ο σλουκας δεν πηγε στην εθνικη επειδη ειχε τραυματισμο στο γονατο οχι επειδη ηταν κουρασμενοςHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:00 amμου αρεσει που λεμε για την κουραση του Παπ που ειναι σχεδον 35 και την συγκρινετε με την κουραση του Χουαντσο η του λεσορ που ειναι 29αρηδες. Ειναι κασταναδες οι 34-35ρηδες που σταματανε απο την εθνικη ή βρισκουν αφορμες να μην πανε. εδω ο ιδιος ο σλουκας περσι το καλοκαιρι ειπε θελω να ξεκουραστω που ηταν και 1 χρονο μικροτερος του Παπ
Περα απο αυτο δεν ειναι μονο τα λεπτα που παιζει αλλα και οι προπονησεις (με την εθνικη) και το οτι δεν ξεκουραζεται οπως ειπε και ενας φιλος. ο Γουοκαπ εχει παθει το ιδιο αντι να ξεκουραστει μετα απο μια φουλ καταπονετικη σεζον γι αυτον περσι ετρεχε με την εθνικη το καλοκαιρι. ντορσευ και βιλντοζα ηρθαν οχι με τρελους ρυθμους καθως σκουπιζαν παγκο και ο φουρνιε με τον σασα απο απραξια ουσιαστικα στο NBA. ο φαλ ειχε 4 μηνες να πιασει μπαλα.ο μιλου και αυτος απο τραυματισμο. Ο Ραιτ ηταν ο μονος αρχοντας απο θεμα ξεκουρασης.
αυτα ειναι δεδομενα που παιζουν σιγουρα ρολο. και καλως τα αναφερουμε.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 4840
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
με αδικεις ειναι γνωστο οτι ειμαι φιτbig_lebowski έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:05 amΣυνήθως αυτά τα γραφικά για αθλητές τύπου "έλα μωρέ που κουραζονται" κλπ τα λένε τύποι η σωματική δραστηριότητα των οποίων εξαντλείται στη διαδρομή καναπε-ψυγειο και τούμπαλιν.
Οπότε φίλοι ολυμπιακοί θα πρότεινα να μη δίνετε κ τόση σημασία στο συμπαθές σοροπιαστιο.Ειναι η κλασσική γραφική φωνή τύπου "στα εξηγώ ωραία?" που συχνά συναντάμε,ο γραφικός μπάρμπας στο καφενείο κλπ κλπ

1
1

-
- Reactions: 1364
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Για το καλοκαιρι του 23 λεω που ηταν 33 και ειπε δεν ακολουθω την εθνικη στο παγκοσμιο γιατι εχω αναγκη απο αποθεραπεια και ξεκουραση.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:09 amο σλουκας δεν πηγε στην εθνικη επειδη ειχε τραυματισμο στο γονατο οχι επειδη ηταν κουρασμενοςHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:00 amμου αρεσει που λεμε για την κουραση του Παπ που ειναι σχεδον 35 και την συγκρινετε με την κουραση του Χουαντσο η του λεσορ που ειναι 29αρηδες. Ειναι κασταναδες οι 34-35ρηδες που σταματανε απο την εθνικη ή βρισκουν αφορμες να μην πανε. εδω ο ιδιος ο σλουκας περσι το καλοκαιρι ειπε θελω να ξεκουραστω που ηταν και 1 χρονο μικροτερος του Παπ
Περα απο αυτο δεν ειναι μονο τα λεπτα που παιζει αλλα και οι προπονησεις (με την εθνικη) και το οτι δεν ξεκουραζεται οπως ειπε και ενας φιλος. ο Γουοκαπ εχει παθει το ιδιο αντι να ξεκουραστει μετα απο μια φουλ καταπονετικη σεζον γι αυτον περσι ετρεχε με την εθνικη το καλοκαιρι. ντορσευ και βιλντοζα ηρθαν οχι με τρελους ρυθμους καθως σκουπιζαν παγκο και ο φουρνιε με τον σασα απο απραξια ουσιαστικα στο NBA. ο φαλ ειχε 4 μηνες να πιασει μπαλα.ο μιλου και αυτος απο τραυματισμο. Ο Ραιτ ηταν ο μονος αρχοντας απο θεμα ξεκουρασης.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:15 am
Για το καλοκαιρι του 23 λεω που ηταν 33 και ειπε δεν ακολουθω την εθνικη στο παγκοσμιο γιατι εχω αναγκη απο αποθεραπεια και ξεκουραση.

1
1

-
- Reactions: 1364
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αποθεραπεια του κορμιου του. δεν ειχε τραυματισμο ο Σλουκας τοτε.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:19 amHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:15 am
Για το καλοκαιρι του 23 λεω που ηταν 33 και ειπε δεν ακολουθω την εθνικη στο παγκοσμιο γιατι εχω αναγκη απο αποθεραπεια και ξεκουραση.![]()

1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ναι μπερδευτηκε και το ξεκουραση το ειπε αποθεραπειαHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:23 amαποθεραπεια του κορμιου του. δεν ειχε τραυματισμο ο Σλουκας τοτε.![]()
παντως υπαρχει μια φημη οτι εκεινο το καλοκαιρι δεν πηγε εθνικη για να κανει μποτοξ και να βαλει μαλλια,ισως αυτο εννοουσε με την λεξη αποθεραπεια

0
-
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τσουβαλιάζονται οι Παναθηναϊκοί, το ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι σε όλα. Όπως κι εσείς εδώ, έτσι κι εμείς στα τοπικ μας πολύ συχνά διαφωνούμε και τσακωνομαστε μεταξύ μας για θέματα της ομαδας μας. Δεν ξέρω αν στην έπεσε κάποιος άλλος, εγώ πάντως απλώς σου είπα τη γνώμη μου. Και δεν είναι ότι είπες κάτι για την ομάδα σου, έκανες ευθεία σύγκριση των παιχτών σας με τους παιχτες του ΠΑΟ, σε αυτό απάντησα. Ότι δεν έχουν μόνο οι δικοί σας παιχτες αυτή τη δικαιολογία, όλες οι ομάδες της διοργάνωσης υπο τις ίδιες προϋποθέσεις παίζουν, ίσως οι πιο καταπονημένες να είναι οι ισπανικές λόγω του πιο απαιτητικού εγχώριου πρωταθλήματος που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα αν ο Μπαρτζώκας εχει στελεχώσει την ομάδα του με τους μίσους να έρχονται από απραξία και τους άλλους μίσους τραυματίες και ταλαίπωρους, είναι δικό του φάουλ.prime7 έγραψε: ↑Δευ Οκτ 28, 2024 11:34 pmΈγραψα για ανετοιμότητα ομάδας λόγω κούρασης,τραυματισμών και περσινής απραξίας παικτών και μου την έπεσαν όλοι οι Παναθηναϊκοί![]()
Ρε σεις,στον επαγγελματικό αθλητισμό δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο νικητής και ο πρωταθλητής μετράνε και τπτ άλλο και για αυτό πληρώνονται. Το ότι ισχύουν όσα έγραψα ας τα σκεφτόταν οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού,αλλά ισχύουν. Δεν είναι θέμα δικαιολογίας αλλά πραγματικότητας.
Γενικότερα κουβέντα κάνουμε. Ας χαλαρώσουμε λίγο όλοι.
Άποψη μου να καταργηθούν οι αντιδράσεις σε αυτά που γράφουμε Thumbs Up,ThumbsDown και γελακια γτ όλο αυτό μας κάνει Gazzeta.
Συμφωνώ πάντως για τη κατάργηση των αντιδράσεων, αν και παρασύρομαι κι εγώ και τα χρησιμοποιω καμία φορά.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
επειδη μαλλον μερικοι ολυμπιακοι δεν παρακολουθουν το θεμα του παο δεν ξερουν τις ομηρικες μαχες που εχω δωσει για την κουραση του λεσορ στα 30λεπταJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:29 am
Δεν το καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τσουβαλιάζονται οι Παναθηναϊκοί, το ότι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι σε όλα. Όπως κι εσείς εδώ, έτσι κι εμείς στα τοπικ μας πολύ συχνά διαφωνούμε και τσακωνομαστε μεταξύ μας για θέματα της ομαδας μας. Δεν ξέρω αν στην έπεσε κάποιος άλλος, εγώ πάντως απλώς σου είπα τη γνώμη μου. Και δεν είναι ότι είπες κάτι για την ομάδα σου, έκανες ευθεία σύγκριση των παιχτών σας με τους παιχτες του ΠΑΟ, σε αυτό απάντησα. Ότι δεν έχουν μόνο οι δικοί σας παιχτες αυτή τη δικαιολογία, όλες οι ομάδες της διοργάνωσης υπο τις ίδιες προϋποθέσεις παίζουν, ίσως οι πιο καταπονημένες να είναι οι ισπανικές λόγω του πιο απαιτητικού εγχώριου πρωταθλήματος που έχουν αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα αν ο Μπαρτζώκας εχει στελεχώσει την ομάδα του με τους μίσους να έρχονται από απραξία και τους άλλους μίσους τραυματίες και ταλαίπωρους, είναι δικό του φάουλ.
Συμφωνώ πάντως για τη κατάργηση των αντιδράσεων, αν και παρασύρομαι κι εγώ και τα χρησιμοποιω καμία φορά.

ε φαντασου τωρα που διαβαζω για 17λεπτα,τουλουμπας λεει το ονομα οχι κωλοτουμπας

1
1

- shaq7
- Reactions: 6925
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εμενα παντως μου κανει εντυπωση πως μετα απο ντερμπι και ενω εχουν γραφτει αρκετες φιφες και απο τις δυο πλευρες και με αρκετους ''νεους'' περιεργους χρηστες (η και παλιους
)δεν εχει γινει ακομα βιετναμ εδω μεσα..Σπανιο αυτο και μπραβο μας
Εντωμεταξυ το ακομα πιο κουλο οτι αρκετοι παναθηναικοι τα λενε καλυτερα για την κατασταση του ολυμπιακου που οι περισσοτεροι ειναι τρελαμενοι(μαλλον περιμεναν σε 5 ματς νεα ομαδα να πεταει φωτιες)..Θα μπορουσαν να αρχισουν τα υπεροπτικα αφου ηταν και πολυ μονο πλευρο το ματς αλλα δεν εχει παρει το ματι μου κατι τετοιο.

Εντωμεταξυ το ακομα πιο κουλο οτι αρκετοι παναθηναικοι τα λενε καλυτερα για την κατασταση του ολυμπιακου που οι περισσοτεροι ειναι τρελαμενοι(μαλλον περιμεναν σε 5 ματς νεα ομαδα να πεταει φωτιες)..Θα μπορουσαν να αρχισουν τα υπεροπτικα αφου ηταν και πολυ μονο πλευρο το ματς αλλα δεν εχει παρει το ματι μου κατι τετοιο.
5
1
4

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Παπανικολάου έχει την ίδια ηλικία με τον Lorenzo Brown, ο οποίος έρχεται από σεζόν όπου έπαιξε (μόνο στη γιουρολιγκ) 35 ματς με 30 λεπτά μέσο όρο, ενώ την αμέσως προηγούμενη (2022-23) έπαιξε 31 ματς με 32 λεπτά μέσο όρο. Με την εθνική Ισπανίας αυτό το καλοκαίρι (ηταν βασικός της ασος) έπαιζε επίσης πολλά λεπτά και σε αριθμό παιχνιδιών ένα λιγότερο από τους παιχτες της δικής μας εθνικής, ενώ το αμέσως προηγούμενο καλοκαιρι αν θυμάμαι καλά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας και MVP της ομαδας του (άρα μάλλον έπαιζε και τότε πολυ). Άρα γιατί ο Παπανικολάου ειναι πιο κουρασμένος από τον Brown? Αντίστοιχα, ο Juancho έχει νομίζω την ίδια ηλικία με τον Walkup, μάλιστα ο Ισπανός είχε και έναν σοβαρό τραυματισμο το καλοκαρι. Επιπλέον και ο Lessort που παίζει αδιάκοπα εδώ και 2 χρονια έχει κι αυτός την ίδια ηλικία με τους Walkup και Milutinov.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 12:00 amμου αρεσει που λεμε για την κουραση του Παπ που ειναι σχεδον 35 και την συγκρινετε με την κουραση του Χουαντσο η του λεσορ που ειναι 29αρηδες. Ειναι κασταναδες οι 34-35ρηδες που σταματανε απο την εθνικη ή βρισκουν αφορμες να μην πανε. εδω ο ιδιος ο σλουκας περσι το καλοκαιρι ειπε θελω να ξεκουραστω που ηταν και 1 χρονο μικροτερος του Παπ
Κατά τα άλλα εξίσου απο απραξια προέρχονται οι Yurtseven και Osman (όπως και ο Nunn περσι), αλλά αυτοί δεν είχαν και την εθνική Γαλλίας, όπως ο Fournier για να βρουν ρυθμο το καλοκαίρι, ούτε επέστρεψαν στην ομάδα που βρισκονταν επί 5 χρόνια μόλις μετά από μια σεζόν στο ΝΒΑ, όπως ο Σάσα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού. Συν τοις άλλοις λόγω της εθνικής είχαμε και τον τραυματισμο του Κώστα Αντετοκούμπο, αλλά και την καταπόνηση του Μήτογλου. Μπορώ να συνεχίσω με τέτοιες δικαιολογίες για όλους μας τους παιχτες, ο Grigonis πριν την περσινή σεζόν καριέρας που έκανε προερχόταν απο 2 χρόνια απραξίας στην CSKA και φυσικά μια σεζόν που την έβγαλε στο ποδήλατο επί Radonic, αντίστοιχα ο Παπαπέτρου παραλίγο να κόψει το μπάσκετ λόγω τραυματισμών και απραξίας.
Στο μεταξυ, όταν κάποιοι παναθηναϊκοι έλεγαν για καζούρα ότι πήρατε το 4ο γκαρντ της φενερ και το 4ο γκαρντ του παο γινόσασταν έξαλλοι το καλοκαίρι, τώρα μόνος σου λες ότι έρχονται από απραξια. Μάλιστα. Το λέω και σε εσένα λοιπόν, ο Μπαρτζώκας επέλεξε να αλλάξει τον μπαρουτοκαπνισμένο Canaan με τον άπραγο Vildoza, δεν τον ανάγκασε κάποιος, επέλεξε να κρατήσει τους Milutinov & Fall, παρόλο που ήξερε πως είναι ευπαθείς σε τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτά.
ΥΓ. Η ομάδα μου περσι έπαιζε τέτοια εποχή πολύ χειρότερα από ότι παίζει η δικιά σας τώρα, η εικόνα των ομάδων τον Οκτώβρη δεν λέει τίποτα, είδαμε και την Ρεαλ περσι που τέτοια εποχή κάλπαζε πως κατέληξε. Είναι σημαντικό οι ομάδες να ζοριστούν στην Regular Season για να βγάλουν προς τα έξω έναν πιο σκληροτράχηλο και clutch χαρακτήρα που θα τους είναι πολύτιμος στα πραγματικά κρίσιμα, τον Απρίλη και τον Μάη, τότε θα έχει σημασία πως θα παίζουν οι ομάδες και σε εκείνη την φάση δεν θα νοιάζεται κανείς για το πόσο έπαιξε ο οποιαδήποτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε θα μετράει μόνο η νίκη. Ο Μπαρτζώκας έκανε κάποια λάθη στο στήσιμο της ομαδας, μπορεί όμως να πάρει κάποιες σκληρές αποφάσεις, να αφήσει κάποιους στο βάθος του παγκου και να πορευθει με πιο σφικτο rotation, έχει το υλικό για να κάνει κάτι πολύ καλό φέτος, αρκεί να βρει τους σωστούς συνδυασμούς και να καταπολεμησει αυτή τη σοφτιλα που βγάζουν προς το παρόν οι παίχτες του. Έχει χρόνο μπροστά του.
1
1

- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
για αρχη δεν ειναι ολοι οι παικτες ιδιοι..ακομα και το χρωμα του παικτη η το ποσο γυμνασμενος ειναι παιζει ρολο..η θεση που παιζει κτλ..δεν γινεται πχ να τρωει την ιδια κουραση ο χουαντσο με 10% usage και ο γουοκαπ με 35 ποσο θα χε..Επισης ο χουαντσο εκανε τον τουριστα στον νβα πριν,ο γουοκαπ εχει 3 χρονιες που τον εχουνε παει ορθιο.
Δεν ειναι μονο οι εξετασεις που το δειχνουν οτι ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μπαρτζω αλλα ειναι και η εικονα..Και ο μητογλου πχ μπορει να ειναι κουρασμενος και γιαυτο να επαιζε ετσι στα προηγουμενα ματς.Και ο σλουκας ξεκαθαρα ειναι εκτος ρυθμου.
ο ναν περσι μετα τα χριστουγεννα αρχισε να παιζει καλα,του χουαντσο του πηρε περισσοτερο σχεδον ολοκληρη χρονια..δηλαδη ο φουρνιε που λεει οτι θελει χρονο για να βρει ρυθμο το λεει ψεμματα και σαν δικαιολογια?
ο μιλου που ζηταγε αλλαγη στο 5λεπτο πανω η ο φαλ που φαινεται οτι σερνεται μετα απο λιγο και αυτος?
Δεν ειναι ολα οπαδικα η δικαιολογιες για τις ηττες..εδω το λενε οι εξετασεις που κανουνε και ψαχνουμε συνωμοσιολογιες..
Δεν ειναι μονο οι εξετασεις που το δειχνουν οτι ειναι αληθεια αυτο που λεει ο μπαρτζω αλλα ειναι και η εικονα..Και ο μητογλου πχ μπορει να ειναι κουρασμενος και γιαυτο να επαιζε ετσι στα προηγουμενα ματς.Και ο σλουκας ξεκαθαρα ειναι εκτος ρυθμου.
ο ναν περσι μετα τα χριστουγεννα αρχισε να παιζει καλα,του χουαντσο του πηρε περισσοτερο σχεδον ολοκληρη χρονια..δηλαδη ο φουρνιε που λεει οτι θελει χρονο για να βρει ρυθμο το λεει ψεμματα και σαν δικαιολογια?
ο μιλου που ζηταγε αλλαγη στο 5λεπτο πανω η ο φαλ που φαινεται οτι σερνεται μετα απο λιγο και αυτος?
Δεν ειναι ολα οπαδικα η δικαιολογιες για τις ηττες..εδω το λενε οι εξετασεις που κανουνε και ψαχνουμε συνωμοσιολογιες..
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εε άρα και ο Brown έπρεπε να είναι πιο κουρασμένος απτον Παπ, έχει μεγαλύτερο usage. Γενικά σε έναν παίχτη πριν τον πάρεις εκτός απτο πόσα τρίποντα βάζει και πόσες τάπες ρίχνει, οι προπονητές κοιτούν και τι αντοχές έχει. Παίζει κι αυτό ρόλο στον σύγχρονο αθλητισμό. Αν ο Μπαρτζώκας έχει αποφασίσει να πορευθεί με ένα σύνολο παιχτών, εκ των οποίων οι μισοί είναι εξαντλημένοι και οι άλλοι μισοί άπραγοι, είναι δικό του πρόβλημα (και των οπαδών της ομαδας σας). Θα μπορούσε να έχει κάνει άλλες επιλογές παιχτών αν ήθελε. Όπως είπα και προηγουμένως, έχει και ο ΠΑΟ πολλούς παίχτες με παρόμοιες δικαιολογίες, όπως φυσικά και άλλες ομάδες, ο Λαπροβιτολα χάνει τη σεζόν, οι Γουιλμπεκιν και Λαρκιν θα είναι εκτός για έναν μήνα, κλπ. Δεν λέω ότι λέει ψέματα ο Μπαρτζωκας για τις εξετάσεις αίματος, αλλά ότι αυτά δεν θα έπρεπε να αποτελούν δικαιολογία για την εικόνα της ομαδας (όχι για την εικόνα του παιχτη), άρα η ομάδα θα έπρεπε να μπορεί να καλύπτει εσωτερικά τα οποία ντεφορμαρισματα και τους όποιους τραυματισμούς. Αν δεν μπορεί, κάτι εχει πάει λάθος με τη στελέχωση, ειδικά με το μπατζετ σας.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 1:00 amγια αρχη δεν ειναι ολοι οι παικτες ιδιοι..ακομα και το χρωμα του παικτη η το ποσο γυμνασμενος ειναι παιζει ρολο..η θεση που παιζει κτλ..δεν γινεται πχ να τρωει την ιδια κουραση ο χουαντσο με 10% usage και ο γουοκαπ με 35 ποσο θα χε..Επισης ο χουαντσο εκανε τον τουριστα στον νβα πριν,ο γουοκαπ εχει 3 χρονιες που τον εχουνε παει ορθιο.
Κλείνω την κουβέντα εδώ, νομίζω έγινε αντιληπτό το τι θέλω να πω. Απτη μια διαφωνώ με την καταστροφολογια και όσους οπαδούς του οσφπ που έχουν καταδικάσει ήδη την ομάδα σας, ενώ έχουμε ακόμα Οκτώβρη, από την άλλη δεν είναι ότι όλα πάνε κατευχην και απλά είστε πιο άτυχοι από τους άλλους, όλοι υπο τις ίδιες προϋποθέσεις παίζουμε, κάποιες ομάδες τα έχουν πάει καλύτερα, κάποιες χειρότερα ως τώρα, αυτά όμως αλλάζουν. Εγώ ας πούμε για την ομάδα μου είμαι ο κλασικός απαισιόδοξος οπαδος, δεν είχα πιστέψει στο 7ο όλη τη χρονιά πέρσι, μέχρι που το σηκωσαμε, για τις υπόλοιπες ομάδες όμως μπορώ να είμαι πιο αντικειμενικος θεωρώ.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατί πότε είπε κάποιος ότι είναι πρόβλημα του παο αυτό ή των άλλων ομάδων ; Ειδικά ο μπαρτζωκας είπε ότι και ο παο το πέρασε αυτό στην αρχή της σεζόν και η Ρεάλ..όπως επίσης επειδή το γνώριζε γιαυτο και έφτιαξε μεγάλο ρόστερ ..
Εγώ δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι παναθηναϊκοί στο ότι εμείς θεωρούμε ότι η ομάδα υπό αποδίδει για αρκετούς λόγους .. Κάνεις δεν λέει ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος αλλά επειδή και σε άλλους συμβαίνει θα πρέπει να λέμε δεν πειράζει μιλου που δεν αντέχεις μπες κ φατους, γουοκαπ δεν είναι ότι είσαι πτώμα απλά σου ρούφηξαν τις δυνάμεις τα τέρατα από το space jam και τα σχετικά …
Εντωμεταξύ η ομάδα κυριολεκτικά έκανε προετοιμασία κ φιλικά κτλ χωρίς τους δύο βασικούς ψηλούς .. και αυτό δικαιολογία είναι ;
Εγώ δεν καταλαβαίνω που κολλάνε οι παναθηναϊκοί στο ότι εμείς θεωρούμε ότι η ομάδα υπό αποδίδει για αρκετούς λόγους .. Κάνεις δεν λέει ότι είναι μόνο αυτός ο λόγος αλλά επειδή και σε άλλους συμβαίνει θα πρέπει να λέμε δεν πειράζει μιλου που δεν αντέχεις μπες κ φατους, γουοκαπ δεν είναι ότι είσαι πτώμα απλά σου ρούφηξαν τις δυνάμεις τα τέρατα από το space jam και τα σχετικά …
Εντωμεταξύ η ομάδα κυριολεκτικά έκανε προετοιμασία κ φιλικά κτλ χωρίς τους δύο βασικούς ψηλούς .. και αυτό δικαιολογία είναι ;
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2308
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ξέρουμε πολύ καλά ποιος ρούφηξε τις δυνάμεις του Γουοκαπ αλλά τέλος πάντων
γιατί είναι διαφορετικοί άνθρωποι - αθλητες
και ο Λεσορ περισσότερο απ' όλους αλλά δεν είναι
ΥΓ : δεν παίρνω θέση στις "δικαιολογίες" όπως τις χαρακτηρίζετε οι Παναθηναϊκοί. Είμαι κι εγώ της άποψης ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον έμπρακτα αποδεχτεί ότι το μισό ρόστερ έχει παίκτες με ευπάθεια και οφείλει να πορευτεί με τις επιλογές του
Απαντάω σε ερωτήματα που στα μάτια μου είναι ( ή θα έπρεπε να είναι ) αυταπόδεικτα
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- xomitsious
- Reactions: 654
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αφού όλοι διαβάζουμε από τον Αύγουστο ότι έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ότι θα κυνηγιούνται οι οπαδοί μας στην έρημο του Αμπού Ντάμπι στον τελικό του Φ4, ότι κανένας σε μπορεί να κοντραρει τις ομάδες μας και άλλα τέτοια όμορφα (για τους δημοσιογράφους μιλάω όχι για αυτά που γράφουμε εδώ).
Λες και αν έχεις μεγαλύτερο μπάτζετ θα παίζεις με 6 στο παρκέ.
0