Aν κι αντίπαλος που θα με συνεφερε να φύγει ο κοουτς σας οκτωμβριο (

) εν τούτοις ,μπασκετικως μιλωντας, είναι τελείως ασοβαρη τέτοια απαίτηση.
Ειναι προφανές ότι και ο κοουτς (και η ομάδα κατ επεκταση) είναι πολύ μπερδεμένος.Προσπαθει να εντάξει παίκτες στο σύστημα του αυστηρά (το έχει δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε πως αυτή είναι η φιλοσοφία του) κι οχι να προσαρμοσει το συστημα στους παικτες που εχει,κι αυτό θέλει χρόνο.
Η πάγια άποψη μου (αφορά κι εμας) είναι ότι οι ομάδες δείχνουν από τις γιορτές κ μετά περίπου που θα κινηθούν και τι θα κάνουν.Κι εμείς πέρσι εκεί περίπου πήραμε μπρος κι εσείς αν θυμάμαι κάπου στον Ιανουάριο ξεκινήσατε ένα σερί καλό. Πριν υπάρχουν σκαμπανεβασματα.
Για Βιλντοζα κ Γουοκαπ έχω γράψει ξανά, δε θα πλατιασω.Ο πρώτος δεν έχει δείξει πως έχει mental skills για να πρωταγωνιστησει (το τονιζω,ΔΕ λέω πως είναι κακός παικτης) σε τοπ επίπεδο,του δευτέρου του ζητούνται πράγματα παραπάνω από ο,τι μπορεί.
Δύο παρατηρήσεις ακόμα θέλω να κάνω.Ο τοπ γκαρντ σας είναι ο Φουρνιε.Ο οποίος όμως ακόμα θέλει χρονο(φυσιολογικά μιας και 2 έτη έπαιξε από λίγο έως καθόλου πλην των ματς με εθνικη) για να βρει ρυθμό.Με αυστηρο rotation 15-20 λεπτών δε θα τον βρει γρήγορα.
Και δεύτερον σε ο,τι αφορά τον Πετρουσεφ,συμφωνω πως είναι λάθος πως έφυγε,αλλά διαφωνώ για το ποιος θα έπρεπε να φύγει για να μείνει ο Σέρβος.Μπασκετικα τελείως,όταν έχει 3 σέντερ οι δύο εκ των οποίων ίδιοι ΔΕ διώχνεις τον έναν κ μοναδικό tweener σου.Για μένα ο Μιλουτινοφ δε χώραγε(αυτό φάνηκε και περσι όταν ελειψε κι επαιζε ο Ράιτ που ήσασταν αηττητοι) αλλά τέτοια απόφαση χρειάζεται τόλμη.