Euroleague Round 8, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:37 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:18 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 11:58 am
Εχω την εντυπωση παντως οτι ο μπαρτζωκας σημαδευε τον σλουκα στην αμυνα χτες κατι που σπανια τον βλεπουμε να κανει..Θελω να το ξαναδω το ματς αλλα θυμαμαι που και γουοκαπ τον ποσταρε συνεχεια και μετα εβγαζε ελευθερο τον σασα αλλα και ο γκος του πηρε 2-3 φασεις. Κατι που θα χαρω αν ισχυει γιατι δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι ειμασταν η μονη ομαδα που δεν κοιταγαμε τις αδυναμιες των αλλων να χτυπησουμε παρα μονο καναμε το παιχνιδι μας.
Έχω την εντύπωση πως και πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια σημάδευε τον Σλούκα , ειδικά με τον Γκος να επιτίθεται πάνω του με επιτυχία ή να τον ποστάρει.

Επίσης χτες έχει διαβάσει φοβερά την αδυναμία του ΠΑΟ να αμυνθεί μέσα στην ρακέτα στο 3ο δεκάλεπτο και σε 4 αν δεν κάνω λάθος συνεχόμενες φάσεις παίζει το play με τον Γουόκαπ να παίρνει την μπάλα κοντά στο low post και είτε η φάση να τελειώνει με κόψιμο του Σασα μέσα στην ρακέτα ή να βγάζει σουτ στον Φουρνιέ στις 45 μοίρες.

Και πέρυσι ο Γουοκαπ πήγαινε να παίξει τον Σλούκα στο ποστ μερικές φορές και ο Σλούκας έπαιζε δυνατότερη άμυνα από τον Κανααν (που δυσκολεύονται κα βαρύτεροι και ψηλότεροι παίκτες να τον νικήσουν στο ποστ), είχε τρελό κίνητρο ο Σλούκας,.

0
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:41 pm

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι απόλαυσα το παιχνίδι. Από τα πιο ωραία της Ευρωλίγκας που έχω δει. Μπράβο και στις δύο ομάδες.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:43 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:37 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:18 pm

Έχω την εντύπωση πως και πέρυσι σε αρκετά παιχνίδια σημάδευε τον Σλούκα , ειδικά με τον Γκος να επιτίθεται πάνω του με επιτυχία ή να τον ποστάρει.

Επίσης χτες έχει διαβάσει φοβερά την αδυναμία του ΠΑΟ να αμυνθεί μέσα στην ρακέτα στο 3ο δεκάλεπτο και σε 4 αν δεν κάνω λάθος συνεχόμενες φάσεις παίζει το play με τον Γουόκαπ να παίρνει την μπάλα κοντά στο low post και είτε η φάση να τελειώνει με κόψιμο του Σασα μέσα στην ρακέτα ή να βγάζει σουτ στον Φουρνιέ στις 45 μοίρες.

Και πέρυσι ο Γουοκαπ πήγαινε να παίξει τον Σλούκα στο ποστ μερικές φορές και ο Σλούκας έπαιζε δυνατότερη άμυνα από τον Κανααν (που δυσκολεύονται κα βαρύτεροι και ψηλότεροι παίκτες να τον νικήσουν στο ποστ), είχε τρελό κίνητρο ο Σλούκας,.
Δε νομίζω ότι ήταν αυτή η διαφορά χθες. Ο Γουόκαπ στην ουσία δεν προσπαθεί να τελειώσει φάσεις με το ποσταρισμα. Απλά να δημιουργήσει από κει. Η διαφορά φέτος είναι η παρουσία των Σάσα κι Φουρνιε που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση καλύτερα.
Όσο για τις φάσεις 1 vs 1 του Γκος, ακριβώς έτσι πήγε να πάρει το πρωτάθλημα πέρυσι και το διπλό στην κανονική διάρκεια. Σκόραρε αρκετά, απλά δεν ήταν εύστοχος στο τέλος. Έτσι γράφτηκε ο επίλογος της περσινής σεζόν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1216
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:45 pm

Όταν ο Ουόκαπ είναι απελευθερωμένος από το εκτελεστικό κομμάτι κάνει θαύματα. Έτσι ταυτόχρονα αξιοποιείται και ο Σάσα γιατί τροφοδοτείται σωστά. Θεωρώ τεράστιας σημασίας να διατηρηθεί αυτός ο τρόπος χρησιμοποίησής του και νομίζω ότι μετά και το χθεσινό παιχνίδι δε θα υπάρξει καμία αλλαγή επ' αυτού.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:52 pm

kite26 έγραψε:
Όταν ο Ουόκαπ είναι απελευθερωμένος από το εκτελεστικό κομμάτι κάνει θαύματα. Έτσι ταυτόχρονα αξιοποιείται και ο Σάσα γιατί τροφοδοτείται σωστά. Θεωρώ τεράστιας σημασίας να διατηρηθεί αυτός ο τρόπος χρησιμοποίησής του και νομίζω ότι μετά και το χθεσινό παιχνίδι δε θα υπάρξει καμία αλλαγή επ' αυτού.
Ναι οκ, αλλά βλέπεις ότι ο αντίπαλος γνωρίζει αυτη του την αδυναμία και κλείνει περισσότερο στους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι δε γίνεται να μοιράσεις μπάλες. Παίρνει το σκριν, έχει ανοικτό διάδρομο και αυτός πασάρει σε μαρκαρισμένο συμπαίκτη στα φτερά.

Μου θυμίζει την αδυναμία του Καλάθη που στην ουσία δεν καμουφλαριστηκε ποτέ σε καμία ομάδα του. Που ο Καλάθης τουλάχιστον είχε εκεινο το φοβερό φλοτερ από τα 4 μέτρα.
Η ομάδα έχει και Φουρνιε και Γκος. Ακόμα και Βιλντοζα που ίσως κάποιες φορες τύχει να παίξει στο τέλος. Δε βρίσκω το λόγο να οργανώνει ο Γουόκαπ στα κρίσιμα....ας βρίσκεται στο παρκέ, αλλά σε ένα υποστηρικτικό ρόλο σαν αυτό που είχε όταν έπαιζε μαζι με το Σλουκα παλιότερα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:56 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:32 pm
Πώς εξηγείτε το πόσο αργος ηταν χθες ο Φαλ; Θέλω να πω ότι στα προηγούμενα 2-3 ματς φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση. Χθες στην 3η περίοδο ήταν σαν να βλέπεις 40αρη υπέρβαρο. Ελπίζω να εμπιστευτεί τον Ράιτ ο κοουτς και να προσαρμοστεί λίγο η ομάδα στο στυλ του. Ο Μιλουτινοφ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δε θα αντέξει να παίζει 25+ λεπτά ασταμάτητα.

Κανονικά στην Α1 δε θα έπρεπε να παίζει κανείς εκ των πύργων πάνω από 10λεπτο.

Όσο για το ματς συνολικα, χάρηκα πολύ για τη νίκη, αλλά θα ήμουν πιο ήρεμος αν είχε έρθει μέσω της αμυνας. Ηρθε κατά ένα τρόπο, γιατί ολα τα καλάθια του Ολυμπιακού στο τέλος πλην του τριποντου από τα 8 μέτρα , ηρθαν σε καταστάσεις τρανζισιον μετά από αποτυχημένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Η συνολικότερη εικόνα ήταν όμως ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε 55 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Πάλι ο Παναθηναϊκός έκανε το παιχνίδι του και πάλι είχε πολύ καλά ποσοστά. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να ακολουθουμε μονιμως ματς 85+ πόντων στα ντερμπυ.

Το στοίχημα της ομάδας είναι να βρει σταθερές στην crunch time, να σταθεροποιηθεί η απόδοση του Φουρνιε σε τέτοια επίπεδα και να γίνεται επιδραστικος και στη δημιουργια εκτός του σκοραρίσματος. Είναι ελίτ γκαρντ και μπορεί να παίξει και πικ εν ρολ και όλα.
Πιστεύω ότι είναι και θέμα ημέρας για αυτό που λες. Δεν ξέρω αν ήταν αργός, αλλά από τον Λεσόρ σίγουρα ήταν. Θα συμφωνήσω με την παρατήρησή σου για αποδοτικότερη χρησιμοποίηση του Ράιτ. Η ομάδα χρειάζεται καλό Ράιτ και νομίζω θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτόν.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:01 pm

Η ομάδα έχει επιτέλους ηγέτη.. Είναι ο Φουρνιέ άσχετα αν τα καλύτερα νούμερα θα τα γράψει ο Βέζενκοφ. Αυτά τα ξεσπάσματα με τα αψυχολόγητα τα κάνουν μόνο φτασμένοι nbaers και βαριά βαριά καμιά φορά Θρύλοι τύπου Ναβάρο,Σπανούλη κλπ..
Ο Φουρνιέ μπορεί να πάρει πολύ πιο δύσκολες προσπάθειες και από τον άλλο παιχταρά μας τον Βέζενκοφ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:05 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:01 pm
Η ομάδα έχει επιτέλους ηγέτη.. Είναι ο Φουρνιέ άσχετα αν τα καλύτερα νούμερα θα τα γράψει ο Βέζενκοφ. Αυτά τα ξεσπάσματα με τα αψυχολόγητα τα κάνουν μόνο φτασμένοι nbaers και βαριά βαριά καμιά φορά Θρύλοι τύπου Ναβάρο,Σπανούλη κλπ..
Ο Φουρνιέ μπορεί να πάρει πολύ πιο δύσκολες προσπάθειες και από τον άλλο παιχταρά μας τον Βέζενκοφ.
Συνεχίζοντας το πολύ σωστό σου σχόλιο, θα πρόσθετα ότι όχι μόνο μπορεί να πάρει αυτές τις προσπάθειες, αλλά αφαιρεί και άγχος από τους άλλους μη καθαρόαιμους κλατς σουτέρ (πχ Σάσα) και έτσι γίνονται αποδοτικότερος, καθώς σουτάρουν νιώθοντας ασφάλεια. Για όποιον έχει παίξει μπάσκετ, γνωρίζει τι λέω. Στον Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ο Σλούκας που συνηθίζει να "μιλάει" στο τέλος, αποφορτίζει σημαντικά τους υπόλοιπους καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:11 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:52 pm
kite26 έγραψε:
Ναι οκ, αλλά βλέπεις ότι ο αντίπαλος γνωρίζει αυτη του την αδυναμία και κλείνει περισσότερο στους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι δε γίνεται να μοιράσεις μπάλες. Παίρνει το σκριν, έχει ανοικτό διάδρομο και αυτός πασάρει σε μαρκαρισμένο συμπαίκτη στα φτερά.

Μου θυμίζει την αδυναμία του Καλάθη που στην ουσία δεν καμουφλαριστηκε ποτέ σε καμία ομάδα του. Που ο Καλάθης τουλάχιστον είχε εκεινο το φοβερό φλοτερ από τα 4 μέτρα.
Η ομάδα έχει και Φουρνιε και Γκος. Ακόμα και Βιλντοζα που ίσως κάποιες φορες τύχει να παίξει στο τέλος. Δε βρίσκω το λόγο να οργανώνει ο Γουόκαπ στα κρίσιμα....ας βρίσκεται στο παρκέ, αλλά σε ένα υποστηρικτικό ρόλο σαν αυτό που είχε όταν έπαιζε μαζι με το Σλουκα παλιότερα.
Αν είναι να παίζει όπως χθες, ας έχει υποστηρικτικό ρόλο, δεν έχω κανένα θέμα, πίστεψε με. Στο φινάλε, ο κάθε παίκτης έχει τη δική του ταυτότητα και χρίζει ανάλογης χρησιμοποίησης.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:25 pm

O Παναθηναικος ειχε εκτος αγωνα τον Μπραουν,και σε κακη κατασταση τον Γκραντ.Ως μια ομαδα που στηριζει το μεγαλυτερο κομματι του παιχνιδιου στα γκαρντ της,πολυ δυσκολα θα μπορουσε να κερδισει τον χθεσινο Ολυμπιακο που εκανε τρομερο παιχνιδι,και ο οποιος πηρε πραγματα απο ολους τους παικτες που χρησιμοποιησε.Και παρολα αυτα ο Παναθηναικος ανετα θα μπορουσε να παρει και το παιχνιδι,το οποιο κριθηκε σε λεπτομεριες,στο τελος,το κρεμασμενο-μεγαλο-τριποντο του Φουρνιε,το τραγικο τριποντο του Οσμαν που μετα βιας ακουμπησε στεφανι,μετα το corner three παλι του Φουρνιε,και το χαμενο λευ απ του Χουαντσο.
Αν ειχε βρει σκορ σε αυτες τι φασεις ο Παναθηναικος και δεν επαιρνε διαφορα 4 ποντων ο Ολυμπιακος,το ματς θα μπορουσε να ειναι διαφορετικο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 683

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:26 pm

ντέρμπι με πάθος πάντα είχαμε και θα έχουμε, ντέρμπι με τόσο όμορφο και ποιοτικό μπάσκετ είχαμε χρόνια να δούμε και αυτό νομίζω μας κάνει όλους χαρούμενους.

αυτό που χάρηκα περισσότερο απ' όλα είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, δε χάσαμε την ψυχραιμία μας και απαντήσαμε στην επίθεση με πολύ καλή επίθεση και όχι με άμυνα. δεν είναι το ιδανικό σενάριο για την ομάδα μας αυτό αλλά είναι τεράστια υπόθεση ότι φέτος μπορεί να το κάνει και αυτό και μάλιστα ψιλοεύκολα. πού να μπει και ο Έβανς...

για Φουρνιέ δεν έχω λόγια, αξίζει να ξαναδεί κανείς πόσο είναι το σκορ κάθε φορά που βάζει μεγάλο σουτ, μιλάμε για εμφάνιση ορισμό του ηγέτη.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2615
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:33 pm

chainsaw έγραψε:
Σάβ Νοέμ 09, 2024 12:32 pm
Πώς εξηγείτε το πόσο αργος ηταν χθες ο Φαλ; Θέλω να πω ότι στα προηγούμενα 2-3 ματς φαινόταν σε καλύτερη κατάσταση. Χθες στην 3η περίοδο ήταν σαν να βλέπεις 40αρη υπέρβαρο. Ελπίζω να εμπιστευτεί τον Ράιτ ο κοουτς και να προσαρμοστεί λίγο η ομάδα στο στυλ του. Ο Μιλουτινοφ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δε θα αντέξει να παίζει 25+ λεπτά ασταμάτητα.
Δεν νομίζω ότι ήταν πιο αργός από το κανονικό ή τουλάχιστον πιο αργός από ότι ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια.
Πιστεύω η διαφορά ήταν πως παίχτηκε το παιχνίδι σε πιο γρήγορο ρυθμό από ότι συνήθως, ειδικά στην 3η περίοδο, και σε τέτοιο ρυθμό δεινόσαυροι δύσκολα στέκονται στο παρκέ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 681
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Σάβ Νοέμ 09, 2024 1:46 pm

1)Ωραιος ο Ολυμπιακός αλλα αν θελει να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό θα πρεπει να βρει τροπο να τον περιορίσει επιθετικα.Οπως ειμαστε τωρα τουλαχιστον δε νομιζω οτι μπορουμε να ανταγωνιστούμε το επιθετικό τους ταλεντο.

2)Δε βλεπω Επισης καθολου παιχνιδι με πλάτη...Πχ ο Μιλουτινοφ να παιξει πλάτη μεχρι το καλαθι τον Λεσορτ η ο Γουοκαπ αν δεν βρει πασα να παει με πλάτη μεχρι μεσα το Σλουκα.

3)Ωραιος ο Φουρνιε ,για μενα που δεν τον ειχα παρακολουθήσει στο NBA η χθεσινή εμφανιση μου αρεσε πολυ.Να προσέξει λιγο τα λαθη και τη ντρίπλα του και θα ειναι ακομα πιο θετικός για την ομαδα.

4)Ο κοσμος γενικα ηταν αψογος.Μακαρι οι δικοι μας οι καφροι να το μιμηθούν...Ουτε δίχτυα ουτε αηδίες.Βεβαια η συμπεριφορα του κοσμου ειναι αντίθετη απ της διοίκησης του Παο αλλα οκ τι να κανουμε...

5)Το glass floor απ την τηλεοραση που το βλεπω ουτε μου αρεσει αλλα το θεωρω και λιγο ενοχλητικό...Αν βεβαια οι παίκτες ειναι οκ και η ομαδα εχει και διαφημιστικά ωφέλη τοτε μια χαρα Μακαρι να βάλουμε και μείς τετοιο.

Υ.Γ.Χωρις τον παράγοντα τραυματισμους αλλα και χωρις Έβανς για μενα ο Παο παραμένει φαβορι...Μακαρι να κανω λαθος

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1883
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 09, 2024 2:30 pm

Τι κρίσιμο σημείο καμπής χθες γταν το σημείο στην Τρίτη περίοδο που τρώγαμε απανωτούς πόντους και ο ΠΑΟ φαινότανε ασταμάτητος. Εκεί επιστράτευσε τον κόλπο με την αλλαγή Φαλ και Γουοκαπ ο κοουτς σκοράροντας άκοπα για 4 συνεχόμενες επιθέσεις μην αφήνοντας τον ΠΑΟ να ξεφύγει. Τρομερά έξυπνη κίνηση γιατί τονίζεις το δυνατό σημείο του Τομας ( την πάσα), εκμεταλλεύεσαι τον Σασα και τον Φουρνιε όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω και στερείς από τον αντίπαλο το πλεονέκτημα του αντερ στον Γουοκαπ και το κλείσιμο στη ρακέτα. Θεωρώ ότι το είχε δουλέψει πολύ τις τελευταίες μέρες και το κράταγε ακριβώς για την στιγμή που θα ήταν απαραίτητο. Ο Γουοκαπ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει 15 PIR χωρίς να πάρει καν προσπάθεια για σουτ. Θέλω να μου πείτε άλλον έναν στην Euroleage που μπορεί να το κάνει. Ίσως ο Μακινταιρ του Αστέρα. Θυμησε λίγο την Τρίτη περίοδο με Μονακό στο φ4.
Επίσης μ άρεσε παρά πολύ η σοβαρότητα του Βιλντοσα. Τρομερή πίεση στη μπάλα, σωστό μοίρασμα της μπάλας ( η μια ασίστ στον Μιλου ήταν άρρωστη) και κανα δυο ραγματικα κρίσιμα τρίποντα. Φαίνεται να μπαίνει με σωστό τρόπο στο σύστημα και στο κλίμα της ομάδας.
Για τους υπόλοιπους τα έχουν πει σχεδόν όλα οι προλαλήσαντες. Ένα πράγμα μόνο που ίσως δεν πολύ τονίστηκε. Ο τρόπος που ο Φουρνιε διαβάζει τις φάσεις και μοιράζει τη μπάλα ενώ μάλιστα δεν είναι καν άσσος. Απίστευτες ασίστ χθες πέρα από το σκοράρισμα. Και θα μπορούσε να έχει και περισσότερες (δες εύκολο τελείωμα Μιλου που πάει να καρφώσει και τρώει τάπα).
Τέλος για τους φίλους που πριν λίγες μόνο μέρες λέγανε για απομάκρυνση Μπαρτζωκα και όλα τα ωραία τι να πεις. Υπομονή, ίσως κάνει και στο μέλλον κανα δυο ήττες στη σειρά ποτέ δεν ξέρεις

4
4 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1364

Σάβ Νοέμ 09, 2024 2:46 pm

Το μεγαλυτερο κερδος της ηττας στο Σεφ ηταν νομιζω να καθαρισει το κεφαλι του κοουτς και νανκαταλαβει οτι κατι εκανε λαθος και δεν του φταινε τα αστρα. Εγω ειμαι μεγαλος φαν του κοουτς και δεν θελω να φυγει απο την ομαδα παρα μονο οταν βγει στη συνταξη. Ακομη και αν κανει καποια κακη σεζον. Αλλα τα παιχνιδια με εφες και μπαγερν αν ειχε πιο καθαρο μυαλο θα τα ειχαμε κερδισει και θα ημασταν πρωτοι τωρα. Καθε εμποδιο για καλο ομως και νομιζω μας εβαλε ολους γυαλια κανοντας ενα αποστευτο 3 στα 3 απεναντι στις 3 κλασσικοτερες φαιναλ φορ ομαδες της τελευταιας 20ετιας εκτος τσσκα που εχει αποχωρησει.

Σαν προπονητης και ανθρωπος για μενα ειναι πανεξυπνος και καποια πραγματα που σκεφτεται δεν μπορουμε να αντιληφθουμε γιατι τα κανει απλα αν δεν του βγουν μας φαινεται ποκυ ασχημο γιατι μας εχει συνηθισει αλλιως

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”