Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Γκος είναι απαραίτητος τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Έβανς, δεν έχει άλλον πλειμεικερ πίσω από Γουοκαπ. Ο Βιλντόζα είναι καθαρό 2αρι.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 22, 2024 11:25 pmΟ Γκος είναι για Α1 πλέον μόνο ξεκάθαρα....πέρα από κάποιες ανάσες και λίγα λεπτά στην ευρωλίγκα δεν έχει θέση.Ειδικά με τέτοιο κομφούζιο στα γκαρντ πλέον.Αυτό που είναι ανεξήγητο είναι οτι έχει πολύ παραπάνω χρόνο απ το Φουρνιέ και σήμερα, ο Γάλλος θέλει χρόνο για να βρει πατήματα και δεν τον παίρνει!redcard έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 22, 2024 11:11 pm
Ο Γκος μέχρι στιγμής στα φιλικά φαινεται χαμενος στο γηπεδο γενικώς, όχι μόνο σήμερα.
Ίσως εχει επηρεαστει απο το πως τελείωσε τη περσινή σαιζον, ίσως και απ' την προσθηκη τοσων γκαρντ (που -κακα τα ψεματα- ειναι και μια έμμεση παραδοχή του οργανισμου οτι δεν ικανοποιησε πέρσι).
Αν εκμεταλευτει το γεγονος οτι η ομαδα φέτος δεν θα απαιτει απο αυτον να σκοραρει τόσο, θα φανει πολυ χρήσιμος. Αν πάλι νιώσει οτι πρέπει να αποδείξει οτι αξίζει να είναι το πρώτο βιολί κλπ. κλπ., δε θα πάει καλά αυτό.
Σχεδόν όλες οι ομάδες της γιουρολιγκ πάντως θα έκαναν αμάν να έχουν τον Γκος (Ρεαλ, Φενερ, Μονακο, Μπαρτσα, Αρμανι και αλλες).
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Οκ, λάθος το κατάλαβα!prime7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 22, 2024 11:38 pmΔεν εννοώ από οπαδούς αλλά από παίκτες με θέμα χρόνων κτλπ.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 22, 2024 11:36 pm
Φαντάσου και να κάναμε τρεις σερί ήττες στα φιλικά με 10 πόντους διαφορά, σαν τους απέναντι...
Είναι στο χέρι του κόουτς να είναι δίκαιος και να παίζουν οι καλύτεροι.
Κανείς δεν θα γκρινιάζει αν παίζει κάποιος καλύτερός του.
Μόνο οι αφοί που έχουν σκάσει τα φράγκα...
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω πολλές υπερβολές που δεν στέκουν για την εποχή .. τον γκος τον βλέπουμε 10χρ στην Ευρωλίγκα τώρα περιμένουμε να τον μάθουμε;δεν έκανε καν προετοιμασία αφού τραυματίστηκε.. Ήταν είναι και θα είναι παίκτης του 7-8.Σιγουρα θα μας είναι χρήσιμος ..
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας .. ήδη βγάζουμε ελεύθερα σουτ και έχουμε κάποιες ωραίες συνεργασίες..
Ο φουρνιε φαίνεται να ξετριβει.. άρχισε και τις Μπούκες.. το θετικό η διάθεση που έχει στην άμυνα , δείχνει ότι ήρθε με κίνητρο
Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο της ομάδας .. ήδη βγάζουμε ελεύθερα σουτ και έχουμε κάποιες ωραίες συνεργασίες..
Ο φουρνιε φαίνεται να ξετριβει.. άρχισε και τις Μπούκες.. το θετικό η διάθεση που έχει στην άμυνα , δείχνει ότι ήρθε με κίνητρο
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βγάλαμε και μια δυο φάσεις με πολύ ωραία κυκλοφορία με κομβικό πασέρ τον φουρνιε, που διάβασε σωστά. Πολύ σημαντικό.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 22, 2024 11:50 pmΒλέπω πολλές υπερβολές που δεν στέκουν για την εποχή .. τον γκος τον βλέπουμε 10χρ στην Ευρωλίγκα τώρα περιμένουμε να τον μάθουμε;δεν έκανε καν προετοιμασία αφού τραυματίστηκε.. Ήταν είναι και θα είναι παίκτης του 7-8.Σιγουρα θα μας είναι χρήσιμος ..
Επίσης σε έναν αιφνιδιασμό πήρε μπάλα και μπουκαρει και λες που πάει. Τελικά είχε διαβασει σωστά και έβγαλε ελεύθερο τρίποντο στον γουοκσαπ που το έσταξε. Δεν μέτρησε γιατί κέρδισε φάουλ ο φουρνιε αλλά ενδεικτικό ότι διαβαζει το παιχνίδι και δεν εκβιάζει τις φάσεις
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η φάση φουρνιε έχει την μπάλα, τον πιέζουν δύο για να μην του δώσουν εκατοστό και αυτό με καθαρό μυαλό πασάρει στον Πίτερς που βγήκε από τα σκριν δίπλα του, είναι η ιστορία που θέλουμε να βλέπουμε.
Για να δούμε... Εμένα η εικόνα του μου φαίνεται καλή. Αυτό που μοιάζει δύσκολος γρίφος είναι το 5 γιατί ο Wright δεν είναι σταθερός. Στα γκαρντ θα έχουμε χοντρά λεπτά γουοκαπ, γκος. Δεν αλλάζει αυτό θεωρώ.
Για να δούμε... Εμένα η εικόνα του μου φαίνεται καλή. Αυτό που μοιάζει δύσκολος γρίφος είναι το 5 γιατί ο Wright δεν είναι σταθερός. Στα γκαρντ θα έχουμε χοντρά λεπτά γουοκαπ, γκος. Δεν αλλάζει αυτό θεωρώ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα γκαρντ θ αλλάξει θεωρώ γιατι θέλει χρόνο και για τον Βιλντόζα....Ο οποίος Βιλντόζα κάνει και τον combo guard άμα λάχει.Ουτε ο Γκος είναι σταθερός, ώρες ώρες κουτουλάει άσχημα στο παρκέ και καταστρέφονται επιθέσεις.Ο Ραϊτ από πέρσι ήθελε δουλειά στην άμυνα αλλά επιθετικά μπορεί αρκετά παραπάνω, αναγκαστικά πρέπει να περιμένουμε κάνα μήνα ακόμα για να επιστρέψουν οι άλλοι.Ο Πετρούσεβ δε μπορεί να κριθεί γιατι είναι 4αρι το παιδί....SleeperMonk έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 12:08 amΗ φάση φουρνιε έχει την μπάλα, τον πιέζουν δύο για να μην του δώσουν εκατοστό και αυτό με καθαρό μυαλό πασάρει στον Πίτερς που βγήκε από τα σκριν δίπλα του, είναι η ιστορία που θέλουμε να βλέπουμε.

je suis jazz thrillos 
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο