Νταξει, από την άλλη το να ξεκινάς τα επίσημα ματς με ένα τέτοιο τουρνουά, καλό το θεωρώgeorbap έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 10:42 pmΠροσωπικά ο συγκεκριμένος τίτλος μου είναι τελείως αδιάφορος και γενικά θεωρώ λίγο παρωδία τον θεσμό του σούπερ καπ .montechristo έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 10:23 pmΑν πάμε αύριο τελικό με ΠΑΟ (το πιό πιθανό), ποιός σας είπε ότι ο ΠΑΟ θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς;
Τα φιλικά του μέχρι τώρα άλλα δείχνουν.
Η νοοτροπία όμως που δείξαμε στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορώ να κρύψω ότι με ενόχλησε.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά ψυχραιμία, μην αρχίσουμε την μιρλα από τώρα. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και αυτό ας το θυμόμαστε. Κάποια πρώτα συμπεράσματα
1) ο Ράιτ έχει πολλά καλά, όμως χρειάζεται να έχει δίπλα του κάποιον για ριμπάουντ.
2) ο φουρνιε συνεχίζει εκεί που ήταν. Επιθετικά μετρημένος, αμυντικά χρειάζεται χρονο
3) η ομάδα κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα, με όλα τα σχήματα. Αισθάνομαι όμως ότι κυκλοφορία ήταν ένα επίπεδο πάνω όταν είχαμε βιλντοζα-γκος-πετρουσεφ μέσα.
4) το αποτέλεσμα της κυκλοφορίας αυτής ήταν άπειρα ελεύθερα σουτ, από όλους, που πήγαν δοκάρι. Ας το δούμε θετικά, βοηθήσαμε στο χτίσιμο του γηπέδου.
5) η άμυνα μας δεν ήταν καλή, ακόμα και όταν οι προσπάθειες μας είχαν ως αποτέλεσμα άστοχο σουτ, δεν ήμασταν σταθεροί στο ριμπάουντ.
6) όταν γυρίσουν τα πενταρια μας, πρέπει κάπως να βρεθεί τρόπος να παίζει ο Φίλιππας. Δεν ξέρω, να τον βάλουν στο τρία, στον άσσο κάπου. Ομορφαίνει το παιχνίδι ο ατιμος
Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για προβλέψεις, νομίζω όμως ότι θα κριθεί στο πως θα σταθούμε στο 5.
Όπως είπα και στην αρχή ψυχραιμία, επίσης οι δυσκολες νίκες είναι πιο σημαντικές από το να είμαστε showtime
1) ο Ράιτ έχει πολλά καλά, όμως χρειάζεται να έχει δίπλα του κάποιον για ριμπάουντ.
2) ο φουρνιε συνεχίζει εκεί που ήταν. Επιθετικά μετρημένος, αμυντικά χρειάζεται χρονο
3) η ομάδα κυκλοφορεί πολύ καλά την μπάλα, με όλα τα σχήματα. Αισθάνομαι όμως ότι κυκλοφορία ήταν ένα επίπεδο πάνω όταν είχαμε βιλντοζα-γκος-πετρουσεφ μέσα.
4) το αποτέλεσμα της κυκλοφορίας αυτής ήταν άπειρα ελεύθερα σουτ, από όλους, που πήγαν δοκάρι. Ας το δούμε θετικά, βοηθήσαμε στο χτίσιμο του γηπέδου.
5) η άμυνα μας δεν ήταν καλή, ακόμα και όταν οι προσπάθειες μας είχαν ως αποτέλεσμα άστοχο σουτ, δεν ήμασταν σταθεροί στο ριμπάουντ.
6) όταν γυρίσουν τα πενταρια μας, πρέπει κάπως να βρεθεί τρόπος να παίζει ο Φίλιππας. Δεν ξέρω, να τον βάλουν στο τρία, στον άσσο κάπου. Ομορφαίνει το παιχνίδι ο ατιμος
Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για προβλέψεις, νομίζω όμως ότι θα κριθεί στο πως θα σταθούμε στο 5.
Όπως είπα και στην αρχή ψυχραιμία, επίσης οι δυσκολες νίκες είναι πιο σημαντικές από το να είμαστε showtime
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κακή εμφάνιση και κυρίως λανθασμένη νοοτροπία σήμερα.
Δεν γίνεται ενώ βλέπεις ότι τουβλάρεις και πως ο αντίπαλος έχει θέμα στο "5", να τελειώνεις τον αγώνα με περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα από ότι δίποντα.
Είναι σαφές πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο και δουλειά, αλλά η αποψινή εικόνα πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι.
Δεν γίνεται ενώ βλέπεις ότι τουβλάρεις και πως ο αντίπαλος έχει θέμα στο "5", να τελειώνεις τον αγώνα με περισσότερα εκτελεσμένα τρίποντα από ότι δίποντα.
Είναι σαφές πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο και δουλειά, αλλά η αποψινή εικόνα πρέπει να αποτελέσει καμπανάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Σάβ Σεπ 28, 2024 10:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
0/4 δίνει στην στατιστική στον γκος .. και εγώ παραπάνω μέτρησα δεν ξέρω τι φάσηSleeperMonk έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 10:56 pmΤα τρίποντα ήταν
Βιλντοζα 7
Γκος 7
Ντόρσεϊ 6
Γουοκαπ 5
Και μερικά ψιλά στους υπόλοιπους. Εντάξει, τέτοια τραγωδία σε ελεύθερα σουτ είναι μοναδική.
Το 1/7 του βιλντοζα και το 1/6 του ντορσει δεν νομίζω να το δούμε πολλές φορές φέτος ..
- Mathematician92

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πλήρως αναμενόμενη εικόνα κατ' εμέ. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο για να ρολάρει. Το μεγαλύτερο ζήτημα στο μυαλό μου παραμένει η κατανομή ρόλων στους παίκτες. Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες διαφορετικές 5αδες μέτρησα στο σημερινό παιχνίδι και με απόντες τους δύο βασικούς center.
Τι μου άρεσε
Όχι πολλά πράγματα και κυρίως ένα. Ο Σάσα φαίνεται να είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Ειλικρινά σα να μην πέρασε μια μέρα και θεωρώ ότι θα κινηθεί πάλι (υγεία πάνω απ' όλα) σε επίπεδα MVP. Κατά τα άλλα, θετική η ενέργεια κάποιων παικτών, η νοοτροπία των περισσότερων να μοιράζουν παιχνίδι (στα όρια της υπερβολής κάποιες φορές), η ωριμότητα του Dorsey που σήμερα πήρε σωστές αποφάσεις και έσπαγε την μπάλα όταν έπρεπε και η πολύ καλή επιθετικά εμφάνιση του Philip (αμυντικά δεν μπορεί στο 5 και ειδικά στην Ευρωλίγκα θα εκτίθεται). Τέλος, είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ασκεπή Γάλλο. Μου αρέσει φοβερά η διάθεση που δείχνει να παίξει το "παιχνίδι του Μπαρτζώκα". Είναι φανερά εκτός ρυθμού, αλλά αυτό θα διορθωθεί με τους αγώνες. Είναι θέμα χρόνου.
Τι δεν μου άρεσε
Αρκετά πράγματα. Θα ξεκινήσω με την εμφάνιση του Goss. Μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένος και εκνευριστικά άτολμος. Είπαμε να παίζουν αλτρουιστικά, αλλά αυτό καταντάει αηδία. Ολομόναχος και διακινδύνευε πάσες σε μαρκαρισμενους παίκτες ή στον Walkup για 3ποντο. Κανονικά, αν ο Walkup είχε χιούμορ, έπρεπε να του επιστρέφει κατευθείαν την μπάλα σα να είναι βόμβα. Σουταρε εσύ αγόρι μου που σε έβγαλε η ομάδα ελεύθερο, τι τη δίνεις στο Θωμά που τον παίζουν στα 3 μέτρα έτσι κι αλλιώς;; Ο Βιλντόζα πολύ άστοχος και γενικά φαίνεται να ψάχνεται και αυτός (αυτός όμως δικαιολογείται πολύ περισσότερο). Και το κυριότερο όλων, αυτό που ανέφερα στην αρχή. Κάποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν έναν πολύ άχαρο ρόλο που δεν τους ταιριάζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο συμπαθέστατος Peters, που όσο ήταν στο παρκέ απορούσα γιατί δεν παίζει ο Βεζενκοφ. Ναι είναι νωρίς, δε χρειάζεται ο Σάσα να μπει στα κόκκινα, αλλά όταν επιστρέψουν και οι δύο ψηλοί και επιστρέψει στην κύρια θέση του ο Petrusev, δε βλέπω να βρίσκει χώρο παρά σκόρπια 3λεπτα. Μακάρι να κάνω λάθος. Τέλος, ο Wright ναι μεν είναι μεγάλο prospect, αλλά φανερά ανέτοιμος. Θέλει πολλή δουλειά.
ΥΓ. Η ομάδα μοντάρεται και θέλει υπομονή. Δε θα της πάρει πολύ καιρό θεωρώ μέχρι να βγαίνουν αυτοματισμοί και να ρολάρει, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έρθουν 2-3 στραβές. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Σχεδόν τίποτα δεν κρίνεται τώρα, η ομάδα θεωρώ ότι θα πάρει σβηστά μια από τις πρώτες 5 θέσεις της RS και τα πάντα θα κριθούν από την κατάσταση της τον τελευταίο μήνα, εκεί που κρίνονται όλα.
Τι μου άρεσε
Όχι πολλά πράγματα και κυρίως ένα. Ο Σάσα φαίνεται να είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Ειλικρινά σα να μην πέρασε μια μέρα και θεωρώ ότι θα κινηθεί πάλι (υγεία πάνω απ' όλα) σε επίπεδα MVP. Κατά τα άλλα, θετική η ενέργεια κάποιων παικτών, η νοοτροπία των περισσότερων να μοιράζουν παιχνίδι (στα όρια της υπερβολής κάποιες φορές), η ωριμότητα του Dorsey που σήμερα πήρε σωστές αποφάσεις και έσπαγε την μπάλα όταν έπρεπε και η πολύ καλή επιθετικά εμφάνιση του Philip (αμυντικά δεν μπορεί στο 5 και ειδικά στην Ευρωλίγκα θα εκτίθεται). Τέλος, είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ασκεπή Γάλλο. Μου αρέσει φοβερά η διάθεση που δείχνει να παίξει το "παιχνίδι του Μπαρτζώκα". Είναι φανερά εκτός ρυθμού, αλλά αυτό θα διορθωθεί με τους αγώνες. Είναι θέμα χρόνου.
Τι δεν μου άρεσε
Αρκετά πράγματα. Θα ξεκινήσω με την εμφάνιση του Goss. Μου φαίνεται αρκετά μπερδεμένος και εκνευριστικά άτολμος. Είπαμε να παίζουν αλτρουιστικά, αλλά αυτό καταντάει αηδία. Ολομόναχος και διακινδύνευε πάσες σε μαρκαρισμενους παίκτες ή στον Walkup για 3ποντο. Κανονικά, αν ο Walkup είχε χιούμορ, έπρεπε να του επιστρέφει κατευθείαν την μπάλα σα να είναι βόμβα. Σουταρε εσύ αγόρι μου που σε έβγαλε η ομάδα ελεύθερο, τι τη δίνεις στο Θωμά που τον παίζουν στα 3 μέτρα έτσι κι αλλιώς;; Ο Βιλντόζα πολύ άστοχος και γενικά φαίνεται να ψάχνεται και αυτός (αυτός όμως δικαιολογείται πολύ περισσότερο). Και το κυριότερο όλων, αυτό που ανέφερα στην αρχή. Κάποιοι παίκτες φαίνεται να έχουν έναν πολύ άχαρο ρόλο που δεν τους ταιριάζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο συμπαθέστατος Peters, που όσο ήταν στο παρκέ απορούσα γιατί δεν παίζει ο Βεζενκοφ. Ναι είναι νωρίς, δε χρειάζεται ο Σάσα να μπει στα κόκκινα, αλλά όταν επιστρέψουν και οι δύο ψηλοί και επιστρέψει στην κύρια θέση του ο Petrusev, δε βλέπω να βρίσκει χώρο παρά σκόρπια 3λεπτα. Μακάρι να κάνω λάθος. Τέλος, ο Wright ναι μεν είναι μεγάλο prospect, αλλά φανερά ανέτοιμος. Θέλει πολλή δουλειά.
ΥΓ. Η ομάδα μοντάρεται και θέλει υπομονή. Δε θα της πάρει πολύ καιρό θεωρώ μέχρι να βγαίνουν αυτοματισμοί και να ρολάρει, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έρθουν 2-3 στραβές. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Σχεδόν τίποτα δεν κρίνεται τώρα, η ομάδα θεωρώ ότι θα πάρει σβηστά μια από τις πρώτες 5 θέσεις της RS και τα πάντα θα κριθούν από την κατάσταση της τον τελευταίο μήνα, εκεί που κρίνονται όλα.
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Βεζενκοφ και Πετρουσεφ σωσαν τον Ολυμπιακό.
Καλό το πασινγκ γιειμ το μοσιον και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά όταν έχεις παίκτες με τόσο ταλέντο όπως τον φουρνιε δεν τους αναλωνεις έτσι.
Τα περισσότερα σουτ απ τις γωνίες τα πήραν ο Γουοκαπ και ο γκος αν είναι δυνατόν όταν έχεις Πίτερς βεζενκοφ φουρνιε Βιλντοζα Ντόρσεϊ.
Έτσι κι αλλιώς το χω πει ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει πολύ μέτρια.
Βλέπω ήττα αύριο με 10-14 πόντους.
Καλό το πασινγκ γιειμ το μοσιον και δεν ξέρω γω τι άλλο αλλά όταν έχεις παίκτες με τόσο ταλέντο όπως τον φουρνιε δεν τους αναλωνεις έτσι.
Τα περισσότερα σουτ απ τις γωνίες τα πήραν ο Γουοκαπ και ο γκος αν είναι δυνατόν όταν έχεις Πίτερς βεζενκοφ φουρνιε Βιλντοζα Ντόρσεϊ.
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι βλέπω ότι κάπου το δίνουν στα 4. Ναι έτσι νομίζω και εγώ, τα ποσοστά θα έρθουν εκεί που πρέπει. Η βασική μου ανησυχία είναι ότι αμυντικά ο Ράιτ δεν είναι καθόλου καλός και Φίλιπ είναι αρκετά καλός, αλλά είναι σε εξάρτηση με το ποιος είναι απέναντι του.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 11:03 pm0/4 δίνει στην στατιστική στον γκος .. και εγώ παραπάνω μέτρησα δεν ξέρω τι φάσηSleeperMonk έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 10:56 pmΤα τρίποντα ήταν
Βιλντοζα 7
Γκος 7
Ντόρσεϊ 6
Γουοκαπ 5
Και μερικά ψιλά στους υπόλοιπους. Εντάξει, τέτοια τραγωδία σε ελεύθερα σουτ είναι μοναδική.
Το 1/7 του βιλντοζα και το 1/6 του ντορσει δεν νομίζω να το δούμε πολλές φορές φέτος ..
Τεσπα, αύριο περιμένω να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και ότι βγεί
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είπε και ο μποζικας ότι οι δεινόσαυροι είναι στο τελικό στάδιο οπότε λογικά μόνο το ματς με την φενερ θα χάσουν .
Ο ραιτ δεν έχει ιδέα από μπάσκετ και είναι κακός και στα ριμπάουντ..απορώ που πολλοί λέγαν να φύγει ο μιλου το καλοκαίρι.. βέβαια παναθηναϊκοι ήταν οι περισσότεροι .. καλός επιθετικά αλλά έχει πολλά καρβέλια ακόμα .
Ο πετρουσεφ στο 4 μια χαρά είναι αμυντικά.. στο 5 όμως τώρα αύριο με λεσσορ θα γίνει σουρωτήρι.
Άμα γυρίσει ένας θα αλλάξει η εικόνα μπρος πίσω γιατί θα μπορούν να σπάνε και την μπάλα έξω ..ούτε ο ραιτ ούτε ο πετρουσεφ μπορεί και μας μπλοκάρει την επίθεση
Ο ραιτ δεν έχει ιδέα από μπάσκετ και είναι κακός και στα ριμπάουντ..απορώ που πολλοί λέγαν να φύγει ο μιλου το καλοκαίρι.. βέβαια παναθηναϊκοι ήταν οι περισσότεροι .. καλός επιθετικά αλλά έχει πολλά καρβέλια ακόμα .
Ο πετρουσεφ στο 4 μια χαρά είναι αμυντικά.. στο 5 όμως τώρα αύριο με λεσσορ θα γίνει σουρωτήρι.
Άμα γυρίσει ένας θα αλλάξει η εικόνα μπρος πίσω γιατί θα μπορούν να σπάνε και την μπάλα έξω ..ούτε ο ραιτ ούτε ο πετρουσεφ μπορεί και μας μπλοκάρει την επίθεση
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε καλά εν τέλει τα περισσότερα πήραν οι βιλντοζα, Ντόρσεϊ. Επίσης ο φουρνιε γενικά πήρε σωστές αποφάσεις και πρέπει να είχε 1/3 τρίποντα. Τώρα ο γκος δεν είναι τσουρουκας στο τρίποντο. Αν είναι ελεύθερος, το παίρνει χωρίς συζήτηση. Ο Γουοκαπ όταν λειτουργεί σαν κατς Εντ σουτ είναι τουλάχιστον αξιόπιστος και σήμερα ότι σουτ πήρε ήταν τέτοιο.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 11:08 pmΒεζενκοφ και Πετρουσεφ σωσαν τον Ολυμπιακό.
Εγώ βλέπω καλή χημεία από όλους στην επίθεση. Απλά με τόσο ταλέντο, και με την ελπίδα ότι θα ρολαρει η ομάδα, μην περιμένουμε να βάζουν από 20 ο καθένας. Μόνο ο Σάσα θα ξεκινάει από εκεί. Όλοι οι υπόλοιποι θα γυροφερνουν στους 10, γιατί μοιραία μοιράζεται το παιχνίδι και ο χρόνος.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι νωρίς ακόμα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η ομάδα σήμερα. Πέρα από τον MVP Σασα και τον εξαιρετικό επίσης Πετρουσεφ σχεδόν όλοι οι άλλοι ήταν αλλού για αλλού.
Στο μεταξύ τόσα τούβλα μαζεμένα σε τρίποντα και σχεδόν όλα ελεύθερα δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί…..
Για τον Φουρνιε εντάξει θα με βρίσετε αλλά συνεχίζει να μην μου αρέσει και δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά….
Αν γυρίσουν οι 2 ψηλοί θα βελτιωθούμε θεωρώ σημαντικά…
Στο μεταξύ τόσα τούβλα μαζεμένα σε τρίποντα και σχεδόν όλα ελεύθερα δεν ξέρω αν έχω ξαναδεί…..
Για τον Φουρνιε εντάξει θα με βρίσετε αλλά συνεχίζει να μην μου αρέσει και δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ουσιαστικά….
Αν γυρίσουν οι 2 ψηλοί θα βελτιωθούμε θεωρώ σημαντικά…
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παιζει ρολο και το διπλο στεφανι που δεν συγχωρει μετρια σουτ. οτι σουτ δεν ειναι οριακα αψογο συνηθως σε αυτα τα στεφανια δεν μπαινει.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 11:03 pm0/4 δίνει στην στατιστική στον γκος .. και εγώ παραπάνω μέτρησα δεν ξέρω τι φάσηSleeperMonk έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 28, 2024 10:56 pmΤα τρίποντα ήταν
Βιλντοζα 7
Γκος 7
Ντόρσεϊ 6
Γουοκαπ 5

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο