Euroleague Round 4 : Anadolu Efes vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Οκτ 19, 2024 3:59 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 2:39 pm
chainsaw έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 11:51 am
Προφανώς και τους έχει πει ότι θα παίζει ο καλυτερος. Το 99% των προπονητων αυτό δηλώνει. Οι περισσότεροι το πιστεύουν κιόλας. Όταν έρθει η κρίσιμη ώρα όμως, πάλι θα ευνοηθούν οι πιο έμπειροι και γνωστοί. Έτσι είναι ο ανθρώπινος χαρακτήρας. Σε τέτοιες καταστάσεις, κάποιοι θα δυσαρεστηθούν. Δε γίνεται δυστυχώς αλλιώς.

Πάνω απ' όλα όμως είναι η ομάδα και η επιτυχία της. Τι θα διασφαλίσει την επιτυχία της; Το καλό κλίμα. Γι'αυτό λοιπόν λέμε ναι στον κάθε Μακκισικ (συν ότι προσφέρει αγωνιστικά φυσικα) και όχι σε εγωιστές και βεντέτες. Ο Πετρουσεφ φαινομενικά τείνει προς την δεύτερη κατηγορία, αλλά εφόσον δεν είμαστε μέσα στα πράγματα, δεν μπορούμε να πάρουμε όρκο.
Τι εννοείς δεν είμαστε μέσα στα πράγματα; Από την εικόνα του Πετρουσεφ στα τελευταία ματς όχι τον Φαλ κ τον Μιλου δεν μπορεί ν περάσει στο ροτεισον αλλά ούτε τον Ραιτ. Βασικά είναι τόσο κακός που ακόμα και τον Παπ θα προτιμούσα πεντάρι παρά αυτόν. Οι θέσεις κερδίζονται στο γήπεδο όχι με λόγια και μπούρδες. Ας έμπαινε χθες να έκανε μια ματσαρα να είχε όλα τα δικιά του κόσμου.
Στα προηγούμενα ματς μια χαρά ήταν ο Πετρουσεφ και στην αρχή πολύ καλκς μαλιστα. Τώρα αν έγινε κάτι συγκεκριμένο, ξενερωσε με την επιστροφή του Φαλ ή είχε απλά μια καλή μέρα, θα δείξει η πορεία. Είναι νωρίς να κρίνουμε.

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1092
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 19, 2024 4:10 pm

καταλαβαινω την κριτικη στον μπαρτζωκα οπως και γω ασκησα χτες αλλα υπαρχουν και καποια σημεια υπερ του για τις επιλογες του που τα εντοπισα αργοτερα. και εχει να κανει ποσο περιπλοκο ηταν το παιχνιδι με την ταυτοχρονη καλη αποδοση καποιων.

1.ο Γουοκαπ βγηκε λογω φαουλ και οχι κατ'επιλογην. Με τον βιλντοζα μεσα δεν μπορουσε να βαλει ντορσευ, ποσο μαλλον οταν μακ και φουρνιε ηταν καλοι. Αν αλλαζε εναν απο τους δυο για να μπει ο Ντορσευ θα τον κραζαμε γιατι τους εβγαλε.
2. Η 2nd unit μας εχει κερδισει πολλα ματς θα ηταν παραλογο να μην την εβαζε. το λαθος του ηταν οτι περεμεινε πολυ και ροκανιστηκε η διαφορα.
3.Το βασικο μας σεντερ μεχρι προτινος ο Ραιτ ειχε σε 14 λεπτα 0 ριμπαουντ και ο Πητερς σε 17 λεπτα ειχε 1 ριμπαουντ. αυτοι οι 2 παραηταν τρυπες στην αμυνα χτες αλλα δεν γινοταν να μην τους βαλει ελλείψει Μιλου και ειδικα οταν ο πετρουσεφ μπηκε και ηταν περα βρεχει.

απο κει και περα τα πολυ θετικα ειναι οτι φαινεται οτι η ομαδα παει να παιξει πολυ ωραιο μπασκετ και οτι ο Φουρνιε θα ειναι αυτος που θα κλεινει τα παχνιδια. δεν πειραζει που δεν τα καταφερε χτες , δεν υπηρχε κανενα play και δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος.

Λεμε για τον μπαρτζωκα και το κοουτσαρισμα του αλλα αν βλεπατε τον ασυλληπτο αχταρμα του Αταμαν στην παρι θα λεγατε οτι εσεις θα κοουτσαρατε καλυτερα.
και ομως αυτος ο προπονητης εχει 3 ευρωλιγκες. παιζουν πολλα ρολο.
Και γω θεωρω οτι ο Μπαρτζωκας λογω μη προπονησεων δουλευει την ομαδα στους αγωνες οποτε ισως εκει να το χανει με τις δοκιμες.
Χτες δηλωσε οτι πρεπει να μαθουν απο την ηττα. Ελπιζω να εννοουσε και τον εαυτο του οσο αφορα την διαχειριση. θα φανει στα επομενα παιχνιδια.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 19, 2024 4:44 pm

montechristo έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 2:12 pm

Το δίδυμο Πετρούσεφ-Ράιτ το είχε χθες στο β' δεκάλεπτο και ήταν καταστροφικό.
Δευτερολεπτο δεν επαιξαν μαζι. Στα ~5.5 λεπτα μετα τις back 2 back φασεις που χανει ο πετρουσεφ το φολοου και καπακια δεν μαρκαρει τον γιλμαζ και αρπαζουμε τριποντο στο μαπετο... παιρνει ταιμ αουτ και οταν γυρισε η ομαδα στο παρκε ηταν ο ραιτ στη θεση του πετρουσεφ στην 5αδα.

3
3 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 583

Σάβ Οκτ 19, 2024 5:27 pm

Heisenberg έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 4:10 pm
καταλαβαινω την κριτικη στον μπαρτζωκα οπως και γω ασκησα χτες αλλα υπαρχουν και καποια σημεια υπερ του για τις επιλογες του που τα εντοπισα αργοτερα. και εχει να κανει ποσο περιπλοκο ηταν το παιχνιδι με την ταυτοχρονη καλη αποδοση καποιων.

1.ο Γουοκαπ βγηκε λογω φαουλ και οχι κατ'επιλογην. Με τον βιλντοζα μεσα δεν μπορουσε να βαλει ντορσευ, ποσο μαλλον οταν μακ και φουρνιε ηταν καλοι. Αν αλλαζε εναν απο τους δυο για να μπει ο Ντορσευ θα τον κραζαμε γιατι τους εβγαλε.
2. Η 2nd unit μας εχει κερδισει πολλα ματς θα ηταν παραλογο να μην την εβαζε. το λαθος του ηταν οτι περεμεινε πολυ και ροκανιστηκε η διαφορα.
3.Το βασικο μας σεντερ μεχρι προτινος ο Ραιτ ειχε σε 14 λεπτα 0 ριμπαουντ και ο Πητερς σε 17 λεπτα ειχε 1 ριμπαουντ. αυτοι οι 2 παραηταν τρυπες στην αμυνα χτες αλλα δεν γινοταν να μην τους βαλει ελλείψει Μιλου και ειδικα οταν ο πετρουσεφ μπηκε και ηταν περα βρεχει.

απο κει και περα τα πολυ θετικα ειναι οτι φαινεται οτι η ομαδα παει να παιξει πολυ ωραιο μπασκετ και οτι ο Φουρνιε θα ειναι αυτος που θα κλεινει τα παχνιδια. δεν πειραζει που δεν τα καταφερε χτες , δεν υπηρχε κανενα play και δεν ειναι ακομα 100% ετοιμος.

Λεμε για τον μπαρτζωκα και το κοουτσαρισμα του αλλα αν βλεπατε τον ασυλληπτο αχταρμα του Αταμαν στην παρι θα λεγατε οτι εσεις θα κοουτσαρατε καλυτερα.
και ομως αυτος ο προπονητης εχει 3 ευρωλιγκες. παιζουν πολλα ρολο.
Και γω θεωρω οτι ο Μπαρτζωκας λογω μη προπονησεων δουλευει την ομαδα στους αγωνες οποτε ισως εκει να το χανει με τις δοκιμες.
Χτες δηλωσε οτι πρεπει να μαθουν απο την ηττα. Ελπιζω να εννοουσε και τον εαυτο του οσο αφορα την διαχειριση. θα φανει στα επομενα παιχνιδια.
Συμφωνώ σε όλα. Νομίζω ότι κοιτάμε λίγο το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Η σεζόν είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Εμείς στο μυαλό μας κοιτάμε πως θα κερδίσουμε την Εφές. Ο coach σου μυαλό του κοιτάει πως θα πάει μέχρι τέλους και θα πάρει την Ευρωλίγκα. Στην οικονομία της σεζόν όπως φάνηκε και το 22´ δεν παίζει κανένα ρόλο αν θα βγεις 1ος ή 4ος. Μόνο το πλεονέκτημα έδρας μετράει (και αυτό σχετικό είναι). Ήδη κανένα από τα φαβορί για 4αδα δεν έχει δείξει ότι θα παει τρένο (ΠΑΟ και Ρεάλ 2-2 και ο Ερυθρός έχασε χτες στην Σερβία). Αν κερδίζουμε τα ματς που μας αναλογούν (πχ το εκτός με την Μπάγερν) και συνεχίσουν οι πειραματισμοί εμένα προσωπικά δεν με πειράζει και ας κάνουμε τσάμπα ήττες όπως η χτεσινή. Τα ερωτηματικά με το ρόστερ είναι πολλά φέτος, έρχεται λίγο σε δεύτερη μοίρα η απόδοση της ομάδας και το αποτέλεσμα σε αυτή τη φάση κατά την άποψη μου.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Σάβ Οκτ 19, 2024 7:08 pm

Λοιπον, παρα το γεγονος οτι ειμαι μεγαλος fan του πακετου/ταλεντου του Petrusev, πρεπει να πω καποια πραγματακια.

Παρα το γεγονος οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ την πραγματικοτητα του τι συμβαινει ή πως βλεπει την ολη φαση ο ιδιος... και ξερουμε μονο οτι ακουγεται δεξια και αριστερα, εαν υποθετικα θελει ΟΝΤΩΣ να φυγει γιατι θελει περισσοτερο χρονο κτλ...

Τοτε εχω να πω το εξης : στο καλο και να μας γραφεις και με αυτη την αντιμετωπιση προς το αθλημα αλλα και τον ανταγωνισμο δεν θα πας πολυ μπροστα.

Βρισκεσαι σε μια ομαδα που θα διεκδικησει ΞΑΝΑ ολους τους τιτλους των διοργανωσεων στις οποιες συμμετεχει, με πολυ δυνατους συμπαικτες και φουλ ανταγωνισμο στις θεσεις που αγωνιζεσαι (4-5) και αντι να δεις οτι υπαρχει μια ευκαιρια να κανεις break out season, να σκιζεσαι να αποδειξεις οτι αξιζεις σε ΟΣΑ λεπτα και αν σου δινονται σε καθε παιχνιδι (αλλος στη θεση σου ισως να μην επαιρνε και καθολου χρονο) μπαινεις μεσα μπλαζε, λες και σου εχουν σκοτωσει κοντινο οικογενειακο προσωπο, χωρις ενεργεια ή διαθεση να αγωνιστεις και να βοηθησεις.

Δεν μπορω να διανοηθω πως ενας ανθρωπος που καλως ή κακως δεν εχει αποδειξει ακομα τιποτα στο big stage, να ειναι τοσο entitled που να ΑΠΑΙΤΕΙ να του δωθει χρονος με το ετσι θελω... και να προτιμα να φυγει απο αυτη την κατασταση και να παει σε μια ομαδα σαν τον ερυθρο απλα και μονο επειδη στο μυαλο του εχει τη θεση βασικου στο τσεπακι του.

Προσωπικα εαν ειδικα εισαι ταλαντουχος παιχτης, δεν μπορω να σκεφτω καλυτερο σεναριο απο το να ειμαι σε μια ομαδα γεματη απο ταλαντουχους και μεγαλους παιχτες... και να μην προσπαθω να εκμεταλλευτω την καθε μου στιγμη αναμεσα τους... να μην προσπαθω να τους ανταγωνιστω και να προσπαθω να τους σκισω και να αποδειξω οτι ΑΝΟΙΚΩ εδω, ΚΕΡΔΙΖΩ τον χρονο συμμετοχης μου και θα σας φαω την θεση ρε νιαμου! (με καλη προθεση παντα).

Rant over, στο καλο να παει εαν οντως σκεφτεται ετσι.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 540
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Οκτ 19, 2024 7:52 pm

reignman έγραψε:
Λοιπον, παρα το γεγονος οτι ειμαι μεγαλος fan του πακετου/ταλεντου του Petrusev, πρεπει να πω καποια πραγματακια.

Παρα το γεγονος οτι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ την πραγματικοτητα του τι συμβαινει ή πως βλεπει την ολη φαση ο ιδιος... και ξερουμε μονο οτι ακουγεται δεξια και αριστερα, εαν υποθετικα θελει ΟΝΤΩΣ να φυγει γιατι θελει περισσοτερο χρονο κτλ...

Τοτε εχω να πω το εξης : στο καλο και να μας γραφεις και με αυτη την αντιμετωπιση προς το αθλημα αλλα και τον ανταγωνισμο δεν θα πας πολυ μπροστα.

Βρισκεσαι σε μια ομαδα που θα διεκδικησει ΞΑΝΑ ολους τους τιτλους των διοργανωσεων στις οποιες συμμετεχει, με πολυ δυνατους συμπαικτες και φουλ ανταγωνισμο στις θεσεις που αγωνιζεσαι (4-5) και αντι να δεις οτι υπαρχει μια ευκαιρια να κανεις break out season, να σκιζεσαι να αποδειξεις οτι αξιζεις σε ΟΣΑ λεπτα και αν σου δινονται σε καθε παιχνιδι (αλλος στη θεση σου ισως να μην επαιρνε και καθολου χρονο) μπαινεις μεσα μπλαζε, λες και σου εχουν σκοτωσει κοντινο οικογενειακο προσωπο, χωρις ενεργεια ή διαθεση να αγωνιστεις και να βοηθησεις.

Δεν μπορω να διανοηθω πως ενας ανθρωπος που καλως ή κακως δεν εχει αποδειξει ακομα τιποτα στο big stage, να ειναι τοσο entitled που να ΑΠΑΙΤΕΙ να του δωθει χρονος με το ετσι θελω... και να προτιμα να φυγει απο αυτη την κατασταση και να παει σε μια ομαδα σαν τον ερυθρο απλα και μονο επειδη στο μυαλο του εχει τη θεση βασικου στο τσεπακι του.

Προσωπικα εαν ειδικα εισαι ταλαντουχος παιχτης, δεν μπορω να σκεφτω καλυτερο σεναριο απο το να ειμαι σε μια ομαδα γεματη απο ταλαντουχους και μεγαλους παιχτες... και να μην προσπαθω να εκμεταλλευτω την καθε μου στιγμη αναμεσα τους... να μην προσπαθω να τους ανταγωνιστω και να προσπαθω να τους σκισω και να αποδειξω οτι ΑΝΟΙΚΩ εδω, ΚΕΡΔΙΖΩ τον χρονο συμμετοχης μου και θα σας φαω την θεση ρε νιαμου! (με καλη προθεση παντα).

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

Ο Πετρουσεφ -αν οντως ισχυει αυτο που υποψιαζομαστε- μου θυμιζει κλασικη κακη νοοτροπια εργαζομενου (και δεν αναφερομαι μονο στο μπασκετ) που λεει "θελω να πληρωθω καλα πρωτα και μετα να αποδωσω/αναλαβω ευθυνες κλπ".

Δυστυχως στη ζωη δε λειτουργει ετσι. Πρωτα αποδεικνυεις και μετα αμοιβεσαι (ειτε με χρηματα ειτε με ανοδο στην ιεραρχια), αυτο συμβαινει σε ολες τις δουλειες ολου του κοσμου απο τοτε που φτιαχτηκε ο κοσμος και δε θα το αλλαξει αυτο ο...Πετρουσεφ. Κακο mindset και με τετοιο mindset κανεις δεν επιασε το potential του.

Αυτο το τελευταιο παει περισσοτερο σε εμας (αναμεσα τους κι εγω) που "τρεμουμε" οτι θα χασουμε το next best thing.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893

Σάβ Οκτ 19, 2024 7:56 pm

Έχω πει και θα λέω πάντα ότι ο εκάστοτε προπονητής, ακόμα και ο χειρότερος, γνωρίζει καλύτερα από το καθένα μας τις ανάγκες και τις δυνατότητες της ομάδας που προπονεί.
Πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για κορυφαίους προπονητές όπως ο Μπαρτζώκας που δεν έχει κάτι να αποδείξει μετά από τόσα χρόνια στους πάγκους.

Από εκεί και πέρα όμως βλέποντας το χθεσινό παιχνίδι, δεν μιλάμε για λάθη ή όχι του προπονητή , αλλά κρίνουμε το πλάνο που συνειδητά ακολουθήθηκε στα πλαίσια της φιλοσοφίας να αγωνίζονται συγκεριμένοι παίκτες για συγκεκριμένο χρόνο.
Προσωπικά η συγκεκριμένη φιλοσοφία με βρίσκει εν μέρη υπέρμαχο, γιατί πρώτον όλοι οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να διατηρούνται σε φόρμα και να αισθάνονται σημαντικοί και δεύτερον μπορείς να έχεις πάντα μια ομάδα με φρέσκα πόδια, κάτι πολύ σημαντικό σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο μεγάλος αστερίσκος όμως που υπάρχει στην ανωτέρω φιλοσοφία έχει να κάνει με το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά με τελείως διαφορετικές πεντάδες, αλλά και το επίπεδο του αντιπάλου που έχεις απέναντί σου.
Εχθές για παράδειγμα και κατά την δική μου άποψη δεν λειτούργησε αυτό το πλάνο και μάλλον κόστισε και την ήττα της ομάδας.

Η Εφες αν και δεν φαίνεται ακόμα να είναι ομάδα που μπορεί να έχει πολύ υψηλές βλέψεις, δεν παύει να είναι ένα σύνολο πολύ ταλαντούχων αλλά και έμπειρων παικτών που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους αφήσεις να βρουν ρυθμό.
Εχθές λοιπόν μπαίνεις στο παιχνίδι και σου δίνεται η ευκαιρία να τους στριμώξεις στα σχοινιά για ένα δεκάλεπτο, ενώ στα δεύτερο ξεκινάς με μια τελείως διαφορετική πεντάδα που φαίνεται να μην αποδίδει με αποτέλεσμα να χάσεις την διαφορά, να δώσεις στον αντίπαλο ρυθμό και ψυχολογία δεχόμενος 30 πόντους σε μια περίοδο.

Δεν ξέρω αν ο coach έχει αποκτήσει ήδη τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ρόστερ που θεωρεί ότι είναι εφικτή μια τέτοια προσέγγιση, προσωπικά όμως το θεωρώ μεγάλο τζογάρισμα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφες και μάλιστα σε μια έδρα που δεν έχουμε καθόλου καλή παράδοση.
Τα όποια αρνητικά στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας δεν με απασχολούν και δεν τα σχολιάζω αφού έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα και στους παίκτες , αυτό που σχολιάζω έχει να κάνει με την όπως προανέφερα συνειδητή επιλογή διαμοιρασμού του χρόνου και κατά πόσο πρέπει να επιμένουμε σε αυτή και ειδικά τόσο νωρίς μέσα στην σεζόν.

Χτες ήμουν λίγο υπερβολικός στο σχόλιό μου μετά των αγώνα, ήθελα όμως πραγματικά πολύ αυτή την νίκη και με ενόχλησε πολύ ο τρόπος που χάσαμε.
Σίγουρα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και ειδικά επιθετικά δείχνει ήδη να ρολάρει , θα χρειαστεί όμως να βρεθούν και τα κατάλληλα σχήματα που θα καλύπτουν τις αδυναμίες στην άμυνα.

Υ.Γ Είχα στο πλάνο να γράψω κάτι και για τον Πετρούσεφ , αν και μετά το καλοκαιρινό σίριαλ είχα αποφασίσει να μην επανέλθω σε ένα θέμα που εξαντλήσαμε από κάθε άποψη.
Συνοπτικά , είμαι από αυτούς που πιστεύουν στις δυνατότητές του και χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα έρθει στην ομάδα , έχω πλέον όμως καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ενώ αγωνιστικά έχει όλα τα φόντα να γίνει πολύ σπουδαίος παίκτης , πνευματικά δεν μπορεί να το υποστηρίξει.
Ακούγεται ίσως σκληρό και υπερβολικό , αλλά όσο και αν κατανοώ το γεγονός ότι θέλει να είναι κάπου που θα νιώθει ασφάλεια ως προς την χρησιμοποίησή του , άλλο τόσο δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους βεντετισμούς από έναν παίκτη σε αυτή την ηλικία, με αυτή την καριέρα και σε μια ομάδα με το status και τους στόχους του Ολυμπιακού.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Οκτ 19, 2024 8:50 pm

montechristo έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:
Παρ Οκτ 18, 2024 11:02 pm
Είδα χρόνους συμμετοχής παιχτών και είναι να κλαίς. Φουρνιε και Ντόρσεϊ 16 λεπτά έκαστος. Πίτερς που ήταν άφαντος παντού 17 λεπτά.

Έχοντας πρόβλημα στο ριμπάουντ και τον Πίτερς τραγικό δεν δοκίμασε ποτέ το περσινό δίδυμο στο 4-5 πετρούσεφ -ραιτ.
Μονίμως ή τρολάρεις ή είσαι αλλού γι' αλλού...
Μήπως είσαι εσύ αλλού για αλλού και έβλεπες άλλο έργο?

Βγάζει τον Φαλ και βάζει τον πετρούσεφ στη θέση του στο 5. Και μετά βγάζει τον πετρούσεφ και βάζει τον Ράιτ στην θέση του. Τώρα εσύ σε πιο όνειρο τους είδες να παίζουν μαζί δεν ξέρω.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:26 pm

reignman έγραψε:

Αν και συμφωνω συνηθως με αυτα που γραφεις εδω θα διαφωνησω

σε σχεση με αυτο που γραφεις για τον Πετρουσεφ , το ιδιο θα μπορουσε να γραφτει για τον Βεζενκοφ στο nba ,μα ακριβως το ιδιο με αυτα που γραφεις... και ομως ο ιδιος προτιμησε να γυρισει στην Ελλαδα (στη Σερβια ο Petrousev) , να μη προσπαθησει να κερδισει χρονο συμμετοχης στο nba, να μη προσπαθησει να εκμεταλευτει την καθε στιγμη αναμεσα σε καλυτερους συμπαιχτες, απλα και μονο γιατι ειχε εγγυημενο χρονο συμμετοχης στην Ευρωπη σε χειροτερη λιγκα και θεση βασικου στο τσεπακι.

Και εφαγε το ιδιο κραξιμο σε φορουμ των raptors για την αποφαση του με αυτα που αναφερονται παραπανω

Ο Πετρουσεφ ειναι 24 χρονων και θελει να παιζει Βασικος να γραψει νουμερα , να εξελιχθει και να ξαναπαει nba, Δε βλεπω κατι κακο με αυτο ασχετως αν εμας δε μας αρεσει.

Το κακο ειναι αν παιζει ξενερωμενος .. γιατι πολυ απλα δε τιμας το συμβολαιο σου. Κατσε η ζητα να φυγεις αλλα οσο κατσεις να εισαι επαγγελματιας

Το ιδιο εκανε ο Βιλντοζα στον Παο , επαιζε ξενερωμενος.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Σάβ Οκτ 19, 2024 9:42 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1453
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:30 pm

Ότι και να κάνει ο Πετρουσεφ δεν μπορεί να βρει χρόνο εκτός αν κοπεί ο Πιτερς

0
manos_89

senior
Reactions: 111
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:41 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 9:30 pm
Ότι και να κάνει ο Πετρουσεφ δεν μπορεί να βρει χρόνο εκτός αν κοπεί ο Πιτερς
Ακόμα και να κοπεί ο Πήτερς ο Πετρούσεφ δεν μπορεί να βρει πάνω από 10 λεπτά χωρίς τραυματισμούς άλλων.
Από τη στιγμή που θα γυρίσει ο Μιλουτίνοβ θα είναι:

4) Βεζένκοβ 30' - Πετρούσεφ ή Πήτερς 10'΄
5) Φαλ 20' - Μιλουτίνοβ 20'

Για να μην καεί ο Πετρούσεφ θα έπρεπε να φύγει ένας εκ των μιλουτίνοβ ή φαλ και ο Πήτερς, για να παίρνει 10 λεπτά στο 4 και 10 λεπτά στο 5.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:42 pm

slok έγραψε:

σε σχεση με αυτο που γραφεις για τον Πετρουσεφ , το ιδιο θα μπορουσε να γραφτει για τον Βεζενκοφ στο nba ,μα ακριβως το ιδιο με αυτα που γραφεις... και ομως ο ιδιος προτιμησε να γυρισει στην Ελλαδα (στη Σερβια ο Petrousev) , να μη προσπαθησει να κερδισει χρονο συμμετοχης στο nba, να μη προσπαθησει να εκμεταλευτει την καθε στιγμη αναμεσα σε καλυτερους συμπαιχτες, απλα και μονο γιατι ειχε εγγυημενο χρονο συμμετοχης στην Ελλαδα και θεση βασικου στο τσεπακι.
Aδερφουλη η συγκριση που κανεις ειναι ατοπη ομως.
Ο Βεζενκοφ πηγε στο ΝΒΑ σαν ΕΤΟΙΜΟΣ, ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ παιχτης απο την Ευρωπη στα 28 του, στο peak του. Δεν ειχε το περιθωριο ουτε την πολυτελεια να χασει 2-3 χρονια να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας, ηδη αυτος ο ενας χρονος τον αφησε ΠΟΛΥ πισω, ουτε θα αλλαζε το στυλ παιχνιδιου του, να βελτιωθει το υπαρχον μοντελο του ναι, να αλλαξει οπως ξαφνικα για καποιο λογο ηθελε ο μπραουν ωστε να γινει 3&D δεν γινεται επειδη και πλεον ειναι ετοιμος παιχτης αλλα και επειδη σωματικα δεν μπορει να το supportαρει αυτο.

Ο Πετρουσεφ ειναι ενας ασημος 23-24αρης που πρεπει να αποδειξει πραγματα και δεν φαινεται να εχει την διαθεση να το κανει.

Δηλαδη περαν μιας πολυ καλης χρονιας στην ABA με την Mega πριν 4 χρονια... τι εχει δειξει ωστε να δικαιολογει την τυχον σταση του?

Χθες ο Βεζενκοφ σε ενα παιχνιδι που δεν βλεποταν εγραψε 16/7 ή 16/6... και ηταν μια ΑΘΛΙΑ βραδια του. Το 16/7 για τον Πετρουσεφ θα ειναι οριακα σεζον καριερας αν το καταφερει εστω για 1 μηνα.

Απο την εφες εφυγε, απο Sixers εφυγε, στους kings δεν ηθελε να μεινει... και ολα αυτα στα 23... μονο στον ερυθρο δεν ειχε προβλημα.
Seems like a him problem.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:45 pm

reignman έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 9:42 pm
slok έγραψε:

σε σχεση με αυτο που γραφεις για τον Πετρουσεφ , το ιδιο θα μπορουσε να γραφτει για τον Βεζενκοφ στο nba ,μα ακριβως το ιδιο με αυτα που γραφεις... και ομως ο ιδιος προτιμησε να γυρισει στην Ελλαδα (στη Σερβια ο Petrousev) , να μη προσπαθησει να κερδισει χρονο συμμετοχης στο nba, να μη προσπαθησει να εκμεταλευτει την καθε στιγμη αναμεσα σε καλυτερους συμπαιχτες, απλα και μονο γιατι ειχε εγγυημενο χρονο συμμετοχης στην Ελλαδα και θεση βασικου στο τσεπακι.
Aδερφουλη η συγκριση που κανεις ειναι ατοπη ομως.
Ο Βεζενκοφ πηγε στο ΝΒΑ σαν ΕΤΟΙΜΟΣ, ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ παιχτης απο την Ευρωπη στα 28 του. Δεν ειχε το περιθωριο ουτε την πολυτελεια να χασει 2-3 χρονια να προσπαθει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας, ουτε θα αλλαζε το στυλ παιχνιδιου του, να βελτιωθει το υπαρχον μοντελο του ναι, να αλλαξει οπως ξαφνικα για καποιο λογο ηθελε ο μπραουν ωστε να γινει 3&D δεν γινεται επειδη και πλεον ειναι ετοιμος παιχτης αλλα και επειδη σωματικα δεν μπορει να το supportαρει αυτο.

Ο Πετρουσεφ ειναι ενας ασημος 23-24αρης που πρεπει να αποδειξει πραγματα και δεν φαινεται να εχει την διαθεση να το κανει.

Δηλαδη περαν μιας πολυ καλης χρονιας στην ABA με την Mega πριν 4 χρονια... τι εχει δειξει ωστε να δικαιολογει την τυχον σταση του?

Χθες ο Βεζενκοφ σε ενα παιχνιδι που δεν βλεποταν εγραψε 16/7 ή 16/6... και ηταν μια ΑΘΛΙΑ βραδια του. Το 16/7 για τον Πετρουσεφ θα ειναι οριακα σεζον καριερας αν το καταφερει εστω για 1 μηνα.

Απο την εφες εφυγε, απο Sixers εφυγε, στους kings δεν ηθελε να μεινει... και ολα αυτα στα 23... μονο στον ερυθρο δεν ειχε προβλημα.
Seems like a him problem.
Πρωτον αδελφουλης δεν ειμαι

Δευτερον οκ ας πουμε οτι τα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα σε σχεση με τον πετρουσεφ :peace:

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1657
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:45 pm

Tsilarxos έγραψε:
Σάβ Οκτ 19, 2024 8:50 pm
montechristo έγραψε:

Μονίμως ή τρολάρεις ή είσαι αλλού γι' αλλού...
Μήπως είσαι εσύ αλλού για αλλού και έβλεπες άλλο έργο?

Βγάζει τον Φαλ και βάζει τον πετρούσεφ στη θέση του στο 5. Και μετά βγάζει τον πετρούσεφ και βάζει τον Ράιτ στην θέση του. Τώρα εσύ σε πιο όνειρο τους είδες να παίζουν μαζί δεν ξέρω.
Έχεις δίκιο. Σου ζητάω συγγνώμη, γιατί σε αδίκησα. Λάθος μου...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 169
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Σάβ Οκτ 19, 2024 9:55 pm

Για τον Πετρούσεφ, είναι απλά τα πράγματα.
-Αν θέλει να μείνει και απλά είχε μια κακή βραδιά χτες, τέλεια.
-Αν δεν θέλει να μείνει, ας ΠΩΛΗΘΕΙ σε όποιον ενδιαφερόμενο (έστω για 500χιλ).
-Μέχρι να πωληθεί, θα τιμήσει το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ του δίνοντας το 100% σαν επαγγελματίας και σαν άντρας.
-Αν δεν έχει σκοπό να τιμήσει το συμβόλαιο του, ας τον στείλουμε δανεικό στα Σούρμενα να γράψει όσα νούμερα θέλει.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”