Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 23, 2024 9:55 pm

qspock έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 9:34 pm

Και το σημαντικοτερο: Ολοι εδω μεσα λετε για σωστη κινηση, για αποσυμφοριση του ροστερ και τετοια.
Θεωρουμε δλδ δεδομενο οτι οι 2 ψηλοι δεν θα τραυματιστουν. Θα μου πειτε, εστω τραυματιζεται ενας, εχουμε Ραιτ. Κι εγω ρωταω:

Τι γινεται αν τραυματιστει ο Βεζενκοφ η΄ο Πιτερς? Αυτοι ειναι 2 οχι 3 οπως τα σεντερ.
Παπανικολαου στο 4 και ξερο ψωμι?
Εντάξει παιδιά δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με αυτό το σκεπτικό. Και ο ΠΑΟ τι θα κάνει αν τραυματιστεί ο Nunn; Θα πάει μόνο με το Grant και ολίγον Grigonis στο 2; Και η Ρεαλ τι θα κάνει αν τραυματιστεί ο Καμπάτσο; (Καλά αυτό είναι legit απορία :lol: ) Αν τραυματιστεί ο Tavares; Θα βγάλει τη θέση ο γέρο-Ibaka;

Οι ομάδες πρέπει να έχουν 2 πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση και να συμπληρώνουν τη 12αδα ρολίστες (όσο καλύτεροι γίνεται, αλλά ρολίστες!). Και αν τραυματιστεί ένας τότε αναλόγως το διάστημα της απουσίας (κάποιες μέρες; κάποιες βδομάδες; κάποιοι μήνες;) και τη σημαντικότητα του παίκτη (άλλο να τραυματιστεί ο Βεζένκοφ και άλλο ο Wright) βλέπει η ομάδα αν καλύπτεται η απουσία εσωτερικά ή θα κινηθεί για παίκτη. Τώρα στο ερώτημα συγκεκριμένα που θέτεις, ναι θα πάμε για όσο χρειαστεί με αλχημείες τύπου Παπ στο 4 (φτου φτου μην συμβεί τίποτα). Αλλά να έχεις 3 παικταράδες σε μία θέση είναι υπερβολή και δε θα δουλέψει ποτέ σε καμία ομάδα, ειδικά όταν αυτοί οι 3 παίζουν σχεδόν αποκλειστικά σε μία θέση (πχ στο 4) και δεν είναι διπλοθεσίτες :lol: .

3
3 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 23, 2024 10:02 pm

Στο υποθετικό σενάριο πως ο Πετρουσεφ θα επαιζε στο 4 οι χρόνοι δε βγαινουν..,Ο Βεζενκοφ τουλαχιστον 25 θα παιζει οποτε στην καλυτερη περισσεύουν 15 για Πετρουσεφ...
Δεν του φτάνουν απο οσο εχω καταλαβει απαιτεί βασικος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4437
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Οκτ 23, 2024 10:26 pm

qspock έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 9:34 pm

Και το σημαντικοτερο: Ολοι εδω μεσα που λενε για σωστη κινηση, για αποσυμφοριση του ροστερ και τετοια, θεωρουνε δεδομενο οτι οι 2 ψηλοι δεν θα τραυματιστουν. Θα μου πειτε, εστω τραυματιζεται ενας, εχουμε Ραιτ. Κι εγω ρωταω:

για σωστη κινηση λενε τωρα,πριν λιγες μερες ολοι οι καλοι χωρανε και οτι θα τραματιστουν σιγουρα ο φαλ και ο μιλουτινοφ ελεγαν :welcome:

δεν ειναι σωστη λογικη να παιρνεις παιχτες επιπεδου/με φιλοδοξιες/με αξιωσεις χρονου μηπως και τραυματιστει καποιος
αν εχεις παιχτες που εισαι σιγουρος οτι θα λειψουν καιρο λογω τραυματιστων τους διωχνεις και παιρνεις αλλους που δεν θα τραυματιζονται σιγουρα

αν θες σωνει και καλα να γεμισεις παιχτες τοτε παιρνεις επιπεδου καββαδα κωστα αντεντ μπιτζιμπιτζιδη και κατι τετοιους
φυσικα με το αντιστοιχο τιμημα οτι οταν θα κληθουν να παιξουν δεν θα ειναι σαν τους βασικους

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 759

Τετ Οκτ 23, 2024 10:29 pm

Το εξαντλήσαμε το θέμα με τον Πετρούσεφ. Πάμε να δούμε τώρα ποιος θα φύγει από τα γκάρντ μόλις επιστρέψει ο Γκός :lol: :lol: :lol:

Παρεπιπτόντως μια ενόχληση στους γλουτούς δεν είχε; Είναι έξω σε 4 παιχνίδια!

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 23, 2024 10:38 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 2:40 pm
coach blue έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 2:02 pm
Βαλτε τον να παιξει διπλα στον φαλ και μετα θα κανουμε αλλη συζητηση .
Εδω με τον ραιτ επαιζε και κανανε παπαδες .
Το πρόβλημα δεν είναι δίπλα σε ποιόν θα παίζει, αλλά πόσο χρόνο θα παίζει. Με Βεζένκοφ μέσα ο χρόνος που περισσεύει στο 4 είναι το πολύ 15 λεπτά. Ο Πετρούσεφ έδειξε ότι δεν του φτάνει αυτός ο χρόνος. Θέλει περισσότερο. Πού να τον βρει; Να ελαττωθεί ο χρόνος του Σάσα ή να εξαφανιστεί ο Πίτερς; Και ούτε ο Φαλ μπορεί να παίζει μαζί με Σάσα (που η ομάδα πετάει) και καπάκι μαζί με Πετρούσεφ. Δεν γίνονται αυτά.
Μέχρι στιγμής ο Πητερς θυμίζει τον Πητερς του '23 που δεν μπορούσε να βάλει καλάθι κάτω από την μπασκετα. Έχω ξαναπεί, μια λύση θα ήταν να πάρει χρόνο ο Σάσα στο 3(αφού ούτε εκεί μπορεί να προσφέρει ο Πητερς) ώστε να αυξηθεί ο χρόνος του Πετρουσεφ στο 4 και παράλληλα να κατεβαίνει περισσότερο στο 2 ο Φουρνιε(αφού ο Ντόρσεϊ δεν είναι σταθερός).
Το καλοκαίρι που επιστρέφει ο Πετρου, διώχνεις είτε Πητερς είτε Μακισικ(που τελειώνει και το συμβόλαιο του)και μοιράζεις τους χρόνους όπως πρότεινα παραπάνω.
Πχ:
Ντόρσεϊ 20' στο 2
Φουρνιε 20' στο 2 και 10' στο 3
Βεζε 20' στο 3 και 10' στο 4
(Τα υπόλοιπα 10' στο 3 πάνε στον Παπ αφού πλεον θα είναι 35)
Πετρουσεφ 25' στο 4
Πητερς 15' στο 4

Δηλαδή η βασική πεντάδα θα μπορούσε να ήταν η εξής:
1. Έβανς(εφόσον πιάσει τα προηγούμενα στάνταρ του)
2. Φουρνιε
3. Βεζενκοφ
4. Πετρουσεφ
5. Μιλουτινοφ(του χρόνου ο Φαλ θα είναι 34 οπότε είναι καλύτερα να έρχεται από τον πάγκο)

Υ.Γ. Εναλλακτικά, ανανεώνεις και τον Μακισικ για ένα χρόνο αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις και του δίνεις ένα 10λεπτο στο 2 κόβοντας από ένα πεντάλεπτο από τους Φουρνιε-Ντορσει

Υ.Γ. 2. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τον Γκος; Τελευταία ακούγεται πολύ ότι, αν ο Έβανς ήταν καλά, πιθανότατα θα χαιρετούσε κι άλλος παίκτης από τα γκαρντ. Το μυαλο μου πήγε σε Γκος ή Ντόρσεϊ αλλά εφόσον ο Τάιλερ έχει διαβατήριο και συμβόλαιο για 3 χρόνια μου φαίνεται πιο λογικό να αποχωρήσει ο Γκος που και συχνά τραυματίζεται και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.

0
vulkanraven

a1greece

Τετ Οκτ 23, 2024 10:40 pm

Dimmitz έγραψε:

Νομίζω ότι η ενόχληση είναι απλά για τα μάτια του κόσμου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει, πειθαρχικό μου μυρίζει...
Το σίγουρο είναι ότι ούτε με Μπάγερν θα παίξει, άρα αν δούμε αλλαγή κι αυτόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με Μακισικ μάλλον μετράει ωρες

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague

Τετ Οκτ 23, 2024 11:01 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 10:40 pm
Dimmitz έγραψε:

Νομίζω ότι η ενόχληση είναι απλά για τα μάτια του κόσμου. Κάτι άλλο πρέπει να παίζει, πειθαρχικό μου μυρίζει...
Το σίγουρο είναι ότι ούτε με Μπάγερν θα παίξει, άρα αν δούμε αλλαγή κι αυτόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με Μακισικ μάλλον μετράει ωρες
Η αλήθεια είναι ότι σε εκείνο το ματς και έδειχνε να πιάνει τον τετρακέφαλο του όπως έτρεχε και μπήκε ο Μπαφες στο γήπεδο να τον συγκρατήσει. Ντάξει μην αρχίσουμε τις θεωρίες συνομωσίας. Ξεκάθαρη ενημέρωση για το τι έχει πάντως δεν είχαμε.

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 532

Τετ Οκτ 23, 2024 11:21 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Οκτ 23, 2024 10:38 pm
Υ.Γ. 2. Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τον Γκος; Τελευταία ακούγεται πολύ ότι, αν ο Έβανς ήταν καλά, πιθανότατα θα χαιρετούσε κι άλλος παίκτης από τα γκαρντ. Το μυαλο μου πήγε σε Γκος ή Ντόρσεϊ αλλά εφόσον ο Τάιλερ έχει διαβατήριο και συμβόλαιο για 3 χρόνια μου φαίνεται πιο λογικό να αποχωρήσει ο Γκος που και συχνά τραυματίζεται και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.
πού στο καλό ακούγεται αυτό και μάλιστα πολύ;

χάσιμο χρόνου ως σενάριο, δεν υπήρχε περίπτωση ο Έβανς να ήταν καλά τέτοια εποχή, το ξέρουμε από πριν τον υπογράψουμε. το ξέρουμε από πριν υπογράψουμε και τον Ντόρσεϊ.

να κάνουμε υποθέσεις για το τι θα γινόταν αν δεν είχε τραυματιστεί οκ, εγώ λέω ότι απλά δε θα παίρναμε τον Βιλντόζα. τον Ντόρσεϊ τον θέλαμε και τον θέλουμε οπωσδήποτε λόγω διαβατηρίου, νομίζω ότι είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να αποχωρήσει από τα γκαρντς εκτός κι αν αρχίσει τη γκρίνια όπως στη Φενέρ.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Οκτ 23, 2024 11:35 pm

Εγώ πάντως την πληροφορία (που είναι και δικιά μου αίσθηση) την κατέθεσα. Μην ξαναφτιάξετε ρόστερ με τον Πετρουσεφ μέσα.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Christofis

euroleague
Reactions: 1292

Πέμ Οκτ 24, 2024 12:18 pm

Με τα υπαρχοντα δεδομενα δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει ο πετρουσεγ. Για να γυρισει θα πρεπει να ειμαστε πρωταθλητες αρα καβαλλα στο αλογο. Να εχει επιστρεψει καλα ο Εβανς, να εχει φυγει ενας εκ των βιλντοζα ή γκος, να μετακινηθει ο φουρνιε μονιμα στο δυο, να φυγει ο Ραιτ και να παρει σημαντικο χρονο ο πιτερς στο 3. Ετσι θα εχει χρονο και στις δυο θεσεις των ψηλων. Ολα αυτα μαζι αποκλειεται να γινουν αρα ο Πετρουσεφ παει παρακατω. Η μοναδικη περιπτωση αλλη να γυρισει ειναι να κανει σεζον ανταξια MVP στον αστερα και να γυρισει για να βγαλει τον Βεζενκοφ απο την πενταδα δηλαδη να αποδειξει οτι μπορει να το κανει(δεν μου εδειξε την νοοτροπια του μαχητη) αρα εφοσον εφυγε φετος που χτιζεται η ομαδα του χρονου το βλεπω απιθανο να συμβει εκτος και αν αποχωρησει ο Μιλουτινοφ που για μενα εινα μεγα λαθος καθως ο παικτης ειναι ζωντανη ιστορια του συλλογου που θα συνδεει την παλια φουρνια με τη νεα, και για μενα ειναι οταν ειναι καλα ειναι πιο πιο ποιοτικος ψηλος και στις δυο πλευρες του παρκε μαζι( για να μην παρεξηγηθω καλυτερος αμυντικος ο Ταβαρες, καλυτερος επιθετικος ο Λεσορ αλλα 20 ποντους και 20 ριμπαουντ στην ευρωλιγκα και ταυτοχρονα αμυναρες μονο ο Μιλουτινοφ μπορει νε εχει απο τους εν ενεργεια παικτες)

2
2 Εικόνα
vulkanraven

a1greece

Πέμ Οκτ 24, 2024 1:10 pm

Christofis έγραψε:
Για να γυρισει θα πρεπει να ειμαστε πρωταθλητες αρα καβαλλα στο αλογο. Να εχει επιστρεψει καλα ο Εβανς, να εχει φυγει ενας εκ των βιλντοζα ή γκος, να μετακινηθει ο φουρνιε μονιμα στο δυο, να φυγει ο Ραιτ και να παρει σημαντικο χρονο ο πιτερς στο 3.
Τί σχέση έχουν οι περιφερειακοί με τον Πετρουσεφ που είναι 4-5αρι; Δηλαδή, αν ο Έβανς δεν επιστρέψει καλά δεν θα γυρίσει ο Πετρουσεφ;
Επίσης, γιατί να φύγει ο Ράιτ και να μην φύγει μια και καλή ο Πητερς ώστε να έχει αρκετό χρόνο στο 4;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Οκτ 24, 2024 1:56 pm

vulkanraven έγραψε:
Christofis έγραψε:
Για να γυρισει θα πρεπει να ειμαστε πρωταθλητες αρα καβαλλα στο αλογο. Να εχει επιστρεψει καλα ο Εβανς, να εχει φυγει ενας εκ των βιλντοζα ή γκος, να μετακινηθει ο φουρνιε μονιμα στο δυο, να φυγει ο Ραιτ και να παρει σημαντικο χρονο ο πιτερς στο 3.
Τί σχέση έχουν οι περιφερειακοί με τον Πετρουσεφ που είναι 4-5αρι; Δηλαδή, αν ο Έβανς δεν επιστρέψει καλά δεν θα γυρίσει ο Πετρουσεφ;
Επίσης, γιατί να φύγει ο Ράιτ και να μην φύγει μια και καλή ο Πητερς ώστε να έχει αρκετό χρόνο στο 4;
Μάλλον γιατί ο Ράιτ δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, εντάξει είναι πολύ μακρινά τα σενάρια και βλέπουμε ότι το δίδυμο Σάσα-Πίτερς στο 3-4 δεν περπατάει ούτε φέτος.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1292

Πέμ Οκτ 24, 2024 2:07 pm

vulkanraven έγραψε:
Christofis έγραψε:
Γιατι ο εβανς μπορει να καλυψει και τις δυο θεσεις στα γκαρντ αρα δεν θα χρειαζεσαι δυο δυαρια και τρεις ασσους καθως με γουοκαπ, γκος ή Βιλντοζα και εβας συν ντορσει και φουρνιε εισαι οκ στα γκαρντ. Τωρα εχεις και γουοκαπ και βιλντοζα και γκος και ντορσει και φουρνιε και εβανς οσονουπω συν μακκισικ. Με τον Παπανικολαου να μεγαλωνει και αλλο και τον μακκισικ επισης αννο φουρνιε παει σχεδον μονιμα στο δυο θα μενει αρκετος χρονος στο τρια να παιξει ο πιτερς ή ο βεζενκοφ(δεν νομιζω να ειναι ομως αν ειναι ιδανικο αυτο) ετσι θα μεινει ο χρονος για τον Πετρουσεφ. Ο πιτερς θα μπορει νανπαιξει 3-4 ενω ο Ραιτ 5-4 οπως ο Πετρουσεφ. Αν φυγει ο Πιτερς απλα μενουν 15 λεπτα μαξ στον Πετρουσεφ. Αν φυγει ο Ραιτ εχει προοπτικη για 20-25 λεπτα παιζοντας και στις δυο θεσεις αν καποιος απο τους πιτερς πετεουσεφ κατεβει θεση.

Οπως αντιλαμβανεσαι αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας

0
Dimmitz

euroleague

Πέμ Οκτ 24, 2024 2:36 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Οκτ 24, 2024 1:56 pm
vulkanraven έγραψε:

Μάλλον γιατί ο Ράιτ δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, εντάξει είναι πολύ μακρινά τα σενάρια και βλέπουμε ότι το δίδυμο Σάσα-Πίτερς στο 3-4 δεν περπατάει ούτε φέτος.
Ο Πετρούσεφ θέλει να παίζει βασικός. Δεν φταίει ούτε ο Πίτερς, ούτε το μεγάλο ρόστερ, ούτε ο Παπ, ούτε τα πολλά γκάρντ. Θέλει να είναι το πρώτο βιολί στο 4 και όσο είναι ο Σάσα στην ομάδα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Φαίνεται ότι πήραν τα μυαλά του αέρα μετά τις εμφανίσεις στους Ολυμπιακούς.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ένα σχόλιο του Χάρη Σταύρου, που θεωρώ αξιόπιστο, ότι ο Πετρούσεφ ήθελε να φύγει από τις αρχές καλοκαιριού, πριν δλδ την έλευση του Σάσα.

Γενικά πιστεύω ότι όσο είναι coach στην ομάδα ο Μπαρτζώκας, δεν θα ξαναδούμε τον Πετρούσεφ. Μπαίνει και αυτός σε μια λίστα δυσαρεστημένων (entitled) παικτών όπως ο Σλούκας, ο Κάνααν κτλ.που θεωρούσαν ότι έπρεπε να παίζουν περισσότερο και κάπως έτσι τα έσπασαν με τον coach. Με την νοοτροπία που έδειξε και ειδικά με τη μη προσπάθεια στην άμυνα που είναι η αδυναμία του coach, δεν θα ξαναπαίξει σε εμάς.

Μοναδικό σενάριο να αλλάξει κάτι είναι αν κάνει break out season στον Ερυθρό και χρόνια MVP, πράγμα απίθανο να συμβεί. Εκεί επειδή ακόμα ο παίκτης είναι asset του Ολυμπιακού μπορείς να τα ζυγίζεις διαφορετικά τα πράγματα και είτε να τον φέρεις πίσω και να βρεις μια φόρμουλα να παίζει 25 λεπτά, είτε να τον ανανεώσεις για το 26’ ώστε να πάρεις ένα χαρτί από κάποιον που θέλει να τον αγοράσει.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Οκτ 24, 2024 2:55 pm

Εντάξει όλο το καλοκαίρι βουίζει ο τόπος ότι ο Πετρούσεφ είναι να φεύγει γιατί θέλει να πάρει χρόνο. Και αν τα μπερδέψαμε λίγο είναι γιατί μπήκε ο απέναντι στο παιχνίδι, άργησε ο Φαλ, χτύπησε και ο Μιλου και άργησε να φύγει/έγινε στραβωμα.

Αμφιβάλλω ότι είναι σοβαρό στραβωμα με τον παίχτη πάντως, δεν ξέρω τι γίνεται με τον μάνατζερ βέβαια. Για Γκος ένα τζαρτζάρισμα υπήρξε και φάνηκε, αλλά και ένα χτύπημα το είχε επίσης και φάνηκε. Είναι όλοι τους επαγγελματίες όμως και λογικά φέτος ο Γκος όπως και να χει μένει και τα δίνει όλα για να πάρει όσα παραπάνω μπορεί το καλοκαίρι από όπου.

Σε κάθε περίπτωση ένας παίχτης έπρεπε να φύγει γενικά, το ότι ήταν ο Πετρούσεφ δεν ήταν επιλογή, έτσι το έφεραν οι συνθήκες έτσι και αλλιώς. Στο 5 έχεις 3 παίχτες και στο 4 2+2 (Παπ/Ράιτ), ενώ οι 2 που έχεις δεν τους φτάνει ο χρόνος έτσι και αλλιώς.
Σιγά σιγά θα βρεθούν οι ρολοι πιο ξεκάθαρα και τότε θα δούμε αν περπατάει το Βεζε/Πίτερς ή όχι. Εγώ λέω όχι, λέω ότι θα ΠΕΤΑΕΙ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”