Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1889
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 30, 2024 4:04 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Σεπ 30, 2024 8:47 am
tarp7 έγραψε:
Δευ Σεπ 30, 2024 8:39 am

Στη 12αδα στην Ελλάδα θα είναι ένας από τους φαλ ή μιλουτίνοφ. Και οι 2 είναι επιρρεπείς στους τραυματισμούς, επομένως και ο Πετρούσεφ είναι αναγκαίος
Στην Ελλάδα συμφωνώ ίσως παίζει, αλλά στην Ευρώπη αν είναι καλά και οι 2 ψηλοί;;;
Και με τον Πίτερς τι θα γίνει;; Ακόμα και σήμερα λίγο έπαιξε…..γενικά είναι θέμα αυτό το μπούκωμα….δεν συζητάω καν τι θα γίνει και στις θέσεις 1-3 όταν έρθει πίσω και ο Σάκης αλλά και επανέλθει με την νέα χρονιά ο Έβανς.

Με τέτοιο Σασα τον βλέπω δύσκολα να παίζει κάτω από 30 λεπτά σε κάθε αγώνα, οπότε δεν αφήνει και πολύ χώρο στους υπόλοιπους. Πρόβλημα για δυνατούς λύτες…..
Μη σκοτίζεσαι εσύ (κι εγώ).
Υπάρχει άλλος γι' αυτή τη δουλειά.
Εμείς ας αρκεστούμε να βλέπουμε και να κρίνουμε το αποτέλεσμα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6596
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 30, 2024 5:28 pm

Εχω βάλει και ξανά βλέπω τον αγώνα ..Στο πρώτο δεκάλεπτο ο φουρνιε έχει κρεμασμενο στεπ μπακ 3π,καλάθι και φάουλ αφού πέρασε στα πόδια και νίκησε στην δύναμη τον Παπαπετρου, ασίστ που τραβάει την άμυνα πάνω του ,άλλη μια μετά που βγάζει τον πετρουσεφ τετατετ και αυτός το χάνει .. μετά μπουκαρει πάνω στον Σλούκα που αυτός έχει ξεκινήσει να πέφτει πριν τον ακουμπήσει..θα χε βάλει άλλους δύο πόντους δηλαδή .. και μετά στο τέλος του 10λ περνάει τον χουαντσο στα πόδια και του γλιστράει η μπάλα την ώρα που θα έβαζε εύκολο λει απ.. έχει πάρει και 2-3 ριμπάουντ.. κατά τα άλλα παλαίμαχος..εγινεεεε

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Σεπ 30, 2024 6:37 pm

Σε μια εκπομπη ο μονεκε ειπε οτι μιλησε με τον εβανς και του ειπε οτι γυριζει φεβρουαριο η μαρτιο..οποτε ας τον ξεχασουμε αυτον για φετος..Απιθανο φαινεται να μπει κοντα στο μαρτιο και να ρισκαρει ο μπαρτζωκας να τον βαλει να μπερδεψει την ομαδα..ισως τον δουμε λιγο στην α1,αλλα να παιξει σημαντικο ρολο ενω θα μπει τους τελευταιους 3 μηνες λιγο χλωμο.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 30, 2024 6:55 pm

10-11 μηνες δηλαδη off , lmfao that's WILD

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 756
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 30, 2024 6:59 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Σεπ 30, 2024 5:28 pm
Εχω βάλει και ξανά βλέπω τον αγώνα ..Στο πρώτο δεκάλεπτο ο φουρνιε έχει κρεμασμενο στεπ μπακ 3π,καλάθι και φάουλ αφού πέρασε στα πόδια και νίκησε στην δύναμη τον Παπαπετρου, ασίστ που τραβάει την άμυνα πάνω του ,άλλη μια μετά που βγάζει τον πετρουσεφ τετατετ και αυτός το χάνει .. μετά μπουκαρει πάνω στον Σλούκα που αυτός έχει ξεκινήσει να πέφτει πριν τον ακουμπήσει..θα χε βάλει άλλους δύο πόντους δηλαδή .. και μετά στο τέλος του 10λ περνάει τον χουαντσο στα πόδια και του γλιστράει η μπάλα την ώρα που θα έβαζε εύκολο λει απ.. έχει πάρει και 2-3 ριμπάουντ.. κατά τα άλλα παλαίμαχος..εγινεεεε
Re den καταλαβαίνω που κολλάνε όλοι. Εμένα ο Φουρνιέ μου αρέσει για την εποχή.

Μην συγκρίνετε με Ναν. Ο Ναν είναι 1 στους 100 ή στους 1000.

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Dimmitz

euroleague
Reactions: 759

Δευ Σεπ 30, 2024 7:00 pm

shaq7 έγραψε:
Σε μια εκπομπη ο μονεκε ειπε οτι μιλησε με τον εβανς και του ειπε οτι γυριζει φεβρουαριο η μαρτιο..οποτε ας τον ξεχασουμε αυτον για φετος..Απιθανο φαινεται να μπει κοντα στο μαρτιο και να ρισκαρει ο μπαρτζωκας να τον βαλει να μπερδεψει την ομαδα..ισως τον δουμε λιγο στην α1,αλλα να παιξει σημαντικο ρολο ενω θα μπει τους τελευταιους 3 μηνες λιγο χλωμο.
Δεν θα είχε και μεγάλο νόημα να έχουμε τόσο υπερφορτωμένο ρόστερ στα γκάρντ και να παροπλιστεί κάποιος για να μπει ο Έβανς, όσο καλός παίκτης και να είναι. Εκτός και αν πήγαιναν όλα λάθος μέχρι τότε, πράγμα χλωμό. Πιο λογικό είναι να τον υπολογίζει για του χρόνου, που λήγουν τα συμβόλαια Γκός και Σακ και ελευθερωνονται δυο θέσεις στο ρόστερ. Πάντως τον βλέπω να χειροκροταει τους υπόλοιπους από τον πάγκο, σκεφτείτε πόσο πεινασμένος θα μπει όταν γυρίσει με το καλό. Μακάρι να είναι υγιής όταν επανέλθει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Σεπ 30, 2024 7:46 pm

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Δευ Σεπ 30, 2024 7:58 pm

Η κίνηση της σεζόν στην Ευρωλίγκα είναι ο Βέζενκοφ. Λογικά πάει για mvp και φέτος αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στο φάιναλ 4.
Το NBA φαίνεται να του έκανε καλό και να τον βελτίωσε ατομικά. Στόφα μεγάλου παίχτη φαίνεται να κάθισε και να δούλεψε εκεί με καλύτερους γυμναστές προπονητές κλπ.. Για τον Φουρνιέ το όλο θέμα του είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να είναι εύστοχος! Ο παίχτης αυτό το χαρακτηριστικό έχει! Τον παίρνεις για να βάζει πολλά όχι για να παίξει καλή άμυνα και ναμαζέψει ριμπάουντ, ούτε για δημιουργό! Αυτά αν τα κάνει ο συγκεκριμένος είναι πολυτέλεια.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Σεπ 30, 2024 8:42 pm

Μποζικας
Για την κατάσταση των Φαλ και Μιλουτίνοφ: «Είναι στο τελικό στάδιο της αποκατάστασής τους. Έχουν ξεκινήσει ασκήσεις και τρέξιμο στο γήπεδο. Μένει να ξεκινήσουν ατομικές προπονήσεις, μετά να μπουν με την ομάδα και ύστερα να παίξουν επίσημα παιχνίδια. Πιστεύω σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έτοιμοι για επίσημο ματς. Αυτό, βέβαια, είναι το πρώτο κομμάτι. Πρέπει να βρουν τα πατήματά τους, να βρουν ρυθμό. Ο Φαλ είναι έξω αρκετούς μήνες, οπότε θα θέλει κάποιο διάστημα προσαρμογής, όπως και ο Μιλουτίνοφ. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτήν τη διαδικασία και ευτυχώς φέτος έχουμε το βάθος στο ρόστερ μας ώστε να καλύψουμε κάθε απουσία».

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Δευ Σεπ 30, 2024 9:22 pm

Εν τω μεταξύ αν διαβάζεις το φόρουμ καταλαβαίνεις οτι ο Φουρνιε ήταν κατι σαν ΝαζΜητρουλογκ με μούσια κ ξυρισμένο κεφάλι….

2
2 Εικόνα
kraftf

sophomore
Reactions: 88
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Οκτ 01, 2024 4:31 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Σεπ 30, 2024 7:58 pm
Η κίνηση της σεζόν στην Ευρωλίγκα είναι ο Βέζενκοφ. Λογικά πάει για mvp και φέτος αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στο φάιναλ 4.
Το NBA φαίνεται να του έκανε καλό και να τον βελτίωσε ατομικά. Στόφα μεγάλου παίχτη φαίνεται να κάθισε και να δούλεψε εκεί με καλύτερους γυμναστές προπονητές κλπ.. Για τον Φουρνιέ το όλο θέμα του είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να είναι εύστοχος! Ο παίχτης αυτό το χαρακτηριστικό έχει! Τον παίρνεις για να βάζει πολλά όχι για να παίξει καλή άμυνα και ναμαζέψει ριμπάουντ, ούτε για δημιουργό! Αυτά αν τα κάνει ο συγκεκριμένος είναι πολυτέλεια.
Βεβαίως τον θες και εύστοχο. Όταν όμως δεν είναι τον θες να παίζει άμυνα, να παίρνει ριμπαουντ, να απασχολεί 2 παίκτες στην επίθεση όταν παίρνει τη μπάλα στα χέρια και να τη μοιράζει καλά. Δε θες να εκνευρίζεται και να παίρνει απονενοημένα σουτ και προσπάθειες για να θέλει να αποδείξει ότι είναι ο καλύτερος(δεν το έχει ανάγκη) και να γράφει usage 30%.
Για την εποχή μια χαρά είναι ο Φουρνιέ και όλη η ομάδα. Και μη γίνεστε ιερόσυλοι με το Φουρνιε. Σεβαστείτε λίγο.

2
2 Εικόνα
big_lebowski

junior
Reactions: 191
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Οκτ 01, 2024 10:12 am

shaq7 έγραψε:
Σας το χω γράψει από όταν μπήκα στο φορουμ.Η πιθανοτητα να παιξει φετος κανονικα ειναι πολυ μικρη.Ισως ήταν και στα 5 πρώτα ποστ μου.Εχω βάλει κι έρευνες και research.
Τυγχάνει να έχω MsC στην αθλητικη αποκατάσταση, η δε μεταπτυχιακή μου ήταν για τον επιγονατιδικο τένοντα.

Επίσης έχω βάλει και research για το ότι σε μεγάλο ποσοστό (25 έως 50%) μετά από ρήξη επιγονατιδικου,ο παίκτης ΔΕ γυρνάει ποτέ στο επίπεδο που ήταν.

Andre Roberson,Jeremy Lin και Victor Oladipo είναι πρόσφατα.Ο τελευταίος τον έκοψε πέρσι κι ακόμα δεν έχει παίξει μπασκετ

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Οκτ 01, 2024 10:44 am

big_lebowski έγραψε:
Τρί Οκτ 01, 2024 10:12 am
shaq7 έγραψε:
Σας το χω γράψει από όταν μπήκα στο φορουμ.Η πιθανοτητα να παιξει φετος κανονικα ειναι πολυ μικρη.Ισως ήταν και στα 5 πρώτα ποστ μου.Εχω βάλει κι έρευνες και research.
Τυγχάνει να έχω MsC στην αθλητικη αποκατάσταση, η δε μεταπτυχιακή μου ήταν για τον επιγονατιδικο τένοντα.

Επίσης έχω βάλει και research για το ότι σε μεγάλο ποσοστό (25 έως 50%) μετά από ρήξη επιγονατιδικου,ο παίκτης ΔΕ γυρνάει ποτέ στο επίπεδο που ήταν.

Andre Roberson,Jeremy Lin και Victor Oladipo είναι πρόσφατα.Ο τελευταίος τον έκοψε πέρσι κι ακόμα δεν έχει παίξει μπασκετ
Εμείς θα το δούμε θετκά, άρα ποσοστό 50-75% γυρνάει στο επίπεδο που ήταν. :)
Αν υποθέσουμε ότι όλα πάνε καλά υπάρχει χρόνος να ενωματωθεί πάντως, εξαρτάται και πως θα πηγαίνει η ομάδα, αν οι γκαρντ μας έχουν δέσει και η ομάδα πάει τρένο θα είναι διαφορετική περίπτωση απ' ότι αν έχουμε κάποιο πρόβλημα εκεί.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1071
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 01, 2024 1:05 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Σεπ 30, 2024 9:22 pm
Εν τω μεταξύ αν διαβάζεις το φόρουμ καταλαβαίνεις οτι ο Φουρνιε ήταν κατι σαν ΝαζΜητρουλογκ με μούσια κ ξυρισμένο κεφάλι….
ο φουρνιε και μονο που ειναι στο παρκε μεσα κανει το γηπεδο να "γερνει" οταν παρει μπαλα στα χερια του αυτοματα ντουμπλαρεται και η αμυνα τραβαει προς το μερος του αφηνοντας ακαλυπτους χωρους και διαδρομους με ο,τι αυτο συνεπαγεται ,δεδομενης της χρονικης περιοδου και μονο αυτο θα αρκουσε ,τωρα αν δινει και καποιους ποντους καποιες ασσιστ και μερικα ριμπαουντ συν αμυνα μια χαρα το βλεπω το θεμα ,εγω προσωπικα ,τωρα αν φτασουμε χριστουγεννα και ακομα "ψαχνει τα πατηματα του " ,τοτε θα μπορεσουμε ΙΣΩΣ να μπουμε σε συζητηση...

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Τρί Οκτ 01, 2024 1:14 pm

Ενδιαφέροντα πράγματα απο Luca, μου φαίνεται αρκετά συνειδητοποιημένος, ίσως όντως γίνει η μεταγράφη Χ του καλοκαιριου.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”