qspock έγραψε: ↑Δευ Οκτ 28, 2024 10:18 am
Μη βιαζεστε και προτρεχετε για του χρονου.
Φετος η ομαδα ειναι ουσιαστικα νεα, εχει πολλους νεους οχι απλα παιχτες αλλα πρωταγωνιστες που δεν εχουν βρει χημεια.
Οταν βρεθει αυτη, τοτε θα μιλαμε σε αλλη βαση.
Ηδη ο Φουρνιε βρισκει τα πατηματα του. Μενει να σταθεροποιηθει ο Ντορσει, και ο Βεζενκοφ να βρει τον παλιο του εαυτο, γιατι το μυαλο του εχει πειραχτει απο το μεγαλο του συμβολαιο κι εχει αγχος να αποδειξει πραγματα. Οταν καλαβει οτι ειναι ενας πολυ καλος σουτερ και πρεπει να δημιουργηθουν προυποθεσεις για να σκοραρει κι οχι να σουταρει πανω απο αντιπαλους, τοτε θα αλλαξει ολο το πραγμα.
Ο Βιλτοζα δειχνει σαφως βελτιωμενος, ο Ραιτ θυμιζει τον παλιο καλο Ραιτ, οι παλιοι ξεκουραζονται και καποιοι ερχονται απο τα πιστς. Αναμενεται κι ο ερχομος Εβανς που, καλα να ειναι το παιδι, θα αλλαξει κι αλλο την ομαδα.
Ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για να κρινουμε ακομα μια ομαδα που ψαχνεται και ειναι λογικο...
Θα ρολαρει, το ειπε κι ο Μπαρτζωκας, και οταν ρολαρει θα ρολαρει οπως θελει ο προπονητης της.
Περσυ θυμαστε ολοι τα χαλια που ειχε η ομαδα πριν βρει τα πατηματα της.
Φετος οι δυνατοτητες ειναι περισσοτερες (κι ας εφυγε ο Πετρουσεφ, με ευθυνη δικια του), οι παιχτες με επιθετικο ταλεντο περισσοτεροι.
Πρεπει να βρεθει χημεια. Και θα βρεθει.
Θελει μονον υπομονη, τιποτα αλλο!
Μην κρινεται απο το ματς με τον ΠΑΟ.
Ο ΠΑΟ ηταν ασυναγωνιστος τη δεδομενη στιγμη. Αυτο ομως μπορει να το αλλαξει ο Ολυμπιακος. Ερχονται κι αλλα ματς, ηδη σε 10 μερες εχει ΠΑΟ-Ολυμπιακος στην Ευρωλιγκα σε ενα παιχνιδι οπου ο Ολυμπιακος εχει να κερδισει πολλα αν το παρει και να χασει λιγα αν οχι.
Τα 2 εντος εδρας παιχνιδια στην Ευρωλιγκα που ερχονται ειναι σημαντικα: Και βαθμολογικα, αλλα περισσοτερο ψυχολογικα, να παρουν τα πανω τους οι παιχτες, κατι που με βοηθεια τους κοσμου μπορει να γινει.