«Άσχετοι» παικτες που πέρασαν από α1
Συντονιστής: Captains
Ο Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ δεν έμοιαζε με μπάσκετμπολιστα αλλά έκανε τη δουλειά του. 
https://menshouse.gr/prosopa/86172/tric ... tin-ellada

0
-
- Reactions: 208
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη παιχτουρα!!!tarp7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 21, 2024 11:08 amΟ Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ δεν έμοιαζε με μπάσκετμπολιστα αλλά έκανε τη δουλειά του.
Ο κουλ ούτε εμφανισιακά ούτε παικτικα θύμιζε μπασκετμπολίστα
Τέρας παντως
2
2

- Coach Periklis
- Reactions: 2254
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να ζοριστώ δεν θυμάμαι πολλά παλτά , σε αντίθεση με ποδόσφαιρο που θα έβρισκα ένα τοπ 10 γρήγορα
είμαι και νεότερη γενιά από κάποιους, δεν έβλεπα το μπασκετ των 90'ς και των early 00s
ΑΛλά μου έχει μείνει αξέχαστος ο Σανγκ Πινγκ του ΠΑΟ εποχής ΔΠΓ που τον έφερε μόλις είχε κάνει μεγάλο ντιλ με Κινέζους με την ΒΙΑΝΕΞ
Μιλάμε επίπεδο Α2 , σαν την διαφήμιση με τον Πιου κάποτε στην TV , βρήκαμε ένα ψηλό παιδί Κινέζο έλα να σε βγάλουμε φωτογραφία με τη φανέλα να σε παρουσιάσουμε σαν παίκτη
είμαι και νεότερη γενιά από κάποιους, δεν έβλεπα το μπασκετ των 90'ς και των early 00s
ΑΛλά μου έχει μείνει αξέχαστος ο Σανγκ Πινγκ του ΠΑΟ εποχής ΔΠΓ που τον έφερε μόλις είχε κάνει μεγάλο ντιλ με Κινέζους με την ΒΙΑΝΕΞ
Μιλάμε επίπεδο Α2 , σαν την διαφήμιση με τον Πιου κάποτε στην TV , βρήκαμε ένα ψηλό παιδί Κινέζο έλα να σε βγάλουμε φωτογραφία με τη φανέλα να σε παρουσιάσουμε σαν παίκτη

3
1
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με διαφορά από τον δεύτερο ο Σανγκ Πινγκ ! Παίζει χωρίς ανταγωνισμό !Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 21, 2024 11:43 amΧωρίς να ζοριστώ δεν θυμάμαι πολλά παλτά , σε αντίθεση με ποδόσφαιρο που θα έβρισκα ένα τοπ 10 γρήγορα
Μιλάμε επίπεδο Α2 , σαν την διαφήμιση με τον Πιου κάποτε στην TV , βρήκαμε ένα ψηλό παιδί Κινέζο έλα να σε βγάλουμε φωτογραφία με τη φανέλα να σε παρουσιάσουμε σαν παίκτη![]()
Μακάρι να ήταν επιπέδου Α2, θα μπορούσε να σταθεί κάνα δεκάλεπτο σε Α1 αγώνες.
2
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 208
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 21, 2024 11:43 amΧωρίς να ζοριστώ δεν θυμάμαι πολλά παλτά , σε αντίθεση με ποδόσφαιρο που θα έβρισκα ένα τοπ 10 γρήγορα
Μιλάμε επίπεδο Α2 , σαν την διαφήμιση με τον Πιου κάποτε στην TV , βρήκαμε ένα ψηλό παιδί Κινέζο έλα να σε βγάλουμε φωτογραφία με τη φανέλα να σε παρουσιάσουμε σαν παίκτη![]()

Αυτός ήταν ανέκδοτο
Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ο κολιεβιτς
0
-
- Reactions: 201
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3278
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετα τις 2 ευρωλίγκες η κεφαλαιοποίηση που κάναμε για τα καλά χρόνια του Σπανούλη του Πριντεζη του Παπανικολαου και των υπολοίπων είναι οι παρακατω wannabe σκορερ/nbaers/λαυράκια/Τώρα_θα_δείτε_τι_θα_πάθετε, σε σημείο που αναρωτιόμασταν αν γίνεται επίτηδες η επιλογή αυτή. Σαν να είχαν χωριστεί οι scouters στην ομάδα σε 2 ομάδες και τους κοντούς τους επέλεγε μια επιτροπή τένις και τους ψηλούς ( που ήταν πολύ καλές επιλογές οι περισσότερες) oι καλύτεροι γκουρού της FIBA.
Mardy Collins , DJ Strawbery, Buycks, Roberts, Moon, Waters

2
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Ο Ρόμπερτς είχε παίξει πολλά χρόνια στο ΝΒΑ.αν θυμάμαι καλά.ο Κόλινς δεν μπορούσε ούτε να ντριπλαρει. Ο γουετερς πήγε να αφήσει τη μπάλα μετά από μπασιμο στο καλάθι κι έστειλε τη μπάλα πάνω από τη μπασκεταSteveNashidis έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 21, 2024 3:58 pmΜετα τις 2 ευρωλίγκες η κεφαλαιοποίηση που κάναμε για τα καλά χρόνια του Σπανούλη του Πριντεζη του Παπανικολαου και των υπολοίπων είναι οι παρακατω wannabe σκορερ/nbaers/λαυράκια/Τώρα_θα_δείτε_τι_θα_πάθετε, σε σημείο που αναρωτιόμασταν αν γίνεται επίτηδες η επιλογή αυτή. Σαν να είχαν χωριστεί οι scouters στην ομάδα σε 2 ομάδες και τους κοντούς τους επέλεγε μια επιτροπή τένις και τους ψηλούς ( που ήταν πολύ καλές επιλογές οι περισσότερες) oι καλύτεροι γκουρού της FIBA.
![]()

1
1

- mikebramosfan
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0