Euroleague Round 1 :Fenerbahce vs. Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 05, 2024 3:39 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 10:56 am
Είμαι ο μόνος που παρατήρησα ότι η παρακμή του Ουόκαπ ξεκινάει ακριβώς όταν ξεκίνησε η σχέση του με την Ιρανή?
ετσι πανε αυτα οταν μπει η κουλουρα σταματανε οι γλυκες και αρχιζει η παντοφλα
ας προσεχε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 05, 2024 3:55 pm

το οτι καποιοι λενε οτι ο μπαρτζωκας ειναι εμμονικος η παιζει με εξελακι δεν παει να πει και οτι ισχυει..Ακομα και περσι οποτε ηταν ντερμπι ποτε δεν κοιταξε χρονους η αλλαγες με το ρολοι..Με τον παο αφησε μεσα τον φουρνιε 30λ πχ,που ειναι το εξελακι?Φετος ουτε ιδιες 5δες δεν κατεβαζει ουτε κανει συγκεκριμενες αλλαγες σε συγκεκριμενη ωρα..Οποτε να χαμε να λεγαμε.. Το οτι αφηνει μεσα τον βεζε ακομα και σε κακη μερα με τον παο του βγηκε με την φενερ οχι,βεβαια ο πιτερς ηταν χειροτερος οσο μπηκε,εγω θα δοκιμαζα το πετρουσεφ ραιτ αλλα ηταν επιφοβο επειδη ειχαν φαουλ..
Εχει μερικους αγαπημενους παικτες βεζε φαλ γουοκαπ γκος μακισικ που θεωρει οτι με αυτους θα κερδισει,αλλο να μην συμφωνουμε αλλο να τον λεμε εμμονικο.. Μιλαμε για ροστερ 12-13 παικτων που θα παιζαν βασικοι στις περισσοτερες ομαδες της ευρωλιγκας,πως διαολο θα ειχε βρει ρολους ο μπαρτζωκας απο το πρωτο ματς? Η ομαδα αλλα και μερικοι παικτες θελουν κανα 2μηνο για να μπουν σε ρυθμο,οσοι δεν το αντεχουν ας ξεκινησουν να βλεπουν απο τοτε.. Εντωμεταξυ μιλαμε για τελειως ανουσια ρεγκιουλαρ και να καθομαστε να κυνηγαμε νικες..θεωρει κανεις οτι δεν θα μπουμε 10δα? :roofl: Αμα εχουμε φορμαριστει στα πλει οφ δεν υπαρχει ομαδα να μας παρει 3 νικες εκτος απο τον παο.Που αποτι φαινεται αυτον θα πρεπει να κερδισουμε για την κουπα οποτε χιλιες φορες να παιξουμε στις 3 νικες παρα κορωνα γραμματα στο φ4.

να κανω εγω μια ερωτηση... ο μπαρτζωκας ειναι εμμονικος που παιζει με τον σασα 30λ αλλα ο αταμαν που παιζει με ναν λεσσορ 35 ακομα και με αλμπα βαζει οσους ειναι ζεστους? :drunk: οταν εχεις τετοιους παικτες ειναι λογικο να τους αφηνεις μεσα και ας μην τραβανε.

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 4:04 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 3:11 pm

Ναι αλλά πότε δεν είχε τόσο μεγάλο ρόστερ με τόση ποιότητα. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αρκετούς ρολίστες που δεν γκρίνιαζαν και οι ρολόι ήταν 100% ξεκάθαροι. Με αυτά τα δεδομένα τόσο ο Σλούκας όσο και ο Κάνααν που έφυγαν σαφώς είχαν μεγάλα παράπονα για τον ρόλο τους και το εξελ. Όταν σε ξεκάθαρους ρόλους και περιορισμένο ρόστερ έχεις δυο περιστατικά γκρίνιας από πρωτοκλασάτους παίκτες, τι θα γίνει φέτος που οι πρωτοκλασάτοι παίκτες είναι περισσότεροι;

Κάνεις δεν είπε ότι ξέρουμε καλύτερα από τον προπονητή, τις απόψεις και τις ανησυχίες μας εκφράζουμε. Αυτό είναι και το νόημα του φόρουμ νομίζω.
Αρχικά δεν είπα σε κανέναν να μην λέει τις απόψεις και τις ανησυχίες του , οπότε θεωρώ λίγο άτοπη την διευκρίνηση ως προς το νόημα του φόρουμ.

Επίσης πάρα το πλούσιο και γεμάτο ποιότητα ρόστερ που δεδομένα έχει να διαχειριστεί φέτος ο coach , όταν απουσιάζουν οι Φαλ και Μιλουτίνοφ δεν ισχύει αυτή η συνθήκη.
Στο συγκεκριμένο λοιπόν παιχνίδι δεν υπήρχε ζήτημα διαχείρισης ώστε όλοι να είναι ευχαριστημένοι και ειδικά στην frontline ήταν μετρημένα κουκιά.
Αφού λοιπόν το ξανά λέω μιλάμε για το συγκεκριμένο ματς με την Φενέρ, δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει ζήτημα.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 05, 2024 4:20 pm

Καλα ολα αυτα που λετε, το θεμα ειναι ομως οτι φετος, το μπατζετ εχει εκτιναχθει και οι απαιτησεις επισης.

Αυτα περι πιεσης, που, ναι, ειναι μεγαλη.

Αν συνεχισει ετσι ας πουμε κι ερθει μια ωραια ηττα εντος εδρας τοτε πως θα αντιδρασει ο κοσμος? Κι αν ερθουν κι αλλες και η ομαδα δειχνει να εχει πεταξει τσαμπα λεφτα τι θα γινει τοτε? Θα αρχισει να αποδεσμευει Πιτερς, Πετρουσεφ, Βιλτοζα κλπ?

Αν δεν ανταποκριθει η ομαδα, δεν θα αλλαξει ολο το ροστερ. Το πιθανοτερο ειναι να αλλαξει ο προπονητης. Δε λεω πως αυτο θελω εγω. Λεω πως εκει θα οδηγηθει.

Και υπαρχει επιδοξος αντικαταστατης που περιμενει στη γωνια. Τουλαχιστον ενας...

Και αυτα δεν ειναι η αποψη μου. Ειναι αυτα που γινονται συνεχεια. Εγω ας πουμε πιστευω πως η ομαδα θα διορθωσει τα λαθη της. Και περσυ ο Μπαρτσωκας εκανε τα ιδια, η ομαδα παρεπεε, τελικα ανεβηκε, δεν πηρε το πλεονεκτημα εδρας αλλα καταφερε να υπερκερασει την Μπαρτσα.
Αλλα φετος οι απαιτησεις ειναι σιγουρα ψηλοτερα, και η υπομονη λιγοτερη.

Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 4:34 pm

qspock έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 4:20 pm
Καλα ολα αυτα που λετε, το θεμα ειναι ομως οτι φετος, το μπατζετ εχει εκτιναχθει και οι απαιτησεις επισης.

Αυτα περι πιεσης, που, ναι, ειναι μεγαλη.

Αν συνεχισει ετσι ας πουμε κι ερθει μια ωραια ηττα εντος εδρας τοτε πως θα αντιδρασει ο κοσμος? Κι αν ερθουν κι αλλες και η ομαδα δειχνει να εχει πεταξει τσαμπα λεφτα τι θα γινει τοτε? Θα αρχισει να αποδεσμευει Πιτερς, Πετρουσεφ, Βιλτοζα κλπ?

Αν δεν ανταποκριθει η ομαδα, δεν θα αλλαξει ολο το ροστερ. Το πιθανοτερο ειναι να αλλαξει ο προπονητης. Δε λεω πως αυτο θελω εγω. Λεω πως εκει θα οδηγηθει.

Και υπαρχει επιδοξος αντικαταστατης που περιμενει στη γωνια. Τουλαχιστον ενας...

Και αυτα δεν ειναι η αποψη μου. Ειναι αυτα που γινονται συνεχεια. Εγω ας πουμε πιστευω πως η ομαδα θα διορθωσει τα λαθη της. Και περσυ ο Μπαρτσωκας εκανε τα ιδια, η ομαδα παρεπεε, τελικα ανεβηκε, δεν πηρε το πλεονεκτημα εδρας αλλα καταφερε να υπερκερασει την Μπαρτσα.
Αλλα φετος οι απαιτησεις ειναι σιγουρα ψηλοτερα, και η υπομονη λιγοτερη.

Αυτη ειναι η σκληρη αληθεια...
ολα αυτα απο μια ηττα με την φενερ στην εδρα της πρωτη αγωνιστικη και χωρις ψηλους? :roofl: Που να μην παιρναμε και το σουπερ καπ δηλαδη...Η πιεση υπαρχει να παρουμε την ευρωλιγκα οχι να το παρουμε αηττητοι επειδη μερικοι πιστευουν οτι αυτο πρεπει να γινει..Εγω λεω οτι τωρα αν χασουμε απο ζαλγκιρις και εφες σερι δεν θα γινει τιποτα..Εκτος απο τις μπαρουφες που θα διαβαζουμε δηλαδη απο δω και απο εκει..Παρεπιπτοντως πρωτη φορα βλεπω στο τουιτερ να υπαρχει περισσοτερη ψυχραιμια αποτι στο φορουμ..
Αν χασουμε ολα τα ματς,αν δεν ανταποκριθει η ομαδα,αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα τα πατινι.Ας πιασουμε κουβεντα για το αν θα βγαλει ροδες η γιαγια μου σε ποιον μηχανικο θα την παμε και στα ποσα χιλιομετρα θα αλλαξουμε ροδακια..

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Οκτ 05, 2024 4:39 pm

Δεν μπορώ να διαφωνήσω περισσότερο με το «αν δεν κατακτηθεί η Ευρωλίγκα, η χρονιά είναι αποτυχημένη».

Βάσει αυτού του σκεπτικού κάτι Ομπράντοβιτς, Ιτουδης και λοιποί πρέπει να ήταν φουλ αποτυχημένοι αφού δεν κατέκτησαν όλες τις Ευρωλίγκες που διεκδίκησαν έχοντας τα υψηλότερα μπατζετ. Καλά, για ΤΣΣΚΑ δεν θα αναφερθώ, θα έπρεπε να είχε 15 Ευρωλίγκες περισσότερες…

Επειδή λοιπόν στον επαγγελματικό τομέα (είτε αυτό λέγεται αθλητισμός είτε οτιδήποτε άλλο) κανένας δεν υπογράφει συμβόλαιο με την επιτυχία, καλό είναι να είμαστε λιγότερο απόλυτοι.

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 4:52 pm

shaq7 έγραψε:
το οτι καποιοι λενε οτι ο μπαρτζωκας ειναι εμμονικος η παιζει με εξελακι δεν παει να πει και οτι ισχυει..Ακομα και περσι οποτε ηταν ντερμπι ποτε δεν κοιταξε χρονους η αλλαγες με το ρολοι..Με τον παο αφησε μεσα τον φουρνιε 30λ πχ,που ειναι το εξελακι?Φετος ουτε ιδιες 5δες δεν κατεβαζει ουτε κανει συγκεκριμενες αλλαγες σε συγκεκριμενη ωρα..Οποτε να χαμε να λεγαμε.. Το οτι αφηνει μεσα τον βεζε ακομα και σε κακη μερα με τον παο του βγηκε με την φενερ οχι,βεβαια ο πιτερς ηταν χειροτερος οσο μπηκε,εγω θα δοκιμαζα το πετρουσεφ ραιτ αλλα ηταν επιφοβο επειδη ειχαν φαουλ..
Εχει μερικους αγαπημενους παικτες βεζε φαλ γουοκαπ γκος μακισικ που θεωρει οτι με αυτους θα κερδισει,αλλο να μην συμφωνουμε αλλο να τον λεμε εμμονικο.. Μιλαμε για ροστερ 12-13 παικτων που θα παιζαν βασικοι στις περισσοτερες ομαδες της ευρωλιγκας,πως διαολο θα ειχε βρει ρολους ο μπαρτζωκας απο το πρωτο ματς? Η ομαδα αλλα και μερικοι παικτες θελουν κανα 2μηνο για να μπουν σε ρυθμο,οσοι δεν το αντεχουν ας ξεκινησουν να βλεπουν απο τοτε.. Εντωμεταξυ μιλαμε για τελειως ανουσια ρεγκιουλαρ και να καθομαστε να κυνηγαμε νικες..θεωρει κανεις οτι δεν θα μπουμε 10δα? :roofl: Αμα εχουμε φορμαριστει στα πλει οφ δεν υπαρχει ομαδα να μας παρει 3 νικες εκτος απο τον παο.Που αποτι φαινεται αυτον θα πρεπει να κερδισουμε για την κουπα οποτε χιλιες φορες να παιξουμε στις 3 νικες παρα κορωνα γραμματα στο φ4.

να κανω εγω μια ερωτηση... ο μπαρτζωκας ειναι εμμονικος που παιζει με τον σασα 30λ αλλα ο αταμαν που παιζει με ναν λεσσορ 35 ακομα και με αλμπα βαζει οσους ειναι ζεστους? :drunk: οταν εχεις τετοιους παικτες ειναι λογικο να τους αφηνεις μεσα και ας μην τραβανε.
Η διαφορά ΠΑΟ με εμάς είναι ότι ο ΠΑΟ έχει ξεκάθαρους ρόλους, εμείς όχι. Ο ΠΑΟ και μικρότερο ρόστερ έχει και περισσότερους ρολίστες από εμάς (Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Καλαιτζακης). Εμείς έχουμε τουλάχιστον δυο θεωρητικά ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αν ο Λεσόρ ή ο Ναν έπαιζαν όπως ο Σάσα ή ο Φουρνιέ δεν θα ήταν μέσα 35 λεπτά. Το έχουμε δει όλοι ότι ο Άταμαν στα δυο πρώτα άστοχα σουτ κάνει αλλαγή. Θα άφηνε δλδ ο Άταμαν τον Γκός στο γήπεδο μετά από τόσες χαμένες προσπάθειες;

Για να μην παρεξηγηθώ, για μένα καλά κάνει και αφήνει τον Φουρνιέ μέσα τόση ώρα και το έχω ξαναπεί. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βρει ρυθμό ο παίκτης. Η αλλαγή του Φουρνιέ θεωρητικά είναι ο Παπ, ο οποίος και θέλει ειδική διαχείρηση λόγω Ολυμπιακών και έχει την ψυχολογία να καταλάβει οτι και να μην έχει ρόλο στην αρχή της σεζόν δεν λέει κάτι.

Όταν, όμως, συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τον Πίτερς ή τον Βιλτόζα, τότε είναι που δημιουργείται το πρόβλημα κατά την ταπεινή μου άποψη. Γιατί ο μεν Πίτερς καταλαβαίνει οτι αν μένει ο Σασα μέσα όταν δεν είναι σε καλή βραδιά τι θα γίνει με τον χρόνο του όταν ο Σασα τα στάζει από παντού; Αυτομάτως έτσι τον χάνεις τον παίκτη. Αντίστοιχα, ο Βιλτόζα είναι νέος παίκτης και προέρχεται από σεζόν που έχει υποστεί κακή μεταχείριση από τον προπονητή του. Τι να πει ο Βιλτόζα όταν βλέπει οτι ο Γκός έχει σπάσει τα καλάθια και αυτός αράζει στον πάγκο;

Το πρόβλημα με το εξελ είναι οτι ο Μπαρτζωκας το χρησιμοποιεί στους παίκτες που είναι πιο πίσω στο ροτεισον. Στον Ντόρσει, τον Σακ, τον Κάναν παλαιότερα κτλ. Θα το κάνει και σε Ράιτ - Πετρούσεφ όταν επιστρέψουν και οι ψηλοί μας. Σε παίκτες που θεωρεί βαρόμετρα όπως ο Σασα η ο Φουρνιέ δεν υπάρχει εξελ. Εκεί είναι η διαφωνία μου. Η φέρεσαι αξιοκρατικά και το εφαρμόζεις σε όλους ή απλά παίζει αυτός που είναι καλύτερος και σε καλή βραδιά. Μόνο έτσι κρατάς τους παίκτες ζεστούς και ετοιμοπόλεμους. Δλδ αν παίξει ο Σάσα στα πρώτα παιχνίδια 10 λεπτά λιγότερο τι θα γίνει; Το πολύ πολύ να πεισμώσει και αυτός και να κερδίζεις και έναν ακόμα παίκτη.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 05, 2024 5:37 pm

Παιδιά είναι νωρίς ακόμα. Πολλές φορές γουστάρω και εγώ λίγη υπερβολή για το ντράμα, αλλά μην καίμε τους παίχτες ακόμα. Ο Φουρνιέ ήταν παιχτούρα αλλά βρίσκεται στο 20% για μένα.. Βιλντόζα και Ντόρσι δεν είναι κακοί παίχτες. Ειδικά ο Βιλντόζα πιστεύω έχει τραύμα αυτοπεποίθησης και πρέπει να το λύσει. Μετά τα τριποντάκια του θα τα βάζει. Ο Ντόρσι τον ξέρουμε θα πάρει μόνος του μερικά παιχνίδια και μερικά θα είναι άφαντος. Ο Έβανς αν επανέλθει ομαλά από τραυματισμό θα είναι ο παίχτης κλειδί, αφού σίγουρα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ουσιαστικά η ομάδα θα είναι αν οι παίχτες επανέλθουν στα στάνταρ τους με βάση ποιότητας Έβανς-Φουρνιέ-Παπ-Βέζενκοφ-Μιλουτίνοφ. Είναι καλή πεντάδα..

Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Σάβ Οκτ 05, 2024 5:42 pm

Θα διαφωνήσω με αυτούς που λένε για πίεση λόγω ρόστερ.

Ναι, τόσα χρόνια ήταν λάθος που πηγαίναμε με τη μίζερη νοοτροπία του αουτσάιντερ. Σαν Ολυμπιακός, πρέπει να έχουμε ανοιχτά ως στόχο την κατάκτηση.

Αλλά από τότε που έριξαν λεφτά οι Αφοί, κάνετε σαν νεόπλουτοι χωριάτες. ''Μπρρτ, εχ τόσ' ικατομμύρια κι δεν εχ φερραρ'?'' Το άλλο άκρο. Το '΄ή τίτλος ή θα πέσουν κεφάλια''. Λες και τόσα χρόνια που βλέπετε ΕΛ, το μεγαλύτερο μπάτζετ νικάει πάντα.

Το αποτέλεσμα που θα φέρει αυτό, είναι ότι σε περίπτωση που δεν το πάρουμε θα έχουμε ταραχές μεταξύ οπαδών-προπονητή-παιχτών-δοιήκησης. Και η δοιήκηση θα καταλάβει ότι με μικρά μπάτζετ και τη μίζερη νοοτροπία του αουτσάιντερ, οι μάζες αποδέχονται τις αποτυχίες καλύτερα άρα γιατί να χαλάσουν τα ωραία τους λεφτά για να την τσιτώνουν?

Μπορούμε να λέμε ότι πάμε για την κούπα και να μην τρελαθούμε αν τη χάσουμε. Με τέτοιο μπάτζετ θα έρθει νομοτελιακά ή σε αυτή ή σε μια από τις προσεχείς σεζόν.

Αυτό όμως που μπορούμε να είμαστε στην τσίτα είναι το θέαμα που μας προσφέρουν. Και δεν αντέχονται άλλο ουόκαπ-γκος-παπ στα κρίσημα να χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Θέλουμε συστήματα να βγάζουν ελεύθερα σουτ στους σουτέρ μας και αξιοκρατία στο ποιός παίζει περισσότερο.

Και ο κύριος Μπαρτζώκας, ας ωριμάσει επιτέλους και να μάθει ότι εκπροσωπεί εκατομμύρια Ολυμπιακούς. Το να βρίζει ιερά, να χτυπιέται σαν αυτ....κός και να μην μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του είναι σημάδια φοβερής ανωριμότητας που σε 60ρη φαίνεται θλιβερή τουλάχιστον. Σαν άνθρωπο γενικώς, δεν τον αντέχω (όσο καλή χροιά φωνής και αν έχει όταν είναι ήρεμος) αλλά σαν προπονητή ξέρουμε όλοι την αξία του. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει λόγω ηλικίας αλλά ελπίζω να καταλάβει ποιό είναι το καλό του και να προσποιηθεί ότι αλλάζει τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 5:50 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 4:52 pm
shaq7 έγραψε:
Η διαφορά ΠΑΟ με εμάς είναι ότι ο ΠΑΟ έχει ξεκάθαρους ρόλους, εμείς όχι. Ο ΠΑΟ και μικρότερο ρόστερ έχει και περισσότερους ρολίστες από εμάς (Γκριγκόνις, Παπαπέτρου, Καλαιτζακης). Εμείς έχουμε τουλάχιστον δυο θεωρητικά ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Αν ο Λεσόρ ή ο Ναν έπαιζαν όπως ο Σάσα ή ο Φουρνιέ δεν θα ήταν μέσα 35 λεπτά. Το έχουμε δει όλοι ότι ο Άταμαν στα δυο πρώτα άστοχα σουτ κάνει αλλαγή. Θα άφηνε δλδ ο Άταμαν τον Γκός στο γήπεδο μετά από τόσες χαμένες προσπάθειες;

Για να μην παρεξηγηθώ, για μένα καλά κάνει και αφήνει τον Φουρνιέ μέσα τόση ώρα και το έχω ξαναπεί. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βρει ρυθμό ο παίκτης. Η αλλαγή του Φουρνιέ θεωρητικά είναι ο Παπ, ο οποίος και θέλει ειδική διαχείρηση λόγω Ολυμπιακών και έχει την ψυχολογία να καταλάβει οτι και να μην έχει ρόλο στην αρχή της σεζόν δεν λέει κάτι.

Όταν, όμως, συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τον Πίτερς ή τον Βιλτόζα, τότε είναι που δημιουργείται το πρόβλημα κατά την ταπεινή μου άποψη. Γιατί ο μεν Πίτερς καταλαβαίνει οτι αν μένει ο Σασα μέσα όταν δεν είναι σε καλή βραδιά τι θα γίνει με τον χρόνο του όταν ο Σασα τα στάζει από παντού; Αυτομάτως έτσι τον χάνεις τον παίκτη. Αντίστοιχα, ο Βιλτόζα είναι νέος παίκτης και προέρχεται από σεζόν που έχει υποστεί κακή μεταχείριση από τον προπονητή του. Τι να πει ο Βιλτόζα όταν βλέπει οτι ο Γκός έχει σπάσει τα καλάθια και αυτός αράζει στον πάγκο;

Το πρόβλημα με το εξελ είναι οτι ο Μπαρτζωκας το χρησιμοποιεί στους παίκτες που είναι πιο πίσω στο ροτεισον. Στον Ντόρσει, τον Σακ, τον Κάναν παλαιότερα κτλ. Θα το κάνει και σε Ράιτ - Πετρούσεφ όταν επιστρέψουν και οι ψηλοί μας. Σε παίκτες που θεωρεί βαρόμετρα όπως ο Σασα η ο Φουρνιέ δεν υπάρχει εξελ. Εκεί είναι η διαφωνία μου. Η φέρεσαι αξιοκρατικά και το εφαρμόζεις σε όλους ή απλά παίζει αυτός που είναι καλύτερος και σε καλή βραδιά. Μόνο έτσι κρατάς τους παίκτες ζεστούς και ετοιμοπόλεμους. Δλδ αν παίξει ο Σάσα στα πρώτα παιχνίδια 10 λεπτά λιγότερο τι θα γίνει; Το πολύ πολύ να πεισμώσει και αυτός και να κερδίζεις και έναν ακόμα παίκτη.
ο παο παιζει ακομα με τους περσινους κυριως,επισης δεν ειχε τοσες σημαντικες αλλαγες οπως εμεις..ο σασα χτες 11π ειχε παντως και τον κυνηγαγε 2 παικτες παντου,επισης δεν ισχυει οτι θα τους εβγαζε..Δεν ειναι οτι δεν εχω χασει ματς του παο αλλα σε οσα εχω δει δεν ειναι οτι παντα βγαζουν ματια λεσσορ και ναν,ακομα και σλουκας..παρολα αυτα τους αφηνει μεσα ..Γενικα παντως ισχυει οτι ο αταμαν δεν νοιαζεται αν θα καψει καποιον παικτη ,τους βγαζει και στην σεντρα..περσι επαιζε με 6 παικτες ..αν ενας τραυματιζοταν τι θα λεγαμε ομως? Ο μπαρτζωκας προσπαθει να τους εχει ολους ζεστους..Ναι φετος δεν φαινεται τροπος να γινει αυτο,παραεχουμε γεματο ροστερ.. Αν παμε να τους εχουμε ολους να παιζουν 15λ καταστραφηκαμε αλλα δεν φαινεται κατι τετοιο..

Το καλοκαιρι πολλοι λεγαμε δεν χωραει ο πιτερς,δεν το λεγαμε επειδη δεν ειναι παικταρας αλλα επειδη ηρθε ο σασα..Αν τον σασα τον εχουν εξουδετερωσει να μπει ο πιτερς να κανει τι?θα τον εξουδετερωσουν περισσοτερο..Αυτο ειδαμε και χτες..

Βεβαια ανουσια ολα αυτα απο το πρωτο ματς,μπορει στο επομενο να τους βαλει 30λ βιλντοζα και πιτερς..θα παρει καιρο να βρει τα καταλληλα σχηματα,οπως ειναι το φυσιολογικο..

ο γκριγκονις πως ειναι ρολιστας ενω εμας πχ δεν ειναι ο πιτερς?Απο τους καλυτερους παικτες ηταν και οι 2 περσι..τα ιδια λεφτα παιρνουν και οι 2 ανανεωσαν περσι..δεν βγαζει νοημα.τα ιδια προβληματα θα χει και ο παο με μας με τους χρονους,απλα εμεις θα τα εχουμε κυριως στο 4-5 και αυτοι στην περιφερεια.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 6:27 pm

O ΠΑΟ στα κρίσιμα παίζει με Σλούκα-Ναν-Γκραντ-Χουάντσο ή Μήτο-Λεσόρτ ότι και αν γίνει σε ότι μέρα και αν είναι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 6:28 pm

Ρε φίλε μη μας δουλεύεις, ο Πίτερς ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας πέρυσι και έπαιζε 30αλεπτα. 1ο βιολί του ΠΑΟ ήταν άλλοι, σίγουρα όχι ο Γκριγκόνις. Είναι σαν να μου λες ότι ο ΠΑΟ πήρε Μπράουν και Μισιτς και ο Σλούκας πλέον παίζει δέκα λεπτά και έγινε ρολίστας μετά την περσινή χρονιά. Για μένα, τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν θα έπρεπε να πιάσει ο coach Σάσα - Πίτερς και να τους πει: μάγκες θα παίζετε 20 λεπτά ο καθένας και θα προσαρμόσω τους χρόνους ανάλογα ποιος θα αποδίδει περισσότερο, γιατί και ο Σάσα δεν είναι στο 100%, από αποχή έρχεται. Προφανώς σε αυτό το σενάριο θα κερδίσει ο παίκτης με περισσότερο ταλέντο, δλδ ο Σάσα. Τουλάχιστον, όμως, έτσι έχεις δώσει μια τίμια ευκαιρία στον άλλο, ο οποίος όταν ο χρόνος του περιοριστεί στα δέκα λεπτά, όταν θα μπαίνει μέσα θα σκίζεται για την ομάδα. Θα έχεις και τσιτωμένο τον Σάσα έτσι, ότι όπα μεγάλε, έλειπες ένα χρόνο, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα εδώ, θα πρέπει να προσπαθήσεις και εσύ περισσότερο.

Εναλλακτικά, διώξε τον να πάει στην ευχή του θεού, να πάει στην Ρεάλ να παίζει βασικό τεσσάρι, να κάνει παπάδες και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
O ΠΑΟ στα κρίσιμα παίζει με Σλούκα-Ναν-Γκραντ-Χουάντσο ή Μήτο-Λεσόρτ ότι και αν γίνει σε ότι μέρα και αν είναι.
Ναι ρε φίλε, γιατί οι βασικοί του είναι δέκα φορές καλύτεροι από τους αναπληρωματικούς του. Εμείς δεν ξέρουμε καν ποιος είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός ακόμα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Σάβ Οκτ 05, 2024 6:30 pm

Ο Μπαρτζώκας είναι ο κύριος λόγος που επανήλθε ο Ολυμπιακός στα μεγάλα σαλόνια της Ευρωλίγκας (ειδικά μετά τις άθλιες αποφάσεις της περιόδου 2018-'19) και έχει αναβαθμιστεί σε ομάδα φάιναλ φορ. Και το κατάφερε αυτό με μπάτζετ που δεν συνάδουν με τίποτα σε αυτό που θα λέγαμε "διεκδικητής του τίτλου". Ο κόουτς έχει κερδίσει τα διαπιστευτήριά του καθώς και το δικαίωμα να μείνει στην ομάδα μέχρι να αποσυρθεί εντελώς από το άθλημα, και αυτό θα γίνει. Οποιοσδήποτε λόγος γίνεται για αποχώρησή του αν δεν πάρει φέτος το τρίπλ κράουν και δεν ξέρω γω τι άλλο και για αντικατάστασή του από ανύπαρκτους προπονητές όπως είναι σήμερα π.χ. ο Σπανούλης, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας αν δεν τα ξεπερνά κατά πολύ.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 6:33 pm

Dimmitz έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ναι ρε φίλε, γιατί οι βασικοί του είναι δέκα φορές καλύτεροι από τους αναπληρωματικούς του. Εμείς δεν ξέρουμε καν ποιος είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός ακόμα.
Ο ΠΑΟ είναι στυλ εθνική Αργεντινής παλιά που ήξερες ότι θα παίξουν Πριτζιόνι-Τζινόμπιλι-Ντελφίνο-Νοτσιόνι-Σκόλα ότι και αν γίνει και όποιος μπορεί ας τουςς κερδίσει..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”