karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 8:33 pm
Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 4:56 pm
Ο λαος μίλησε με συνεχόμενα σολντ άουτ
Είθε η χαμένη βολή του Ναβάρο και το τρίποντο πρόκρισης του Άγιου Γεωργίου Πρίντεζη του Συριανού να σας στοιχειώνει για πάντα συμπαθείς Καταλανοί
Θα είναι πολύ δύσκολο ματς , έχω μια ανυπομονώ μετά το προχθεσινό με τη Ρεάλ να δω πως θα παρουσιάσει η ομάδα
Να πω την κακία μου, επειδή πηγαίνω γενικά στο γήπεδο, παίρνω διαρκείας για στήριξη της ομάδας κυρίως, ο κόσμος πάει μόνο στα Ντέρμπι, αν δεις τι συμβαίνει στα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος και με μικρές ομάδες της Ευρωλίγκας, απλά κλαίς..και σιγά το μεγάλο γήπεδο, 11.000 κόσμο παίρνει, έπρεπε με την ομάδα που έχουμε να είναι πάντα και σε όλα τα ματς Sold Out και όχι μόνο με Ρεαλ, Μπαρτα, Παο, Playoff Ευρωλίγκας κλπ. Παράπονο το έχω χρόνια τώρα αυτό.
Επειδή και εμένα με στεναχωρεί (ειδικά επειδή ως έλληνας του εξωτερικού δεν μπορώ να πάω), έχω κάνει μια μικρή ανάλυση να δω το γιατί.
Η μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών, έχει συνολικά περίπου 3.6 εκατομμύρια κόσμο.
Από αυτά, το 68% είναι μεταξύ 15-64 ετών. Πάμε στα 2.2 εκατομμύρια.
Από αυτά, το 50% είναι γυναίκες (που αποτελούν με το ζόρι το 5% του κόσμου που πάει στο γήπεδο). Πάμε στα 1.1 εκατομμύρια.
Από αυτά, βγάλε ένα -αισιόδοξο- 8% που είναι ξένοι. Πάμε στο 1 εκατομμύριο.
Από αυτό, βγάλε το -αισιόδοξο- 65% που δεν είναι Ολυμπιακοί (ΠΑΟ-ΑΕΚ-καμία ομάδα κτλ). Πάμε στις 350 χιλιάδες.
Άρα για να γεμίσει το ΣΕΦ, πρέπει να πάει ένας στους 34 Ολυμπιακούς που ζει στην Αθήνα.
Τώρα βγάλε όσους δεν μπορούν να ξοδέψουν τόσα λεφτά στην Ελλάδα της ανέχειας, βγάλε όσους δουλεύουν, όσους έχουν μωρό να φροντίσουν και 1002 πράγματα που μπορεί να είναι πιό σημαντικά από το να πας στο γήπεδο. Βγάλε και τους ποδοσφαιρικούς (μπιαχ

)
Κάπως έτσι, βγάζει μια λογική γιατί 12 χιλιάδες σταθερά είναι δύσκολο να υπάρχουν στο γήπεδο, εκτός αν το θέαμα είναι εξωφρενικό.