Ο Φαλ είναι ένα παράδειγμα που στα διπλά παιχνίδια αυξομοιωνόταν πολύ ο χρόνος που έπαιζε το 2022-2023.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3556
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι πάντως παιδιά ότι ο Μπαρτζώκας θα το κάνει πρώτη φορά, η διαχείριση των παικτών, των αγώνων και του χρόνου που θα έπαιζε κάθε παίκτης ήταν και ένας από τους λόγους που την προπέρσινη σεζόν δεν είχαμε τραυματισμούς, πάνω κάτω όλες οι ομάδες το κάνουν ως ένα βαθμό, ο Μπαρτζώκας ένα παραπάνω. Και ήταν ένας από τους λόγου που η περσινί σεζόν δεν του βγήκε του Μπαρτζώκα αφού έβαζε παίκτες να παίζουν χωρίς να είναι έτοιμοι.
Ο Φαλ είναι ένα παράδειγμα που στα διπλά παιχνίδια αυξομοιωνόταν πολύ ο χρόνος που έπαιζε το 2022-2023.
1
1

-
- Reactions: 768
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ακριβώς καταλαβαίνω και εγώ. Ο Σάσα επαναλαμβάνω είναι ειδική περίπτωση. Εκτός ότι πάει για το mvp έχει αποδείξει ότι το σκαρί του και ο τρόπος παιχνιδιού του δεν τον καταπονεί όπως τους υπόλοιπους. Ο Φουρνιέ, όμως, θέλει και αυτός ειδική μεταχείριση γιατί δεν έπαιζε πολύ τα τελευταία δυο χρόνια. Επίσης, στα γκάρντ είμαστε υπερφορτωμένοι και δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρολόι ακόμα. Με το να ξεκουράσει τον Φουρνιέ σε ενα ματς κερδίζει λεπτά ο Σακ στο τρία και παίζουν παραπάνω Βιλτόζα - Γκός - Ντόρσει που ακόμα ψάχνονται.Christofis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 11:09 pmΠαντως εγω εκλαμβανω τις δηλωσεις του προπονητη οτι δεν θα ρισκαρει οσο αυτο ειναι δυνατον τραυματισμους που θα αποσυντονισουν τηνν ομαδα. Δηλαδη θα γινεται ενα πλανο συμφωνα με τις μετρησεις των ειδικων(γιατρων, φυσικοθεραπευτων, γυμναστων) ωστε να υπαρξουν οσο το λιγοτερο μυικοι τραυματισμοι αλλα και να φτασουμε στο επιθυμητο αποδοσης οταν θα πρεπει. Αυτη τη δυνατοτητα την επιτρεπει το μεγαλο και ποοιοτικο ροστερ οπου το να λειψει 1-2 αγωνες ο Σασα για παραδειγμα δεν εγινε και τιποτα το πολυ σημαντικο ειδικα σε μικροτερης δυναμικοτητας αγωνες. Εννοειται οτι αλλο φουρνιε και αλλο ντορσει, αλλο σασα και αλλο πιτερς, αλλο Φαλ και αλλο ραιτ, Αλλο Παπανικολαου και αλλο μακκισικ αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να τραυματιστει ο Φαλ και να εχεις τανουλη, αλλο να μην εχεις Σασα και να εχεις Σικμα, φουρνιε και να εχεις λαρεντζακη.
Για τον ΠΑΟ ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια. Ο Ναν θα παίζει 30 λεπτά σε κάθε ματς (σαν τον Σάσα), αλλά θα γίνει ροτεισον με τους υπόλοιπους. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ειδικών συνθηκών, αν δεν έπαιζαν Λεσόρ - Ναν τόσο πολύ θα έχαναν το ματς.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει, ενώ πλέον είναι 3 οι χρονιές με γεμάτα καλοκαίρια στην πλάτη των παικτών, κάποιοι παίχτες λέγαμε από πέρυσι ότι ιδανικά στο 1ο μισό πρέπει να παίζουν και κάτω από 20' άμα γίνεται (Γουόκαπ/Παπ/Φαλ/Μιλου), ενώ και ο Γκος έχει τα μέσα-έξω του.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 9:05 amΔεν είναι πάντως παιδιά ότι ο Μπαρτζώκας θα το κάνει πρώτη φορά, η διαχείριση των παικτών, των αγώνων και του χρόνου που θα έπαιζε κάθε παίκτης ήταν και ένας από τους λόγους που την προπέρσινη σεζόν δεν είχαμε τραυματισμούς, πάνω κάτω όλες οι ομάδες το κάνουν ως ένα βαθμό, ο Μπαρτζώκας ένα παραπάνω. Και ήταν ένας από τους λόγου που η περσινί σεζόν δεν του βγήκε του Μπαρτζώκα αφού έβαζε παίκτες να παίζουν χωρίς να είναι έτοιμοι.
Απλώς υπάρχει και η αγωνιστική ισορροπία που λέει ότι πρέπει να μπουν όσο γίνεται ομοιόμορφα για να κερδίζεις τα ματς όσο μπαίνουν οι παίκτες και να αποφύγεις όσο μπορείς συνθήκη που θα έβαζες πχ Βιλντοζα κανονικά αλλά δεν το έκανες γιατί δεν είναι το ίδιο έτοιμος και ήμασταν στον πόντο με την Μπασκονια πχ.
Αυτό με τόσους παίχτες είναι πιο δύσκολο αλλά οκ. Κάτι χάνεις κάτι κερδίζεις.
0
-
- Reactions: 1298
- Προειδοποιήσεις:
1
Γενιξα ειναι ενα δυσκολο παζλ το ροστερ. Αλλα νομιζω εχουνε τους καταλληλους ανθρωπους να το λυσουν. Απλα φετος θα χρειαστει περισσοτερος χρονος απο οτι ειμαστε συνιθισμενοι για να δουμε σταθεροτητα στο ολο εγχειρημα. Απλα η περσινη χρονια του Παο που ειχε και την τυχη με το μερος του στο θεμα των τραυματισμων μας εχει κανει σαν ολυμπιακους να ειμαστε πιο ανυπομονοι.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 9:21 amΑυτό ακριβώς καταλαβαίνω και εγώ. Ο Σάσα επαναλαμβάνω είναι ειδική περίπτωση. Εκτός ότι πάει για το mvp έχει αποδείξει ότι το σκαρί του και ο τρόπος παιχνιδιού του δεν τον καταπονεί όπως τους υπόλοιπους. Ο Φουρνιέ, όμως, θέλει και αυτός ειδική μεταχείριση γιατί δεν έπαιζε πολύ τα τελευταία δυο χρόνια. Επίσης, στα γκάρντ είμαστε υπερφορτωμένοι και δεν υπάρχουν ξεκάθαροι ρολόι ακόμα. Με το να ξεκουράσει τον Φουρνιέ σε ενα ματς κερδίζει λεπτά ο Σακ στο τρία και παίζουν παραπάνω Βιλτόζα - Γκός - Ντόρσει που ακόμα ψάχνονται.Christofis έγραψε: ↑Δευ Οκτ 14, 2024 11:09 pmΠαντως εγω εκλαμβανω τις δηλωσεις του προπονητη οτι δεν θα ρισκαρει οσο αυτο ειναι δυνατον τραυματισμους που θα αποσυντονισουν τηνν ομαδα. Δηλαδη θα γινεται ενα πλανο συμφωνα με τις μετρησεις των ειδικων(γιατρων, φυσικοθεραπευτων, γυμναστων) ωστε να υπαρξουν οσο το λιγοτερο μυικοι τραυματισμοι αλλα και να φτασουμε στο επιθυμητο αποδοσης οταν θα πρεπει. Αυτη τη δυνατοτητα την επιτρεπει το μεγαλο και ποοιοτικο ροστερ οπου το να λειψει 1-2 αγωνες ο Σασα για παραδειγμα δεν εγινε και τιποτα το πολυ σημαντικο ειδικα σε μικροτερης δυναμικοτητας αγωνες. Εννοειται οτι αλλο φουρνιε και αλλο ντορσει, αλλο σασα και αλλο πιτερς, αλλο Φαλ και αλλο ραιτ, Αλλο Παπανικολαου και αλλο μακκισικ αλλα δεν ειναι το ιδιο με το να τραυματιστει ο Φαλ και να εχεις τανουλη, αλλο να μην εχεις Σασα και να εχεις Σικμα, φουρνιε και να εχεις λαρεντζακη.
Για τον ΠΑΟ ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια. Ο Ναν θα παίζει 30 λεπτά σε κάθε ματς (σαν τον Σάσα), αλλά θα γίνει ροτεισον με τους υπόλοιπους. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ειδικών συνθηκών, αν δεν έπαιζαν Λεσόρ - Ναν τόσο πολύ θα έχαναν το ματς.
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Εγώ ανυπόμονος δεν είμαι. Απλά σε πρώτη φάση θέλω να κερδίσω τα παιχνίδια που πρέπει έτσι ώστε να μην μείνουμε πίσω στο θέμα 4αδας και πλεονεκτήματος έδρας. Μετά από ένα δίμηνο πιστεύω θα είμαστε σε καλό ρυθμο και θα μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση για αρκετό χρόνο και να έχουμε λίγα νεκρά διαστήματα.
Το ζήτημα είναι να κρατηθούν υγιής οι παίχτες , έτσι ώστε με όλους μαζί να προπονούνται να βρεθούν και τα κατάλληλα σχήματα και οι ρόλοι
Το ζήτημα είναι να κρατηθούν υγιής οι παίχτες , έτσι ώστε με όλους μαζί να προπονούνται να βρεθούν και τα κατάλληλα σχήματα και οι ρόλοι
0
- shaq7
- Reactions: 6635
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχετε και εσεις ανυπομονησια για τα ματς του ολυμπιακου?Εγω τετοια ορεξη να δω την ομαδα μονο το 23 ειχα..και με φιλους μου που μιλαω ακομα και ατομα που δεν ασχολιοντουσαν ιδιαιτερα τα προηγουμενα χρονια μου λενε τα ιδια..ειδικα με τον φουρνιε ολοι εχουν καρα γουσταρει.
Περσι πχ ηταν ταλαιπωρια τα ματς,φετος ακομα και που μεχρι στιγμης δεν βλεπουμε ιδιαιτερα καλο μπασκετ βλεπεις την προοπτικη που εχει η ομαδα.
Περσι πχ ηταν ταλαιπωρια τα ματς,φετος ακομα και που μεχρι στιγμης δεν βλεπουμε ιδιαιτερα καλο μπασκετ βλεπεις την προοπτικη που εχει η ομαδα.
1
1

- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 197
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ίδια και εγώ, μετράω τα λεπτά για να αρχίσει το ματς. Απορώ όμως, γιατί είναι το ΣΕΦ τόσο άδειο και υποτονικό φέτος? Πέρυσι που παίζαμε μπάσκετ οικοδομής, το θυμάμαι να ψιλογεμίζει και με μικρές ομάδες Ευρωλίγκας (εκτός αν κάνω λάθος).shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 4:34 pmΕχετε και εσεις ανυπομονησια για τα ματς του ολυμπιακου?Εγω τετοια ορεξη να δω την ομαδα μονο το 23 ειχα..και με φιλους μου που μιλαω ακομα και ατομα που δεν ασχολιοντουσαν ιδιαιτερα τα προηγουμενα χρονια μου λενε τα ιδια..ειδικα με τον φουρνιε ολοι εχουν καρα γουσταρει.
1
1

- shaq7
- Reactions: 6635
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
εχουν ανεβει οι τιμες πολυ στα εισιτηρια..συνηθως και αυτοι που εχουν τα λεφτα δεν ειναι τοσο ενθερμοι οπαδοι..πανε πιο πολυ για διασκεδαση και οχι να βγαλουν τα λαρυγγια τους.. Νομιζω παντως οτι με ζαλγιρις καμια 1000ρα μειναν απουλητα απλα δεν πηγαν τα διαρκειας..σημερα παλι που ειναι πιο εμπορικος αντιπαλος δεν εχουν πει για σολντ αουτ..εχει ομως 25ε το φτηνοτερο ακομα και σε θεσεις που θες κυαλια για να δεις. Οι τιμες φετος ειναι θεμα,ακομα και ο παο με καινουργιο γηπεδο δεν το γεμισε με την μπαγιερν.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 5:10 pmΤα ίδια και εγώ, μετράω τα λεπτά για να αρχίσει το ματς. Απορώ όμως, γιατί είναι το ΣΕΦ τόσο άδειο και υποτονικό φέτος? Πέρυσι που παίζαμε μπάσκετ οικοδομής, το θυμάμαι να ψιλογεμίζει και με μικρές ομάδες Ευρωλίγκας (εκτός αν κάνω λάθος).shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 4:34 pmΕχετε και εσεις ανυπομονησια για τα ματς του ολυμπιακου?Εγω τετοια ορεξη να δω την ομαδα μονο το 23 ειχα..και με φιλους μου που μιλαω ακομα και ατομα που δεν ασχολιοντουσαν ιδιαιτερα τα προηγουμενα χρονια μου λενε τα ιδια..ειδικα με τον φουρνιε ολοι εχουν καρα γουσταρει.
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν έμειναν μόνο 1000 απούλητα με Ζάλγκιρις, μου κάνει εντύπωση το ότι τόσοι κάτοχοι διαρκείας δεν πήγαν στην πρεμιέρα της ευρωλίγκας.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 5:42 pmεχουν ανεβει οι τιμες πολυ στα εισιτηρια..συνηθως και αυτοι που εχουν τα λεφτα δεν ειναι τοσο ενθερμοι οπαδοι..πανε πιο πολυ για διασκεδαση και οχι να βγαλουν τα λαρυγγια τους.. Νομιζω παντως οτι με ζαλγιρις καμια 1000ρα μειναν απουλητα απλα δεν πηγαν τα διαρκειας..σημερα παλι που ειναι πιο εμπορικος αντιπαλος δεν εχουν πει για σολντ αουτ..εχει ομως 25ε το φτηνοτερο ακομα και σε θεσεις που θες κυαλια για να δεις. Οι τιμες φετος ειναι θεμα,ακομα και ο παο με καινουργιο γηπεδο δεν το γεμισε με την μπαγιερν.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 5:10 pm
Τα ίδια και εγώ, μετράω τα λεπτά για να αρχίσει το ματς. Απορώ όμως, γιατί είναι το ΣΕΦ τόσο άδειο και υποτονικό φέτος? Πέρυσι που παίζαμε μπάσκετ οικοδομής, το θυμάμαι να ψιλογεμίζει και με μικρές ομάδες Ευρωλίγκας (εκτός αν κάνω λάθος).
Ισχύει πάντως, τρελή ακρίβεια σε όλα στην Ελλάδα. Πήγα πριν 2 χρόνια και οι τιμές γενικά δεν έχουν μεγάλη διαφορά από την πανάκριβη Αυστραλία. Πως την βγάζει ο κόσμος, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγω μεχρι το 2021-2022 που ημουν εξωτερικο εκλεινα διαρκειας γιατι με βολευε απο τα να ψαχνω τελευταια στιγμη μηπως βρω καθως τα αεροπορικα εισητηρια τελευταια στιγμη πηγαινανε στο θεο οποτε με συνεφερε να πληρωνω το διαρκειας απο το να πληρωνω πιο ακριβα τα αεροπορικα. Ετσι μπορουσα να προγραμματιστω πολυ πιο ευκολα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 6:43 pmπερισσοτεροι ειναι παιδια απο επαρχια που δεν μπορουν να ταξιδευουν για τετοια ματς..το λεω με σιγουρια επειδη ειμαι απο μικρη επαρχια και εχουμε καμια 300ρια διαρκειας τωρα και παλια πολυ περισσοτερα και τα μοιραζαμε απο δω και απο εκει οποτε δεν μπορουσαμε να παμε.
Τετοιοι ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αρκετοι, ξερω δυο οικογενειες Κυπριων(Πατερας με γιους που το κανουν)
Υ.γ δεν σε ξεχασα απλα δεν προλαβα να παω να την παρω σημερα οποτε παει για Πεμπτη
1
1

- Μυστικό Αρκούδι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πως τότε το γεμίζαμε σε προηγούμενες χρονιές? Και αυτό θα ίσχυε και για ποδόσφαιρο που και πάλι δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό του να ξεμένουν μόνο 6% των εισητηρίων και να είναι 70% των θέσεων άδειες.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 6:43 pmπερισσοτεροι ειναι παιδια απο επαρχια που δεν μπορουν να ταξιδευουν για τετοια ματς..το λεω με σιγουρια επειδη ειμαι απο μικρη επαρχια και εχουμε καμια 300ρια διαρκειας τωρα και παλια πολυ περισσοτερα και τα μοιραζαμε απο δω και απο εκει οποτε δεν μπορουσαμε να παμε.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι αν ο αντιπαλος δεν ειναι μεγαλο ονομα ειναι δυσκολο καποιος να κατεβει απο επαρχια για να δει τη ζαλγκιρις την τριτη ας πουμε. Ενω αν ειναι με μπαρτσελονα ή Ρεαλ ή Μακαμπι πιο ευκολα θα τονπραξει να πει ας μην παω και την επομενη στη δουλεια μια στο τοσο. Οποτε Παρασκευες η πληροτητα παντα ειναι μεγαλυτερη ειδικα οταν υπαρχουν τοσα πολλα διαρκειαςΜυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 7:30 pmΠως τότε το γεμίζαμε σε προηγούμενες χρονιές? Και αυτό θα ίσχυε και για ποδόσφαιρο που και πάλι δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό του να ξεμένουν μόνο 6% των εισητηρίων και να είναι 70% των θέσεων άδειες.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 6:43 pm
περισσοτεροι ειναι παιδια απο επαρχια που δεν μπορουν να ταξιδευουν για τετοια ματς..το λεω με σιγουρια επειδη ειμαι απο μικρη επαρχια και εχουμε καμια 300ρια διαρκειας τωρα και παλια πολυ περισσοτερα και τα μοιραζαμε απο δω και απο εκει οποτε δεν μπορουσαμε να παμε.
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να είναι όπως τα λες. Εγώ βλέπω ότι οι απέναντι το γεμίζουν περισσότερο και κάνουν και ωραία κερδίδα παρ'όλες τις τιμές. Είναι νωρίς ακόμα, οψόμεθα.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 7:33 pmΓιατι αν ο αντιπαλος δεν ειναι μεγαλο ονομα ειναι δυσκολο καποιος να κατεβει απο επαρχια για να δει τη ζαλγκιρις την τριτη ας πουμε. Ενω αν ειναι με μπαρτσελονα ή Ρεαλ ή Μακαμπι πιο ευκολα θα τονπραξει να πει ας μην παω και την επομενη στη δουλεια μια στο τοσο. Οποτε Παρασκευες η πληροτητα παντα ειναι μεγαλυτερη ειδικα οταν υπαρχουν τοσα πολλα διαρκειαςΜυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τρί Οκτ 15, 2024 7:30 pm
Πως τότε το γεμίζαμε σε προηγούμενες χρονιές? Και αυτό θα ίσχυε και για ποδόσφαιρο που και πάλι δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι στον βαθμό του να ξεμένουν μόνο 6% των εισητηρίων και να είναι 70% των θέσεων άδειες.
0