Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 19, 2024 12:12 pm
Λέτε ότι ο Σάσα πήρε το τελευταίο σουτ 11.5 λεπτά πριν το τέλος και ότι εξαφανίζεται στα κρίσιμα. Για να πάρει σουτ ο Σάσα πρέπει να υπάρχει κίνηση και να λειτουργεί η μότιον. Η μότιον για κάποιο ανεξήγητο λόγο εξαφανίζεται στην 4η περίοδο.
Να σταθώ, έστω και με λίγη καθυστέρηση, σε αυτό; Δεν υπάρχει motion επίθεση στις τελευταίες κατοχές της 4ης περιόδου ή όταν σφίγγουν τα γάλατα και πέφτει ξύλο.
Δείτε την Δ’ Περίοδο του 5ου ματς με τη Μπαρτσελόνα πέρσι ή όλη την σειρά με τη Φενέρ το 2023 όπου στη regular κατά γενική ομολογία η ομάδα έπαιξε την αποθέωση της motion επίθεσης και ήταν χάρμα οφθαλμών.
Ξύλο, αίμα και άμμος ήταν. Στη Φενέρ μας έσωσε το τρελό μπαζερ του Σλούκα που έφερε τη σειρά πίσω στο ΣΕΦ όπου και νικήσαμε πάλι σε σκυλομαχια.
Στη δε Μπαρτσελόνα μερικές ατομικές εμπνεύσεις, τσαμπουκας, κωλοφαρδία, πείτε το όπως θέλετε, του Σακίλ.
Στους τελικούς με Παναθηναικο πάλι, ο Γκος αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Παλι κανένα motion στοιχείο δεν υπήρξε.
Που καταλήγουμε; Και φέτος τα μεγάλα ματς θα κριθούν από τα μεγάλα σουτ και την ατομική πρωτοβουλία. Θέλω να πιστεύω πως πλέον θωρακιστήκαμε και σε αυτόν τον τομέα με έναν Φουρνιε όταν επανέλθει στο 90-100%.
Μένει να δούμε και τον Σάσα να πάρει πρωτοβουλίες και να γίνει λίγο περισσότερο κυνικός.