Berlin -Panathinaikos 2
Zalgiris -Barcelona 1
Monaco -Milano 1
Baskonia -Partizan 1
Bayern- Real M 2
Makabi -Vilerban 1
Fener - Olympiakos 1
Virtus - Efes 1
Paris -Red Star 1
Δύσκολη αγωνιστική με πολλούς αμφίρροπους αγώνες κατά την γνώμη μου καθώς βλέπω ότι σε έξι από τους εννιά συνολικά αγώνες ,όχι απίθανο να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα από το αγωνιζόμενο ζεύγος.
Berlin PAO 2
* το θεωρώ ένα από τα σίγουρα σημεία το διπλο του Παναθηναϊκου στο αγαπημένο του Βερολίνο.
Ζalgiris Barcelona 1
Τα χαρτιά (ρόστερ) δείχνουν Βαρκελώνη ,αλλά η έδρα του Κάουνας είναι κάτι το ιδιαίτερο ,είναι ανοιχτό το αποτελέσμα και στα δυο σημεία ,φαβορί είναι μεν η Μπαρτσελονα αλλά βλέπω να κερδίζει η Ζαλγκίρις.
Μονακό Μιλανο 1
Ένα από τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής ,αν και αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών η Μονακό θεωρώ δύσκολα η εύκολα θα κερδίσει τον αγώνα. (Χωρίς να μου κάνει έκπληξη και ένα ενδεχόμενο διπλο από το Μιλανο)
Baskonia Partizan 1
Η Μπασκονια έχει πάντα μια δυνατή έδρα είναι πιο δουλεμένη ομάδα από την ταλαντούχα νέα Παρτιζαν, δύσκολα η εύκολα θα κερδίσει νομίζω η Μπασκονια (ούτε εδώ όμως ένα ενδεχόμενο διπλο θα ήταν μεγάλη εκπληξη)
Bayern -Real M 2
Νομίζω μαζί με τον Παναθηναϊκό και η Ρεάλ είναι δυο από σίγουρα δίπλα της πρώτης αγωνιστικής .Προβλεπω άνετη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.
Makabi Vilerban 1
Νίκη της Μακάμπι ,η Μακάμπι είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με το περσινο ρόστερ αλλά αυτά τα παιχνίδια θα τα κερδίσει.
Fener OSFP 1
Το μεγαλύτερο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής καθώς είναι δυο από τις τεσσερις πέντε ομάδες που θα διεκδικήσουν τη φετινή Ευρωλίγκα .
Φαβορί λόγω έδρας η Φενέρμπαχτσε ,φυσικά παίζει και ενδεχόμενο μεγάλης νίκης του ΟΣΦΠ που αν επιτευχθεί θα είναι τεράστιο boost μετά και το Σούπερ καπ για την ομάδα του Πειραιά.
Virtus Efes 1
Τα χαρτιά και εδώ δείχνουν Εφες (επίσης προέρχεται από σημαντική νίκη επι της Φενέρμπαχτσε ) ομως κάτι μου λέει ότι νικήτρια ομάδα θα είναι η Μπολόνια.
Paris Red Star 1
Δύσκολος αγώνας ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα ,ο Ερυθρός Αστέρας είναι πιο ταλαντούχα ομάδα (ρόστερ) η Παρί έχει πιο έτοιμη ομάδα και φυσικά καλή έδρα ,νομίζω ότι θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα