GBL: 4η Αγωνιστική - Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:29 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:27 pm
gkostas37 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:24 pm

Μιλάμε για τύπους που εδώ και 24 χρόνια δεν έχουν ανοίξει το μπάσκετ ούτε σε μια επιπλέον χώρα σε σχέση με τα 90's. Το αντίθετο κιόλας γιατί με τις κλειστές λίγκες έχουν καταφέρει να διώξουν χώρες όπως η Πολωνία, η Κροατία, η Σλοβενία κλπ, ενώ έχουν απαξιώσει εντελώς τα εθνικά πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για επένδυση πλέον σε ομάδες εκτός ευρωλίγκα.

Όσο για την διοργάνωση, μιλάμε για αγώνες που είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε δεν έγινε και κάτι αφού μπορεί να διορθωθεί. Μετά κοροϊδεύουμε την Regular Season του ΝΒΑ. Τεσπα, ας μην τα θυμάμαι μετά την σημερινή χαρά της πανάθας.
Σε παρακαλώ, η Turkish Airlines Euroleague το ανοίξε στην.....Τουρκία.
Επόμενως σταθμός Ντουμπάι :D και το κλείνω εδώ το off topic :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1027
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Το δηλώνω τώρα και ας εκτεθώ.
Στηρίζω coach, στηρίζω ομάδα και θεωρώ πως θα βρει τον δρόμο της αρκεί να αντέξει σε αυτή την περίοδο που πράγματι δείχνει να εξελίσσεται πολύ δύσκολα.
Ο φετινός Ολυμπιακός δεν μου έχει δώσει κανέναν λόγο να πιστεύω σε αυτόν, μου έχουν δώσει όμως πολλούς λόγους τα προηγούμενα χρόνια που με γέμισαν όμορφες μπασκετικές στιγμές.
Όποιος θέλει Οκτώβριο μήνα να στήσει στα σχοινιά παίκτες και προπονητή είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να το κάνει και ας το θεωρώ άδικο .

Αν πέσω έξω σίγουρα θα στεναχωρηθώ γιατί πραγματικά έχω μεγάλη αγάπη στον μπασκετικό Ολυμπιακό , θα πω και εγώ τις τις χοντράδες μου πάνω στα νεύρα και στην ένταση, αλλά θα έχω πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θέλω να δω ξανά την ομάδα σε εποχές προ Μπαρτζώκα χωρίς αυτή την γλυκιά ανυπομονησία που η ομάδα θα μπει ξανά στο παρκέ.

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Τόσα χρόνια έβλεπα το μπασκετ που έπαιζε ο Ολυμπιακός και ζήλευα για το τρόπο παιχνιδιού, αποψε χάρηκα με το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα μου.

Λέτε για τα σουτ αλλά τα περισσότερα είναι ελευθερα, σε αντίθεση με του Ολυμπιακού που πολλά ήταν τραβηγμένες προσπάθειες, αποτέλεσμα της καλής αμυνας.

Ο Ναν είναι by far ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη το απέδειξε και πέρσι και συνεχίζει και φέτος.

Ο Χουαντσο χωρίς καν να σκοράρει είναι απόλαυση.

1
1 Εικόνα
Vasiliki37

junior
Reactions: 147
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:30 pm

gkostas37 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:25 pm
Vasiliki37 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:24 pm
Τι ωραία που μιλάει ο Σάσα...Τα είπε όμορφα και ψύχραιμα. Βρε κιτρινιάρη Ιωάννου τι ερωτήσεις είναι αυτές; Τι περιμένεις να σου πει στην ερώτηση "τι φταίει"; Έχεις καταλάβει ότι πληρώνεσαι για να είσαι δημοσιογράφος και όχι οπαδός; Γελοίε!
Για τον Ιωάννου μιλάς... ο τύπος δεν ξέρω τι βίσμα έχει και έχει κατσικωθεί στην ΕΡΤ και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης :D
Συνηθισμένη ελληνική κατάντια. Τόσα παιδιά εκεί έξω με φοβερές γνώσεις μπάσκετ και είμαι σίγουρη και ταλέντο για αν τρώμε στην μάπα χρόνια τον Ιωάννου και τον Χατζηγεωργίου.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 530

κυριαρχικός Παναθηναϊκός, δυσκολεύομαι να θυμηθώ πόσο καιρό είχε να κερδίσει τόσο χαλαρά. το παιχνίδι ήταν για πάνω από 10 πόντους διαφορά και ίσως αυτό να είναι το μόνο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε, ότι οι 7 πόντοι είναι παλέψιμοι στον επόμενο γύρο.

όλα τα υπόλοιπα χάλια.

το πιο ανησυχητικό για εμένα, πιο πολύ και από το αγωνιστικό, είναι αυτή η παγωμάρα που υπάρχει στην ομάδα, σαν να μην είναι κανείς σίγουρος είτε για τον εαυτό του είτε για την ομάδα. όλοι φαίνονται πεσμένοι και υπερβολικά αγχωμένοι.

και ας μη κρυβόμαστε, αυτό είναι ευθύνη του Σκακιστή. δε γίνεται να έχουμε τέτοιους παίκτες και να μην έχει κανείς τους αυτοπεποίθηση, τους σύγκρινες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ήταν σαν να παίζουν πρόβατα με λύκους.

ελπίζω να βρει τη λύση η ομάδα άμεσα, ίσως η διαβολοβδομάδα να βοηθήσει (ή να μας ρίξει στα τάρταρα).

βασικά ελπίζω να κάνει κάτι ο Μπαρτζώ, είναι πολλά που με ανησυχούν στη διαχείριση του αλλά τα αφήνω για άλλη φορά. εννοείται στηρίζω, το αξίζει και το δικαιούται.

3
3 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:32 pm

nikosvip έγραψε:
Τόσα χρόνια έβλεπα το μπασκετ που έπαιζε ο Ολυμπιακός και ζήλευα για το τρόπο παιχνιδιού, αποψε χάρηκα με το μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα μου.

Λέτε για τα σουτ αλλά τα περισσότερα είναι ελευθερα, σε αντίθεση με του Ολυμπιακού που πολλά ήταν τραβηγμένες προσπάθειες, αποτέλεσμα της καλής αμυνας.

Ο Ναν είναι by far ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη το απέδειξε και πέρσι και συνεχίζει και φέτος.

Ο Χουαντσο χωρίς καν να σκοράρει είναι απόλαυση.
Συμφωνώ φίλε. Έχετε τον καλύτερο παίχτη στην Ευρώπη τον Ναν και τον μεγαλύτερο ηγέτη στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή τον Σλούκα. Λογικά διεκδικείτε τρέμπλ φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3275
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:32 pm

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Παναθηναικό. Είχε ψυχολογία, είχε σχέδιο για κάθε τι που δοκίμαζε ο Μπαρτζώκας. Δύσκολα να θυμάμαι τόσο άνετο από πλευράς ψυχολογίας διπλό για κάποιον αιώνιο.

Στον Ολυμπιακό ας κοιτάξουν τι δε πάει καλά με τις αλλαγές ανά παιχνίδι. Δεν είναι φυσιολογικά κάποια πράγματα όπως συμβαίνουν την ώρα που παίζεται το παιχνίδι. Ψυχραιμία και πάλι θα πω. Η σεζόν είναι μεγάλη και η τωρινή περίοδος είναι αρκετά περίεργη.

Όπως διάβασα μια ωραία ερώτηση, θα αντέξει η ομάδα 2 ήττες από τις Ισπανικές ομάδες;

5
5 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 197
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:33 pm

Vasiliki37 έγραψε:
gkostas37 έγραψε:
Κυρ Οκτ 27, 2024 10:25 pm

Για τον Ιωάννου μιλάς... ο τύπος δεν ξέρω τι βίσμα έχει και έχει κατσικωθεί στην ΕΡΤ και μάλιστα σε θέσεις ευθύνης :D
Συνηθισμένη ελληνική κατάντια. Τόσα παιδιά εκεί έξω με φοβερές γνώσεις μπάσκετ και είμαι σίγουρη και ταλέντο για αν τρώμε στην μάπα χρόνια τον Ιωάννου και τον Χατζηγεωργίου.
Ας προσέχατε στις κάλπες. Ένας είπε ότι θα τελειώσει τον κρατισμό και τον στείλατε σπίτι του με 0.3%.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:34 pm

Παιδιά πάλι βάζελος είναι φέτος. Έχουν τον καλύτερο παίχτη, τον καλύτερο ηγέτη-κουμανταδόρο, τον καλύτερο ψηλό και πολλούς χρήσιμους παίχτες που μπορούν να πάρουν κρίσιμα σουτ και ριμπάουντ. Δεν τους έχουμε. Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά πιστεύω θα διεκδικήσει θέση στο φάιναλ 4..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6587
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:36 pm

Νομιζω οτι το ματς εληξε νωρις οταν εμεις μπηκαμε μεσα με ψυχολογια να κερδισουμε για αντιδραση στις ηττες και ο παο ειχε 80% τριποντο και μας διαλυσε.Μαλιστα ειχε 60% σχεδον σε ολο τον αγωνα.Θυμισε το ματς με την ρεαλ στο φ4.
Εντωμεταξυ φετος εχουμε καλυτερους σουτερ απο παο αλλα εμεις βαραγαμε τουβλα και ερμπολ..

Στα θετικα του μπαρτζωκα..οτι ηταν ηρεμος και εδειξε οτι δεν θα παιζει με το ρολοι στα κρισιμα..στα αρνητικα οτι ο αταμαν του εκλεψε το πορτοφολι,ειδε σημερα κανενας μοσιον ?Ελαχιστες επιθεσεις καναμε οπως θα θελαμε..Ισως ειναι καμπανακι οτι η μοσιον μπορει να μπλοκαριστει απο σοβαρες αμυνες..Παιζαμε πικ εν ρολ και 1με1 κατι που δεν εχουμε τα γκαρντ,η για να το θεσω καλυτερα ο παο μπορει να το κανει 2 φορες καλυτερα απο μας..Μαλιστα δεν επαιξε και ο μιλου πανω απο 5 λεπτα δεν καταλαβα γιατι αφου παιζαμε πικ εν ρολ. Αν δεν γυρισει καλα ο εβανς θα χουμε προβλημα αποτι φαινεται.

ο ναν ειχε 7/8 τριποντα νομιζω..βεβαια τουλαχιστον 3 απο αυτα και εγω να τα σουταρα θα τα εβαζα..Δεν γινεται να τον αφηνεις ελευθερο λες και ειναι ο γουοκαπ..

απο ολυμπιακο μονο ο φουρνιε επαιξε καλα και φανηκε να εχει την ψυχολογια..ο σασα ηταν αλλου για αλλου και ντορσει παπ τραγικοι..Φαλ για καποιο λογο επαιξε ελαχιστα..

Το -7 ειναι θετικο με την εικονα του ματς..δυσκολο να κερδισουμε με 8 στο οακα αλλα δεν το λες και ακατορθωτο..το πλεονεκτημα λογικα θα παει στον παο.

Οι δηλωσεις του μπαρτζω παντως αυτην την φορα μου αρεσαν..εδειξε ψυχραιμια οπως σε ολο το ματς και οι δικαιολογιες που ειπε στεκουν.Ειπε οτι ειναι δυσκολη περιοδος αλλα θα το ανατρεψουμε,φανηκε να ξερει τι λεει οπως περσι..για να δουμε.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Προειδοποιήσεις: 1

Για αλλη μια φορα επιβεβαιώθηκε η τεραστια διαφορα ποιοτητας στα γκαρντ....
Εχουμε μαζεψει Γουοκαπ,Βιλντοζα,Γκος,Ντορσει,Φουρνιε και κανενας απο αυτους δεν ειναι παικτης να το εμπιστευτείς επιθετικα...Φουλ αστάθεια ολοι τους και που και που θα τους κατσει και μια καλη βραδιά....

Απ την αλλη εντελως το αντιθετο....Μπραουν,Γκραντ,Ναν,Σλούκας κλάσεις πιο πανω...Ειδικα ο Ναν απο μονος του φτανει...

Ο Βεζενκοφ καλος χρυσός αλλα δεν ειναι Ντουραντ...Για να αποδοσει θελει τουλαχιστον ενα πολυ δυνατο γκαρντ διπλα του...
Στην τελικη μονο στον Ολυμπιακό πιστεύουμε οτι τους τιτλους τους δινουν οι ψηλοί....
Βεβαια κοιτώντας κανεις τα 3 ευρωπαϊκά βλεπει ξεκάθαρους πρωταγωνιστές Ριβερς-Σπανούλη-Λο....Ποσο μυαλο θελει ρε γμτ?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σκακιστής σε ρουά ματ από τα πράσινα. Η απάντηση είναι οχι, δεν το αντέχει και βαθμολογικά πλέον η ομάδα να κάνει 0-5.
Αν φύγει ο κοουτς, έχω στα υπόψιν τον πρώην προπονητή της Ζαλγκίρις, ένας Λιθουανός ήταν πριν έρθει ο Ιταλός. Ήταν πολύ καλός και απόρησα που είχε φύγει. Μακσβίτις λέγεται.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Οκτ 27, 2024 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 336
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

:wave:

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση ,ο Walkup έβαλε το πρώτο του καλάθι (και μάλιστα τρίποντο) μετά από 70 αγωνιστικά λεπτα ! στο Ελληνικό πρωτάθλημα …

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions: 197
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:38 pm

shaq7 έγραψε:

Οι δηλωσεις του μπαρτζω παντως αυτην την φορα μου αρεσαν..εδειξε ψυχραιμια οπως σε ολο το ματς και οι δικαιολογιες που ειπε στεκουν.Ειπε οτι ειναι δυσκολη περιοδος αλλα θα το ανατρεψουμε,φανηκε να ξερει τι λεει οπως περσι..για να δουμε.
Συμφώνώ, παρ'ολα τα χάλια που παρουσίασε η ομάδα ο Μπαρτζώκας ήταν κύριος. Ίσως διάβασε τα σχόλια μας των προηγουμένων ημερών :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Οκτ 27, 2024 10:39 pm

forest79 έγραψε:
:wave:

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση ,ο Walkup έβαλε το πρώτο του καλάθι (και μάλιστα τρίποντο) μετά από 70 αγωνιστικά λεπτα ! στο Ελληνικό πρωτάθλημα …
Γενικά ο τύπος είναι άλλος παίκτης σε σχέση με 2 χρόνια πριν. Μόνο ξύλο πλέον και μάλιστα σε πολλές φάσεις είναι σαν να χάνει την ψυχραιμία του. Με την Εθνική ήταν πολύ πιο ήρεμος το καλοκαίρι, αν και το ίδιο χτίστης.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”