλεις τον Παο. Ξερεις γιατι; Γιατι εμενα με ενοχλησε πολυ περισσοτερο οτι πηγαν 500 φανατικοι να υποδεχθουν την ομαδαρα τους και αυτος που υποδεχτηκαν και φωναζαν το ονομα του ρυθμικα ειναι Τουρκος με τις αυγκεκριμενες πεποιθησεις και οχι οτι του βγαλανε ενα πανο για να του την πουν. Δεν ξερω πως να στο εξηγησω. Δηλαδη καρφι δεν μου καιγεται αν σηκωσουν και 100 πανο κατα της Τουρκιας οταν οι φορεις δινουν βημα και προβάλλεται στην τηλεοραση 500 οπαδοι Κυπριοι να φωναζουν ρυθμικα το ονομα ενος Τουρκου φανατικου στις πολιτικες του πεποιθησεις λες και ειναι ο
μεσσιας. Αυτο με προσβαλε πολυ περισσοτερο ως Κυπριο απο το να σεβαστω καποιον τον οποιο προσκαλεσα ως φιλοξενουμενο μου και τελικα να του δωσω πατημα να βγει και απο πανω.

Ας τα σκεφτονταν ολα αυτα πριν προσκαλεσουν τον Παο.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι γράφεις , μέχρι εκει που λες ότι είναι αποκλειστικά ευθύνη της Κυπριακής ομοσπονδίας , έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης και ο ΠΑΟ μη σου πω και μεγαλύτερο. Ο ΠΑΟ του έδωσε το πάτημα να βγει από πάνω , θα έπρεπε να τον προϊδεάσουν ή να προφασιστούν κάτι και να μη συμμετάσχουν ή έστω να τον αφήσουν εκτεθειμένο με τη σημερινή ανακοίνωση και όχι να γράψουν αυτές τις μαλακιες . Ο Αταμαν έχει τα πιστεύω του και δικαίωμα του , αλλά δε μπορεί ένας ελληνικός σύλλογος να σιγοντάρει Τούρκο υπάλληλο του σε τέτοια καραγκιοζιλίκια που αφορούν εθνικά θέματα.
Όταν θα παίξει ο ΠΑΟ ή εκτος με ΠΑΟΚ κ ΑΕΚ αν ανεβάσουν Πόντιοι οπαδοί των ομάδων αυτών κάτι για την 19η Μαΐου με αφορμή τα πονταρίσματα του Οσμάν θα φταίει η ΕΟΚ που έχει οκάδες με ποντιακές καταβολές στην Α1 ; Ο ΠΑΟ θα πρέπει να βάλει στη θέση τους , τους υπαλλήλους του , αλλιώς αυτός τους δίνει το βήμα να κάνουν ότι θέλουν .
ΥΓ . Ότι έχει δημόσια προβολή διαμορφώνει γνώμες και έχει πολιτικό αντίκτυπο , όλα τα κοινωνικά δρώμενα για αυτό εργάλειοποιουνται πολιτικά οποτε δε μπορούμε να λέμε ότι στον αθλητισμό δε χωράει πολιτική .
ΥΓ 2 και κλεινω γιατί μάλλον κούρασα και σορρυ για αυτό . Οι Τούρκοι απαίτησαν από το νετφλιξ (άλλο που τους έγραψε στα @@ του ) να κατεβάσει σειρά που περιγράφει τα γεγονότα της εισβολής , δεν αφήνουν επικοινωνιακά τίποτα στην τύχη και στην Ελλάδα επιτρέπουμε σε Τούρκους εθνικιστές να κάνουν το κομμάτι τους και τους πληρώνουμε κιόλας . Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο !
Ισως και να εχεις δικιο φιλε μου Απλα εγω φτασει σε σημειο να μην περιμενω απο επιχειρηματιες να σκεφτονται με γνωμονα εθνικα συμφεροντα. Απο την αλλη απο κρατικους φορεις περιμενω πολυ περισσοτερα

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 17, 2024 7:39 pm

Το θέμα είναι ο Αταμαν τελικά έβαλε τον εαυτό του και την …εθνικοφροσύνη του πάνω από την ομάδα του που την έφερε σε δύσκολη θέση να συμμαζέψει τ ασυμμάζευτα .Εξυπνος άνθρωπος είναι ήξερε τι έκανε.Πολλοι παναθηναϊκοί πάγωσαν μην τρελλαθουμε ότι κ να λέμε εμείς.Ακομα κ ο ντιπιτζις βλάκας δεν είναι βρέθηκε σε δύσκολη θέση .Επελεξε να γίνει πολιτικό πρόσωπο ο κοουτς ασχέτως αν…ευαγγελίστηκε τ αντίθετο .Τι επίπτωση θα έχει ο θεός βοηθός ….

5
5 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece

Τρί Σεπ 17, 2024 7:48 pm

Γενικά οι Τούρκοι με μυαλά σαν του Ερντογάν έχουν υψηλό εθνικό φρόνημα και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Δεν βάζουν τίποτα πιο πάνω από την χώρα τους ναι τις αντιλήψεις τους.

Για μένα δεν τίμησε με αυτό που έκανε ούτε το ψωμί που τρώει Ελλάδα ούτε το αφεντικό του. Αν ήταν υπάλληλος μου θα του τραβούσα το αυτί και τη επόμενη φορά που θα είχε ίδια αντίδραση ανεξάρτητου τι πανό θα υπήρχαν στην κερκίδα θα έπαιρνε την αποζημίωση του και δρόμο.

Έλληνες αθλητές έπαιξαν Τουρκία. Σιωπής, μπακασετας, Σλούκας κτλ κτλ. Πανο με τον Κεμάλ και ότι μας ρίξανε στην θάλασσα είδαν άπειρες φορές στις κερκίδες. Δεν αντέδρασαν δεν είπαν τίποτα.

Ποιος είναι ο Αταμαν που θα βγεί να το παίξει και θιγμένος για ένα θέμα που η παγκόσμια κοινότητα κράζει την Τουρκία?

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4446
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 17, 2024 8:23 pm

plo koon έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 10:40 am
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-politiki

Νομίζω χρωστατε μια συγνωμμη στον Τσιλαρχο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το περίμενα.
Εικόνα

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Σεπ 17, 2024 8:27 pm

Καλα τα χαϊδέματα καλος ο ήπιος λογος αλλα ο Τούρκος ειναι Τούρκος...Ειδικα για εμας τους Έλληνες...Απλη ιστορια ....Πόλεμοι-σφαγες-γενοκτονίες...και δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που τα κανουν αυτα...
Ακομα και ο δηθεν φιλικός Τουρκικός λαός οταν του δωθηκε η ευκαιρια το 1955 η το 1964 μια χαρα ξηγηθηκε στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης...
Στη δικη μου λογικη πανω απο ολα ειμαστε Έλληνες...Μπορεις να φερεις παίκτες ,προπονητές κλπ απο ολο τον κοσμο,απο 100δες χωρες ,ε δεν υπαρχει λογος να φερνεις τουρκους....Ποσο μαλλον Τουρκους που διακρίνονται για τον εθνικισμό τους.
Αυτο προφανως αφορα και την ομαδα μου...Καθολου δεν ειχα χαρεί που ειχαμε τον Μπουλουτ...
Οπως και να εχει μπραβο στα παιδια που σήκωσαν το πανό...Ντροπη σε αυτους που ζήτησαν συγνωμη απ τον Αταμαν...και δεν εχει να κανει με την ομαδα...Ανετα θα μπορουσαν ολα αυτα να τα κανουν και μελη της 7...δε διαφέρουν ....οταν και αυτοι αποθεώνουν κατι Ρουμπετηδες τα ιδια ειναι...
Καλες οι ομαδες αλλα στην τελικη ειμαστε Έλληνες και τα οπαδιλικια ειναι μονο για χαβαλε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 17, 2024 8:30 pm

η κατασταση παντως μπορουσε να εχει αποφευχθει..Με τις ανακοινωσεις και τα στορις το κανουν χιλιες φορες χειροτερο..

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 757
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Σεπ 17, 2024 8:45 pm

Δεν ήταν καλή η ανακοίνωση του ΠΑΟ. Και δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνει για να το μαζέψει. Lose-lose situation.

Τέσπα, ο μόνος λόγος που συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον σαν θέμα είναι ο DPG. Θα με ενδιέφερε να ακούσω από τον ίδιο πως μπορεί να συμβιβάσει τις ιδεοληψίες του με το γεγονός αυτό.

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Tsilarxos

a1greece

Τρί Σεπ 17, 2024 9:14 pm

plo koon έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 8:45 pm
Δεν ήταν καλή η ανακοίνωση του ΠΑΟ. Και δεν ξέρω τι θα έπρεπε να κάνει για να το μαζέψει. Lose-lose situation.

Τέσπα, ο μόνος λόγος που συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον σαν θέμα είναι ο DPG. Θα με ενδιέφερε να ακούσω από τον ίδιο πως μπορεί να συμβιβάσει τις ιδεοληψίες του με το γεγονός αυτό.
Ιδεοληψίες και αμπελοφιλσοφιες όταν δεν παίζουν λεφτά στη μέση. Όταν παίζουν λεφτά στη μέση εκμηδενίζεται ο πατριωτισμός. Αυτό απέδειξε με την στάση του.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τρί Σεπ 17, 2024 9:20 pm

Christofis έγραψε:
Delpo1987 έγραψε:

Ισως και να εχεις δικιο φιλε μου Απλα εγω φτασει σε σημειο να μην περιμενω απο επιχειρηματιες να σκεφτονται με γνωμονα εθνικα συμφεροντα. Απο την αλλη απο κρατικους φορεις περιμενω πολυ περισσοτερα
Περιμένεις ορθή αντίδραση από κρατικό φορέα της Ελλάδος;

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293

Τρί Σεπ 17, 2024 9:44 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:20 pm
Christofis έγραψε:

Περιμένεις ορθή αντίδραση από κρατικό φορέα της Ελλάδος;
Της Κυπρου φιλε. Στην Κυπρο το θεμα Κυπριακο ηταν το πρωτο θεμα συζητησης και τα πολιτικ κομματα αυτο ειχαν ως κυρια αντζεντ. Ο κυπριος ψηφιζε με βαση το κυπριακο προβλημα και δευτερευοντως με βαση την οικονομια ή αλλα ζητηματα. Καθε τι που θα ειχε αντικτυπο στο κυπριακο ειχε πολυ μεγαλη σημασια. Εγω ημουνα προεδρος κυπριακης πολιτικης φοιτητικης παραταξης στην θεσσαλονικη (σαν την αντιστοιχη ΔΑΠ και ΠΑΣΠ) και αντιπροεδρος της ενωσης κυπριων φοιτητων θεσσαλονικης . Πλεον ο κανενας δεν ασχολειται με το κυπριακο, κανενας δεν σκεφτηκε οτι με την προσκληση του Παο θα μετατρεψουν μια συγκεντεωση προς τιμη ενος μεγαλου ανθρωπου του αθλητισμου θα δωσει το δικαιωμα σε πολιτικα παιχνιδια. Πλεον φιλε εγω εχω σταματησει να ασχολουμαι με τα πολιτικα απο τοτε που ο μακαριτης προεδρος της κυπριακης δημοκρατιας Δημητρης Χριστοφιας ως αλλος ανιστοριτος μιλησε για μητερες πατριδες αναφερομενος σε Ελλαδα και Τουρκια. Απο τοτε επαψα να ελπιζω.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1232
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 17, 2024 10:33 pm

Χρειαζοταν καλυτερη διαχειριση και απο τον Αταμαν και απο τον Παναθηναικό.
Πολυ εγωιστικος χειρισμος και αμηχανες καταστασεις.

Γενικα θα πω με αφορμη τα οσα εγιναν οτι ειμαστε πολιτικα οντα απο τοτε που ερχομαστε στον κοσμο και αποκτουμε αντιληψη και συνειδηση. Δεν το πα εγω, ο Αριστοτελης.
πολιτικη ειναι τα παντα στην ουσια.
και οι Ελληνες ως εθνος εχουμε κανει εγκληματα και επεκτατικους αφανισμους(βλεπε Μεγας Αλεξανδρος) δεν ειναι μονο οι Τουρκοι.
Ειναι πιο μπρουταλ και πιο εθνικιστες σιγουρα αλλα και μεις δεν παμε πισω.
Ειδικα οταν ζοριζει το πραγμα στον καπιταλισμο στην ακροδεξια και στον εθνικισμο καταφευγουμε, το ειδαμε με την Χ.Α. οχι μονο εμεις ολη η Ευρωπη.

Η γενοκτονια των Ποντιων και το Κυπριακο ομως ειναι πολυ σημαντικα γεγονοτα. δεν ειναι απλα πολιτικα παιχνιδια για το θεαθηναι. Υπαρχουν ζωντανες μνημες χαραγμενες για παντα στις καρδιες των ανθρωπων και δεν γινεται να μην εκφραζεται λαικά απο το οπαδικο κινημα, ειδικα στα μερη αυτα.

Το no politica στον αθλητισμο ειναι μια μπουρδα και μιση αλλωστε. Η ακροδεξιοκρατουμενη 7 το αρχισε στην Ελλαδα με τις ευλογιες του Μαρινακη(οχι τυχαια) αλλα στο καραισκακη ωστοσο ανεβαιναν πανο με τις νεκροκεφαλες των SS και πανο για κατι αλλα καθαρματα της νυχτας που ετυχε να ειναι ολυμπιακοι.
Για να μην πω για τους απεργοσπαστες μελη της 7 εντεταλμενοι του Προεδρου που δουλευαν ως λιμενεργατες στα καραβια του.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 336
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Σεπ 17, 2024 10:43 pm

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Σεπ 17, 2024 11:16 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 10:33 pm
Χρειαζοταν καλυτερη διαχειριση και απο τον Αταμαν και απο τον Παναθηναικό.
Πολυ εγωιστικος χειρισμος και αμηχανες καταστασεις.

Γενικα θα πω με αφορμη τα οσα εγιναν οτι ειμαστε πολιτικα οντα απο τοτε που ερχομαστε στον κοσμο και αποκτουμε αντιληψη και συνειδηση. Δεν το πα εγω, ο Αριστοτελης.
πολιτικη ειναι τα παντα στην ουσια.
και οι Ελληνες ως εθνος εχουμε κανει εγκληματα και επεκτατικους αφανισμους(βλεπε Μεγας Αλεξανδρος) δεν ειναι μονο οι Τουρκοι.
Ειναι πιο μπρουταλ και πιο εθνικιστες σιγουρα αλλα και μεις δεν παμε πισω.
Ειδικα οταν ζοριζει το πραγμα στον καπιταλισμο στην ακροδεξια και στον εθνικισμο καταφευγουμε, το ειδαμε με την Χ.Α. οχι μονο εμεις ολη η Ευρωπη.

Η γενοκτονια των Ποντιων και το Κυπριακο ομως ειναι πολυ σημαντικα γεγονοτα. δεν ειναι απλα πολιτικα παιχνιδια για το θεαθηναι. Υπαρχουν ζωντανες μνημες χαραγμενες για παντα στις καρδιες των ανθρωπων και δεν γινεται να μην εκφραζεται λαικά απο το οπαδικο κινημα, ειδικα στα μερη αυτα.

Το no politica στον αθλητισμο ειναι μια μπουρδα και μιση αλλωστε. Η ακροδεξιοκρατουμενη 7 το αρχισε στην Ελλαδα με τις ευλογιες του Μαρινακη(οχι τυχαια) αλλα στο καραισκακη ωστοσο ανεβαιναν πανο με τις νεκροκεφαλες των SS και πανο για κατι αλλα καθαρματα της νυχτας που ετυχε να ειναι ολυμπιακοι.
Για να μην πω για τους απεργοσπαστες μελη της 7 εντεταλμενοι του Προεδρου που δουλευαν ως λιμενεργατες στα καραβια του.
Το να εξισώνεις ιστορικά τους τουρκους με τους Έλληνες τουλαχιστον ανιστοριτο αν οχι κατι αλλο...Οι Έλληνες ποτε δεν εκαναν γενοκτονίες και στην οποια πολιτισμική προσφορα παλι δεν υπαρχει συγκριση...
Τωρα τι σχεση εχουν αμόρφωτοι καφροι που αναφερεις με το σύνολο των Ελλήνων ειτε σημερα ειτε ιστορικά δεν το καταλαβαινω...Αυτοι δεν εχουν ιδεολογια απλα ζωα ειναι σε οποια πλευρα και αν βρίσκονται...Απ τη μια ακροδεξιοί απ την αλλη ο Ρουμπετης δεξί χερι του Στεφανάκου που ηταν κολλητός με ακροαριστερούς...Δεν υπαρχει ουτε λογικη ουτε ιδεολογια σε τετοια αποβράσματα...Σε καμία περιπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τους Έλληνες αυτοι χωριά που μεσα σε αυτους υπαρχουν και πολλοι αλλοδαποι.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”