ο κασελακης δεν θα βρει χρονο ποτε στην ευρωλιγκα και επισης α1 οποιον και να φερουμε μπορει να παιξει. ο κασελακης δεν θα λυσει τιποτα στην ομαδα, ενω οποιον αλλον φερουμε σε αλλη θεση απο αυτην και με καποια συγκεκριμενα στοιχεια, μπορει να βοηθησει.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2020 12:58 pmΔυστυχως τα δεδομενα ειναι τετοια που δεν μπορουμε να κοιταξουμε το ιδανικο αλλα το εφικτο.Tracy Mac έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 01, 2020 12:40 pm
αν δεν βγαινει χρονια με 4 ψηλους τοτε ας παρουν εναν ελληνα ψηλο που μπορει να βοηθησει. ο κασελ στο 4 δεν λυνει τιποτα, ισα ισα που συνοστιζεται με μητο-μπεντιλ και δεν δινει τιποτα το διαφορετικο.
αν μου ελεγες σακοτα γιατι εχει σουτ θα ελεγα ενταξει ή σαρικοπουλο γιατι ριχνει ξυλο και εχει δυναμη θα ελεγα οκ. αλλα ο κασελ δεν μπορει καν να παιξει στο 4 ευρωλγικα.
Δε σου εγραψα για Σακοτα η Σαρικοπουλο, οχι γιατι προτιμω Κασελακη, αλλα γιατι γραφεται οτι ηδη υπαρχει προσεγγιση μεταξυ ΠΑΟ και παικτη.
Δεν εχω ιδεα ποσο ευκολο ειναι να ερθει ο Σακοτα η ο Σαρικοπουλος. Πιθανον και να μπορουσε η ομαδα να τους κοιταξει, μπορει ομως και να ειναι δυσκολοτερες η ακριβοτερες περιπτωσεις. Και απο τη στιγμη που υπαρχουν σκεψεις για αποδεσμευση Καλαιτζακη παει να πει οτι μετρανε καθε ευρω.
Αυτο που ειπα ειναι οτι σε ενα ροστερ με
Λαπροβιτολα, Νεντοβιτς
Φοστερ, Μποχωριδη
Παπι, Σαντ Ρος
Μητογλου, Μπεντιλ και
Παπαγιαννη, Ογκουστ
ο Κασελακης θα εβρισκε χρονο (ειδικα στην α1).
Ο Καλαιτζακης θα ειχε λιγοτερο χρονο γιατι:
O Σαντ Ρος δε θα παιζει μονο 3, (και αυτος και ο Παπαπετρου θα παιζουν πανω απο 20λεπτο σιγουρα)
Δε δινει τιποτα παραπανω απο Μποχωριδη (καλυτερα ενα 10λεπτο ο Λευτερης παρα 5 λεπτα αυτος 5 ο Καλαιτζακης)
Το να εχεις 5ο γκαρντ τον Παπαδακη δεν εχει μεγαλη διαφορα απο το να εχεις 5ο τον Καλαιτζακη. Ελαχιστα θα παιζουν και οι 2.
Αντιθετως εχει μεγαλη διαφορα το να εχεις Καλαιτζακη για 5ο γκαρντ, και κανεναν για 5ο ψηλο.
ε ο κασελακης δεν μπορει να βοηθησει, γιατι ουτε στο 3 μπορει ουτε στο 4 για ευρωλιγκα.
ετσι οπως παραθετεις το ροστερ, τι θεωρεις οτι χρειαζομαστε περισσοτερο ενα 3-4αρι που δεν μπορει να παιξει ουτε στο 3 ουτε στο 4, που δεν εχει σουτ και γενικα δεν μπορει να σταθει καθολου ευρωλιγκα, ή εναν αλλο ελληνα στο 5 ή το 1 που εχουμε θεμα ποσοτικο και ειναι πολυ πιο σημαντικη θεση?
εγω προσωπικα θελω να εχω βαθος στο 1 και στο 5 και οχι στο 3-4. τοσα χρονια δεν μαθαμε που δεν ειχαμε μπακ απ ασσο και 5 αλλα ειχαμε γεματες τις θεσεις 3-4 με μετριους παικτες?
γνωμη μου, αφου δεν εχουμε λεφτα για 4αρι, κραταμε καλαιτζακη και περιμενουμε για 4αρι οταν θα πεσουν τα κασε. και αν δεν θελουν να παρουν 4αρι ή δεν εχουν λεφτα τοτε ας παρουν ελληνα σεντερ αντι του κασελ.
τι ειναι πιο ωραιο το:
μητο-μπεντιλ-κασελ(που δεν μπορει στο 4 ευρωλιγκα)
παπατζον-ογκαστ
ή το :
μητο-μπεντιλ
παπατζον-ογκαστ-σαρικοπουλος(παραδειγμα εδωσα)?
οπως καταλαβαινεις ειμαι κατα στο να αποκτηθει παικτης και σε θεση που δεν θελουμε βαθος παγκου (3-4) αλλα και παικτης που δεν θα μας δωσει τιποτα. προτιμω να παρουμε εναν πιο ρολιστα (ας κανει μονο 1-2 πραγματα αλλα να τα κανει) και φυσικα να ειναι στο 1 ή στο 5.