Μα δεν είπε κάτι άλλο πέρα από την αλήθεια. Είχαμε μεγάλες προσδοκίες με τον Γιαννάκη τότε αλλά δυστυχώς ο κοουτς δεν τις δικαίωσε ποτέ. Ιδιαίτερα στον τελικό του 2009 που έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό με πλεονέκτημα έδρας έχοντας το καλύτερο ρόστερ(μετά το φετινό) με Παπαλουκά, Σχορτσιανίτη, Μπουρούση, Βουισιτς, Τσίλντρες, Κλέιζα κλπ κλπ.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 24, 2021 5:35 pmΩραία η συνέντευξη με πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια, καλά έκανες και έβαλες το λινκ. Ποιος ξέρει πως θα ήταν η ιστορία του Ολυμπιακού (και του Παναθηναϊκού βεβαίως) αν ο Μποντιρόγκα είχε έρθει σε μας.basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 24, 2021 4:29 pm
Μιας και μιλάμε για τον άνθρωπο που πρόσφερε τα περισσότερα στον μπασκετικό Ολυμπιακό (μες τον αγωνιστικό χώρο) να κάνω μια αναφορά στον έτερο άνθρωπο που κατά τη γνώμη μου έχει προσφέρει περίπου τα ίδια στην ομάδα. Τον Ντούσαν Ίβκοβιτς που το sport24 του πήρε μια συνέντευξη που μιλάει για πολλά και σημαντικά. Όπως π.χ ότι μετά το Τελ Αβίβ ο Κόκκαλης τον ήθελε στη θέση του Ιωαννίδη(!!!) και το ότι ο Ντέγιαν Μπορντιρόγκα ήθελε πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό.
Αν και δεν είναι σωστό να περιορίζω τον Ίβκοβιτς που πέρασε από αρκετές ομάδες (κι έκανε πράματα και θάματα- ιδίως με τον Πανιώνιο) βρήκα την ευκαιρία να την αναφέρω εδώ.
https://longreads.sport24.gr/dusanivkovic/index.html
Να σταθώ λίγο και στο κομμάτι που λέει ότι οι σχέσεις του με τον Γιαννάκη ήταν καλές και πως χάλασαν μετά που ήρθε ξανά στον Ολυμπιακό και θα δώσω δίκιο στον Γιαννάκη. Γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε ο Ντούντα (κι εγώ στο ΣΕΦ ήμουν στο ντεμπούτο και φώναζα Ντούντα-Ντούντα) ήταν να πει ότι τώρα που ήρθε στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε πλέον αβαντάζ στον πάγκο κατά τους μεταξύ τους αγώνες ευλογώντας τα γένια τα δικά του και του Ομπράντοβιτς (αν είχαν) και αφήνοντας την εντύπωση ότι ο Γιαννάκης δεν έκανε καλή δουλειά τακτικά απέναντι στον Παναθηναϊκό κάτι που το θεωρώ τελείως άδικο. Τι θυμάμαι τώρα.
Ο Ντουντα όταν επέστρεψε πήρε σχεδόν τα πάντα απέναντι στον κουμπάρο του.