Γ' Εθνική-2ος Όμιλος 2024/25
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 250
- Προειδοποιήσεις:
1
- gspara
- Reactions: 1552
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την ωρα θεωρω Δαφνη και Ακαδημια ως μεγαλα φαβορι.Ακαδημια εφτιαξε περιφερεια-φωτια με Ιωαννου-Κουσουλα-Νασση-Στεργιου-Χρυσο-Ντοσκορη αλλα θα δωσω την ψηφο μου στην Δαφνη λογω Στρατικοπουλου......abovetherim έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 19, 2024 4:44 pm
Μου κάνει πιο δυνατός από τον 3ο αυτός ο όμιλος. Δάφνη, φιναλίστ πέρσι με Χολαργό, ΚΑΠ, ο νεανικός Ίκαρος Καλλιθέας (αν το συνεχίσει στο ίδιο στιλ), Ακαδημία Ελευσίνας με καλές μεταγραφές, δυνατός Απόλλων, παράρτημα του Πανερυθραϊκού, Δραπετσώνα φιλόδοξη.
0
- glory_road
- Reactions: 2
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω στην αρχικη σου 3αδα.Θα προσθετα και Ικαρο και εχουμε μια πολυ ωραια 4αδα......abovetherim έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 3:32 pmΦοβερή νίκη του Απόλλωνα επί Δάφνης, η οποία πάντως παραμένει στα power rankings μου στην πρώτη θεση. Στην τριάδα και η Ακαδημια Ελυσίνας. Αυτοί εδώ οι τρεις μ' αρέσουν. Από πίσω τους βλέπω Ελευθερία και Δραπετσώνα.
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Είδα ότι παρέμεινε κοουτς Ιμπραημακης αλλά δεν βλέπω ορατή συνδεση με Μίλωνα φέτος και επιπλέον πολλοί έφυγαν. Τσιμπιρακης, Μάρκου κλπ. Θα δούμε. Δεν αποκλείεται να είναι.gspara έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 3:58 pmΣυμφωνω στην αρχικη σου 3αδα.Θα προσθετα και Ικαρο και εχουμε μια πολυ ωραια 4αδα......abovetherim έγραψε: ↑Δευ Οκτ 07, 2024 3:32 pmΦοβερή νίκη του Απόλλωνα επί Δάφνης, η οποία πάντως παραμένει στα power rankings μου στην πρώτη θεση. Στην τριάδα και η Ακαδημια Ελυσίνας. Αυτοί εδώ οι τρεις μ' αρέσουν. Από πίσω τους βλέπω Ελευθερία και Δραπετσώνα.
1
1

Παίχτης ομάδας σε αυτόν τον όμιλο,στο προφιλ του (ειναι μονο για φίλους)
"Γράφω πρώτη φορά για μπάσκετ και εύχομαι και τελευταία για τέτοιο λόγο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,
Ξεκινώντας καθε σεζον αντικρίζεις χαμογελαστούς ανθρώπους καθαρούς που σε θέλουν για να μπεις στην « οικογένεια» τους όπως λένε
Όλα καλά...
Λες ας πάμε κ θα δούμε
Κανα 2 μήνες μετά λαμβάνεις ένα μήνυμα και ακούς πως δεν είσαι κάλος άρα δεν ανήκεις μέσα στην οικογένεια
Αλλωστε συμφώνησες να βάζεις 20 πόντους..
Το ντροπιαστικό είναι πως κάθε φορά βάζουν έναν τύπο να στο ανακοινώσει διαφορετικό,
κάποτε κάποιον της διοίκησης άλλοτε κάποιον άλλο πρόσκαιρο υπάλληλο
Λες μετά... Μου τα έλεγαν αλλά ας πάω μου έδωσε τον λόγο του και τον εκτιμάω. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα σε τελειώνει κόβοντας σου αυτό που αγαπάς χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανέναν λόγο τιμής, δυστυχώς παντελόνια δεν φοράνε πολλοί στον χώρο.
Άρα φταις...
Ίσως μ αυτή την τοποθέτηση προφυλαχθούν άλλα παιδιά ίσως έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλον..
Καλή συνέχεια λοιπόν στην ομάδα @@@@@@@ και στους συμπαίκτες μου.
Υ.Γ. καταλαβαίνω τους δύσκολους καιρούς ώστε να κρατήσει καθένας την δουλειά του άλλωστε δεν ζούμε από το μπάσκετ ευτυχώς η δυστυχώς το κάνουμε γιατί το αγαπάμε, αλλά άξιζε τελικά να τα κάνεις όλα αυτά;
Αφού και σύ αργά η γρήγορα θα σαι πρώην εργαζόμενος εκεί..
Τροφή για σκέψη
Προχωράμε"
"Γράφω πρώτη φορά για μπάσκετ και εύχομαι και τελευταία για τέτοιο λόγο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,
Ξεκινώντας καθε σεζον αντικρίζεις χαμογελαστούς ανθρώπους καθαρούς που σε θέλουν για να μπεις στην « οικογένεια» τους όπως λένε
Όλα καλά...
Λες ας πάμε κ θα δούμε
Κανα 2 μήνες μετά λαμβάνεις ένα μήνυμα και ακούς πως δεν είσαι κάλος άρα δεν ανήκεις μέσα στην οικογένεια
Το ντροπιαστικό είναι πως κάθε φορά βάζουν έναν τύπο να στο ανακοινώσει διαφορετικό,
Λες μετά... Μου τα έλεγαν αλλά ας πάω μου έδωσε τον λόγο του και τον εκτιμάω. Ξαφνικά μέσα σε μια μέρα σε τελειώνει κόβοντας σου αυτό που αγαπάς χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς κανέναν λόγο τιμής, δυστυχώς παντελόνια δεν φοράνε πολλοί στον χώρο.
Άρα φταις...
Ίσως μ αυτή την τοποθέτηση προφυλαχθούν άλλα παιδιά ίσως έτσι βοηθάμε ο ένας τον άλλον..
Υ.Γ. καταλαβαίνω τους δύσκολους καιρούς ώστε να κρατήσει καθένας την δουλειά του άλλωστε δεν ζούμε από το μπάσκετ ευτυχώς η δυστυχώς το κάνουμε γιατί το αγαπάμε, αλλά άξιζε τελικά να τα κάνεις όλα αυτά;
Τροφή για σκέψη
Προχωράμε"
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
1
Που αναφέρεται; Ποιος είναι;Gkos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 11:46 pmΠαίχτης ομάδας σε αυτόν τον όμιλο,στο προφιλ του (ειναι μονο για φίλους)
Όλα καλά...
Λες ας πάμε κ θα δούμε
Άρα φταις...
Τροφή για σκέψη
Προχωράμε"
Αφού κάνουμε παράθεση δεν μπορούμε να γράψουμε ομάδα και παίκτη; Πρέπει να ψάχνουμε;
0
- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Δρικογιας απο ΦΕΑ.abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 1:02 pm
Που αναφέρεται; Ποιος είναι;
Αφού κάνουμε παράθεση δεν μπορούμε να γράψουμε ομάδα και παίκτη; Πρέπει να ψάχνουμε;
0
Επειδή αρχικά το είχε μόνο για φίλους δεν ήθελα να γράψω ,μετά το εκανε δημόσιο εχει ανέβει και σε ενα γκρουπ στο fb....abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 1:02 pm
https://www.facebook.com/share/p/Ki5jbN8rfQXQJfRh/
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Έγινε. Ευχαριστώ. Θυμάμαι ότι την Κυριακή η ΦΕΑ έχασε με πολλά από τη Δάφνη Δαφνίου. Συνολικά μετρά τρεις ήττες σε τρια ματς, οι δύο εντός, η μια εντός και η μια εκτός με μεγάλες διαφορές. Οι ήττες φέρνουν γκρίνιες.gspara έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 1:24 pmΔρικογιας απο ΦΕΑ.abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 1:02 pm
Μακάρι το παιδί να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό του.
1
1

- gspara
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον εχει βρει και πολυ πιθανο να συνεχισει σε Ιωνια στις χειμερινες μεταγραφες.......abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 24, 2024 1:45 pm
Έγινε. Ευχαριστώ. Θυμάμαι ότι την Κυριακή η ΦΕΑ έχασε με πολλά από τη Δάφνη Δαφνίου. Συνολικά μετρά τρεις ήττες σε τρια ματς, οι δύο εντός, η μια εντός και η μια εκτός με μεγάλες διαφορές. Οι ήττες φέρνουν γκρίνιες.
Μακάρι το παιδί να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό του.
1
1