Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 23, 2024 8:35 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 8:21 pm
1)Σε καμία περιπτωση δεν μπορω να κρινω τον Μπαρτζωκα απ το αν θα παρει την Ευρωλιγκα....Να κρινω τετοιο προπονητη απο ενα ματς μονο?Και αντε αν η ομαδα ειναι πλήρης οκ ,αν δεν ειναι ομως?

2)Λενε πολλοι πως με το ακριβο μπατζετ που εχει φετος πρεπει να το παρει...Με αυτη τη λογικη Ιτουδης-Ομπράντοβιτς Ιβκοβιτς-Λάσο κλπ που εχουν χασει αρκετες ευρωλιγκες με τεραστια μπατζετ δε θα επρεπε να χαίρουν εκτίμησης καμίας

3)Προσωπικα θα τον κρινω απ το αν θα παρει το πρωταθλημα...Ανεξάρτητα έδρας....Αν η ομαδα δεν εχει τιποτα τραγικές ελλειψεις σε σειρα 5 αγωνων θα πρεπει να παρει το πρωταθλημα,...αν δε λείπουν παίκτες και χασει το πρωταθλημα υπό φυσιολογικές συνθηκες διεξαγωγής τοτε νομιζω πως θα πρεπει να κριθεί σοβαρα με καθε ενδεχόμενο ανοικτό...

4)Για καθε ειδους καραγκιοζιλίκια ,τραμπουκισμούς που κατα καιρους κανουν οι οπαδοί ομάδων για μενα δεν ειναι θεμα συζήτησης...Επρεπε ολοι αυτοι να ειναι στη ψειρου και να μη ξανα δουν ήλιο...οποιοι και να ειναι....

5)Οσον αφορα το αν ειναι χορτάτοι οι μεν και οι δε ,αν και δεν πολυ πιστευω σε αυτα,μη ξεχναμε οι φίλαθλοι του Παναθηναικου τα τελευταια κοντα 30 χρονια απολαμβάνουν χαρές μονο απ το μπασκετ....Απ την αλλη του Ολυμπιακού απο πολλα αθληματα...
Παιδιά στο πρωτάθλημα δεν ανταγωνιζεσαι τον παο του μεικον και του φλοιντ, ο Παναθηναϊκός έχει το ίδιο καλό ρόστερ με τον Ολυμπιακό και είναι πιο έτοιμη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει μέτρια, σιγά σιγά θα χτίσει ομοιογένεια και με τις επιστροφές και αν δεν έχει τραυματισμούς και με λίγη τύχη θα κλείσει ιδανικά την χρονιά.
Προσωπικά το έχω πει πριν έρθει ο φουρνιε, φέτος ο οσφπ θα πάρει την Ευρωλίγκα κάνοντας final 4 Λονδίνου.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Σεπ 23, 2024 8:47 pm

redcard έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 3:25 pm
montechristo έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 2:29 pm

Βρίσκω εντελώς άτοπο, άστοχο και προβοκατόρικο το λεγόμενο περί αντικατάστασης Μπαρτζώκα.
Δεν εξυπηρετεί τίποτα.
Εγω δε λεω οτι θα πρεπει να αντικατασταθει ο Μπαρτζωκας, για μενα προσωπικά εχει πολλά να δώσει ακόμα στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

Αλλα εγω ειμαι ενας.

Και αυτο που λεω είναι κάτι άλλο, λέω οτι ζουμε όλοι στην ιδια χωρα και δε γεννηθηκαμε χθες. Και γι αυτο δε φταιει ο Μπαρτζωκας ουτε κανενας άλλος προπονητής.

Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος.
Δεν είπα ότι είπες εσύ κάτι τέτοιο, αλλά ότι είναι άτοπο το να ανοίγει τώρα (από όποιους ανοίγει και με οποιονδήποτε έντεχνο τρόπο) τέτοιο θέμα.
Ελπίζω τώρα να έγινα πιό κατανοητός...

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 8:58 pm

SleeperMonk έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 4:28 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 3:59 pm

Υπερβάλλεις ολίγον τι. Ο πολύς κόσμος γενικά δεν δίνει δεκάρα για τα «προβλήματα» που περιγράφεις. Αυτά μπορούν να θεωρηθούν προβλήματα μόνο από πολύ ειδικές και μειοψηφικές κατηγορίες ανθρώπων όπως κλινικά άρρωστοι οπαδοί, ψυχικά ανώριμοι ενήλικες με προβλήματα προσαρμοστικότητας, παραιτημένοι από την πραγματικότητα ή 15χρονοι μαθητές γυμνασίου/λυκείου. :cool: Όλοι οι υπόλοιποι τα προσπερνούν με διαφορετικό τρόπο και ένταση ο καθένας γιατί αντιλαμβάνονται ότι οι ομάδες και το αθλητικό θέαμα είναι ένα ευχάριστο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, ίσως το καλύτερο δευτερεύον στοιχείο στη ζωή, αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση δευτερεύον. :cool:
Δίκιο έχεις, απλά τα "παρκινγκ" δεν θέλουν πολλούς. Θέλουν τόσους όσους,την προηγούμενη φορά μια χούφτα άνθρωποι ήταν. Αν ειδικά η πλειοψηφία αρχίσει την γκρίνια προςτο τέλος της χρονιάς, τα ευτράπελα αυτά δεν είναι μακριά.
Ε, τότε τους χρειάζεται ένας Κεμζούρα για να ξελαμπικάρουν!!!
:banghead: :banghead:

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 9:06 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 7:00 pm
Ενα κομμάτι ειναι όσοι κάνουν επεισόδια αλλα κομμάτι του προβλήματος ειναι κ αυτοί που του δικαιολογούν…Αν γράψεις πχ οι οπαδοί του μπουρδουμπαικου έκανα επεισόδια η εστω κατι άσχημο θα υπάρχει πάντα το αλλα κ εσείς περσυ η πρόπερσι η χτες ειδικα αν δεν είσαι οπαδός του μπουρδουμπαικου .Κ αν ακόμα υπήρξε η….προκληση κάποιος παίκτης η κοουτς να διαμαρτυρηθεί η πει κατι θα έχει….προκαλεσει όποτε ναι μεν αλλα …ΓΙΑΤΙ προκάλεσε ….Η το κλασσικο τώρα που το κατακρίνεις αυτο είχες τότε κατακρίνεις το άλλο?
Ακριβώς όπως το είπες!

Εικόνα

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 23, 2024 9:28 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 8:47 pm
redcard έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 3:25 pm

Εγω δε λεω οτι θα πρεπει να αντικατασταθει ο Μπαρτζωκας, για μενα προσωπικά εχει πολλά να δώσει ακόμα στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια.

Αλλα εγω ειμαι ενας.

Και αυτο που λεω είναι κάτι άλλο, λέω οτι ζουμε όλοι στην ιδια χωρα και δε γεννηθηκαμε χθες. Και γι αυτο δε φταιει ο Μπαρτζωκας ουτε κανενας άλλος προπονητής.

Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος.
Δεν είπα ότι είπες εσύ κάτι τέτοιο, αλλά ότι είναι άτοπο το να ανοίγει τώρα (από όποιους ανοίγει και με οποιονδήποτε έντεχνο τρόπο) τέτοιο θέμα.
Ελπίζω τώρα να έγινα πιό κατανοητός...
Σαφως και ειναι ατοπο και σορρυ αν εδωσα εντυπωση οτι ανοιγω τετοιο θεμα - προσωπικα ελπιζω μάλιστα να ειναι ατοπο για πολλα χρονια ακομα.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Σεπ 23, 2024 10:29 pm

Μη λέμε τρέλες, ο κόουτς Μπι είναι στους κορυφαίους προπονητές αυτήν την στιγμή, γουστάρει την ομάδα σαν τρελός και έχει ήδη χτισμένη ομαδάρα που φέτος (από πέρυσι ξεκίνησε η προσπάθεια) απλώς αναβαθμίστηκε και δεν έχει την "απουσία" του MVP.

Θέλω όμως να πω ξανά ότι μην καταδικάζετε τον Γκος. Πέρυσι (αφού γύρισε για τα καλά και μετά) ήταν κομβικότατος και φέτος τελειώνει το συμβόλαιο του. Επίσης, ΔΕΝ έχουμε άλλον τόσο καλό καθαρό άσο. Όταν γυρίσει ο Έβανς έχοντας Φουρνιε στις 5αδες το μακιγιάρεις, ίσως, όμως μέχρι τότε ο Γκος είναι σημαντικό να είναι διαθέσιμος και αμφιβάλλω ότι θα χάσει την θέση του στην πορεία.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 23, 2024 10:48 pm

Το θεμα του γκος ειναι οι τραυματισμοι..αν δεν εχει απο αυτους ειναι παικτης επιπεδου 1.5εκ+..Μπορει να κανει τα παντα σε επιπεδο 7+..νταξει δεν ειναι φαντεζι παικτης αλλα φετος εχουμε σορο απο τετοιους..Δεν ειναι τυχαια απο τους αγαπημενους του μπαρτζωκα..Εγω να πω την αληθεια μου δεν καιγομαι να μεινει του χρονου αλλα κυριως επειδη ειναι παικτης νοσοκομειο.
Ποτε δεν καταλαβα την κριτικη απο τα φιλικα και μετα οταν παιζει καλα να γινονται κωλοτουμπες.. Μακαρι να φτασει ο εβανς σε επιπεδο να του κοψει τον χρονο.

Μερικα αρνητικα που ειδα απο το φιλικο χτες..Ο φουρνιε δεν μπορουσε να κανει δυνατο σκριν,κατι που ειναι πολυ σημαντικο ετσι που παιζουμε,νταξει δεν ειναι δυσκολο να το μαθει,μου φαινεται και παικτης που δεν φοβαται τις επαφες.
Η ομαδα παει πολυ για το ρισκαδορικο κλεψιμο,που αν δεν πιασει τρωμε σιγουρο καλαθι..
Παιζουμε και φετος πολυ αλτρουιστικα..Ειναι δηλαδη ο πιτερς ελευθερος στην γωνια και ειναι διπλα του και ο γουοκαπ ελευθερος..ε ο πιτερς παντα θα την σπασει στον γουοκαπ (και αλλοι το κανουν αυτο απλα ειπα το πιο χοντρο παραδειγμα). Ακομα και μαρκαρισμενος ελαφρα να ειναι ο πιτερς ειναι καλυτερα να το παρει αυτος θεωρω..Το ιδιο γινεται και στις αντεπιθεσεις 3 με 1 που αντι να την γκρεμισει ενας την μπασκετα καθεται να ρισκαρει πασες για να ειναι ομαδικο καλαθι..

AlexD

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 23, 2024 10:55 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 23, 2024 10:48 pm
Το θεμα του γκος ειναι οι τραυματισμοι..αν δεν εχει απο αυτους ειναι παικτης επιπεδου 1.5εκ+..Μπορει να κανει τα παντα σε επιπεδο 7+..νταξει δεν ειναι φαντεζι παικτης αλλα φετος εχουμε σορο απο τετοιους..Δεν ειναι τυχαια απο τους αγαπημενους του μπαρτζωκα..Εγω να πω την αληθεια μου δεν καιγομαι να μεινει του χρονου αλλα κυριως επειδη ειναι παικτης νοσοκομειο.
Ποτε δεν καταλαβα την κριτικη απο τα φιλικα και μετα οταν παιζει καλα να γινονται κωλοτουμπες.. Μακαρι να φτασει ο εβανς σε επιπεδο να του κοψει τον χρονο.

Μερικα αρνητικα που ειδα απο το φιλικο χτες..Ο φουρνιε δεν μπορουσε να κανει δυνατο σκριν,κατι που ειναι πολυ σημαντικο ετσι που παιζουμε,νταξει δεν ειναι δυσκολο να το μαθει,μου φαινεται και παικτης που δεν φοβαται τις επαφες.
Η ομαδα παει πολυ για το ρισκαδορικο κλεψιμο,που αν δεν πιασει τρωμε σιγουρο καλαθι..
Παιζουμε και φετος πολυ αλτρουιστικα..Ειναι δηλαδη ο πιτερς ελευθερος στην γωνια και ειναι διπλα του και ο γουοκαπ ελευθερος..ε ο πιτερς παντα θα την σπασει στον γουοκαπ (και αλλοι το κανουν αυτο απλα ειπα το πιο χοντρο παραδειγμα). Ακομα και μαρκαρισμενος ελαφρα να ειναι ο πιτερς ειναι καλυτερα να το παρει αυτος θεωρω..Το ιδιο γινεται και στις αντεπιθεσεις 3 με 1 που αντι να την γκρεμισει ενας την μπασκετα καθεται να ρισκαρει πασες για να ειναι ομαδικο καλαθι..
Θέλω να πιστεύω ότι ο Φουρνιε παίζει για να βρει ρυθμό μεν, αλλά σωματικά θέλει λίγη δουλειά και δεν έχει νόημα να μπαίνει στο φιλικό τόσο δυνατά. Θέλω να πιστεύω δηλαδή ότι σιγά σιγά θα μπαίνει πιο δυνατά.

Για το άλλο είμαι πιο σίγουρος ότι με τον καιρό θα βρουν την ισορροπία, έτσι και αλλιώς μόνο ο Γουόκαπ είναι τέτοια κατηγορία (Παπ/Γκος/Πετρούσεφ οι αμέσως χειρότεροι δεν τους αφήνεις μόνους) ενώ
παίχτες που δεν αφήνεις με τίποτα ούτε δεύτερο υπάρχουν και άλλοι (Βεζενκοφ/Φουρνιε/Ντόρσεϊ/Βιλντοζα).

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 23, 2024 11:23 pm

ναι απλα ολο αυτο το ομαδικο ριχνει τα ποσοστα στο 3π..Το ειχαμε και το 23 που πολλα σουτ τα επαιρναν γουοκαπ λαρε μακισικ..Ο πιτερς χτες νομιζω ηταν παλι που την εσπασε στο βιλντοζα και το εχασε..Για μενα απαξ και ειναι ελευθεροι πιτερς σασα φουρνιε ντορσει πρεπει να τα μπουμπουνανε και οχι να δινουν την εξτρα πασα ..Αποτι εχω δει μονο ο ντορσει με τον σασα δεν την σπανε συχνα σε τετοια φαση.Ειδικα ο πιτερς το κανει συνεχεια και εχει 55% τριποντο ποσο εχει..

Ενα θετικο που ξεχασα να γραψω για χτες..ο φουρνιε ζητουσε συνεχεια την μπαλα..συνηθως βεβαια δεν του την διναν,αλλα φαινεται οτι εχει ορεξη να το παρει πανω του.

glenrice90

senior
Reactions:

Τρί Σεπ 24, 2024 9:13 pm

shaq7 έγραψε:
ναι απλα ολο αυτο το ομαδικο ριχνει τα ποσοστα στο 3π..Το ειχαμε και το 23 που πολλα σουτ τα επαιρναν γουοκαπ λαρε μακισικ..Ο πιτερς χτες νομιζω ηταν παλι που την εσπασε στο βιλντοζα και το εχασε..Για μενα απαξ και ειναι ελευθεροι πιτερς σασα φουρνιε ντορσει πρεπει να τα μπουμπουνανε και οχι να δινουν την εξτρα πασα ..Αποτι εχω δει μονο ο ντορσει με τον σασα δεν την σπανε συχνα σε τετοια φαση.Ειδικα ο πιτερς το κανει συνεχεια και εχει 55% τριποντο ποσο εχει..
O Σάσα το χει το τρίποντο εκτός ισορροπίας και έχει και αυτή τη προσποίηση με το παράλληλο στεπ που τη πουλάει για πλακα. Ο Ντόρσεϊ είναι shot maker, είναι η δουλειά του να το τραβαει και λίγο από τα μαλλια δλδ.

Ο Πίτερς είναι καθαροαιμος catch n shoot, οπότε αν είναι ψιλοcontested ή δε τη πάρει όπως θέλει δε νιώθει την ίδια αυτοπεποίθηση με τους άλλους 2 να σηκωθει

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 24, 2024 10:23 pm

IMG_20240924_222223.jpg

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
AlexD

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 24, 2024 11:55 pm

Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι η 3η μας 5αδα φέτος χωρίς να είναι ο Έβανς στο ροστερ είναι Ναζ, Λαρε, Μακκισικ, Πετρούσεφ, Ράιτ. Μιλάμε για τρέλες.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Σεπ 25, 2024 8:49 am

glenrice90 έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 9:13 pm
shaq7 έγραψε:
O Σάσα το χει το τρίποντο εκτός ισορροπίας και έχει και αυτή τη προσποίηση με το παράλληλο στεπ που τη πουλάει για πλακα. Ο Ντόρσεϊ είναι shot maker, είναι η δουλειά του να το τραβαει και λίγο από τα μαλλια δλδ.

Ο Πίτερς είναι καθαροαιμος catch n shoot, οπότε αν είναι ψιλοcontested ή δε τη πάρει όπως θέλει δε νιώθει την ίδια αυτοπεποίθηση με τους άλλους 2 να σηκωθει
Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά και στο φόρουμ αλλά το έλεγξα σαν αίσθηση και σε βιντεάκια, ο Πίτερς νομίζω ότι όταν σουτάρει ο Πίτερς η μπάλα ελευθερώνεται από τα χέρια του χαμηλότερα απ' ότι αντίστοιχα του Σάσα (release point), αυτή η διαφορά είναι κρίσιμη στο ποια σουτ θα πάρει ο Πίτερς ή όχι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 25, 2024 9:58 am

Επειδή είμαι καμένος και έκατσα και ξαναείδα το φιλικό με την Τραπάνι, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:

1. Ο Ουόκαπ θα παίζει 25 λεπτά ακατέβατα και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη σεζόν και από το 22´. Θα είναι καλός και επιθετικά. Καλώς ή κακώς είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης γιατί σουλουπώνει την ομάδα όταν είναι μέσα.
2. Ο Ντόρσει θα παίζει βασικός στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά θα τον παρκάρει στο πάγκο. Max 15 λεπτά βλέπω. Ευτυχώς από την συνέντευξη του φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο του.
3. Ο Φουρνιέ βλέπω να πατάει περισσότερο στο 2 όσο περνάει η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στο 3 θα δούμε περισσότερο Μακίσικ και σχήματα με Πίτερς Σάσα μαζί από όσο υπολογίζαμε.
4. Ο Πίτερς θα είναι μέσα περισσότερο προς τα κλεισίματα των παιχνιδιών γιατί δείχνει να μπορεί να πάρει σουτ όταν καίει η μπάλα.
5. Πετρούσεφ - Ράιτ φαίνεται να έχουν θέματα νοοτροπίας κυρίως στην άμυνα. Ο Ράιτ αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο χαμένος της σεζόν. Ο Πετρούσεφ μου βγάζει ένα στυλ Ερναγκομεθ της Μπάρτσα, τύπου ότι ξέρω ότι έχω πολύ ταλέντο στην επίθεση και γι αυτό δεν μαρκάρω στην άμυνα. Βάζει 13 πόντους μπροστά αλλα τρώει και άλλους τόσους πίσω με την ίδια ευκολία. Δεν ταιριάζει με την νοοτροπία του coach. Πιστεύω ότι ένας από τους δυο δεν θα είναι στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν (περίπτωση Μπραζ).
6. Ο Βιλτόζα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αφήσει impact. Δλδ, αν θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Λάρε το 22’ με λίγους (κρίσιμους) πόντους και ασίστ, ή αν θα μπορέσει να κάνει παιχνίδια τύπου Κάναν στην καλή του μέρα πέρυσι με 20+ πόντους.
7. Ο Γκός παραμένει ένα ερωτηματικό λόγο τραυματισμών και αλλαγής ρόλου (πέρυσι ήταν ο βασικός μας κουβαλητής στην επίθεση).

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Σεπ 25, 2024 1:13 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Σεπ 25, 2024 9:58 am
Επειδή είμαι καμένος και έκατσα και ξαναείδα το φιλικό με την Τραπάνι, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:

1. Ο Ουόκαπ θα παίζει 25 λεπτά ακατέβατα και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη σεζόν και από το 22´. Θα είναι καλός και επιθετικά. Καλώς ή κακώς είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης γιατί σουλουπώνει την ομάδα όταν είναι μέσα.
2. Ο Ντόρσει θα παίζει βασικός στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά θα τον παρκάρει στο πάγκο. Max 15 λεπτά βλέπω. Ευτυχώς από την συνέντευξη του φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο του.
3. Ο Φουρνιέ βλέπω να πατάει περισσότερο στο 2 όσο περνάει η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στο 3 θα δούμε περισσότερο Μακίσικ και σχήματα με Πίτερς Σάσα μαζί από όσο υπολογίζαμε.
Οι δημοσιογραφοι και οι διαφοροι "αναλυτες" καθονται και γραφουν τοσο καιρο τις φαντασιωσεις τους. Αδικος κοπος. Κοουτς με τοση εμπειρια οσο ο Μπαρτζωκας δεν αλλαζουν τις βασικες αρχες τους, επειδη το αφεντικο τρελαθηκε και εφερε 2-3 σταρ. Σιγα μην πορευτει με γκαρντ χωρις μεγεθος. Γουοκαπ-Γκος και Παπ ή Πιτερς θα μειωνουν αμετακινητοι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”