Τι διαολο; Κι εγώ από EL TV το έβλεπα. Δεν νομίζω πως είναι κάποια ρύθμιση γιατί από άλλα βιντεάκια από το γήπεδο φαινόταν όντως πολύ καλό.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 10:59 amΕμένα στην δική μου τηλεόραση πάντως φαινόταν μια χαρά, άνετο και ξεκούραστο, μήπως είναι θέμα ρύθμισης της τηλεόρασης σου;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 10:13 am
φιλε ειλικρινα ελπιζω αν κανουν κατι με τα χρωματα του παρκε ...πολυ μουντο ηταν το χτεσινο ,δεν ξερω μπορει αν εφτασιγε και η οθονη μου και οταν καποιος το βλεπει Live να ειναι φαντασμαγορικο. οπως και να εχει μπραβο στον προεδρο σας για την επενδυση ...
Να πως επίσης ότι το βλέπω από το Euroleague TV, δεν ξέρω από την Nova πως φαίνεται.
Euroleague Round 2: Panathinaikos vs Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2471
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- j-kidd13
- Reactions: 1594
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eμενα μια χαρα ωραιοτατο μου φανηκε απο την τηλεοραση, αγωνιστικος χωρος ειναι οχι ουρανιο τοξο!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 10:13 amφιλε ειλικρινα ελπιζω αν κανουν κατι με τα χρωματα του παρκε ...πολυ μουντο ηταν το χτεσινο ,δεν ξερω μπορει αν εφτασιγε και η οθονη μου και οταν καποιος το βλεπει Live να ειναι φαντασμαγορικο. οπως και να εχει μπραβο στον προεδρο σας για την επενδυση ...
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να σιγουρευτούμε πως βλέπαμε το ίδιο πράγμα, εσείς που λέτε ότι το γήπεδο ήταν μία χαρά και τρομερό κλπ βλέπατε αυτό:

ή κάτι διαφορετικό;
Σε αυτή τη φωτό (από EL TV) τα άσπρα φαίνονται ροζ, το καφέ είναι πολύ "μουντό" όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι και μπορείς να ξεχωρίσεις άνετα τις γραμμές των panels.

ή κάτι διαφορετικό;
Σε αυτή τη φωτό (από EL TV) τα άσπρα φαίνονται ροζ, το καφέ είναι πολύ "μουντό" όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι και μπορείς να ξεχωρίσεις άνετα τις γραμμές των panels.
5
4
1

πανω κατω αυτο...nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 12:44 pmΓια να σιγουρευτούμε πως βλέπαμε το ίδιο πράγμα, εσείς που λέτε ότι το γήπεδο ήταν μία χαρά και τρομερό κλπ βλέπατε αυτό:
ή κάτι διαφορετικό;
0
- pan24
- Reactions: 2434
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι ήταν και σε εμένα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 12:44 pmΓια να σιγουρευτούμε πως βλέπαμε το ίδιο πράγμα, εσείς που λέτε ότι το γήπεδο ήταν μία χαρά και τρομερό κλπ βλέπατε αυτό:
ή κάτι διαφορετικό;
Γενικά θα το ήθελα λίγο πιο φωτεινό.
Τώρα για τις γραμμές των πάνελ και τις άσπρες-ροζ γραμμές έχω την υποψία/ελπίδα ότι από το γήπεδο φαίνονταν οκ και φταίει ο συνδυασμός τηλεοπτικής κάμερας που καταγράφει μια οθόνη πρακτικά.
Και πάλι όμως με δεδομένο ότι ο περισσότερος κόσμος από την τηλεόραση το βλέπει θα πρέπει να βρουν έναν χρωματικό συνδυασμό που γράφει καλά και στην κάμερα.
Πιστεύω θα το βελτιώσουν, πρώτος αγώνας ήταν.
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Από αυτό το βίντεο, φαίνεται ότι το glass floor επηρεάζεται από τον φωτισμό του γηπέδου. Με χαμηλωμένα τα φώτα δείχνει πανέμορφα. Με ανοιχτά τα φώτα δείχνει όπως το είδαμε. Είναι σαν να παίζει μια τηλεόραση και να έχεις δεκάδες προβολείς ανοιχτούς.
Εμένα μου άρεσε. Τα glass floor, που είχα δει πριν το δικό μας έδειχναν παρδαλά. Αυτό ήταν σοβαρό και καλό.
2
2

- shaq7
- Reactions: 5678
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εκεινος που φτιαχνει το γηπεδο ειπε οτι ειδαμε 5% απο το γκλας φλορ και οτι οντως ηταν μουντο και οχι πολυ φωτεινο..ο λογος ηταν οτι πρεπει να το πανε σιγα σιγα για να δουνε τι βολευει τους παικτες και δεν τους τυφλωνει,γιατι ωραια ειναι να λεμε εμεις βαλτο τερμα αλλα αυτοι δεν θα μπορουν να παιξουν..
Αυτο που θελω να δω ειναι οτι οπως ειναι λογικο οι παικτες του παο θα συνηθισουν να παιζουν εκει και δεν θα τους ενοχλει οταν ανεβει η φωτεινοτητα τοσο..οι ομαδες ομως που θα παιζουν αργοτερα και ξαφνικα θα μπουνε σε πολυ πιο φωτεινο παρκε δεν θα δινει ενα καποιο αβανταζ στον παο? Νομιζω εχει μια καποια βαση αυτο που λεω.
Αυτο που θελω να δω ειναι οτι οπως ειναι λογικο οι παικτες του παο θα συνηθισουν να παιζουν εκει και δεν θα τους ενοχλει οταν ανεβει η φωτεινοτητα τοσο..οι ομαδες ομως που θα παιζουν αργοτερα και ξαφνικα θα μπουνε σε πολυ πιο φωτεινο παρκε δεν θα δινει ενα καποιο αβανταζ στον παο? Νομιζω εχει μια καποια βαση αυτο που λεω.
0
- Gino_Bill
- Reactions: 210
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ανοίξει τόσο το ροτέισο με την Ρεάλ την άλλη εβδομάδα ή αν θα πάμε στα περσινά με 7-8 παίκτες. Βέβαια με Μήτογλου και Σλούκα σ' αυτά τα χάλια, λογικά ανοιχτό θα παραμείνει.
Το glass floor έχει καταλάβει κανείς γιατί θέλει έναν χρόνο για να πάει στο 100%? Εννοώ, το δάπεδο μια συσκευή απεικόνισης που δείχνει ο,τι του λέμε σε μια σειρά από οθόνες, με συγκεκριμένης τεχνολογίας γυαλί και κάποια μόνωση ανάμεσα στα πάνελς δεν είναι? Τι είναι αυτό που χρειάζεται τόσο χρόνο? Το software π.χ. που θα δείχνει αυτά που θέλουμε πάνω στο δάπεδο?
Το glass floor έχει καταλάβει κανείς γιατί θέλει έναν χρόνο για να πάει στο 100%? Εννοώ, το δάπεδο μια συσκευή απεικόνισης που δείχνει ο,τι του λέμε σε μια σειρά από οθόνες, με συγκεκριμένης τεχνολογίας γυαλί και κάποια μόνωση ανάμεσα στα πάνελς δεν είναι? Τι είναι αυτό που χρειάζεται τόσο χρόνο? Το software π.χ. που θα δείχνει αυτά που θέλουμε πάνω στο δάπεδο?
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω αυτό που λέει ο Σακ έχει μία βάση σαν απάντηση στην ερώτηση σου.
Επεκτείνοντας μπορώ να υποθέσω ότι υπάρχουν ένα σωρό μαλακιούλες (γραφικά κυριώς) που ακόμα ψάχνονται πως θα τις υλοποιήσουν/χρησιμοποιήσουν.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 2:34 pmΕκεινος που φτιαχνει το γηπεδο ειπε οτι ειδαμε 5% απο το γκλας φλορ και οτι οντως ηταν μουντο και οχι πολυ φωτεινο..ο λογος ηταν οτι πρεπει να το πανε σιγα σιγα για να δουνε τι βολευει τους παικτες και δεν τους τυφλωνει,γιατι ωραια ειναι να λεμε εμεις βαλτο τερμα αλλα αυτοι δεν θα μπορουν να παιξουν..
0

Και στο F4 του BCL τον Απρίλη δεν ρίσκαραν και είχαν ακριβώς το ίδιο χρώμα "παρκέ"nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 7:07 pmΝομίζω αυτό που λέει ο Σακ έχει μία βάση σαν απάντηση στην ερώτηση σου.
Επεκτείνοντας μπορώ να υποθέσω ότι υπάρχουν ένα σωρό μαλακιούλες (γραφικά κυριώς) που ακόμα ψάχνονται πως θα τις υλοποιήσουν/χρησιμοποιήσουν.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 2:34 pmΕκεινος που φτιαχνει το γηπεδο ειπε οτι ειδαμε 5% απο το γκλας φλορ και οτι οντως ηταν μουντο και οχι πολυ φωτεινο..ο λογος ηταν οτι πρεπει να το πανε σιγα σιγα για να δουνε τι βολευει τους παικτες και δεν τους τυφλωνει,γιατι ωραια ειναι να λεμε εμεις βαλτο τερμα αλλα αυτοι δεν θα μπορουν να παιξουν..
0
- shaq7
- Reactions: 5678
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Στην ουσία είναι σαν ενα ταμπλετ μπορεί να κάνει παπάδες,από τα δείχνει στατιστικά , να λέει στους διαιτητές αν πατήθηκε η γραμμή ,να σουτάρει ο καλαθης και να δείχνει ένα τούβλο (nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 7:07 pm
Επεκτείνοντας μπορώ να υποθέσω ότι υπάρχουν ένα σωρό μαλακιούλες (γραφικά κυριώς) που ακόμα ψάχνονται πως θα τις υλοποιήσουν/χρησιμοποιήσουν.

0