Euroleague Round 8, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 2147
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:16 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:16 am
Ο Φουρνιέ γενικά είναι καλύτερος παίχτης από τον Ναν όταν παίζει καλά. Έχει αρκετά μεγαλύτερο ταβάνι γιατί πέρα του ότι βάζει τα πάντα και αυτός , επιπλέον βλέπει γήπεδο χαοτικά καλύτερα! Δημιουργικά δεν συγκρίνονται.
Θα πρέπει όμως να μπουν στην εξίσωση και άλλοι γκαρντ μας γιατί αν δεν τα έβαζε σήμερα θα χάναμε πάλι.. Στον ΠΑΟ πέρα του Ναν υπάρχουν και οι Σλούκας,Γκραντ!
Στο χθεσινό παιχνίδι είχαμε:
Ναν-Σλούκας-Γκραντ σύνολο 38 πόντοι (20+12+6)
Φουρνιέ-Γκος-Βιλντόζα σύνολο 43 πόντοι (23+12+8).
Οπότε, εντελώς άκυρο αυτό που λες.
Επίσης, με την ίδια λογική, και ο Ναν αν δεν έβαζε αυτά που έβαλε, πάλι θα έχανε ο ΠΑΟ.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:19 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:24 am
την ατμοσφαιρα των σερβων δυσκολα την πιανουμε γενικα..εμεις συνηθως φωναζουμε μονο οταν παιζει καλα η ομαδα.
Και οι Σέρβοι την ίδια καφρίλα μ' εμάς βγάζουν.
Εγώ, πάντως, ζηλεύω την ατμόσφαιρα της Ζαλγκίρις.

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:20 am

Τα είπατε όλα.Φουρνιε σκορ προσωπικότητας,Μιλου έκανε πάρτυ κάτω απο τη ρακέτα του ΠΑΟ,Ουοκαπ πήγαινε στο ποστ κ μοίραζε ασίστ ,Γκος Βιλντοζα έβαλαν το λιθαράκι τους στην περιφέρεια αμυνα επίθεση Σασα ήσυχη…εικοσαριά.ΠΑΟ πήρε πολλά καλάθια προσωπικότητας απο Οσμαν κ Χουαντσο πέρα απο Ναν.
Συμπληρώνω μόνο οτι Χουαντσο Σλούκας Ναν έπαιξαν πάνω απο 30 λεπτά απο Ολυμπιακό Σασα Φουρνιε 28 και με καλή διαχείριση απο οτι φάνηκε.
Κ αν Χουαντσο Ναν δεν έγινε κ κατι Σλούκας φάνηκε οτι στριμώχτηκε σωματικά πιστεύω δεν ειναι τυχαίος ο τραυματισμός.ΤΩΡΑ δεν έγινε κατι στα πλει οφς αυτο θα μέτραγε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:22 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:32 am
Είναι Φουρνιέ,Λεσόρ,Όσμαν. Οι άγγλοι σχολιαστές έτσι τους λένε πάντως!
Οσμάν και όχι Όσμαν.
Οι Άγγλοι σχολιαστές και τον Ολυμπιακό τον λένε "Ολυμπιάκος".

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:23 am

slok έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:10 am
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 9:55 am

ο αταμαν πηρε 1 ταιμ αουτ σε ολο τον αγωνα στα τελευταια 2 λεπτα
δεν θυμαμαι κατι τετοιο στην ευρωλιγκα αλλη φορα

ο χουαντσο ηταν καλος αλλα οχι πολυ καλος εχουμε δει και καλυτερα παιχνιδια αμυντικα απο αυτον

ο λεσορ και περυσι ετσι ηταν στα πιο πολλα παιχνιδια,ειδικα με τον οσφπ στο 90% των παιχνιδιων ειναι απους χειροτερους παιχτες μας αμυντικα

Ε ναι ενταξει απλα περσυ λεγαμε δεν υπαρχει σεντερ απο πισω . Φετος κατι εχεις και οκ δοκιμασε τον λιγο παραπανω αφου ο Βασικος σου δεν αντιλαμβανεται αμυντικα ουτε περιστροφες ουτε μπλοκ αουτ ουτε κοψιματα στην πλατη...

Περιεργο αθλημα το μπασκετ τελικα ... ειναι καποιοι που ειναι σαν γεροι και μονο και μονο με το μυαλο κυριαρχουν (Βεζενκοφ, Διαμαντιδης, Σλουκας) και καποιοι
αλλοι που τους εχει δωσει ο Θεος τα προσοντα και δεν κοβει το ριμαδι με τιποτα.
Πήγε με Ντινο στο πέντε αλλα ήταν πιο προετοιμασμένος ο Μπαρτζωκας κ η ομάδα γενικά

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:30 am

montechristo έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:22 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:32 am
Είναι Φουρνιέ,Λεσόρ,Όσμαν. Οι άγγλοι σχολιαστές έτσι τους λένε πάντως!
Οσμάν και όχι Όσμαν.
Οι Άγγλοι σχολιαστές και τον Ολυμπιακό τον λένε "Ολυμπιάκος".
Στα τουρκικά πρέπει να είναι Οσμάν έχεις δίκιο.

0
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:20 am

Πάντως είναι κρίμα να έχει η ομάδα ρόστερ με τόσο βάθος και να μην έχει μπει λεπτό ο Παπαπέτρου στο Β ημίχρονο αντί του Οσμάν που ο Φουρνιε αμυντικά τον διέλυσε. Να ξεχνάει τον Γκραντ στον πάγκο την στιγμή που οι Σλούκας και Να είχαν παραδώσει πνεύμα, το Κωστακουμπρος μπας κ βγάλει καμία άμυνα όταν ο Λεσορ δεν μπορούσε ούτε μποξ άουτ να κάνει. Γενικά έχουμε μια 12αδα ισαξιων παικτών και στο τέλος κατανταμε να παίζουμε με 7. Γενικά κακο κοουτσαρισμα χθες σε σχέση με τον Μπι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:34 am

Κάτι άλλο που πρέπει να δούμε είναι ότι ο Ολυμπιακός ανάγκασε τον Αταμάν να μην παίξει το σχήμα με 3 γκάρντ που δουλεύει πολύ καλά.

Η μια ανάγνωση σε αυτό είναι ότι συνέβη γιατί ο Μπράουν ήταν εκτός παιχνιδιού αλλά δεν ήταν και τόσο τυχαίο αυτό.

Ο Μπαρτζώκας επιλέγοντας από την αρχή να ξεκινήσει με 3 γκάρντ και να το διατηρήσει σε όλο το παιχνίδι πέρα από τα 10 λεπτά που έπαιξε ο Παπανικολάου πρώτον είχε συνέχεια πίεση στην μπάλα και δεύτερον δεν επέτρεψε στον Αταμάν να κρύψει τον Μπράουν στο σχήμα με τους 3 κοντούς.

Ο Μπράουν στο 1,96 μπορεί να είναι στην άμυνα πάνω στον Παπανικολάου ή όποιο άλλο τέτοιου τύπου 3αρι χωρίς να ποσταριστεί εύκολα.
Όμως δεν μπορεί να παίξει άμυνα ούτε στον ΜακΚίσικ ούτε στον Φουρνιέ αλλά ούτε και στον Βιλντόζα λόγω ταχύτητας ώστε να πήγαινε πάνω στον Βιλντόζα και ο Γκράντ στο 3.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:37 am

Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 10:20 am
.
Κ αν Χουαντσο Ναν δεν έγινε κ κατι Σλούκας φάνηκε οτι στριμώχτηκε σωματικά πιστεύω δεν ειναι τυχαίος ο τραυματισμός.ΤΩΡΑ δεν έγινε κατι στα πλει οφς αυτο θα μέτραγε.
Γιατί πέρυσι τι έγινε; Τραυματισμός στο game 5 με Μακάμπι, έχασε τα τελευταία λεπτα και ίσα ίσα πρόλαβε το φ4. Μετά ξανά τραυματισμός, πρόλαβε τους τελικούς, έκανε εκείνη τη ματσαρά στο πρώτο ημίχρονο του 5ου τελικού, πάλι τραυματισμός. Ήταν καθαρά θέμα τύχης που δεν τραυματίστηκε νωρίτερα ή που δεν έχασε τα σημαντικότερα ματς της σεζόν εντελώς. Απλά όλα τα μίντια επέλεξαν να μη σταθούν στο γεγονός αυτό μιας και δεν πουλάει.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1300
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:41 am

Πολύ το χάρηκα το χθεσινό. Μου έδινε την εντύπωση το ματς ότι θα το γυρίσει ο Παναθηναϊκός (κάτι που έγινε), αλλά το ομολογώ, δεν περίμενα ο Ολυμπιακός να δείξει τέτοιο χαρακτήρα. Νόμιζα ότι θα λυγίσουμε ψυχολογικά, να σας πω την αλήθεια, όταν τους είδα τους άλλους να τα βάζουν, λύγισα. Αλλά πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο του Έβαν Φουρνιέ, ο οποίος ήταν ο παίκτης-κλειδί, έδειξε την αληθινή ταυτότητά του. Θυμίζει Σπανούλη παιδιά! Βρήκαμε το Βασίλη που χάσαμε! Πιστεύω θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα.

Ουόκαπ: Μου άρεσε ιδιαίτερα, πολύ χάρηκα τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε. Εμφάνιση προπέρσινη.
Μιλουτίνοφ: Φοβερά επιδραστικός, ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι. Μπράβο Μιλου!
Σάσα: Εκτός από ένα τελείως άστοχο τρίποντο ήταν πάρα πολύ καλός! Η δε συνεργασία του με τον Ουόκαπ, σκέτη μαγεία.
Ράιτ: Ο μόνος υστερήσαντας θα έλεγα.
Βιλντοζα: Παρά πολύ καλός και αυτός.
Μακισικ: Τι φάση; Μου θυμίζει τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο όπως τρέχει. Πολύ καλός με καθοριστικό λέι απ στο τέλος.
Γκος και Πίτερς: Πολύ καλοί και αυτοί.

Επομένως, για να κάνεις μεγάλες νίκες πρέπει να παίρνεις πολλά από πολλούς. Αλλιώς δεν γίνεται δουλειά. Θα ήθελα να μην χάνουμε την μπάλα στον αιφνιδιασμό, γίνεται; Το παθαίνουμε πάρα πολύ συχνά. Είναι κάτι που μπορούμε νομίζω να βελτιώσουμε.

Οι γραμμές που έχει το Γκλας Φλορ το χαλάνε. Σε επόμενο στάδιο θα τις αφαιρέσουν; Μου θυμίζει τις γραμμές που έχει το αμάξι για να μη θολώνει το πίσω τζάμι.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:58 am

Εχω την εντυπωση παντως οτι ο μπαρτζωκας σημαδευε τον σλουκα στην αμυνα χτες κατι που σπανια τον βλεπουμε να κανει..Θελω να το ξαναδω το ματς αλλα θυμαμαι που και γουοκαπ τον ποσταρε συνεχεια και μετα εβγαζε ελευθερο τον σασα αλλα και ο γκος του πηρε 2-3 φασεις. Κατι που θα χαρω αν ισχυει γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ειμασταν η μονη ομαδα που δεν κοιταγαμε τις αδυναμιες των αλλων να χτυπησουμε παρα μονο καναμε το παιχνιδι μας.

2
2 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:11 pm

Kάποια σχόλια για το χτεσινό παιχνίδι . Αρχικά τι ματσάρα είδαμε ? Θύμισε ημιτελικό Βερολίνου . Eπίσης δυσκολεύομαι να θυμηθώ παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε τόσο καλή ατμόσφαιρα (για τα ελληνικά δεδομένα) και μετά το τέλος του δεν υπήρξε από κανέναν αναφορά σε διαιτησίες , ανακοινώσεις τοξικότητα κλπ. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό το κλίμα. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει ότι έχουμε 2 ομαδάρες και πρέπει να το χαρεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Δεν έχω ξαναπιάσει τον εαυτό μου να βλέπω παιχνίδι Ολυμπιακού - ΠΑΟ και να σκέφτομαι δεν με νοιάζει αν χάσουμε , βλέπω μπασκετάρα.

Από τον Ολυμπιακό δεν υστέρησε κανένας εκτός του Wright που ήταν εκτός κλίματος και όσο ήταν στο παρκέ ο ΠΑΟ έχτισε momentum.

Για Φουρνιέ δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Πολύ μεγάλα σουτ , δημιουργία ενώ και σε άμυνα είναι τίμιος. Στο τέλος πήγε να κάνει μεγάλο blooper αλλά ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Ομολογώ ότι δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ στο NBA , παρά μόνο με την Γαλλία , αλλά αν σύμφωνα με αυτούς που τον ξέρουν ακόμα δεν είναι έτοιμος δεν μπορώ να φανταστώ τι θα δούμε από αυτόν τον παίχτη.

Σάσα on another level. O ο ορισμός του πάω σβηστά. Που να ανάψει κιόλας

Ο Γκος σε φοβερή εμφάνιση οικονομίας. Ο Γουόκαπ πήρε 1 (!!) σουτ μόνο έπαιξε φοβερές άμυνες , μοίρασε 11 ασσίστ και είχε πολύ καθαρό μυαλό στα κρίσιμα. Φοβερή εμφάνιση.

Πολύ θετικός και ο Βιλντόζα που έβαλε τα σουτάκια του και πίεσε πολύ καλά την μπάλα στην άμυνα. Τα ίδια και για Σακ.

Ο Μίλου κομβικότατος. Εκεί που έχει πάει το μπάσκετ με τις κατοχές με τα στοιχεία που δίνει ειναι υπερ-απαραίτητος.

Τέλος τρομερό coaching από Μπαρτζώκα χτες. Ξεκίνησε με Βιλντόζα στο 2 που δεν το περίμενε κανείς , διαχειρίστηκε πολύ καλά το ρόστερ και παρέμεινε ψύχραιμος ακόμα και όταν το παιχνίδι φάνηκε να στραβώνει. Γιατί πολλά διαβάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες από διάφορους που τώρα πανηγυρίζουν και στην επόμενη στραβή θα ξεκινήσουν το ποίημα πάλι.

Για ΠΑΟ έχω να πω πως σε μια βραδιά που αμυντικά ήταν κακός και έχοντας έναν Ναν κακό για ένα ημίχρονο , ένα Λεσόρ επίσης κακό και γενικά κομβικούς παίχτες σε μέτρια βραδιά για μεγάλο διάστημα , έμεινε στο παιχνίδι έκανε μεγάλη αντεπίθεση (στην οποία ο Ολυμπιακός είχε τις απαντήσεις) και αν στα τελευταία 3 λεπτά 2 φάσεις να είχαν εξελιχθεί αλλιώς μπορούσε να πάρει το παιχνίδι λέει πολλά για την ομάδα και το mentality που έχει φτιάξει.

Πολλά μπράβο λοιπόν και στους 2 και μακάρι να μείνουν όλοι υγιείς , να βλέπουμε τις ομάδες πλήρεις και να απολαμβάνουμε μπασκετάρα σαν το χτεσινό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:12 pm

kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:41 am
Πολύ το χάρηκα το χθεσινό. Μου έδινε την εντύπωση το ματς ότι θα το γυρίσει ο Παναθηναϊκός (κάτι που έγινε), αλλά το ομολογώ, δεν περίμενα ο Ολυμπιακός να δείξει τέτοιο χαρακτήρα. Νόμιζα ότι θα λυγίσουμε ψυχολογικά, να σας πω την αλήθεια, όταν τους είδα τους άλλους να τα βάζουν, λύγισα. Αλλά πραγματικά υποκλίνομαι στο μεγαλείο του Έβαν Φουρνιέ, ο οποίος ήταν ο παίκτης-κλειδί, έδειξε την αληθινή ταυτότητά του. Θυμίζει Σπανούλη παιδιά! Βρήκαμε το Βασίλη που χάσαμε! Πιστεύω θα συνεχίσει έτσι και καλύτερα.

Ουόκαπ: Μου άρεσε ιδιαίτερα, πολύ χάρηκα τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε. Εμφάνιση προπέρσινη.
Μιλουτίνοφ: Φοβερά επιδραστικός, ήταν σημείο αναφοράς στο παιχνίδι. Μπράβο Μιλου!
Σάσα: Εκτός από ένα τελείως άστοχο τρίποντο ήταν πάρα πολύ καλός! Η δε συνεργασία του με τον Ουόκαπ, σκέτη μαγεία.
Ράιτ: Ο μόνος υστερήσαντας θα έλεγα.
Βιλντοζα: Παρά πολύ καλός και αυτός.
Μακισικ: Τι φάση; Μου θυμίζει τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο όπως τρέχει. Πολύ καλός με καθοριστικό λέι απ στο τέλος.
Γκος και Πίτερς: Πολύ καλοί και αυτοί.

Επομένως, για να κάνεις μεγάλες νίκες πρέπει να παίρνεις πολλά από πολλούς. Αλλιώς δεν γίνεται δουλειά. Θα ήθελα να μην χάνουμε την μπάλα στον αιφνιδιασμό, γίνεται; Το παθαίνουμε πάρα πολύ συχνά. Είναι κάτι που μπορούμε νομίζω να βελτιώσουμε.

Οι γραμμές που έχει το Γκλας Φλορ το χαλάνε. Σε επόμενο στάδιο θα τις αφαιρέσουν; Μου θυμίζει τις γραμμές που έχει το αμάξι για να μη θολώνει το πίσω τζάμι.
Για τον "φουκαρά" τον Μπαρτζώκα να μην πούμε καμμιά καλή κουβέντα;

ΥΓ: Όταν ο Παναθηναϊκός άρχισε την αντεπίθεση και ο Ολυμπιακός πάλευε στα ίσια να μη χάσει το προβάδισμα, κάποιος εδώ μέσα είχε εκστασιαστεί με τον Παναθηναϊκό και έγραφε: "Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει απαντήσεις για αυτά που κάνει ο Παναθηναϊκός. Ναν, Σλούκας είναι ασταμάτητοι".
Σου θυμίζει τίποτα αυτό;

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 691

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:18 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:58 am
Εχω την εντυπωση παντως οτι ο μπαρτζωκας σημαδευε τον σλουκα στην αμυνα χτες κατι που σπανια τον βλεπουμε να κανει..Θελω να το ξαναδω το ματς αλλα θυμαμαι που και γουοκαπ τον ποσταρε συνεχεια και μετα εβγαζε ελευθερο τον σασα αλλα και ο γκος του πηρε 2-3 φασεις. Κατι που θα χαρω αν ισχυει γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ειμασταν η μονη ομαδα που δεν κοιταγαμε τις αδυναμιες των αλλων να χτυπησουμε παρα μονο καναμε το παιχνιδι μας.
Έχω την εντύπωση πως και πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια σημάδευε τον Σλούκα , ειδικά με τον Γκος να επιτίθεται πάνω του με επιτυχία ή να τον ποστάρει.

Επίσης χτες έχει διαβάσει φοβερά την αδυναμία του ΠΑΟ να αμυνθεί μέσα στην ρακέτα στο 3ο δεκάλεπτο και σε 4 αν δεν κάνω λάθος συνεχόμενες φάσεις παίζει το play με τον Γουόκαπ να παίρνει την μπάλα κοντά στο low post και είτε η φάση να τελειώνει με κόψιμο του Σασα μέσα στην ρακέτα ή να βγάζει σουτ στον Φουρνιέ στις 45 μοίρες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:32 pm

Πώς εξηγείτε το πόσο αργος ηταν χθες ο Φαλ; Θέλω να πω ότι στα προηγούμενα 2-3 ματς φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση. Χθες στην 3η περίοδο ήταν σαν να βλέπεις 40αρη υπέρβαρο. Ελπίζω να εμπιστευτεί τον Ράιτ ο κοουτς και να προσαρμοστεί λίγο η ομάδα στο στυλ του. Ο Μιλουτινοφ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δε θα αντέξει να παίζει 25+ λεπτά ασταμάτητα.

Κανονικά στην Α1 δε θα έπρεπε να παίζει κανείς εκ των πύργων πάνω από 10λεπτο.

Όσο για το ματς συνολικα, χάρηκα πολύ για τη νίκη, αλλά θα ήμουν πιο ήρεμος αν είχε έρθει μέσω της αμυνας. Ηρθε κατά ένα τρόπο, γιατί ολα τα καλάθια του Ολυμπιακού στο τέλος πλην του τριποντου από τα 8 μέτρα , ηρθαν σε καταστάσεις τρανζισιον μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Η συνολικότερη εικόνα ήταν όμως ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε 55 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Πάλι ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι του και πάλι είχε πολύ καλά ποσοστά. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να ακολουθουμε μονιμως ματς 85+ πόντων στα ντερμπυ.

Το στοίχημα της ομάδας είναι να βρει σταθερές στην crunch time, να σταθεροποιηθεί η απόδοση του Φουρνιε σε τέτοια επίπεδα και να γίνεται επιδραστικος και στη δημιουργια εκτός του σκοραρίσματος. Είναι ελίτ γκαρντ και μπορεί να παίξει και πικ εν ρολ και όλα.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chainsaw την Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:40 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”