Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1298
- Προειδοποιήσεις:
1
4
4

- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα κακά νέα είναι ότι έχει πάλι δύο ωραιότατους αστραγάλους να πατήσει πάνω τους ο Παπ.Christofis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 3:05 pmΤα καλά νεα οτι ο Μιλουτινοφ εκανε ομαδικη προπονηση αρα σημαινει πτι επιστρεφει ισως και με την Εφες.
Τα κακα νεα το μπασκετ Μπαρτζωκα σιγα σιγα θα αρχισει να φαινεται στο γηπεδο και δεν θα μπορουμε ως ελληνες οπαδοι να γκρινιαζουμε.

4
3
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- shaq7
- Reactions: 6644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
μπαρτζω
Για το rotation: «Αυτή είναι μία συζήτηση που γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια. Θα γίνεται rotation όχι με βάση την αξία τους, αλλά με βάση τους αριθμούς πλέον. Μπορεί να κρίνουν ένα ματς ενώ στο προηγούμενο έχουν παίξει λίγο ή καθόλου.
Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. Θα χρειαστεί μία περίοδος για να το συνηθίσουν οι παίκτες, αλλά θα είναι για καλό».
Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος ο Ολυμπιακός: «Αν μιλάμε για το ρόστερ, όταν μπει και ο Κίναν Έβανς, αλλά επειδή αυτό είναι κάτι πιο μακρινό, νομίζω ότι δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Καταρχάς να είμαστε σκληροί στην άμυνα, όπως πρέπει. Ταλέντο έχουμε στην επίθεση και πρέπει να μην υπερβάλλουμε στις αποφάσεις μας και να παίξουμε όσο πιο απλά γίνεται. Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις για την ομάδα μας είναι μεγάλες.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πήρατε φορά αλλά το ότι ο Φουρνιε παίζει 2 και 3 καλά μέχρι στιγμής το μόνο που μας λέει είναι ότι θα έχει περισσότερες επιλογές και πιθανά σχήματα που μπορεί να παρατάξει ο κόουτς ΑΝΑΛΟΓΑ πως ανταποκρίνονται συνολικά οι παίχτες την δεδομένη κάθε φορά στιγμή. Είναι όπως είπατε πολλοί ευλογία, ακριβώς επειδή του δίνει αυτήν την ευχέρεια. Αν για ένα διάστημα έχει Ντόρσεϊ φωτιά και μέτριο Πίτερς πχ μπορεί να παίζει πιο πολύ 3 και δεν έγινε κάτι. Ακόμα και με Παπ 4 για λίγο άμα λάχει. Αν πάλι κάποια στιγμή ο Πίτερς πετάει φωτιές και ο Ντόρσεϊ χαρταετό το πάει ανάποδα. Όσο έχει τις σταθερές Φουρνιε 2/3 και Βεζε έχει την άνεση (και δυσκολία) να προσαρμοστεί στο να βρει τα τέλεια συμπληρώματα για τον αγώνα που έχει μπροστά του.
Ευτύχημα είναι ότι έχει μπει καλά ο Βιλντοζα και έτσι με την ευλογία Φουρνιε δίνει παραπάνω βάθος και στον άσο.
Ευτύχημα είναι ότι έχει μπει καλά ο Βιλντοζα και έτσι με την ευλογία Φουρνιε δίνει παραπάνω βάθος και στον άσο.
0
Αυτπ το ροτεισον με βαση τους αριθμους πως ακριβως ερμηνευεται?
Μεχρι περσυ πως παιζανε?
Διευκρινισεις παρακαλω...
Στο αθλημα αυτο πρεπει να παιζει οποιος βρισκεται σε καλη κατασταση.
Αν δλδ βρισκεται καποιος σε φορμα να παιζει. Αν ειναι ντεφορμε να μη παιζει.
Οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια, η αμυνα ας πουμε πως καταγραφεται?
Πιθανως αυτα που δηλωσε ο κοουτς να εχουν να κανουν με το γεγονος οτι ο Φαλ ζητησε να μπει νωριτερα αλλα ο Μπαρτσωκας δεν τον εβαλε αλλα αφησε παραπανω τον Ραιτ ο οποιος ηταν σε μερα.
ΟΡΘΩΣ επραξε ο Μπαρτζωκας. Ο Φαλ μολις επεστρεψε και δε χρειαζεται να φορτσαρει κατευθειαν.
Μεχρι περσυ πως παιζανε?
Διευκρινισεις παρακαλω...
Στο αθλημα αυτο πρεπει να παιζει οποιος βρισκεται σε καλη κατασταση.
Αν δλδ βρισκεται καποιος σε φορμα να παιζει. Αν ειναι ντεφορμε να μη παιζει.
Οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια, η αμυνα ας πουμε πως καταγραφεται?
Πιθανως αυτα που δηλωσε ο κοουτς να εχουν να κανουν με το γεγονος οτι ο Φαλ ζητησε να μπει νωριτερα αλλα ο Μπαρτσωκας δεν τον εβαλε αλλα αφησε παραπανω τον Ραιτ ο οποιος ηταν σε μερα.
ΟΡΘΩΣ επραξε ο Μπαρτζωκας. Ο Φαλ μολις επεστρεψε και δε χρειαζεται να φορτσαρει κατευθειαν.
1
1

- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να είμαι σίγουρος , πιστεύω πως ο Μπαρτζώκας αναφερόμενος σε αριθμούς δεν εννοούσε τα ατομικά αγωνιστικά στατιστικά των παικτών , αλλά σε στοιχεία που αφορούν τα επίπεδα καταπόνησης και γενικά την αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω εστιάζοντας στην εξής φράση των λεγομένων του
"Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. ".
Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω εστιάζοντας στην εξής φράση των λεγομένων του
"Θα το διαχειριστούμε έτσι όπως πρέπει γιατί είναι μία απόφαση κοινή της διοίκησης και δική μου, αφού πέρυσι οι τραυματισμοί μας στοίχισαν. ".
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 3024
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν καταλαβαίνω καλά, λέει ότι:
(παράδειγμα, πολύ χοντρικά γιατι προφανώς παίζουν πολλές λεπτομέρειες)
Η επιστήμη λέει ότι αν παίζεις πάνω από χ λεπτά την εβδομάδα τότε η πιθανότητα τραυματισμού ανεβαίνει αρκετά. Άρα ακόμα κι αν έβαλες 50 πόντους πριν 2 μέρες παίζοντας ψ λεπτά, τότε θα παίξεις τόσο όσο να μην ξεπεράσεις το χ. Σημασία έχει να είμαστε όλοι υγιείς στο τέλος τις χρονιάς που κρίνονται οι τίτλοι.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Με βάση τους αριθμούς λογικά εννοεί ότι οι παίκτες θα παίζουν συγκεκριμένα λεπτά ο καθένας ώστε να χουν όλοι ρόλο και να μην καίγονται κάποιοι παίκτες..πχ στο ματς με τον Άρη τους είχε πει πριν από το ματς πόσο θα παίξει ο καθένας .
Βέβαια αυτό δεν νομίζω να ισχύει για όλους τους παίκτες το ίδιο .. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αν ο σασα με τον φουρνιε πετάνε φωτιές και είναι κρίσιμο ματς ότι θα τους βγάζει για να τηρήσει το εξελακι..Η ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν εκτός 12δας εκτός και είναι ματς με την αλμπα ξέρω γώ.
Ήδη δηλαδή σασα φουρνιε έχουν ειδική μεταχείριση όπως και ο γουοκαπ..
Στα 5ρια τι θα κάνει δηλαδή τώρα που γύρισε και ο μιλου; Πρέπει και κάποιος να βγει έξω για τον μιλου από ραιτ πετρουσεφ . Η λογική λέει ότι πρέπει να παίρνει 15-18λ ο φαλ , 20-25 ο μιλου και τα ψιλά ραιτ/πετρουσεφ .
Η που θα κάψουμε τον ραιτ ή που θα πάει ερυθρό ο πετρουσεφ..
Βέβαια αυτό δεν νομίζω να ισχύει για όλους τους παίκτες το ίδιο .. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αν ο σασα με τον φουρνιε πετάνε φωτιές και είναι κρίσιμο ματς ότι θα τους βγάζει για να τηρήσει το εξελακι..Η ότι υπάρχει περίπτωση να βγουν εκτός 12δας εκτός και είναι ματς με την αλμπα ξέρω γώ.
Ήδη δηλαδή σασα φουρνιε έχουν ειδική μεταχείριση όπως και ο γουοκαπ..
Στα 5ρια τι θα κάνει δηλαδή τώρα που γύρισε και ο μιλου; Πρέπει και κάποιος να βγει έξω για τον μιλου από ραιτ πετρουσεφ . Η λογική λέει ότι πρέπει να παίρνει 15-18λ ο φαλ , 20-25 ο μιλου και τα ψιλά ραιτ/πετρουσεφ .
Η που θα κάψουμε τον ραιτ ή που θα πάει ερυθρό ο πετρουσεφ..
0
-
- Reactions: 780
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς εννοεί. Πέρυσι είχε βγει στην μέση της σεζόν και είχε δηλώσει ότι βάση αριθμών ο Ουόκαπ δεν έπρεπε να παίζει πάνω από 15 λεπτά και έπαιζε 30 γιατί δεν είχαμε άλλον.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 5:37 pmΑν καταλαβαίνω καλά, λέει ότι:
Η επιστήμη λέει ότι αν παίζεις πάνω από χ λεπτά την εβδομάδα τότε η πιθανότητα τραυματισμού ανεβαίνει αρκετά. Άρα ακόμα κι αν έβαλες 50 πόντους πριν 2 μέρες παίζοντας ψ λεπτά, τότε θα παίξεις τόσο όσο να μην ξεπεράσεις το χ. Σημασία έχει να είμαστε όλοι υγιείς στο τέλος τις χρονιάς που κρίνονται οι τίτλοι.
Δεν έχει σχέση η δήλωση αυτή με εξελάκι όπως λέει ο shaq, ούτε είναι δυνατόν να ανακοινώνει τους χρόνους από πριν (πχ πριν το παιχνίδι μα τον Άρη). Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Δλδ αν ήμουν Βιλτόζα και ήξερα ότι θα παίξω 7 λεπτά, τι θα μου προσέφερε αυτή η πληροφορία;
Από τις δηλώσεις του, επίσης, κρίνω ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Φίλε shaq, συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Θα ισχύει και για τον Φουρνιέ αυτό και σίγουρα για τον Ουόκαπ. Αν πχ ο Φουρνιέ έχει παίξει 30 λεπτά και έχει 20 πόντους 7 ασίστ θα τον παρκάρει στον πάγκο στο επόμενο αν ο παίκτης είναι στα κόκκινα από φυσικής κατάστασης. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω από τις δηλώσεις. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελεί ο Σάσα λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και του σκαριού του.
Προφανώς, η επιλογή αυτή θα γίνεται αναλόγως τα παιχνίδια και το πρόγραμμα. Δεν θα τρελαθεί ο coach και θα πει ο Φουρνιέ πέντε λεπτά σήμερα ενώ παίζουμε με Ρεάλ εκτός γιατί το computer δείχνει ότι ο παίκτης δεν είναι για πάνω από πέντε λεπτά. Θα το κάνει έτσι ώστε να τον ξεκουράσει το χρονικό διάστημα που το πρόγραμμα είναι πιο εύκολο.
Για να έχει επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα θα πρέπει να υπάρχει τυπικά μια αξιοκρατία. Να ξέρει ο Πετρούσεφ πχ ότι δεν θα παίξει με Παρτιζαν καθόλου, αλλά στο επόμενο παιχνίδι θα πάρει τον χρόνο του Μίλου η του Φαλ που έπαιξε με Παρτιζαν 25 λεπτά.
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ να μα διορθώσετε.
3
3

- georbap
- Reactions: 1036
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς συμπέρανα και εγώ διαβάζοντας αυτά που είπε ο coach B.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 5:37 pmΑν καταλαβαίνω καλά, λέει ότι:
Βέβαια υπάρχουν παράμετροι που προφανώς θα επηρεάζουν την συγκεκριμένη αυτή φιλοσοφία στο θέμα χρησιμοποίησης των παικτών , όμως αυτό είναι το γενικό πλαίσιο που θα ακολουθήσει ο προπονητής.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3292
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια με αυτή την δήλωση έρχεται στην επιφάνεια η μεγάλη αμφισβήτηση αυτής της φιλοσοφιας, η οποία δεν κατανοεί θεωρητικούς χρόνους συμμετοχής αλλά καταλαβαίνει μόνο από υπαρκτές νίκες και ροζ φύλλα αγώνα.
Με τόσες μεταγραφές κανένας δε θα πει, "έπρεπε να παίξει ο Γκος ο Γουοκαπ ο Μακισικ μαζί γιατί το λένε οι αριθμοί", "ας είμαι κακός στα τρίποντα για ένα ημίχρονο".
Με αριθμούς μπορείς να προστατεύσεις τους παίκτες από τραυματισμό αλλά μπορείς και να πληγώσεις τον ρυθμο ενός παίκτη που παλεύει να εδραιώσει αυτοπεποίθηση.
Επίσης μπορούμε να θυσιάσουμε την regular season της Α1. Έτσι βγαίνουν και οι αριθμοί.
Με τόσες μεταγραφές κανένας δε θα πει, "έπρεπε να παίξει ο Γκος ο Γουοκαπ ο Μακισικ μαζί γιατί το λένε οι αριθμοί", "ας είμαι κακός στα τρίποντα για ένα ημίχρονο".
Με αριθμούς μπορείς να προστατεύσεις τους παίκτες από τραυματισμό αλλά μπορείς και να πληγώσεις τον ρυθμο ενός παίκτη που παλεύει να εδραιώσει αυτοπεποίθηση.
Επίσης μπορούμε να θυσιάσουμε την regular season της Α1. Έτσι βγαίνουν και οι αριθμοί.
4
4

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Mε τον Αρη παντως ειπε ο ιδιος ο μπαρτζω οτι ειχε μιλησει με τους παικτες και ξεραν τι χρονο θα παρουν.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 6:48 pmΑυτό ακριβώς εννοεί. Πέρυσι είχε βγει στην μέση της σεζόν και είχε δηλώσει ότι βάση αριθμών ο Ουόκαπ δεν έπρεπε να παίζει πάνω από 15 λεπτά και έπαιζε 30 γιατί δεν είχαμε άλλον.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 5:37 pm
Αν καταλαβαίνω καλά, λέει ότι:
Δεν έχει σχέση η δήλωση αυτή με εξελάκι όπως λέει ο shaq, ούτε είναι δυνατόν να ανακοινώνει τους χρόνους από πριν (πχ πριν το παιχνίδι μα τον Άρη). Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο. Δλδ αν ήμουν Βιλτόζα και ήξερα ότι θα παίξω 7 λεπτά, τι θα μου προσέφερε αυτή η πληροφορία;
Από τις δηλώσεις του, επίσης, κρίνω ότι δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα. Φίλε shaq, συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Θα ισχύει και για τον Φουρνιέ αυτό και σίγουρα για τον Ουόκαπ. Αν πχ ο Φουρνιέ έχει παίξει 30 λεπτά και έχει 20 πόντους 7 ασίστ θα τον παρκάρει στον πάγκο στο επόμενο αν ο παίκτης είναι στα κόκκινα από φυσικής κατάστασης. Τουλάχιστον εγώ αυτό καταλαβαίνω από τις δηλώσεις. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελεί ο Σάσα λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και του σκαριού του.
Προφανώς, η επιλογή αυτή θα γίνεται αναλόγως τα παιχνίδια και το πρόγραμμα. Δεν θα τρελαθεί ο coach και θα πει ο Φουρνιέ πέντε λεπτά σήμερα ενώ παίζουμε με Ρεάλ εκτός γιατί το computer δείχνει ότι ο παίκτης δεν είναι για πάνω από πέντε λεπτά. Θα το κάνει έτσι ώστε να τον ξεκουράσει το χρονικό διάστημα που το πρόγραμμα είναι πιο εύκολο.
Για να έχει επιτυχία ένα τέτοιο εγχείρημα θα πρέπει να υπάρχει τυπικά μια αξιοκρατία. Να ξέρει ο Πετρούσεφ πχ ότι δεν θα παίξει με Παρτιζαν καθόλου, αλλά στο επόμενο παιχνίδι θα πάρει τον χρόνο του Μίλου η του Φαλ που έπαιξε με Παρτιζαν 25 λεπτά.
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ να μα διορθώσετε.
Εξελακι εννοω το ιδιο με οτι εχετε γραψει οι περισσοτεροι,πχ γουοκαπ πρεπει να παιζει 20λ γιατι ετσι λενε οι εξετασεις του η οτι στον φουρνιε για να τον εχω σε πικ φορμα πρεπει να τον βαζω 27λ σε καθε ματς.
Δεν γινεται να εχουν ολοι οι παικτες την ιδια αντιμετωπιση..Πχ θα πρεπει να ξεκαθαριστει οτι λαρε μητρου ειναι μονο για α1.
Ποια 5ρια θα ειναι τα βασικα και ποια θα παιρνουν λεπτα μονο σε ειδικες περιπτωσεις οπως τραυματισμοι/διαβολοβδομαδες κτλ.
Οτι πχ οι κολωνες του ροστερ θα ναι γουοκαπ φουρνιε βεζε μιλου παπ βιλντοζα ξερω γω και αρα τα λεπτα τους θα υπερβαινουν των υπολοιπων..Πρεπει να υπαρχει μια ιεραρχια και ρολος.Πρεπει να εχουν ρυθμο αυτοι οι παικτες.
Το τελευταιο πχ που λες αποτι καταλαβα το πε οτι θα γινεται..Πχ σε ενα ματς θα πεταει εξω τον πετρουσεφ σε αλλο τον ραιτ σε αλλο τον πιτερς,αλλα στο επομενο θα ξερουν οτι θα παρουν καλα λεπτα.Δεν βλεπω να μπορει να γινει αυτο ομως με τους core παικτες,θα αφησουμε πχ τον σασα εκτος με ρισκο να χασουμε απλα για να δουλεψει ολη αυτη η ιστορια?
Ειναι πολυ δυσκολη η διαχειριση με τοσους παικτες..Με ολους διαθεσιμους εχουμε σασα πιτερς πετρουσεφ μιλου φαλ ραιτ,δεν βγαινει να μοιραστει ο χρονος οπως και να το κανεις..Η που θα δωσεις εναν εκ των πιτερς/πετρουσεφ η που θα πεις πχ οτι ο ραιτ βγαινει εκτος ροτεισον μιας και αλλος παικτης απο αυτους δεν θα το δεχθει.Ετσι και αλλιως αυτο ειχε αποφασιστει πριν τραυματιστουν και τα 2 βασικα 5ρια..Τωρα που γυρισαν καποιος θα την πληρωσει με τον εναν η τον αλλο τροπο.
0
-
- Reactions: 780
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που θέλει να κάνει ο coach (αν το έχουμε καταλάβει σωστά) είναι μη βιώσιμο..εγώ απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τα λεγόμενα του.
Δεν μίλησε κάνεις για Μήτρου και Λάρε. Έδωσα συγκεκριμένο παράδειγμα με Πετρουσεφ - Μίλου. Και για τον Σάσα συγκεκριμένα είπα ότι θα είναι η εξαίρεση σε αυτό, για τους υπόλοιπους όμως θα ισχύει (πλην Μήτρου - Λάρε που δεν υπολογίζονται.
Ναι, από τα λεγόμενα του αυτό καταλαβαίνω, ότι θα ρισκάρει να χάσει κάποιο παιχνίδι πάρα να βάλει βασικό παίκτη στα κόκκινα που θα έχει παίξει 30 λεπτά στο προηγούμενο (πχ σε διαβολοβδομαδα) για να το κερδίσει.
Αν κρίνω σωστά από την φιλοσοφία του θεωρεί ότι είναι πιο σημαντικό να μην καούν οι παίκτες και τραυματιστεί κάποιος κομβικός παίκτης σοβαρά, παρά να χτυπήσει όλα τα ματς για να βγει πρώτος στην regular. Με αλλά λόγια, θα αφήσει και 1-2 ματς να χαθούν αρκεί να προστατευτούν οι παίκτες από καταπόνηση, ντεφορμαρισματα και τραυματισμούς.
Αυτό καταλαβαίνω εγώ από τα συμφραζόμενα του, και ότι γι αυτόν τον λόγο αποφάσισε να πάει σε τόσο βαθύ ρόστερ με τόσους ποιοτικούς παίκτες. Για να μπορούν να κάνουν την δουλειά άλλοι όταν λείπουν - ξεκουράζονται οι «βασικοί». Κάτι που θα ισχύσει και για τον Φουρνιέ γιατί δεν είναι τέρας αθλητικοτητας και φυσικής κατάστασης.
Δεν μίλησε κάνεις για Μήτρου και Λάρε. Έδωσα συγκεκριμένο παράδειγμα με Πετρουσεφ - Μίλου. Και για τον Σάσα συγκεκριμένα είπα ότι θα είναι η εξαίρεση σε αυτό, για τους υπόλοιπους όμως θα ισχύει (πλην Μήτρου - Λάρε που δεν υπολογίζονται.
Ναι, από τα λεγόμενα του αυτό καταλαβαίνω, ότι θα ρισκάρει να χάσει κάποιο παιχνίδι πάρα να βάλει βασικό παίκτη στα κόκκινα που θα έχει παίξει 30 λεπτά στο προηγούμενο (πχ σε διαβολοβδομαδα) για να το κερδίσει.
Αν κρίνω σωστά από την φιλοσοφία του θεωρεί ότι είναι πιο σημαντικό να μην καούν οι παίκτες και τραυματιστεί κάποιος κομβικός παίκτης σοβαρά, παρά να χτυπήσει όλα τα ματς για να βγει πρώτος στην regular. Με αλλά λόγια, θα αφήσει και 1-2 ματς να χαθούν αρκεί να προστατευτούν οι παίκτες από καταπόνηση, ντεφορμαρισματα και τραυματισμούς.
Αυτό καταλαβαίνω εγώ από τα συμφραζόμενα του, και ότι γι αυτόν τον λόγο αποφάσισε να πάει σε τόσο βαθύ ρόστερ με τόσους ποιοτικούς παίκτες. Για να μπορούν να κάνουν την δουλειά άλλοι όταν λείπουν - ξεκουράζονται οι «βασικοί». Κάτι που θα ισχύσει και για τον Φουρνιέ γιατί δεν είναι τέρας αθλητικοτητας και φυσικής κατάστασης.
0
Ετσι ακριβως. Οι παιχτες δεν ειναι ρομποτ, θελουν χρονο οταν ανεβαινουν, για να ρολαρουν, να τονωθει η ψυχολογια τους και θελουν και προστασια οταν δεν τραβανε.SteveNashidis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 7:27 pmΜε αριθμούς μπορείς να προστατεύσεις τους παίκτες από τραυματισμό αλλά μπορείς και να πληγώσεις τον ρυθμο ενός παίκτη που παλεύει να εδραιώσει αυτοπεποίθηση.
Οταν πχ ο Ναν δε τραβαει και παιρνει τραβηγμενες προσπαθειες τον παρκαρει στον παγκο ο Αταμαν. Οταν ο Σλουκας ειναι σβηστος, παιζει ελαχιστα.
Δε τους βασεις ντε και καλα να βγαλουν σερι ενα δεκαλεπτο καταστροφικο, που θα στοιχισει και στην ομαδα...
0