Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Σεπ 24, 2024 2:25 pm

30 λεπτα να παιζεις ακομα κ ελλαδα υπηρχαν αγωνες που τον εβαζε αρον αρον ο αταμαν γιατι ο πολωνος δε μπορουσε!ειπαμε δεν ειναι αμυντικος ογκολιθος δεν τον βοηθαει το υψος του κ ειναι δυσκολο κ μπροστα κ πισω να παλευεις μονος με τα θηρια!

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 24, 2024 3:06 pm

Ο λεσσορτ ειναι ενας παιχτης που παρα το υψος του εχει φοβερα προσοντα για ψηλο . Δυναμη, Αθλητικοτητα, Αντοχη

Παρολλα αυτα εχει χαμηλο μπασκετικo IQ που μεταφραζεται οτι το μυαλο του δεν ειναι συγκεντρωμενο οπως θα επρεπε πολλες φορες (μπλοκ ουτ, νταμπλ τιμ κλπ).

Ο Μητογλου πχ που επισης τρωει κραξιμο στην αμυνα χανει αντιθετως λογο πολυ χαμηλης αθλητικοτητας

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 339
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 24, 2024 4:08 pm

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1373

Τρί Σεπ 24, 2024 5:33 pm

dpg σε στορυ μόλις είπε ότι ξετρυπωσε την ip του red passion στο twitter :roofl:
Φίλε τι παιδικά τραύματα παίζει να χει ο τύπος και σκέφτεται σαν 12χρονος στα 50;

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1304

Τρί Σεπ 24, 2024 5:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 1:42 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 1:31 pm

Ο Λεσορ οταν χρησιμοποιειται σωστα ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους mobile ψηλους. Οπως χρησιμοποιηθηκε απο τον Ζοτς. Δεν ειναι ο κατεξοχην καλος αμυντικος. Οχι γιατι δεν μπορει αλλα γιατι εχει αλλου εφεση και αυτο ειναι η επιθεση. Περυσι υπηρχαν παιχνιδια που ηταν πραγματικα χωνι στην αμυνα. Αλλα περυσι επαιζε 35 λεπτα αδιακοπα απεναντι σε θηρια. Επισης ειναι διαφορετικο να εισαι στην Παρτιζαν και να παιζεις δυο φορες απεναντι στο Ολυμπιακο και 2 φορες απεναντι ατη Ρεαλ (γιατι μονο αυτες ειχαν την καλυτερη φροντ λαιν) και διαφορετικο να παιζεις 12 φορες απεναντι στον Ολυμπιακο των δυο δεινοσαυρων . Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ο λεσορ μπορει να παιξει αμυνα αλλα δεν ειναι ο αμυντικος ογκολιθος γιατι δεν μπορει να το κανει και να βαζει 15 ποντους ταυτοχρονια σε μαζεμενα παιχνιδια. Αν ο στοχος του ηταν κυριως η αμυνα μια χαρα εβγαζε ενα 25λεπτακι σε ψηλο επιπεδο. Εχει καποια σημεια που ειναι κακος στην αμυνα αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ακομη ουτε και ο Ταβαρες
αυτα μου θυμιζουν καλαθιαδα
οπως εγραφαν τοτε ο καλαθης θελει να καλους συμπαιχτες για να αποδοσει τα μεγιστα
και παπαγιαννιαδα που ηθελε καλο γκαρντ για να τον τροφοδοτει

και ειδαμε πως πηγαν και τα 2 παραπανω

ο λεσορ περυσι στην ευρωλιγκα ειχε 29.7 λεπτα συμμετοχης οχι 35
αν ενας παιχτη επαγγελματιας κουραζεται με 30 λεπτ συμμετοχης να αλλαξει επαγγελμα
φετος θα εχει ακομα λιγοτερα οποτε θα τον δουμε και φετος πως θα ειναι αμυντικα

δηλαδη οταν κανει αλλαγη με τον κοντο στην αμυνα αντι να ακολουθησει χανει τον παιχτη του γιατι εκεινη την στιγμη σκεφτεται ασε δεν θα χανω ενεργεια με το να ακολουθησω θα την κρατησω για την επομενη φαση στην επιθεση
Κοιτα τον καλαθη τον ειδαμε σαν ηγετη και δεν εκανε. Αυτος που το πιστευε ζουσε σε αυταπατες. Αυτο δεν σημαινει οτι καλλιστα θα μπορουσε να ειναι βασικος πλειμεικερ σε ομαδα που θα κατακτησει την ευρωλιγκα. Οπως και εγινε το 2011 οπου εκανε παιχνιδαρες αλλα ο ηγετης ηταν προφανως αλλος με 100 κιλα @@ οταν η μπαλα εκαιγε. (Τετοιοι παικτες δεν βγαινουν συχνα ειδικα εδω στα μερη μας απλα εμεις ειμαστε τυχεροι σαν χωρα να βγαλουμε τρεις σχεδον ταυτοχρονα)

Τον Λεσορ να παιζει αμυναρα τον ειδαμε να παιζει στην προπερσινη Παρτιζαν γιατι χρησιμοποιουταν σωστα και οι οποιες αδυναμιες του κρυβοντουσαν απο την ομαδικη δουλεια. Στον Παο περυσι επηρεαζε και η κουραση ( στα σημαντικα παιχνιδια και ομως επαιζε 35 λεπτα, αλλα επαιζε και στο Πρωταθλημα αναλογο χρονο δεν ηταν οτι ξεκουραζοταν), και το γεγονος οτι ειχε πιο δυσκολο προγραμμα εντος συνορως εκτος και αν συγκρινουμε τους ψηλους του ερυθρου με αυτους του Ολυμπιακου, συν οτι επρεπε να συνεισφερει και επιθετικα περισσοτερο απο οτι με την Παρτιζαν. Οπως ειπα εχει χτυπητες αδυναμιες που δυστυχως στοιχιζουν ευκολους ποντους που σε εκνευριζουν( εσενα ειδικα περισσοτερο) αλλα δεν ειναι οτι δεν μπορει να παιξει αμυνα. Παντως εγω αυτα δεν τα λεω για να σου παρουσιασω τον Λεσορ ως παικταρα. Εγω δεν τον πολυσυμπαθω, εως περσι τον χαρακτηριζα μεγαλη απατη καθως δεν περιμενα να ξαναφτασει τα ιδια επιπεδα μακρια απο τον Ζοτς. Ομως εκανε πολυ καλη χρονια παιζοντας σχεδον μονος τη θεση στον μετεπειτα πρωταθλητη και κανοντας εξαιρετικα παιχνιδια στο φαιναλ φορ και σρο κλεισιμο του πρωταθληματος. Ασε που δεν τραυματιζεται ευκολα.

Για μενα ο Μιλουτινοφ ειναι καλυτερος και πιο πληρης, ο Ταβαρες το ιδιο. Παικτες σαν τον Ντανστον και τον Χαινς και τον Χαντερ για μενα ηταν καλυτεροι στα ντουζενια τους. Δεν παυει ομως ο Λεσορ να ειναι ελιτ ψηλος και σιγουρα μπορει να παιξει αμυνα

0
Christofis

euroleague

Τρί Σεπ 24, 2024 6:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 1:42 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 1:31 pm

Ο Λεσορ οταν χρησιμοποιειται σωστα ειναι απο τους καλυτερους αμυντικους mobile ψηλους. Οπως χρησιμοποιηθηκε απο τον Ζοτς. Δεν ειναι ο κατεξοχην καλος αμυντικος. Οχι γιατι δεν μπορει αλλα γιατι εχει αλλου εφεση και αυτο ειναι η επιθεση. Περυσι υπηρχαν παιχνιδια που ηταν πραγματικα χωνι στην αμυνα. Αλλα περυσι επαιζε 35 λεπτα αδιακοπα απεναντι σε θηρια. Επισης ειναι διαφορετικο να εισαι στην Παρτιζαν και να παιζεις δυο φορες απεναντι στο Ολυμπιακο και 2 φορες απεναντι ατη Ρεαλ (γιατι μονο αυτες ειχαν την καλυτερη φροντ λαιν) και διαφορετικο να παιζεις 12 φορες απεναντι στον Ολυμπιακο των δυο δεινοσαυρων . Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Ο λεσορ μπορει να παιξει αμυνα αλλα δεν ειναι ο αμυντικος ογκολιθος γιατι δεν μπορει να το κανει και να βαζει 15 ποντους ταυτοχρονια σε μαζεμενα παιχνιδια. Αν ο στοχος του ηταν κυριως η αμυνα μια χαρα εβγαζε ενα 25λεπτακι σε ψηλο επιπεδο. Εχει καποια σημεια που ειναι κακος στην αμυνα αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ακομη ουτε και ο Ταβαρες
αυτα μου θυμιζουν καλαθιαδα
οπως εγραφαν τοτε ο καλαθης θελει να καλους συμπαιχτες για να αποδοσει τα μεγιστα
και παπαγιαννιαδα που ηθελε καλο γκαρντ για να τον τροφοδοτει

και ειδαμε πως πηγαν και τα 2 παραπανω

ο λεσορ περυσι στην ευρωλιγκα ειχε 29.7 λεπτα συμμετοχης οχι 35
αν ενας παιχτη επαγγελματιας κουραζεται με 30 λεπτ συμμετοχης να αλλαξει επαγγελμα
φετος θα εχει ακομα λιγοτερα οποτε θα τον δουμε και φετος πως θα ειναι αμυντικα

δηλαδη οταν κανει αλλαγη με τον κοντο στην αμυνα αντι να ακολουθησει χανει τον παιχτη του γιατι εκεινη την στιγμη σκεφτεται ασε δεν θα χανω ενεργεια με το να ακολουθησω θα την κρατησω για την επομενη φαση στην επιθεση
Σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ.

Τα 30 λεπτα σε επαγγελματια παικτη με 2.06 υψος ειναι σαν να παιζει ο επαγγελματιας ποδοσφαιριστης 120 λεπτα σε καθε παιχνιδι φιλε μου. Το να ανεβοκατεβαινεις το γηπεδο, να τρως αγκωνιες , σπρωξιματα συνεχως χωρις να εχεις την δυνατοτητα να κλεψεις δευτερολεπτο ειναι παρα πολυ κουραστικο. Επισης μεσα σε ολα να παρεις μερος στα συστηματα, να κοψεις να πεσεις στο εδαφος να φας ξυλιες για να μην σκοραρεις. Επισης δεν εισαι 1.80 εισαι 2.05 αρα κατα πολυ μεγαλυτερη καταπονηση.

0
Άβαταρ μέλους
forest79

senior

Τρί Σεπ 24, 2024 6:39 pm

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά στατιστικά ώστε να φτάσουμε και στα πιο εξειδικευμένα όσοι μπορούν να τα διαβάσουν .

Ο Παναθηναϊκός του Αταμαν τη περσινή χρόνια έπαιξε φανταστική άμυνα στην Ευρωλίγκα και το κουπί το τράβηξαν οι παρακάτω παίκτες με βάση το χρόνο συμμετοχής τους πάντα (ΛΕΣΟΡΤ , ΓΚΡΑΝΤ, ΜΗΤΟΓΛΟΥ, ΝΑΝ ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ & ΣΛΟΥΚΑΣ)
Οι παραπάνω έξι παίκτες αγωνίστηκαν 6.282 λεπτά από τα 8.200 συνολικά λεπτά των 41 αγώνων (76,61% )
Ρε αδερφέ πως γίνεται ο όντως κακός αμυντικός Σλούκας να πλαισιώνεται με αμυντικούς τουρίστες όπως γράφετε (ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ ΝΑΝ ΜΗΤΟΓΛΟΥ και βεβαίως βεβαίως τον ΛΕΣΟΡΤ ) και να έχει την δεύτερη ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ της Ευρωλίγκας;;; Εκτός αν ο ΓΚΡΑΝΤ έκανε μόνος του όλη την δουλεια!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ΑΜΥΝΑ 2023-24 Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός τη περσινή χρόνια ξεκίνησε τη σεζόν έως τα αρχές Δεκεμβρίου με αρνητικό ρεκόρ 6 νίκες και 7 ήττες (μάλιστα έχοντας σχετικά εύκολο πρόγραμμα καθώς οι 8 από τους 13 αγώνες ήταν εντός έδρας)
Το μέσο όρο της επίθεσης του Παναθηναϊκού στους πρώτους 13 αγώνες ήταν 81,38 και της άμυνας μας που όντως ήταν κακή στα 80,54!

Από τις 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ έως το τέλος της regular season ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό μπάσκετ κυρίως ΑΜΥΝΤΙΚΑ!
Έχοντας ρεκόρ 17 νικών και 4 ήττες έχοντας μέσο όρο επίθεσης 81,71 πόντους (είχαμε 81,38) και ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ το μέσο όρο της άμυνας μας στα 74,64 (από 80,54 δηλαδή αισθητή βελτιωση) -είναι νούμερο εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι από τους 21 αγώνες είχε 12 παιχνίδια ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (μεταξύ των οποίων ΡΕΑΛ -ΜΟΝΑΚΟ- ΟΣΦΠ ΜΑΚΑΜΠΙ ΕΡ.ΑΣΤΕΡΑΣ κα)
και μόλις 9 εντός έδρας!
Έτσι για την ιστορία η όντως καλύτερη αμυντική ομάδα της διοργάνωσης που ήταν ο Ολυμπιακός δέχθηκε 2538 πόντους σε 34 αγώνες (74,65) ο δε Παναθηναϊκός που είχε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα 2580 (75,88 συνολικά σε 34 αγώνες) * να σας θυμίσω είχε ξεκινήσει με 80,54 στους πρώτους 13 αγώνες!
Φυσικά η αμυντική βελτίωση δεν οφείλεται στην έλευση του ΝΑΝ (αν και βοήθησε σημαντικά και ο Κεντρικ)
ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε και στο φάιναλ φορ την αμυντική του υπέροχη έναντι των υπολοίπων φιναλίστ έχοντας αφηνοτνας στους 57 πόντους στον ημιτελικό τη Φενέρμπαχτσε ! και στο τελικό στους 80 την Ρεάλ (αν εξαιρέσουμε το πρώτο δαιμονισμένο δεκαπεντάλεπτο που είχε-από την άμυνα το γυρίσαμε τον αγώνα!)
Φάιναλ Φορ (άμυνα)
1.Παναθηναικος 68,5
2.Φενερμπαχτσε 80
3. Ρεαλ Μαδρίτης 85,5
-.Ολυμπιακος 85,5

*Bonus από τις 14 Δεκεμβρίου έως το τέλος της regular season o Παναθηναϊκός στους εντος εδρας αγώνες του 9 /21 είχε μέσο όρο άμυνας 69,22 πόντους στο ΟΑΚΑ!)

Τώρα πάμε ειδικά στο ΛΕΣΟΡΤ
Ο Ματίας σε όλες τις αναφορές (NBA) ως αμυντικός βαθμολογείται σε αναφορές σκαουτινγκ με 8/10 -με την επισήμανση ότι έχει μικρό μέγεθος για τη θέση 5 (υψος 206) και ανύπαρκτο σουτ για (PF) και κακό ποσοστό βολών -ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που έως τώρα δεν είναι στο ΝΒΑ ο συγκεκριμένος παίκτης!

Ας πάμε και στους αριθμούς τώρα της περσινής σεζόν:
Ο Ματίας έπαιξε τη περσινη χρόνια 1216,48 λεπτά από τα συνολικά 8.200 που αναλογούσαν σε 41 αγώνες ,δηλαδή το 14,83% επι του συνόλου των λεπτών όλων των αγώνων!
Η συνεισφορά του στην ομάδα ήταν η εξής:
Ήταν υπεύθυνος για το 20%!!! (κλεψίματα και μπλοκ) της ομάδας
Ήταν υπεύθυνος για το 18,64% (των ριμπάουντ της ομάδας)
Ήταν υπεύθυνος για το 16,84% (της επίθεσης της ομάδας)
Επίσης ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της λίγκας σε κερδισμένα φάουλ (ένα ακόμα στατιστικό που δεν υπολογίζεται στα αμυντικά skills) -αλλά παίζει σημαντικό ρόλο (όταν φθείρεις τους αντιπάλους ψηλούς της ομάδας πχ Ταβαρες στο τελικό και πολλούς άλλους) και η αντίπαλη ομάδα δίνει αναγκαστικά λεπτά η σε δεύτερους η τρίτους παίκτες της (με χειρότερα επιθετικά skills έναντι των βασικών παίκτων μιας ομάδας) βελτιώνεις την άμυνα της ομάδας σου!

Ο Σλούκας ήταν ο χειρότερος αμυντικός της ομάδας μας με αναλογία χρόνου 10,02% και αμυντική συνεισφορά μόλις 3,87% (πολλές φορές ο Αταμαν έκανε και αλλαγές χάντμπολ στην άμυνα με ΓΚΡΑΝΤ η ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ)

Τώρα αν εσείς βλέπετε ως κακό αμυντικό τον ΛΕΣΟΡΤ και κακή αμυντική ομάδα τον Παναθηναϊκό καλώς να τον βλέπετε :roulette:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4515
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Σεπ 24, 2024 6:43 pm

forest79 έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 6:39 pm

Τώρα αν εσείς βλέπετε ως κακό αμυντικό τον ΛΕΣΟΡΤ
δεν τον βλεπουμε ως κακο αμυντικο
τον βλεπουμε ως ΠΟΛΥ κακο αμυντικο

:welcome:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6689
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 24, 2024 6:51 pm

ο παο ηταν οντως η δευτερη καλυτερη αμυντικη ομαδα περσι και μαλιστα πολλες φορες φαινοταν με το ματι να παιζει και καλυτερη απο τον ολυμπιακο,που το λες και εντυπωσιακο αν αναλογιστει κανεις τους παικτες που ειχαν οι 2 ομαδες..

τωρα τα στατς για τον λεσσορ πραγματικα μου κανουν εντυπωση γιατι στα ματς που τον ειδα εγω δεν εμπαινε καν στον κοπο να μαρκαρει..Δεν ειναι οτι πρεπει να εισαι και ο φιλ τζακσον για να το καταλαβεις αυτο..Μπορει στα υπολοιπα να πεταγε φωτιες τι να πω..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Σεπ 24, 2024 7:10 pm

shaq7 έγραψε:
ο παο ηταν οντως η δευτερη καλυτερη αμυντικη ομαδα περσι και μαλιστα πολλες φορες φαινοταν με το ματι να παιζει και καλυτερη απο τον ολυμπιακο,που το λες και εντυπωσιακο αν αναλογιστει κανεις τους παικτες που ειχαν οι 2 ομαδες..

τωρα τα στατς για τον λεσσορ πραγματικα μου κανουν εντυπωση γιατι στα ματς που τον ειδα εγω δεν εμπαινε καν στον κοπο να μαρκαρει..Δεν ειναι οτι πρεπει να εισαι και ο φιλ τζακσον για να το καταλαβεις αυτο..Μπορει στα υπολοιπα να πεταγε φωτιες τι να πω..
εσυ εισαι εμπαθης γιατι τον βλεπεις κακο αμυντικο λογων κοκκινων γυαλιων
εγω ειμαι εμπαθης που τον βλεπω κακο αμυντικο γιατι ειμαι ασχετος και γραφικος

μονο τα advanced stats λενε την αληθεια

μετανοειτε :Amen:

0
Christofis

euroleague

Τρί Σεπ 24, 2024 7:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εσυ εισαι εμπαθης γιατι τον βλεπεις κακο αμυντικο λογων κοκκινων γυαλιων

Τα στατιστικα ειναι ο καλυτερος τροπος να πεις ψεματα φιλε μου. Σε αυτο εχεις δικιο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior

Τρί Σεπ 24, 2024 7:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

εσυ εισαι εμπαθης γιατι τον βλεπεις κακο αμυντικο λογων :D κοκκινων γυαλιων

Mr. Toulouba πες μας τότε που οφείλεται το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ο Παναθηναϊκός έπαιξε τη καλύτερη άμυνα στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και στο φάιναλ φορ;
Ποιοι παίκτες έπαιξαν αυτη την άμυνα;;;
Αυτόφωτη άμυνα δεν υπάρχει κάποιοι αγωνίστηκαν προφανώς -αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σου;
Εκτός βέβαια αν διαφωνείς ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε άμυνα πέρυσι ; Τότε πάω πάσο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Σεπ 24, 2024 7:35 pm

forest79 έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 7:17 pm
τουλουμπα έγραψε:

εσυ εισαι εμπαθης γιατι τον βλεπεις κακο αμυντικο λογων :D κοκκινων γυαλιων

Mr. Toulouba πες μας τότε που οφείλεται το ΓΕΓΟΝΟΣ οτι ο Παναθηναϊκός έπαιξε τη καλύτερη άμυνα στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας και στο φάιναλ φορ;
Ποιοι παίκτες έπαιξαν αυτη την άμυνα;;;
Αυτόφωτη άμυνα δεν υπάρχει κάποιοι αγωνίστηκαν προφανώς -αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σου;
Εκτός βέβαια αν διαφωνείς ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε άμυνα πέρυσι ; Τότε πάω πάσο
ενας παιχτης δεν κρινεται με βαση 2 παιχνιδια αλλα ολη την σεζον
εχω γραψει οτι ο λεσορ ηταν φοβερος στο φ4
αλλα ηταν τραγικος στην σειρα με την μακαμπι ας πουμε

ο γκριγκονις ηταν καλος σαν 3αρι στην κανονικη περιοδο ,για γελοια στα πλευ οφ και μετα

αυτα βεβαια φαινοντουσαν απτην αρχη αλλα τωρα εχουμε ολοκληρωμενο δειγμα 82 παιχνιδιων οποτε το συμπερασμα ειναι καλυτερο

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1373

Τρί Σεπ 24, 2024 7:40 pm

Πάντως είναι λίγο στα όρια του μεταφυσικού πως έπαιξε τέτοια άμυνα ο παο πέρυσι με
Σλουκα ναν γκριγκονις μητογλου λεσορ :D
Οκ μπορεί να καταπινε σπαθιά ο Γκραντ κυρίως καλός και ο χουαντσο πίσω αλλά και πάλι.
Μήπως τελικά δεν την παίζουν (την άμυνα μην παρεξηγηθω) οι παίκτες αλλά οι προπονητές; :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Σεπ 24, 2024 7:48 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 7:40 pm
Πάντως είναι λίγο στα όρια του μεταφυσικού πως έπαιξε τέτοια άμυνα ο παο πέρυσι με
Σλουκα ναν γκριγκονις μητογλου λεσορ :D
Οκ μπορεί να καταπινε σπαθιά ο Γκραντ κυρίως καλός και ο χουαντσο πίσω αλλά και πάλι.
Μήπως τελικά δεν την παίζουν (την άμυνα μην παρεξηγηθω) οι παίκτες αλλά οι προπονητές; :D
ο ναν ειναι τιμιος αμυντικος
ο σλουκας περυσι εκανε την καλυτερη του χρονια αμυντικα
ο μητογλου μεχρι το πασχα δεν ηταν κακος,μετα τα ποδια του δεν ξερω γιατι βαρυναν και αφου παραμεινει βαρια ως τωρα με αποτελεσμα να σερνεται

ο γκιγκονις για την θεση 2 δεν θα τον εβαζα κακο αμυντικο
στο 3 ειναι της πλακας ομως

επισης η αμυνα ειναι και ομαδικη διαδικασια
ο παο ειχε και τον καλαιτζακη που ειναι καλος αμυντικος
ο κωστας παροτι ειναι ξυλοκοπος τουβλαδορος αμυντικα κατι μπορει να κανει

ε ολοι σχεδον ειναι οι καλοι αμυντικοι η τιμιοι η καλοι κατα περιπτωση(αναλογα τον αντιπαλο την ομαδα κτλ)
πως να μην εχει καλη αμυνα μια τετοια ομαδα

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”