2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με Γιοβιτς και ενα 4αρι εκ των Μπολντεν , Γκιλ , Γουιτιγκτον , Σμιτς (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) θα μας ανεβαζε πολυ και θα προσεδιδε τεράστιο ενδιαφέρον στο φετινό μας συνολο. Ακομα θα λειπει αλλος ενας γκαρντ αλλα θα μαστε σε πολυ καλο σημείο!!
Πειτε μου αν κάνω κάποιο λάθος με τα συμβόλαια..
Γιοβιτς(750) , Νεντοβιτς(550) , Χ(200)
Φοστερ(300) , Μποχωριδης(150)
Παπαπετρου(800) , ΣαντΡος(500)
Γκιλ(800) , Μητογλου(500) , Μπεντιλ(200)
Παπαγιαννης(500) , Ογκαστ(350)
Στα 5,6 εκατ το βγάζω (μαζι και με τον επιπλέον γκαρντ) δηλαδή κάτω από τα 6Μ που ανακοίνωσε ο Τριαντοπουλος. Στο μεταξυ αν ισχυει οτι έχουμε πρώτη επιλογή τον Λαπροβιτολα και πλαν Β τον Γιοβιτς κι οχι το ανάποδο είμαστε τραγικοί!!
ΥΓ. Για Σμιτς ακόμα δεν ειναι κλεισμένο οτι μενει μπαρτσα. Σιγουρα θα προτιμήσει νομίζω να παιξει σε ομαδα με καλύτερο ρόλο, αντί να παιζει πισω απο Μιροτιτς, Οριολα και Κλαβερ.
Στα 5,6 εκατ το βγάζω (μαζι και με τον επιπλέον γκαρντ) δηλαδή κάτω από τα 6Μ που ανακοίνωσε ο Τριαντοπουλος. Στο μεταξυ αν ισχυει οτι έχουμε πρώτη επιλογή τον Λαπροβιτολα και πλαν Β τον Γιοβιτς κι οχι το ανάποδο είμαστε τραγικοί!!
ΥΓ. Για Σμιτς ακόμα δεν ειναι κλεισμένο οτι μενει μπαρτσα. Σιγουρα θα προτιμήσει νομίζω να παιξει σε ομαδα με καλύτερο ρόλο, αντί να παιζει πισω απο Μιροτιτς, Οριολα και Κλαβερ.
0
JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 27, 2020 11:51 pmΜε Γιοβιτς και ενα 4αρι εκ των Μπολντεν , Γκιλ , Γουιτιγκτον , Σμιτς (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας) θα μας ανεβαζε πολυ και θα προσεδιδε τεράστιο ενδιαφέρον στο φετινό μας συνολο. Ακομα θα λειπει αλλος ενας γκαρντ αλλα θα μαστε σε πολυ καλο σημείο!!
Συμφωνώ για Γιόβιτς, JohnnyPao!
Για Γκιλ το αφήνετε (κι ας έχετε τα χρήματα) γιατί είναι στάνταρ ότι έχει επιπλοκή στον τραυματισμό στη μέση.
Ο Σμιτς μένει στην Μπαρτσελόνα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Η ομάδα της Καταλονίας ενεργοποίησε την οψιόν που τον δεσμέυει μέχρι το 22'. Αν ήθελε να τον αφήσει και να ξεφορτωθεί και το κλιμακούμενο συμβόλαιό του, θα είχε αφήσει να παρέλθει η 15η Ιουλίου που έληγε το τρέχον συμβόλαιο με τον Λετονό.
- john wick
- Reactions: 225
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα ,εγω σουτερ θεωρω παικτες στυλ Λοτζεσκι ,Kc Rivers , Aaron Harisson ,Jarrel Eddie κλπ δλδ παικτες που ειναι sniper..οχι απαραιτητα απο τις γωνιες αλλα παικτες που δεν τους αφηνεις ουτε χιλιοστο του sec μονους..ε τετοιο παικτη δεν εχει ο Παο..
(Για το ροστερ του Johnypao αναφερομουν)
0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Ενδεχομένως να σας προκύψει ο Φόστερ, τέτοιος. Λογικά (και στην καλύτερη) μετά από κανά δίμηνο- αναγνωριστικό.john wick έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2020 12:15 am[
Κοιτα ,εγω σουτερ θεωρω παικτες στυλ Λοτζεσκι ,Kc Rivers , Aaron Harisson ,Jarrel Eddie κλπ δλδ παικτες που ειναι sniper..οχι απαραιτητα απο τις γωνιες αλλα παικτες που δεν τους αφηνεις ουτε χιλιοστο του sec μονους..ε τετοιο παικτη δεν εχει ο Παο..
(Για το ροστερ του Johnypao αναφερομουν)
τον Άαρον Χάρισσον δεν ξέρω αν μπορώ να τον βάλω στην ίδια κατηγορία με τους άλλους 3. ΜΑκάρι να βγει προφανώς

Σχετικά με το 3π, να ευελπιστείτε ότι ο Λάπρο θα επαναλάβει την αστρονομική του χρονιά με τη Χουβεντούτ, όπου πέραν του υπόλοιπου σόου, σούταρε και με 39% από το 3π.
Το δεύτερο μεγάλο θέμα σας πάντως για φέτος (μετά το οικονομικό) ήταν οι θέσεις Ελλήνων. Μονόδρομος ο Όγκουστ τελικά, όπως κι ο Σαντ Ρόος επίσης μπας και καλύψει κάνα κενό.
Νομίζω ότι και στο 4 πρέπει να ρισκάρετε με παίκτη- αποκάλυψη, τύπου Θανάση. Κοντός για το 4, αλτικός-δυνατός.
Γουάτ αμπάουτ Όβι Σόκο;
Κάπου στην Αγγλία ήταν πέρσι, δεν τον λες σουτέρ, αλλά θα σας δώσει πράγματα στην άμυνα και στους αιθέρες που θα καλύψουν κατά πολύ το χάντικαπ με Παπά- Γιάννη και Ζάχο. Και επειδή είναι και φθηνό-τατος, πάρτε κι έναν ακόμα άσσο για καβάτζα που να μοιράζει και να σουτάρει καλά από το 3π. Π.χ Τον Ρότσεστι. Τι, άσχημος θα σας έπεφτε για 10 λεπτά ποιοτικάτου άσσου, με 3 τύπους στην πεντάδα σαν τον Σαντ Ρόος, τον Πάπι και τον Σόκο να παίζουν άμυνα/δέρνουν;
Οπότε,για εμένα αυτοί οι 2 (στην τιμή του ενός, μιλάμε για προσφορά) Ρότσεστι και Σόκο μπορεί να καλύψουν από ένα 10λεπτο πολλά μα πολλά κενά, ο καθένας στον τομέα τους.
Το δεύτερο μεγάλο θέμα σας πάντως για φέτος (μετά το οικονομικό) ήταν οι θέσεις Ελλήνων. Μονόδρομος ο Όγκουστ τελικά, όπως κι ο Σαντ Ρόος επίσης μπας και καλύψει κάνα κενό.
Νομίζω ότι και στο 4 πρέπει να ρισκάρετε με παίκτη- αποκάλυψη, τύπου Θανάση. Κοντός για το 4, αλτικός-δυνατός.
Γουάτ αμπάουτ Όβι Σόκο;

Κάπου στην Αγγλία ήταν πέρσι, δεν τον λες σουτέρ, αλλά θα σας δώσει πράγματα στην άμυνα και στους αιθέρες που θα καλύψουν κατά πολύ το χάντικαπ με Παπά- Γιάννη και Ζάχο. Και επειδή είναι και φθηνό-τατος, πάρτε κι έναν ακόμα άσσο για καβάτζα που να μοιράζει και να σουτάρει καλά από το 3π. Π.χ Τον Ρότσεστι. Τι, άσχημος θα σας έπεφτε για 10 λεπτά ποιοτικάτου άσσου, με 3 τύπους στην πεντάδα σαν τον Σαντ Ρόος, τον Πάπι και τον Σόκο να παίζουν άμυνα/δέρνουν;

Οπότε,για εμένα αυτοί οι 2 (στην τιμή του ενός, μιλάμε για προσφορά) Ρότσεστι και Σόκο μπορεί να καλύψουν από ένα 10λεπτο πολλά μα πολλά κενά, ο καθένας στον τομέα τους.
- Jimmer
- Reactions: 27
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Φόστερ είναι καλός σουτέρ ,αλλά δεν έχουμε αναδείξει και πολλούς ξένους τελευταία .Πάντως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχήματα πέραν αυτού .
Αν ήμουν στη θέση του βόβορα θα πήγαινα σε
1.Φερράρι(300)-Βέστερμαν(500)
1-2.Στυλ Γουέμπερ
2.Νέντο(500)-Φόστερ(300)
3.Πάπι(800)-Σαιν Ρός(450)
4.Γουίτιγκτον(500)-Μήτο(500)-Μπέντιλ(300)
5.Πάπα(500)-Ονουάκου(500)
λίγο πάνω απο 5Μ
**Mε την προυπόθεση ότι ο Σαιν Ρος θα πάρει ελληνικό διαβατήριο βγαίνει κουτσά στραβά με του ξένους ,με Κασελάκη ,Παπαδάκη,Καλαιτζάκη ,Μαντζούκα ίσως
Αν ήμουν στη θέση του βόβορα θα πήγαινα σε
1.Φερράρι(300)-Βέστερμαν(500)
1-2.Στυλ Γουέμπερ
2.Νέντο(500)-Φόστερ(300)
3.Πάπι(800)-Σαιν Ρός(450)
4.Γουίτιγκτον(500)-Μήτο(500)-Μπέντιλ(300)
5.Πάπα(500)-Ονουάκου(500)
λίγο πάνω απο 5Μ
**Mε την προυπόθεση ότι ο Σαιν Ρος θα πάρει ελληνικό διαβατήριο βγαίνει κουτσά στραβά με του ξένους ,με Κασελάκη ,Παπαδάκη,Καλαιτζάκη ,Μαντζούκα ίσως
0
η αποκτηση μονο ενος ασσου ειναι μεγαλο εγκλημα. πραγματικα δε πιστευω οτι θα αποκτήσουμε μονο εναν ασσο. δηλαδη σε ματς γιουρολιγκ θα παιζουμε με 5 παιχτες για 3 θεσεις! αμα χτυπησει ο νεντοβιτς καλα κρασια.
εκτος κι αν δωσουν χρονο σε εναν μικρο. ποιον ομως? Παπαδάκης? ο καλαιτζακης πιο πολυ 2 παιζει.
ισως μας πεταξουν και καναν αμερικανο απο gleague στο τελος ωστε να μη φανει ασχημα επικοινωνιακα.
εκτος κι αν δωσουν χρονο σε εναν μικρο. ποιον ομως? Παπαδάκης? ο καλαιτζακης πιο πολυ 2 παιζει.
ισως μας πεταξουν και καναν αμερικανο απο gleague στο τελος ωστε να μη φανει ασχημα επικοινωνιακα.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Ειλικρινά, ο Ρότσεστι που μου σκάσε προ ολίγου, θα σας κάτσει λουκούμι. Στην περσινή Ευρωλίγκα σε αυτό το "κάτι σαν ομάδα" που είμαστε μέχρι να έρθει ο Μπαρτζώκας και να μας φέρει Έλις και Μακίσικ, είχε το ψηλότερο μπαλάτζο (ή ένα από 3 καλύτερα) as.to. "Γράφει" κι απ' όπου και να σηκωθεί- κάτι που σας λείπει.irving έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2020 2:03 amη αποκτηση μονο ενος ασσου ειναι μεγαλο εγκλημα. πραγματικα δε πιστευω οτι θα αποκτήσουμε μονο εναν ασσο. δηλαδη σε ματς γιουρολιγκ θα παιζουμε με 5 παιχτες για 3 θεσεις! αμα χτυπησει ο νεντοβιτς καλα κρασια.
Από ένα 5λεπτο το κάθε ημίχρονο μαζί΄με Όβι Σόκο στην πεντάδα και θα έχει ωραίες εμπνεύσεις.
Σόκο και Ρότσεστι δεν πιστεύω να περάσουν το 400ρι κι οι 2 μαζί.
Σχετικά με Σόκο, νομίζω ότι από τη στιγμή που στηρίζετε Μήτο και Μπέντιλ (που η ταχύτητα από το 4 δεν είναι και καλυτέρο τους κομμάτι) θα πρέπει να αφήσετε ένα 10λεπτο σε 4αρι ειδικών αποστολών μπας και κλέβετε παιχνίδια από την άμυνα.
Θα τους ήθελα και τους 2 στην ομάδα μου για αυτές ακριβώς τις ειδικές αποστολές- που καμιά φορά είναι η λεπτομέρεια που δένει ένα σύνολο....

1.λαπροβιτολα ,μποχωριδης
2.φριντετ νεντοβιτς. φοστερ
3.σαντ ρος κασελακης
4 παπαπετρου μητογλου
5.μονροε .ογκαστ Παπαγιάννης
Θεωρώ ότι ο τζιμερ πρέπει να μείνει και να ηγηθεί του Παναθηναϊκού. Σε 20λεπτα 13 πόντους με 53%διποντο 43%τρίποντο 97%βολες και 2ασιστ .αν δεν τον δολοφόνουσε Ο πιτινο με κάτι 10λεπτα 5λεπτα στα τελευταία ματς θα χε 14-15 πόντους σε 20λεπτα. Ακόμα και έτσι όμως πως οι 13 πόντοι σε 20λεπτα με τέλεια ποσοστά ,ειναι χάλια δεν έπιασε κτλπ...η φτώχεια δολοφονει παίχτες μπασκετικα...ο τζιμερ αν δεχτεί να μείνει με 1.1 Θα ναι ευχής έργον. Ειδικά με τον σαντ ρος στην 5αδα θα ναι μουρλια. Για 20ποντιυς θα παει φέτος με 25λεπτά.αποψη μου Δεν χρειαζόμαστε 4αρι. Ο παπετρου με Μήτρογλου είναι τέλειοι.ο παπ είναι 4αρι κάποιος πρέπει να του το πει...διωχνεις μπεντιλ οπότε εξοικονομεις μια 250-300αρα.δευτερος ασσος είναι ο μποχω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έρθει δεύτερος ξένος. Ο μποχω είναι πολύ καλός παίχτης. Αν δεν παίξει τώρα ποτέ;όποτε τα λεφτά του δεύτερου άσσου +απομάκρυνση μπεντιλ καλύπτεις το συμβόλαιο τζιμερ .βασικο τριάρι πας σαντ ρος και αλλαγη του τον κασελακη. Αν κάνεις την υπέρβαση και δώσεις 1.5 στον Μονρόε με 7-8μυρια είσαι φάιναλ φορ.
By the way Ο λαπροβιτολα είναι παιχταρας . Στο παγκόσμιο έβγαλε ματια. Mvp της ισπανικής λιγκας. Δεν καταλαβαίνω τη μουρμούρα. Μακάρι να έρθει..
Η βασική 5αδα είναι 1.λαπροβιτολα 2 τζιμερ 3σαντ ρος 4.παπαπετρου 5.μονροε .φαιναλ φορ ερχόμαστε.
2.φριντετ νεντοβιτς. φοστερ
3.σαντ ρος κασελακης
4 παπαπετρου μητογλου
5.μονροε .ογκαστ Παπαγιάννης
Θεωρώ ότι ο τζιμερ πρέπει να μείνει και να ηγηθεί του Παναθηναϊκού. Σε 20λεπτα 13 πόντους με 53%διποντο 43%τρίποντο 97%βολες και 2ασιστ .αν δεν τον δολοφόνουσε Ο πιτινο με κάτι 10λεπτα 5λεπτα στα τελευταία ματς θα χε 14-15 πόντους σε 20λεπτα. Ακόμα και έτσι όμως πως οι 13 πόντοι σε 20λεπτα με τέλεια ποσοστά ,ειναι χάλια δεν έπιασε κτλπ...η φτώχεια δολοφονει παίχτες μπασκετικα...ο τζιμερ αν δεχτεί να μείνει με 1.1 Θα ναι ευχής έργον. Ειδικά με τον σαντ ρος στην 5αδα θα ναι μουρλια. Για 20ποντιυς θα παει φέτος με 25λεπτά.αποψη μου Δεν χρειαζόμαστε 4αρι. Ο παπετρου με Μήτρογλου είναι τέλειοι.ο παπ είναι 4αρι κάποιος πρέπει να του το πει...διωχνεις μπεντιλ οπότε εξοικονομεις μια 250-300αρα.δευτερος ασσος είναι ο μποχω. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έρθει δεύτερος ξένος. Ο μποχω είναι πολύ καλός παίχτης. Αν δεν παίξει τώρα ποτέ;όποτε τα λεφτά του δεύτερου άσσου +απομάκρυνση μπεντιλ καλύπτεις το συμβόλαιο τζιμερ .βασικο τριάρι πας σαντ ρος και αλλαγη του τον κασελακη. Αν κάνεις την υπέρβαση και δώσεις 1.5 στον Μονρόε με 7-8μυρια είσαι φάιναλ φορ.
By the way Ο λαπροβιτολα είναι παιχταρας . Στο παγκόσμιο έβγαλε ματια. Mvp της ισπανικής λιγκας. Δεν καταλαβαίνω τη μουρμούρα. Μακάρι να έρθει..
Η βασική 5αδα είναι 1.λαπροβιτολα 2 τζιμερ 3σαντ ρος 4.παπαπετρου 5.μονροε .φαιναλ φορ ερχόμαστε.
1
1

Παναθηναϊκός
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισως περιμένουν τον Σεπτεμβρη να πάρουν κοψοχρονιά καποιον ποιοτικό για δευτερο χωρίς ομάδα.irving έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 28, 2020 2:03 amη αποκτηση μονο ενος ασσου ειναι μεγαλο εγκλημα. πραγματικα δε πιστευω οτι θα αποκτήσουμε μονο εναν ασσο. δηλαδη σε ματς γιουρολιγκ θα παιζουμε με 5 παιχτες για 3 θεσεις! αμα χτυπησει ο νεντοβιτς καλα κρασια.
0
O Mονρό είναι ένα βήμα από τη Ζενίτ κι επιπλέον όσο παικταράς κι αν είναι, στην άμυνα είναι μία η άλλη με Παπα-Γιάννη και Ζάχο. Άλλον παίκτη θετε.
* Ενώ ο Πάπι έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του ως 3 και μόνο. Δύσκολο να του πει κάποιος τώρα να πάει αποκλειστικά στο 4 κι αυτός να τον ακούσει. Άλλωστε το SF. ήταν ο βασικός λόγος που ήρθε σε σας

ΜVP στην εντελώς διαφορετική ισπανική λίγκα (και ακόμα μεγαλύτερες διαφορές έχουν οι Χουβεντούτ με τον Παναθηναϊκό....) έχει υπάρξει και κάποιος Άντι Πάνκο.