Euroleague Round 2: Panathinaikos vs Bayern Munich

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2471
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 11, 2024 11:08 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 10:59 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 10:13 am

φιλε ειλικρινα ελπιζω αν κανουν κατι με τα χρωματα του παρκε ...πολυ μουντο ηταν το χτεσινο ,δεν ξερω μπορει αν εφτασιγε και η οθονη μου και οταν καποιος το βλεπει Live να ειναι φαντασμαγορικο. οπως και να εχει μπραβο στον προεδρο σας για την επενδυση ...
Εμένα στην δική μου τηλεόραση πάντως φαινόταν μια χαρά, άνετο και ξεκούραστο, μήπως είναι θέμα ρύθμισης της τηλεόρασης σου;
Να πως επίσης ότι το βλέπω από το Euroleague TV, δεν ξέρω από την Nova πως φαίνεται.
Τι διαολο; Κι εγώ από EL TV το έβλεπα. Δεν νομίζω πως είναι κάποια ρύθμιση γιατί από άλλα βιντεάκια από το γήπεδο φαινόταν όντως πολύ καλό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Παρ Οκτ 11, 2024 11:13 am

Παντως υπαρχει πολυ χρονος να γινουν βελτιωσεις τις επομενες μερες , καθως εχουμε πολλα παιχνιδια εκτος

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Οκτ 11, 2024 11:48 am

μηπως εννοεις το...αντιθετο λιγο ξεπλυμενο ξυλινο?μουντο παει στο σκοτεινο που δεν ηταν

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 11, 2024 12:18 pm

προφεσιοναλ ανετη νικη

γηπεδαρα θα συμφωνησω

και μενα ξεθωριασμενο μου φανηκε το "παρκε" , οπως και το επιλεγμενο καφε με ροζ γραμμες δεν μαρεσε καθολου

και το πρασινο της ρακετας θα το θελα πιο εντονο

κατι σε πιο ανοιχτοχρωμο φλορ θα ηταν καλυτερο νομιζω

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Οκτ 11, 2024 12:24 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1594
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 11, 2024 12:23 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 11, 2024 10:13 am
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Οκτ 10, 2024 11:14 pm
Ανετη νικη χωρις να κοπιασουμε καθολου,σε χαλαρους ρυθμους,κοντρα στη Μπαγερν που την πρωτη αγωνιστικη καθαρισε τη Ρεαλ. Το γήπεδο μπιμπελο. Μακαρι να ειναι η αρχη για μια ακομα καλη χρονια.
φιλε ειλικρινα ελπιζω αν κανουν κατι με τα χρωματα του παρκε ...πολυ μουντο ηταν το χτεσινο ,δεν ξερω μπορει αν εφτασιγε και η οθονη μου και οταν καποιος το βλεπει Live να ειναι φαντασμαγορικο. οπως και να εχει μπραβο στον προεδρο σας για την επενδυση ...
Eμενα μια χαρα ωραιοτατο μου φανηκε απο την τηλεοραση, αγωνιστικος χωρος ειναι οχι ουρανιο τοξο!

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Οκτ 11, 2024 12:44 pm

Για να σιγουρευτούμε πως βλέπαμε το ίδιο πράγμα, εσείς που λέτε ότι το γήπεδο ήταν μία χαρά και τρομερό κλπ βλέπατε αυτό:

Εικόνα

ή κάτι διαφορετικό;

Σε αυτή τη φωτό (από EL TV) τα άσπρα φαίνονται ροζ, το καφέ είναι πολύ "μουντό" όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι και μπορείς να ξεχωρίσεις άνετα τις γραμμές των panels.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Οκτ 11, 2024 12:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Για να σιγουρευτούμε πως βλέπαμε το ίδιο πράγμα, εσείς που λέτε ότι το γήπεδο ήταν μία χαρά και τρομερό κλπ βλέπατε αυτό:

Εικόνα

ή κάτι διαφορετικό;

Σε αυτή τη φωτό (από EL TV) τα άσπρα φαίνονται ροζ, το καφέ είναι πολύ "μουντό" όπως έχουν πει και οι προηγούμενοι και μπορείς να ξεχωρίσεις άνετα τις γραμμές των panels.
πανω κατω αυτο...

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 11, 2024 12:57 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Εικόνα

ή κάτι διαφορετικό;

Έτσι ήταν και σε εμένα.

Γενικά θα το ήθελα λίγο πιο φωτεινό.
Τώρα για τις γραμμές των πάνελ και τις άσπρες-ροζ γραμμές έχω την υποψία/ελπίδα ότι από το γήπεδο φαίνονταν οκ και φταίει ο συνδυασμός τηλεοπτικής κάμερας που καταγράφει μια οθόνη πρακτικά.
Και πάλι όμως με δεδομένο ότι ο περισσότερος κόσμος από την τηλεόραση το βλέπει θα πρέπει να βρουν έναν χρωματικό συνδυασμό που γράφει καλά και στην κάμερα.

Πιστεύω θα το βελτιώσουν, πρώτος αγώνας ήταν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Οκτ 11, 2024 1:08 pm

και εγω ετσι περιπου το εβλεπα το γηπεδο απτην τιβι
θα το ηθελα και εγω ενα κλικ πιο φωτεινο
θα κανουν πολλες βελτιωσεις σιγουρα

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 11, 2024 1:25 pm

Από αυτό το βίντεο, φαίνεται ότι το glass floor επηρεάζεται από τον φωτισμό του γηπέδου. Με χαμηλωμένα τα φώτα δείχνει πανέμορφα. Με ανοιχτά τα φώτα δείχνει όπως το είδαμε. Είναι σαν να παίζει μια τηλεόραση και να έχεις δεκάδες προβολείς ανοιχτούς.

Εμένα μου άρεσε. Τα glass floor, που είχα δει πριν το δικό μας έδειχναν παρδαλά. Αυτό ήταν σοβαρό και καλό.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 11, 2024 2:34 pm

Εκεινος που φτιαχνει το γηπεδο ειπε οτι ειδαμε 5% απο το γκλας φλορ και οτι οντως ηταν μουντο και οχι πολυ φωτεινο..ο λογος ηταν οτι πρεπει να το πανε σιγα σιγα για να δουνε τι βολευει τους παικτες και δεν τους τυφλωνει,γιατι ωραια ειναι να λεμε εμεις βαλτο τερμα αλλα αυτοι δεν θα μπορουν να παιξουν..

Αυτο που θελω να δω ειναι οτι οπως ειναι λογικο οι παικτες του παο θα συνηθισουν να παιζουν εκει και δεν θα τους ενοχλει οταν ανεβει η φωτεινοτητα τοσο..οι ομαδες ομως που θα παιζουν αργοτερα και ξαφνικα θα μπουνε σε πολυ πιο φωτεινο παρκε δεν θα δινει ενα καποιο αβανταζ στον παο? Νομιζω εχει μια καποια βαση αυτο που λεω.

0
Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions: 210
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC

Παρ Οκτ 11, 2024 7:00 pm

Θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ανοίξει τόσο το ροτέισο με την Ρεάλ την άλλη εβδομάδα ή αν θα πάμε στα περσινά με 7-8 παίκτες. Βέβαια με Μήτογλου και Σλούκα σ' αυτά τα χάλια, λογικά ανοιχτό θα παραμείνει.

Το glass floor έχει καταλάβει κανείς γιατί θέλει έναν χρόνο για να πάει στο 100%? Εννοώ, το δάπεδο μια συσκευή απεικόνισης που δείχνει ο,τι του λέμε σε μια σειρά από οθόνες, με συγκεκριμένης τεχνολογίας γυαλί και κάποια μόνωση ανάμεσα στα πάνελς δεν είναι? Τι είναι αυτό που χρειάζεται τόσο χρόνο? Το software π.χ. που θα δείχνει αυτά που θέλουμε πάνω στο δάπεδο?

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Οκτ 11, 2024 7:07 pm

Gino_Bill έγραψε:
Το glass floor έχει καταλάβει κανείς γιατί θέλει έναν χρόνο για να πάει στο 100%?
Νομίζω αυτό που λέει ο Σακ έχει μία βάση σαν απάντηση στην ερώτηση σου.
shaq7 έγραψε:
Εκεινος που φτιαχνει το γηπεδο ειπε οτι ειδαμε 5% απο το γκλας φλορ και οτι οντως ηταν μουντο και οχι πολυ φωτεινο..ο λογος ηταν οτι πρεπει να το πανε σιγα σιγα για να δουνε τι βολευει τους παικτες και δεν τους τυφλωνει,γιατι ωραια ειναι να λεμε εμεις βαλτο τερμα αλλα αυτοι δεν θα μπορουν να παιξουν..

Αυτο που θελω να δω ειναι οτι οπως ειναι λογικο οι παικτες του παο θα συνηθισουν να παιζουν εκει και δεν θα τους ενοχλει οταν ανεβει η φωτεινοτητα τοσο..οι ομαδες ομως που θα παιζουν αργοτερα και ξαφνικα θα μπουνε σε πολυ πιο φωτεινο παρκε δεν θα δινει ενα καποιο αβανταζ στον παο? Νομιζω εχει μια καποια βαση αυτο που λεω.
Επεκτείνοντας μπορώ να υποθέσω ότι υπάρχουν ένα σωρό μαλακιούλες (γραφικά κυριώς) που ακόμα ψάχνονται πως θα τις υλοποιήσουν/χρησιμοποιήσουν.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 139

Παρ Οκτ 11, 2024 7:38 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Gino_Bill έγραψε:
Το glass floor έχει καταλάβει κανείς γιατί θέλει έναν χρόνο για να πάει στο 100%?
Νομίζω αυτό που λέει ο Σακ έχει μία βάση σαν απάντηση στην ερώτηση σου.
shaq7 έγραψε:

Επεκτείνοντας μπορώ να υποθέσω ότι υπάρχουν ένα σωρό μαλακιούλες (γραφικά κυριώς) που ακόμα ψάχνονται πως θα τις υλοποιήσουν/χρησιμοποιήσουν.
Και στο F4 του BCL τον Απρίλη δεν ρίσκαραν και είχαν ακριβώς το ίδιο χρώμα "παρκέ"

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5678
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 11, 2024 7:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Gino_Bill έγραψε:

shaq7 έγραψε:
Στην ουσία είναι σαν ενα ταμπλετ μπορεί να κάνει παπάδες,από τα δείχνει στατιστικά , να λέει στους διαιτητές αν πατήθηκε η γραμμή ,να σουτάρει ο καλαθης και να δείχνει ένα τούβλο ( :roofl: ) να περπατάει ο ναν και να βγάζει φωτιές .. το όλο θέμα είναι τι θα σπάει μπάλες (όχι μπασκετικες) στον κόσμο και στους παίκτες .. τι θα υπερθερμάνει το σύστημα , αν είδατε ένα πάνελ μαύρισε, αν γινόταν σε γραμμή θα σταματούσε το ματς ..και το κυριότερο με τι δεν θα ζαλίζονται οι παίκτες .. Δεν νομίζω να μπορείς να σουτάρεις αν αναβοσβήνει κάτι έντονα μπροστά σου

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”