Euroleague Round 5: Fenerbahce vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το θέμα του άσου πάντως μάλλον το έλυσε με τον Σκάιλαρ Μέις, θα δούμε.SleeperMonk έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2024 9:19 pmΣοβαρός ο ΠΑΟ, πολύ καλός ο Λορέντζο.
Όσο για την Φενέρ, dark horse my ass.
Δεν είμαι κανένας ειδήμονας αλλά ομάδα χωρίς άσσους και πενταρια μέχρι που μπορεί να πάει
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Το θέμα του άσου πάντως μάλλον το έλυσε με τον Σκάιλαρ Μέις, θα δούμε.SleeperMonk έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2024 9:19 pmΣοβαρός ο ΠΑΟ, πολύ καλός ο Λορέντζο.
Δεν είμαι κανένας ειδήμονας αλλά ομάδα χωρίς άσσους και πενταρια μέχρι που μπορεί να πάει
ΥΓ. Ο Αταμαν νιώθει ξεκάθαρα πιο άνετα με το σημερινό πιο στενό rotation.
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι να μπει γήπεδο, μόνο στα χαρτιά το έχει λύσει. Αλλά έστω, με έναν άσσο μόνο που πας. Βλέπεις τον ΠΑΟ και αισθάνεσαι ότι απλά χαϊδεύει το γκάζι, βλέπεις τις δυνατότητες και μετά βλέπεις την Φενέρ να ζοριζεται άσχημα. Βλέπω τον Σάρας να παρουσιάζει Μπάρτσα v2JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2024 9:22 pmΤο θέμα του άσου πάντως μάλλον το έλυσε με τον Σκάιλαρ Μέις, θα δούμε.SleeperMonk έγραψε: ↑Παρ Οκτ 25, 2024 9:19 pmΣοβαρός ο ΠΑΟ, πολύ καλός ο Λορέντζο.
ΥΓ. Ο Αταμαν νιώθει ξεκάθαρα πιο άνετα με το σημερινό πιο στενό rotation.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο