Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, αλλά το γράφαμε αρκετοί από το καλοκαίρι ήδη, ότι το ρόστερ είναι μπουκωμένο και ότι πρέπει να ελαφρύνει λίγο. Να που έγινε, φαίνονταν από μακριά, ότι προς τα εκεί πάμε, αν δεν είχαν τραυματιστεί οι 2 ψηλοί ταυτόχρονα θα είχε γίνει πιο νωρίς η κίνηση αυτή. Προσωπικά προτιμώ τον Πίτερς και σωστά έπραξε η ομάδα, ο Πετρουσεφ παρόλο τα κάποια καλά παιχνίδια που έπαιξε εμένα προσωπικά ποτέ δεν με ενθουσίασε και ειδικά η αδιαφορία που έδειξε σε 1-2 παιχνίδια τώρα τελευταία ήταν καμπανάκι ότι ο παίκτης πρέπει να αποχωρήσει.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 3:43 amαναμενομενο οπως τα γραφαμε απτο καλοκαιρι,τελικα ολοι οι καλοι δεν χωρανε![]()
αν το επομενο καλοκαιρι μεινει και ο μιλουτινοφ ανανεωσει ο επομενος που θα ζητησει να φυγει θα ειναι ο ραιτ,θα το δει φετος το εργακι φετος και απτου χρονου θα ξερει τι θα περιμενει
Για μένα δύσκολα θα τον δούμε και του χρόνου στην ομάδα, όλα θα φανούν από το πως θα κυλήσει η χρονιά, αλλά με Σασα και Πίτερς να έχουν συμβόλαια και του χρόνου δεν βλέπω πως θα γυρίσει, δεν ξέρω και ολας αν θέλω να γυρίσει στην τελική.
Το ρόστερ τώρα στους ψηλούς γίνεται πιο ορθολογικό με διακριτούς ρόλους στους παίκτες. Αν είναι καλά οι 2 πύργοι μας θα πάμε μια χαρά….
Υ.Γ. Και στους κοντούς αν ήταν καλά ο Έβανς και εκεί θα έπρεπε να δώσουμε κάποιον, με πρώτο υποψήφιο τον Γκος, που δύσκολα τον βλέπω να συνεχίζει την επόμενη αγωνιστική χρονιά στην ομάδα.