Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν μπει ο Έβανς θα το δούμε, αλλά ο Γκος είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας, είναι στο στυλ που αρέσει στον Μπαρτζώκα και παίζει άμυνα. Δεδομένου ότι ούτε ο Φουρνιέ, ούτε ο Βιλντόζα και σίγουρα όχι ο ΝτόρσεΪ είναι κατ' εξοχήν χειριστές, άλλο που μπορούν να το κάνουν θα έλεγα ότι και φέτος μια χαρά χρόνο θα έχει.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 12:41 amΌταν θα μπει κι ο Έβανς δεν θα υπάρχει παίκτης Γκος.....γιατι πολύ απλά υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα γκαρντ.Για να μοιραστούν οι χρόνοι θα βλέπουμε για κάνα 10λεπτο Γκος το πολύ!Εκτός κι αν είναι σε κακή κατάσταση οι υπόλοιποι.Ποιος Γκος-Ντόρσεϊ στα κρίσιμα;Αμα είναι να παίζουν αυτοί στα κρίσιμα και να ξεσκονίζουν πάγκο οι Φουρνιέ-Έβανς (όταν μπει ο άνθρωπος) μην έχουμε απαιτήσεις για Ευρωλίγκα!
Γουόκαπ-Έβανς-Φουρνιέ θα σκότωνε, ξεχνάμε και Μακίσικ που συνήθως εμφανίζεται στο β γύρο και ανέκαθεν άμα θέλει γίνεται και game changer.Γενικά για να ρολάρουν όλοι θα πρέπει να ανακατεύεται η τράπουλα με τους χρόνους ανάλογα το ματς κι ενίοτε να παίζουν και Α1 μια οι μεν και μια οι δεν.....Τα αυστηρά χρονόμετρα δεν έχουν θέση σε αυτό το ροστερ!Η ομάδα πρέπει να χτιστεί γύρω από Σάσα-Εβαν.Στην επίθεση δεν θα χουμε θέμα, στην άμυνα θέλει δουλειά με τις αλλαγές (δε μπορούν ολοι κι όλας) και προσαρμογές.
Για την χθεσινή άμυνα εγώ επιμένω ότι ήταν καθαρά θέμα διάθεσης, δεν είχε κανείς σκοπό να μπει μέσα να παίξει στα κόκκινα, γι' αυτό άλλωστε είχαν διαλέξει ομάδα μικρότερης δυναμικότητας, γι' αυτό και ο Μπαρτζώκας δεν άρχισε το ....Ευαγγέλιο και δεν τους τσίτωσε.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν υπάρχουν προπονητές ονόματα πλέον στην Ευρώπη.. Αναγκαστικά θα πηγαίναμε σε κάποιον που θα δοκιμαστεί ή σε γερόλυκο από το ράφι..SleeperMonk έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:30 amΚοιτάξτε εγώ είμαι φαν του coach και οτι και να γίνει δεν θέλω να φύγει, αλλά αν αφήσω στην άκρη την συμπάθεια και πες αντε και φεύγει, δεν βλέπω ποιος θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει επάξια.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα τα χάσει όλα φέτος και με το Budget που έχει θα υπάρξει θέμα αποχώρησης του….και ο κόσμος μια χαρά αλλάζει άποψη. Τωρα αποθεώνουν και μετά κράζουν, έτσι είχε φύγει και πριν χρόνια. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος αρκετά μετά και τα περσινά, πως νομίζεις θα αντιδράσει αν και αυτή την χρονιά υπάρξει άλλη μια επανάληψη με την περσινή χρονιά;;;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:26 amΔεν φεύγει ο Μπαρτζώκας διότι τον πάνε οι Αγγελόπουλοι και ο κόσμος. Δεν ξέρω αν χάσει τα πάντα μόνο αν τεθεί θέμα αποχώρησης του γιατί το μπάτζετ ανέβηκε πολύ και οι απαιτήσεις πολλές φέτος.. Αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας γιατί ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης και θεωρείται φαβορί και φέτος από τις στοιχηματικές..
Για να το πω αλλιώς έχουμε 2 dominant ψηλούς, το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης και από πίσω του αλλά 2 4αρια που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα. Εχουμε παίκτη NBA star, έχουμε ένα σωρό guards για όλα τα γούστα και όλες τις συνθήκες, ένα ρόστερ γεμάτο σε σημείο αηδίας που μπορεί να παίξει ότι μπάσκετ θέλουμε. Εχουμε όγκο, δύναμη, άμυνα, σουτ, ατομική ενέργεια,….ε αν δεν πάρουμε και φέτος την Ευρωλίγκα ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να την πάρουμε…τον Durant και το Ντονσιτς πρέπει να φέρουμε για να το σηκώσουμε;;;
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Κοίτα σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως οι τραυματισμοί, τα φορμαρίσματα, το πώς θα εμφανιστείς σε ματς φάιναλ 4 που είναι νοκ άουτ αγώνας και φυσικά και οι αντίπαλοι που θα σου κάτσουν κλπ. Απλά αν δω πάλι τον Σλούκα να μας βάζει 30άρες θα απογοητευτώ.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:42 amΆμα τα χάσει όλα φέτος και με το Budget που έχει θα υπάρξει θέμα αποχώρησης του….και ο κόσμος μια χαρά αλλάζει άποψη. Τωρα αποθεώνουν και μετά κράζουν, έτσι είχε φύγει και πριν χρόνια. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος αρκετά μετά και τα περσινά, πως νομίζεις θα αντιδράσει αν και αυτή την χρονιά υπάρξει άλλη μια επανάληψη με την περσινή χρονιά;;;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:26 amΔεν φεύγει ο Μπαρτζώκας διότι τον πάνε οι Αγγελόπουλοι και ο κόσμος. Δεν ξέρω αν χάσει τα πάντα μόνο αν τεθεί θέμα αποχώρησης του γιατί το μπάτζετ ανέβηκε πολύ και οι απαιτήσεις πολλές φέτος.. Αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας γιατί ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης και θεωρείται φαβορί και φέτος από τις στοιχηματικές..
Για να το πω αλλιώς έχουμε 2 dominant ψηλούς, το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης και από πίσω του αλλά 2 4αρια που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα. Εχουμε παίκτη NBA star, έχουμε ένα σωρό guards για όλα τα γούστα και όλες τις συνθήκες, ένα ρόστερ γεμάτο σε σημείο αηδίας που μπορεί να παίξει ότι μπάσκετ θέλουμε. Εχουμε όγκο, δύναμη, άμυνα, σουτ, ατομική ενέργεια,….ε αν δεν πάρουμε και φέτος την Ευρωλίγκα ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να την πάρουμε…τον Durant και το Ντονσιτς πρέπει να φέρουμε για να το σηκώσουμε;;;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμενα στο παιχνιδι χθες μου αρεσε που ειδα τον φουρνιε να σκοραρει επιτελους, να κανει και μπουκες και να διαβαζει σωστα την αμυνα αλλα και να σκιζεται με παθος στην αμυνα.
Μου αρεσε ο βιλντοζα κυριως οργανωτικα.
Μου αρεσε το πως χρησιμοποιηθηκε ο Πετρουσεφ με την μπαλα να περναει απο τα χερια του σε καθε επιθεση σχεδον. Πιστευω με Μιλιυτινοφ και Φαλ αυτο θα κανει θαυματα.
Δεν μου αρεσε η μη διαθεση σε αμυνα.
Δεν μου αρεσε ο Ραιτ σε ακομη ενα παιχνιδι ο οποιος ειναι πολυ ασταθης ειδικα απεναντι σε μια ομαδ χωρις ψηλους.
Δεν μου αρεσαν τα πολλα λαθη και η ελλειψη συγκεντρωσης(καταλαβαινω οτι ειναι φιλικο)
Μου αρεσε το επιθετικο ταλεντο της ομαδας το οποιο ειναι τεραστιο
Μου αρεσε ο βιλντοζα κυριως οργανωτικα.
Μου αρεσε το πως χρησιμοποιηθηκε ο Πετρουσεφ με την μπαλα να περναει απο τα χερια του σε καθε επιθεση σχεδον. Πιστευω με Μιλιυτινοφ και Φαλ αυτο θα κανει θαυματα.
Δεν μου αρεσε η μη διαθεση σε αμυνα.
Δεν μου αρεσε ο Ραιτ σε ακομη ενα παιχνιδι ο οποιος ειναι πολυ ασταθης ειδικα απεναντι σε μια ομαδ χωρις ψηλους.
Δεν μου αρεσαν τα πολλα λαθη και η ελλειψη συγκεντρωσης(καταλαβαινω οτι ειναι φιλικο)
Μου αρεσε το επιθετικο ταλεντο της ομαδας το οποιο ειναι τεραστιο
Γιατί τόσο κακή αμυντική επίδοση στα φιλικά ρε σεις; Μπορούμε να το αποδώσουμε στα κουρασμένα πόδια, αλλά το ερώτημα είναι γιατί στην επίθεση δεν τους επηρεάζει αυτό τόσο πολύ. Χρησιμοποίησε πολλά αδοκιμα σχήματα ο κοουτς, τα οποία δεν μας δίνουν αμυντική συνοχή. Φουρνιε μαζί με Βιλντοζα ή Ντορσευ. Πίτερς στο 3. Ένας άλλος λόγος είναι η απουσία του Φαλ. Ελπίζω στα επίσημα να βρεθεί μια ισορροπια
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αμυνα ειναι και θεμα θελησης. Εγω παντως ειδα να γινεται πιεση στην μπαλα και να δινετε στον αντιπαλο ο εξωτερικος διαδρομος . Αυτο τωρα εφερνε την αμυνα σε ανισσοροπια καθως ο παικτης μπορουσε να φτασει μεχρι το καλαθι ή να πασαρει ευκολα για αλει ουπ. Αυτο με τον Φαλ ή με τον Μικουτινοφ δεν προκειται να γινεται καθως θα τους κρυβουν τον ουρανο. Πιστευω ο κοουτς ηθελε να βρει ποιοι παιξτες ταιριαζουν επιθετικα μεταξυ τους και να δοκιμασει καποια συστηματα ωστε να χρησιμοποιουνται σε ειδικες καταστασεις οπως συνθπαρξη σασα και πιτερα ή συνυπαρξη Φουρνιε με αλλους επιθετικογενεις παικτες.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 10:21 amΓιατί τόσο κακή αμυντική επίδοση στα φιλικά ρε σεις; Μπορούμε να το αποδώσουμε στα κουρασμένα πόδια, αλλά το ερώτημα είναι γιατί στην επίθεση δεν τους επηρεάζει αυτό τόσο πολύ. Χρησιμοποίησε πολλά αδοκιμα σχήματα ο κοουτς, τα οποία δεν μας δίνουν αμυντική συνοχή. Φουρνιε μαζί με Βιλντοζα ή Ντορσευ. Πίτερς στο 3. Ένας άλλος λόγος είναι η απουσία του Φαλ. Ελπίζω στα επίσημα να βρεθεί μια ισορροπια
Παντως οντως δεν υπηρχε εντονη διαθεση για αμυνα απο την ομαδα γενικα και σε αυτο φταιει και η κακη παρουσια του Ραιτ που θελει πολλη δουλεια στις τοποθετησεις του ακομη
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτη ακριβως η συλλογιστικη πιστευω πως θα επικρατησει σε πολύ κόσμο και σε συνδυασμο με το τι εχει συμβει τα τελευταια 3 χρονια (οτι δλδ η ομάδα εχει φτασει 3 φορες στη πηγη χωρις να πιει νερο ενώ ο Παναθηναικος το καταφερε περσι απο το πουθενα) θα δημιουργησει κλιμα πολυ φορτισμενο αν η χρονιά δε καταλήξει σε Ευρωπαικη κουπα - το ξαναγραφω και μου φαίνεται το ίδιο τρελο.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:42 amΓια να το πω αλλιώς έχουμε 2 dominant ψηλούς, το καλύτερο 4αρι της Ευρώπης και από πίσω του αλλά 2 4αρια που θα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα. Εχουμε παίκτη NBA star, έχουμε ένα σωρό guards για όλα τα γούστα και όλες τις συνθήκες, ένα ρόστερ γεμάτο σε σημείο αηδίας που μπορεί να παίξει ότι μπάσκετ θέλουμε. Εχουμε όγκο, δύναμη, άμυνα, σουτ, ατομική ενέργεια,….ε αν δεν πάρουμε και φέτος την Ευρωλίγκα ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνουμε για να την πάρουμε…τον Durant και το Ντονσιτς πρέπει να φέρουμε για να το σηκώσουμε;;
Και επιμένω, το πράγμα δε παει ετσι καλώς ή κακώς, καθε σαιζον ειναι διαφορετικη, ειναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να συνδυαστούν για να φτάσεις στο τερμα (τραυματισμοι, χημεια, φόρμα ή απλά...ένα σουτ), ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και ο αθλητισμος δεν ειναι υπερατού, μπορεις να χασεις την Ευρωλιγκα με τον Τσιλντρες και τον Κλειζα και να την κερδισεις με τον Σπανουλη, τον Πριντεζη και κατι 20χρονα.
Οτι ομως δε θυμαμαι ποτε προπονητη στον Ολυμπιακο διαχρονικά να ξεκινάει τη σαιζόν με τετοιο "πρέπει" για κατάκτηση της Ευρωλιγκας, δε θυμαμαι, μη λέω ψέματα.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισως οι παικτες να μην πολυζοριστηκαν στην αμυν α για να μην προκυψει καποιος νεος τραυματισμος ,ιδιαιτερα σε παιχνιδια που δεν εκριναν τιποτα και απλα χρησιμευσαν για να λυθουν τα χερια των παικτων κυριως επιθετικα . Για να εξηγησω καλυτερα τη λογικη μου , αν η κατευθυντηρια γραμμη του προπονητικου σταφ ηταν "ψαχνομαστε για να βρουμε νεα πραγματα επιθετικα και δεν σκιζομαστε στην αμυνα " μπορω να πω οτι τα πηγαμε συμπαθητικα... ε ισως να το παρακαναν με τη χαλαροτητα στην αμυνα αφου σε καμποσες φασεις ειδα τους παικτες μας να "χαριζονται " στους αντιπαλους ,ενω ειμαι σιγουρος οτι σε παρομοιες φασεις σε επισημα παιχνιδια θα τους ειχαν παρει το σκαλπ . Ισως να το ειδαν και πολυ πιο χαλαρα απο αυτο που μπορει να τους ειχε ζητηθει και γι'αυτο ο κοουτς να αναφερθηκε στην αμυντικη λειτουργια περισσοτερο ... τωρα για την επιθετικη λειτουργια τι να πω αν σε παιχνιδια που μας εφευγε η μπαλα απο τα χερια , κουτουλαγαν οπ παικτες μεταξυ τους και χαναμε λευ απ απο κατω φταναμε στους 85-90 ποντους οταν θα ρολαρει η ομαδα τι να περιμενουμε ? πιστευω οτι φετος ανετα θα βλεπουμε σκορ απο 85 και πανω , αν στην αμυνα καταφερουμε να περιοριζουμε τους αλλους στους 75-80 οι νικες θα ερθουν . αν βαζουμε 99 και τρωμε 100 τουλαχιστον θα βλεπουμε μπασκετ κι οχι ηρωικο ταμπουρωμα . το παρκε θα τα δειξει ολα ...και μια που ειπα για παρκε ,τι χαλι το παρκε της τραπανι ρε παιδες, πονοματος ηταν ....chainsaw έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 10:21 amΓιατί τόσο κακή αμυντική επίδοση στα φιλικά ρε σεις; Μπορούμε να το αποδώσουμε στα κουρασμένα πόδια, αλλά το ερώτημα είναι γιατί στην επίθεση δεν τους επηρεάζει αυτό τόσο πολύ. Χρησιμοποίησε πολλά αδοκιμα σχήματα ο κοουτς, τα οποία δεν μας δίνουν αμυντική συνοχή. Φουρνιε μαζί με Βιλντοζα ή Ντορσευ. Πίτερς στο 3. Ένας άλλος λόγος είναι η απουσία του Φαλ. Ελπίζω στα επίσημα να βρεθεί μια ισορροπια
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Όσο είσαι στο κορυφαίο επίπεδο (final 4) κάποια στιγμή θα το πάρεις. Μπορεί να είναι φέτος, του χρόνου, του παραχρονου, το θέμα είναι να βρίσκεσαι εκεί. Βλ ρεαλ, τσσκα παλιότερα κλπ. Δεν είναι ο κανόνας η περσινή φωτοβολίδα του παο.
"Πρόβλημα" για τον Μπαρτζώκα θα αρχίσει να υπάρχει όταν και αν μείνει εκτός final 4 και χάνει τους εγχώριους τίτλους, κάτι το οποίο δεν βλέπω να γίνεται τουλάχιστον άμεσα.
Αν πάμε την κουβέντα ακόμη πιο μακριά δεν βλέπω πως ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού όταν προκύψει τέτοιο θέμα δεν θα είναι ο Σπανούλης. Το θεωρώ κάτι παραπάνω από δεδομένο.
"Πρόβλημα" για τον Μπαρτζώκα θα αρχίσει να υπάρχει όταν και αν μείνει εκτός final 4 και χάνει τους εγχώριους τίτλους, κάτι το οποίο δεν βλέπω να γίνεται τουλάχιστον άμεσα.
Αν πάμε την κουβέντα ακόμη πιο μακριά δεν βλέπω πως ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού όταν προκύψει τέτοιο θέμα δεν θα είναι ο Σπανούλης. Το θεωρώ κάτι παραπάνω από δεδομένο.
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι πολύ πιθανό και ίσως θεμιτό. Πως θα δουλέψει με Σπαν να είναι παραλλήλα σε εθνική και ολυμπιακο δεν ξέρω. Θα ζήσουμε all time high στην τοξικότηταtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 12:09 pmΌσο είσαι στο κορυφαίο επίπεδο (final 4) κάποια στιγμή θα το πάρεις. Μπορεί να είναι φέτος, του χρόνου, του παραχρονου, το θέμα είναι να βρίσκεσαι εκεί. Βλ ρεαλ, τσσκα παλιότερα κλπ. Δεν είναι ο κανόνας η περσινή φωτοβολίδα του παο.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Λογικά δεν έχουν κατανοήσει ακόμα αμυντικά συστήματα καθώς και έλλειψη κινήτρου λόγω του ότι είναι φιλικά.chainsaw έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 10:21 amΓιατί τόσο κακή αμυντική επίδοση στα φιλικά ρε σεις; Μπορούμε να το αποδώσουμε στα κουρασμένα πόδια, αλλά το ερώτημα είναι γιατί στην επίθεση δεν τους επηρεάζει αυτό τόσο πολύ. Χρησιμοποίησε πολλά αδοκιμα σχήματα ο κοουτς, τα οποία δεν μας δίνουν αμυντική συνοχή. Φουρνιε μαζί με Βιλντοζα ή Ντορσευ. Πίτερς στο 3. Ένας άλλος λόγος είναι η απουσία του Φαλ. Ελπίζω στα επίσημα να βρεθεί μια ισορροπια
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αρχικα κατα τη γνωμη μου ο Μπαρτζωκας αυτη τη στιγμη ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να εχουμε απο καθε αποψη...
Απο κει και περα δε λεω να πουμε οτκ απετυχε αν δεν παρει τιτλους αρκει να μην παιξουμε στα κρισιμα χωρις Μιλουτινοφ και Φαλ η χωρις καποιους αλλους...Θελω να πω αν ειμαστε σχεδον πλήρης οκ αλλα αμα ειναι στα κρισιμα να ειμαστε χωρις κομβικά κομματια οπως περσι στο πρωταθλημα τοτε πως να τον κρίνουμε?
Απο κει και περα δε λεω να πουμε οτκ απετυχε αν δεν παρει τιτλους αρκει να μην παιξουμε στα κρισιμα χωρις Μιλουτινοφ και Φαλ η χωρις καποιους αλλους...Θελω να πω αν ειμαστε σχεδον πλήρης οκ αλλα αμα ειναι στα κρισιμα να ειμαστε χωρις κομβικά κομματια οπως περσι στο πρωταθλημα τοτε πως να τον κρίνουμε?

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο