Super Cup Ρόδος 2024

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3671
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:26 pm

Για τον Μακ δεν είχε καπέλο στο ... νούμερο του;

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1104
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:28 pm

Μπορεί να μιλάει περισσότερο ο ενθουσιασμός και η μη αντικειμενικότητά μου ως Ολυμπιακος αλλά αν ο Φουρνιε μπει στο 100% τότε μας θεωρώ φαβορί για φέτος. Οχι ότι βέβαια κέρδισε κανείς ποτέ όντας απλά φαβορί, απλά ως δυναμική.

Αν μάλιστα, είτε το Μάρτιο είτε του χρόνου, μπορέσει και ο Έβανς να επιστρέψει δυνατός, τότε μιλάμε για παντοδύναμη ομάδα σε όλες τις θέσεις.

Μονος μας αντίπαλος τότε οι λεπτές ισορροπίες που θα δημιουργηθούν αφού θα μιλάμε για ρόστερ 15 παικτών που είχαν εύκολα ενεργό ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα πλέι οφς Ευρωλίγκας.

Μέχρι τότε βέβαια ας ελπίσουμε να επιστρέψουν υγιείς οι ψηλοί μας γιατί ο Ράιτ έχει φοβερά μειενεκτηματα ακόμα στην άμυνα…

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sharp Shooter την Κυρ Σεπ 29, 2024 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:29 pm

kojito έγραψε:
Κυρ Σεπ 29, 2024 11:15 pm
Δεν ξέρω στην συνέχεια της σεζόν πως θα αλλάξει το rotation ο Αταμάν, αλλά ο Yurtseven ήρθε για να δίνει ποιοτικά λεπτά πίσω από τον Lessort και σήμερα έπαιξε 32 λεπτά ο Lessort, 6 ο Yurtseven και κανένα πεντάλεπτο ο Μήτογλου σαν πεντάρι.

Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο. Αν είναι για να υπολογίζεται για 10-12 λεπτά μόνο στα περισσότερα ματς ο Yurtseven, στα λεφτά του θα μπορούσε να βρει ένα καλό τεσσάρι στην αγορά ο ΠΑΟ, που ίσως το χρειαζόταν περισσότερο.
Δεν τον ξέρω τον γιουρτσεβεν αλλά όσο τον είδα ειναι ξεκάθαρο ότι θέλει χρόνο. Από την άλλη στα σημαντικά παιχνίδια ο λεσσορ δεν θα πέφτει κάτω από 35. Περιμένεις τον γιουρτσεβεν να τον αποφορτίζει σε ευκολότερα παιχνίδια. Πάντως και ο Οσμάν δεν μπορεί να παίξει 4; Ίσως εκεί υπολογίζει

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1064
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:38 pm

ρε παιδια πρωτο επισημο (ή ημιεπίσημο καλύτερα) ματς της σεζον και με τους 2 να εχουν απουσιες λογω τραυματισμων, μην αρχισουμε απο τωρα οτι δεν κανει αυτος ή ο άλλος, είναι νωρις ακόμα

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:39 pm

To the point η ανάλυση Αταμαν του παιχνιδιού και ωραίος ο Φιλιπ είπε μια αλήθεια οταν τον ρώτησε ο Χατζη για το παιχνιδι απέναντι στους ψηλούς του ΠΑΟ οτι ο ΠΑΟ ειναι guard oriented team

0
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:40 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
ρε παιδια πρωτο επισημο (ή ημιεπίσημο καλύτερα) ματς της σεζον και με τους 2 να εχουν απουσιες λογω τραυματισμων, μην αρχισουμε απο τωρα οτι δεν κανει αυτος ή ο άλλος, είναι νωρις ακόμα
Και πως αλλιώς θα μιλησουμε και για άλλες μεταγραφές ? :roulette:

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1474
Προειδοποιήσεις: 3

Ο βεζενκοφ δεν μαρκαρεται, δεν είναι θέμα χουαντσο, οπως δεν μαρκαρεται και ο ναν. Δηλαδή όσο καλή δουλειά και να κάνει ο Γουοκαπ στην άμυνα θα βάλει 15 πόντους ο ναν.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλο το ματς, προσπάθησε ο Σλούκας με κάτι γιουρουσια να το γυρίσει αλλά δεν έφτανε.
Πολύ καλός Γκραντ.λεσορ πολλά νεύρα.
Φουρνιε ζήτησε μπάλες στην αρχή και σκόραρε. Έπαιξε αρκετά και τον επηρέασε η κούραση στο τέλος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 726

σήμερα περισσότερο απ' όλα χάρηκα με τον εαυτό μου και το πόσο χαλαρός ήμουν κατά τη διάρκεια του αγώνα :D πραγματικά δε με ένοιαζε το αποτέλεσμα, πιο πολύ ήθελα να δω πού βρίσκονται οι ομάδες αυτή την εποχή παίζοντας μεταξύ τους. είναι υπερβολικά νωρίς για συμπεράσματα είτε θετικά είτε αρνητικά και για τους δύο.

είμαι όμως περίεργος για το πώς θα εξελιχθούν ορισμένα πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν :

α) αν ο Σλούκας θα συνεχίσει να σκοράρει τόσο αποτελεσματικά όταν επιστρέψει ο Φαλ
β) αν ο Φουρνιέ θα βελτιωθεί στην άμυνα. αν και δε φαίνεται τόσο στα στατιστικά μου φαίνεται ότι ήταν μόνιμα ο αδύναμος κρίκος
γ) τι ρόλο θα έχει ο Πετρούσεφ όταν επιστρέψουν οι δεινόσαυροι
δ) αν ο Ράιτ θα "ωριμάσει". δε ξέρω αν έχει το μπασκετικό IQ και σίγουρα δε θα έχει και άπλετο χρόνο για να το κάνει

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1064
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:42 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Giwrgos_AEK έγραψε:
Και πως αλλιώς θα μιλησουμε και για άλλες μεταγραφές ? :roulette:
ε πόσες ακόμα.. απο 8 ξένους εχουν και ολυμπιακός και παναθηναικός..

1
1 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:43 pm

SleeperMonk έγραψε:
Κυρ Σεπ 29, 2024 11:24 pm
[quote=HackerBaby post_id=186374 time=1727640635 user_id=13941

Όντως περίεργο αυτό με τον χουαντσο και τον είχε πάει καλά τον Σάσα. Δεν νομίζω ότι Μήτρογλου η Παπαπέτρου μπορούν να τον περιορίσουν
Σωστός…
IMG_6971.jpeg
IMG_6971.jpeg (42.89 KiB) Προβλήθηκε 781 φορές

5
5 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1474

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:47 pm

Ο Πετρουσεφ πραγματικά πήγε να χαθεί άδικα.
Όταν παίζει με όρεξη είναι απ τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.
Ο ραιτ με απογοήτευσε φέτος, όσο ταλέντο και να έχει δεν δείχνει να έχει πνευματική συνέπεια. Δεν ξέρω αν είναι ξενερα επειδή έχει άλλους 3 παίκτες μπροστά του αλλά έτσι δεν θα πάει μπροστά.
Ίσως αυτός πρέπει να δωθεί δανεικός αν χρειαστεί.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4863
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:48 pm

απτον παο ο καλυτερος ηταν ο σλουκας
ο γκραντ ηταν καλος
ο γκριγκονις ηταν καλος
ο χουαντσο και ο ομερ ηταν οκ

πολυ κακος ηταν ο ναν,πρεπει να ηταν στον τοπ 3 των χειροτερων εμφανισεων του με οσφπ

ο παπαπετρου κακος

ο μητογλου απλα για γελια δεν υπαρχει κατι που μπορεις να σχολιασεις
τραγικα πτωτικη η πορεια του τους τελευταιους μηνες
θα μου κανει εντυπωση αν του δωσουν μεγαλυτερο συμβολαιο απο αυτο που παιρνει τωρα επειδη περυσι εκανε 4 μηνες πολυ καλου μπασκετ

ο λεσορ στο πρωτο ημιχρονο ηταν ο γνωστο λεσορ,κωνος δηλαδη στην αμυνα
στο δευτερο βελτιωθηκε αισθητα αλλα και παλι ειχε προβληματα

στο τελος αυτο που μενει ειναι οτι δεχτηκε 30 ποντους απτα αντιπαλα σεντερ
αν μετρησουμε και ποσους ποντους φαγαμε απο αλλους παιχτες αλλα εφταιγε αυτος γιατι κοιμοταν στην αμυνα τοτε φτανουμε πανω απο 40
που ειναι οι μισοι που δεχτηκε η ομαδα!

δηλαδη ενας παιχτης ευθυνεται για το 50%+ των ποντων των αντιπαλων

το καλοκαιρι υπηρχαν 2 τασεις
η να παρουμε παιχτη επιπεδου ομερ που πηραμε ωστε να παιζει 10 λεπτα πισω απτον λεσορ
η να παρουμε πολυ δυνατο σεντερ που να παιζει πιο πολυ με κινδυνο να τσαντιστει ο λεσορ και να ζητησει να φυγει

εγω προτιμουσα το 2ο σεναριο η εναλλακτικα να παρουμε βασικουρα 4αρι και να παει ο μητογλου στο 5 μονιμα

η ομαδα αποφασισε το 2ο,οποτε ο χρονος συμμετοχης του δεν ειναι πλεον δικαιολογια

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4863
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:51 pm

SleeperMonk έγραψε:
Κυρ Σεπ 29, 2024 11:24 pm

Όντως περίεργο αυτό με τον χουαντσο και τον είχε πάει καλά τον Σάσα. Δεν νομίζω ότι Μήτρογλου η Παπαπέτρου μπορούν να τον περιορίσουν
ο μητογλου δεν μπορει να περιορισει τον πητερς θα περιορισει τον βεζενκοφ

συμφωνω οτι ο χουαντσο εξαφανιστηκε διχως λογο αφου ο παπαπετρου ηταν χειροτερος του σημερα αλλα τον ειχε μεσα ο αταμαν

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1247
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:53 pm

Νομίζω ότι αν βάλει αραβική αντί για παραδοσιακή πίτα στο γύρο θα ανέβει ο Φουρνιέ. Κακιούλα ε; Έχει επαφή με το καλάθι, στο μεγαλύτερο μέρος δεν τον έλεγες και αρνητικό, αλλά όχι σημείο αναφοράς. Είναι σημαντική η πλήρης ένταξή του, γιατί Σπανουλιζει λιγάκι στον ορίζοντα. Καταλαβαίνετε πως το λέω. Έχει στοιχεία που χρειάζονται στην ομάδα, είναι απαραίτητος ο καλός Φουρνιέ για να πάμε μακριά.

$$$$ Καλά τελειώματα και προσοχή στα πουληματα της μπάλας κατά τον αιφνιδιασμό, γιατί είναι μανούλα ο ΠΑΟ σε αυτό.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:55 pm

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας στα γκαρντ υπέρ του ΠΑΟ και μεγάλη διαφορά στο 4 υπέρ του Ολυμπιακού! Φέτος έχουμε Βέζενκοφ για να παίρνει προσπάθειες σε κρίσιμα σημεία. Αυτός το ελεύθερο σουτ θα το χλατσώσει! Δεν είναι Κάναν να βρει σε 2 ελεύθερα συνεχόμενα τρίποντα σίδερο στο πιο κρίσιμο σημείο τελικών! χαχα. Αναμένονται μεγάλα ματς.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”