2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
Είναι παίκτης που θα σκοράρει και μόνο. Δεν ξέρω αν θέλετε τέτοιον παίκτη έχοντας στο 2, τους Νέντοβιτς και Φόστερ που θα έχουν τον ίδιο ρόλο.
Τον θυμάμαι στην Κίνα πρόπερσι να βομβαρδίζει καλάθια. Πέρσι δεν ξέρω τι έκανε.
Είναι ένα θέμα όμως ότι μετά τη Μακάμπι δεν έχει ξανακουστεί καν για ομάδα Ευρωλίγκας.
Είναι κάποιοι παίκτες που λες κι έχουν "φτιαχτεί" για CBA ή G- League. Τον νου σας γιατί παίζει κι η παροιμία με ..εκείνον με τον χυλό και το γιαούρτι.

Πιο πολύ για μας φέτος παίζει η παροιμία "με πο....ες δε βάφεις αυγά"basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 1:08 pmΕίναι παίκτης που θα σκοράρει και μόνο. Δεν ξέρω αν θέλετε τέτοιον παίκτη έχοντας στο 2, τους Νέντοβιτς και Φόστερ που θα έχουν τον ίδιο ρόλο.
Τον θυμάμαι στην Κίνα πρόπερσι να βομβαρδίζει καλάθια. Πέρσι δεν ξέρω τι έκανε.
Είναι ένα θέμα όμως ότι μετά τη Μακάμπι δεν έχει ξανακουστεί καν για ομάδα Ευρωλίγκας.
Είναι κάποιοι παίκτες που λες κι έχουν "φτιαχτεί" για CBA ή G- League. Τον νου σας γιατί παίζει κι η παροιμία με ..εκείνον με τον χυλό και το γιαούρτι.![]()
0
- ssoulliss
- Reactions: 4012
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς τον "Fight Club"! Συμφωνούμε.tylerdurdenn έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 11:17 amΓεια χαρά παιδιά,
Θέλω κ εγώ με τη σειρά μου να πω δύο σκέψεις για το ρόστερ που πάει να δημιουργηθεί...
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση τους Φόστερ και κυρίως Σαν Ρος, η ομάδα έχει πάει σε συμβατικές επιλογές (με μικρή φιλοδοξία και μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό) που αμυντικά έχουν αδυναμίες (Βλέπε Νέντοβιτς, Όγκαστ). Επίσης, πάει για μια συμβατική επιλογή στο 1 (Λαπροβίτολα ή ακόμα χειρότερα Βέστερμαν), η οποία χαμηλώνει αρκετά το ταβάνι των αμυντικών προσδοκιών.
Μια χαρά επιλογές είναι αυτές που γράφεις ειδικά ο Duop Reath. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν έχει μάθει/ξέρει να δουλεύει με τέτοιους παίκτες. Νομίζω επίσης πως κάποιες κινήσεις είναι στη λογική του είμαστε μεγάλη ομάδα, πρέπει να κλείσουμε κάποιο όνομα ή έστω κάποιον αναγνωρίσιμο παίκτη στον κόσμο.tylerdurdenn έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 11:17 amΓια μένα ο Βόβορας έπρεπε να πάρει ρίσκα. Αντί του Νέντοβιτς έπρεπε να φέρει δυάρι με μέγεθος όπως ο Malcolm Hill της Αστάνα. Ο συγκεκριμμένος έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά, πιέζει πολύ στην άμυνα, κερδίζει πολλές βολές τις οποίες και βάζει, σκοράρει, πασάρει, παίρνει ριμπάουντ και έχει μέγεθος να αμυνθεί (1.98 ύψος). Επίσης, στο 4 που ψάχνει παίκτη έπρεπε να πάει στον Duop Reath (ύψος 2.11, μπλοκέρ, 43% τρίποντο, φιλόδοξος και εξελίξιμος).
Στον άσσο τώρα, από τη στιγμή που η αγορά έχει λίγες επιλογές για βασικό άσσο πρέπει να περιμένει το ΝΒΑ και τη G-League. Υπάρχουν παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι στο τέλος του καλοκαιριού. Επίσης, υπάρχουν στην Ευρώπη παίκτες όπως ο Άλεξ Χάμιλτον που πήγε στη Γαλατά, ο Tony Wroten (Badalona) oι οποίοι έχουν μέγεθος, παίζουν άμυνα και κυρίως οι καλές τους χρονιές είναι μπροστά.
Το πιο σωστό νομίζω, θα ήταν να κινηθεί η διοίκηση και ο προπονητής στη φετεινή λογική της Fener (με μικρότερο budget αναλογικά). Δηλαδή τη δημιουργία μιας σκληρής-αμυντικής ομάδας κατά βάση με ένα ή δύο σημεία αναφοράς στην επίθεση. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.
0
Θα ήταν σίγουρα πιο συβετό*

* Και σε μένα μου συμβαίνει συνέχεια να πατάω λάθος γράμματα.

Edit: Αν είναι να πάρετε Μακκόλουμ (παρέα με Νέντοβιτς και Φόστερ) θα πάει χαράμι ο σχεδιασμός. Ειλικρινά καλύτερα τον N. Μπάικς τότε, που πήρε και μυρωδιά από τα ελληνικά καθέκαστα.
Δεν προσομοιάζουν και τόσο οι περιπτώσεις Σλούκα και Λάπρο. Αυτό θα συνέβαινε αν αντί για τον Παναθηναϊκό μιλάγαμε για τη Λανούς των Καλών Αέρηδων. Για την ομάδας της χώρας του, εκεί που ανδρώθηκε.
Επιπλέον για τον Σλούκα, είχαμε τις σχεδόν μαρτυρίες του μάνατζερ του, τις πληροφορίες για σπίτι στα παλια του λημέρια στα νότια και μιλάμε για έναν παίκτη που είχε ένα ειδικό βάρος στη Φενέρ απείρως μεγαλύτερο από εκείνο που έχει ο Νικολάς στη Ρεάλ.
Ο Σλούκας είχε δηλώσει ευθαρσώς (σε μιά ακόμα κρούση ξένης ομάδας- της Μπαρτσελόνα, πέρσι- προς τη Φενέρ για λογιαριασμό του) ότι ¨αν φύγει ο Ζοτς, φεύγω κι εγώ". Δεν το είχε πει τυχαία τότε....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Κυρ Ιούλ 26, 2020 2:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ψαχνουμε απλα 4αρι για βαθος.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 2:40 pm
Θα ήταν σίγουρα πιο συβετό*να γίνει κάτι τέτοιο. Ή περίπου κάτι τέτοιο. Να πάρουν έναν ακόμα "Μπέντιλ" ήτοι φθηνό, και να τους βγουν πιο πολλά για πρώτο άσσο συν ένα ακόμη 100ρι για τον αναπληρωματικό άσσο.
* Και σε μένα μου συμβαίνει συνέχεια να πατάω λάθος γράμματα.![]()
Με τα 5αρια μας και το υπολοιπο ροστερ ειναι απαραιτητο να εχουμε 4αρι πολυ καλο αμυντικο και σουτερ.
Τετοιους παικτες πολυ δυσκολα βρισκεις με 200 χιλιαρικα και ειναι απαραιτητο να μας βγει για να ειναι λειτουργικο το ροστερ
0
- Jimmer
- Reactions: 27
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Περιμένει να δει η Ρεαλ τι θα κάνει ο Φάκου ,τον οποίο θέλουν οι Μαβς.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 2:38 pmΕιναι αντιστοιχη περιπτωση με Ολυμπιακο και Σλουκα μονο που εκει υπηρχε καποια σιγουρια που εδω δεν βλεπω να υπαρχει.
Σε λιγο μπαινει Αυγουστος,αν για καποιο λογο δεν ερθει ο Λαπροβιτολα θα αναγκαστουμε να παμε σε λυσεις τυπου...Ερικ Μακκολουμ που ειδα καπου γραμμενο
Αν και δεν το καταλαβαίνω γιατί και να φύγει μάλλον θα πάρουν κανα Βιλντόζα ,οπότε τι να τον κάνουν τον Λαπροβιτόλα ,δεν είναι δα ότι θα δυσκολευτούν να πάρουν (καλύτερο) μπακ απ.
0
Εύλογο, αλλά που θα χωρέσει καλό 4αρι με τον αναβαθμισμένο (λογικά κι ευκταία) ρόλο του Μήτογλου, αλλά και τον κατ' αναλογία επίσης αναβαθμισμένο ρόλο του Μπέντιλ; Για μένα ο Μπέντιλ είναι ο αντίστοιχος Βεζένκοφ σας. Καλός αλλά δυσκολεύει τα πράγματα και στενεύει το μπάτζετ, μιας και τα λεφτά του θα ήταν λουκούμι για εναν άσσο σε περίπτωση ανάγκης (εξαιρετικά πιθανής, με τη συχνότητα που βγάζει τραυματισμούς ο Νέντοβιτς).pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 2:44 pm
Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ψαχνουμε απλα 4αρι για βαθος.
Με τα 5αρια μας και το υπολοιπο ροστερ ειναι απαραιτητο να εχουμε 4αρι πολυ καλο αμυντικο και σουτερ.
Τετοιους παικτες πολυ δυσκολα βρισκεις με 200 χιλιαρικα και ειναι απαραιτητο να μας βγει για να ειναι λειτουργικο το ροστερ
* Κι ο Ρον Μπέικερ καλότατος θα σας ήταν. Το έλεγα και την άνοιξη (όταν πρότεινα ¨Η Λάπρο Ή Νέντοβιτς).
Για δευτεροπρώτος, μαζί με έναν Άσκια Μπούκερ. Μαζί θα σας έβγαιναν 1κ κι οι 2 αλλά θα γεμίζατε. Κι ας μην πάρετε 2 4αρι.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν θα ηταν ασχημος ο μπεικερ μαζι και με ενα ακομα φθηνο ασσο. εχει και καλο σουτ και καλος ειναι αθλητικα ενω και αμυνα καλος και ψηλο γκαρντ.
το θεμα ειναι ερχεται με μαξ 750 που δινουμε εμεις??
τελος δεν μου αρεσει που περιμενουμε τοσο τον λαπρο. θεωρω οτι ατο τελος δεν θα τον παρουμε και θα εχουν κλεισει ολοι!
στο 4-5 ειναι μητο και μπεντιλ και αν αποκτηθει αθλητικο 4-3αρι συν τον σαντ ρος και τον παπαπετρου μια χαρα ειναι η ομαδα αμυντικα αθλητικα. μονο στο 5 εχει ενα μικρο προβλημα αλλα το διδυμο μητο-μπεντιλ θα φορεθει πολυ φετος ακριβως γοα αυτο τον λογο.
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ιδεα δεν εχω αλλα πολυ πιθανον και να ερχεται,τι συμβολαιο ειχε κανει με τσσκα?γιατι ισως εχει παρει και καλη αποζημιωση..Tracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 26, 2020 3:36 pmδεν θα ηταν ασχημος ο μπεικερ μαζι και με ενα ακομα φθηνο ασσο. εχει και καλο σουτ και καλος ειναι αθλητικα ενω και αμυνα καλος και ψηλο γκαρντ.
το θεμα ειναι ερχεται με μαξ 750 που δινουμε εμεις??
τελος δεν μου αρεσει που περιμενουμε τοσο τον λαπρο. θεωρω οτι ατο τελος δεν θα τον παρουμε και θα εχουν κλεισει ολοι!
στο 4-5 ειναι μητο και μπεντιλ και αν αποκτηθει αθλητικο 4-3αρι συν τον σαντ ρος και τον παπαπετρου μια χαρα ειναι η ομαδα αμυντικα αθλητικα. μονο στο 5 εχει ενα μικρο προβλημα αλλα το διδυμο μητο-μπεντιλ θα φορεθει πολυ φετος ακριβως γοα αυτο τον λογο.
Λογικα θα εχουν παρει εγγυησεις στον παο για να τον περιμενουν το λαπρο..
Γιατι να παρει καποιον να παταει στο 3?Εχει τον παπι που θα παιζει 30+ και τον σαντ ροος που ειναι 3ρο2ρι και θα πρεπει να παιζει πολυ και αυτος..Εκτος και ειναι ο γουιτινγκτον που δειχνει περιπτωσαρα εγω θα επαιρνα ενα 4ρι που να ειναι καλος ριμ προτεκτορ και να μπορει να παιξει και αλλαγες αν χρειαστει γιατι ουτε ο παπατζον μπορει ουτε ο ογκαστ ουτε ο μητο..Κανονικα θα επρεπε να εχει και τριποντο αλλα ενας τετοιος παικτης θα κοστιζει πολυ.
0