Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Gino_Bill

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 11, 2024 9:55 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 8:37 pm
Επειδή είμαι από επαρχία, πόσο κοστίζει κανονικά ένα εισητήριο ευρωλίγκας με τα παλιότερα στάνταρ? 50 ευρώ εισητήριο παλιότερα έκανε η είσοδος σε συναυλίες με συγκροτηματα παγκοσμίως γνωστά όταν ερχόντουσαν Αθήνα..
Με 50 ευρώ δεν νομίζω να πήγαινες σε τέτοιες συναυλίες στο ΟΑΚΑ, εκτός αν μιλάμε για αρχές 2000 ίσως, αλλά τα εισιτήρια είναι ακριβά. Π.χ., πήγα στο Μόναχο προχτές, στο SAP Garden που έχει έναν μήνα ζωής, με την Ζάλγκιρις και το εισιτήριο κόστιζε 32 ευρώ, σε καλή σχετικά θέση στο κάτω διάζωμα. Έχουν βέβαια 'δυναμικό' pricing, δηλαδή με την Μπαρτσελόνα θα κοστίζει τα διπλά. Προφανώς παίζει ρόλο το ποιος πλήρωσε το γήπεδο και άλλα σχετικά, αλλά λογικό το 50 ευρώ να ακούγεται και να είναι ακριβό.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Νοέμ 11, 2024 10:17 pm

εγώ θα την πω την άποψη μου : τηλεοπτικά τουλάχιστον (γιατί δεν έχω πάει) το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ μου αρέσει λιγότερο από το παλιό και συγκεκριμένα από το περσινό. το περσινό παρκέ μου άρεσε πολύ, ο φωτισμός του γηπέδου όταν άλλαξε ήταν επίσης πολύ ωραίος, από εκεί και πέρα μου φαίνεται ότι όλες οι προσθήκες που έγιναν φέτος έχουν ως στόχο αποκλειστικά την αύξηση των εσόδων και όχι το να κάνουν την εμπειρία των θεατών καλύτερη.

όλα αυτά τα LED που προστέθηκαν φαίνεται ότι δείχνουν μόνο διαφημίσεις, το glass floor στην τωρινή έστω μορφή του περισσότερο αποσπά την προσοχή παρά προσφέρει κάτι, ακόμα και τα πράσινα καθίσματα μου φαίνονται πολύ ανοιχτόχρωμα. :P

οι σουίτες προφανώς και δεν αφορούν τον πολύ κόσμο αλλά μπορείς και να τις αγνοήσεις εύκολα.

το θετικό είναι ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον και ειδικά τα LED να δείχνουν και άλλα πράγματα όπως στατιστικά. ακόμα και εμπορικά δεν έχει λογική να δείχνουν μόνο διαφημίσεις γιατί θα καταλήξουν να μη τα προσέχει κανείς.

φαντάζομαι και στο ΣΕΦ το ίδιο ακριβώς θα γίνει, δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό αποκλειστικά ως θέμα, απλά ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που το έχει ήδη κάνει και μπορούμε να σχολιάσουμε το αποτέλεσμα.

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Νοέμ 11, 2024 10:41 pm

slok έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 5:24 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 5:18 pm

πρωτο θεμα συζητησης το app Για να να αγοραζεις εισητηρια και αρκουδακια

οι προτεραιοτητες που εχει μια ομαδα στα καλυτερα της

ο ψηλος το καλοκαιρι εγινε glass floor και ο μισιτς εγινε απλικεισον

Για εμενα καλα κανει και αναβαθμιζει πραγματα απλα δε μπορω να ακουω τις φαμφαρες στυλ το καλυτερο app του κοσμου.

Η ακομα χειροτερα οτι το γηπεδο ειναι επιπεδο nba και καλυτερο.

Εξωτερικα ουτε το ασπρο σιδερενιο δικτυωμα της οροφης δεν εχουν βαψει που ειναι μεσα στη σκουρια. Θελω να πω ωραια η προσπαθεια και το γηπεδο εχει βελτιωθει πολυ αλλα σορρυ κιολας με 15 εκ μη περιμενεις να φερεις ενα γηπεδο 30ετιας σε επιπεδα nba και να μας τα κανεις και τσουρεκια με 50 ευρω εισητηριο στην Ελλαδα.
Mε το συμπαθειο φίλε, αλλά όλη η συμπεριφορά και η επικοινωνιακή τακτική της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεχειλίζει από φανφάρα και αλαζονία. Δεκαετίες τωρα. Όχι μόνο στο θέμα του γηπέδου.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το app χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το έξτρα 20ρικο που ζητήθηκε από κάθε θεατή αγώνα.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Νοέμ 11, 2024 10:56 pm

Υπερτίμησα τον ΔΓ. Ομολογώ ότι περίμενα κάποια μεταγραφική βόμβα. Πολύς ντόρος για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 12, 2024 1:19 am

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 10:17 pm
εγώ θα την πω την άποψη μου : τηλεοπτικά τουλάχιστον (γιατί δεν έχω πάει) το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ μου αρέσει λιγότερο από το παλιό και συγκεκριμένα από το περσινό. το περσινό παρκέ μου άρεσε πολύ, ο φωτισμός του γηπέδου όταν άλλαξε ήταν επίσης πολύ ωραίος, από εκεί και πέρα μου φαίνεται ότι όλες οι προσθήκες που έγιναν φέτος έχουν ως στόχο αποκλειστικά την αύξηση των εσόδων και όχι το να κάνουν την εμπειρία των θεατών καλύτερη.

όλα αυτά τα LED που προστέθηκαν φαίνεται ότι δείχνουν μόνο διαφημίσεις, το glass floor στην τωρινή έστω μορφή του περισσότερο αποσπά την προσοχή παρά προσφέρει κάτι, ακόμα και τα πράσινα καθίσματα μου φαίνονται πολύ ανοιχτόχρωμα. :P

οι σουίτες προφανώς και δεν αφορούν τον πολύ κόσμο αλλά μπορείς και να τις αγνοήσεις εύκολα.

το θετικό είναι ότι αυτά μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον και ειδικά τα LED να δείχνουν και άλλα πράγματα όπως στατιστικά. ακόμα και εμπορικά δεν έχει λογική να δείχνουν μόνο διαφημίσεις γιατί θα καταλήξουν να μη τα προσέχει κανείς.

φαντάζομαι και στο ΣΕΦ το ίδιο ακριβώς θα γίνει, δεν έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό αποκλειστικά ως θέμα, απλά ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που το έχει ήδη κάνει και μπορούμε να σχολιάσουμε το αποτέλεσμα.
Νταξει γούστα είναι αυτά.
Το οακα αυτή την στιγμή είναι ένα σύγχρονο γήπεδο όπως πρέπει να είναι ένα γήπεδο, δεν συγκρίνεται με το οακα προ ανακαίνισης.
Το glass ούτε εμένα μου αρέσει, όχι μόνο στο συγκεκριμένο γήπεδο, γενικά. Προτιμώ ένα πολύ ποιοτικό παρκέ όπως αυτά που έχουν στο nba.
Ο φωτισμός είναι ωραίος, όπως και οι led οθόνες,τα κενά στις εξέδρες όπως και τα green/black κάθισματα επίσης μου άρεσαν.
Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ της Ζαλγκίρις και το θεωρώ το πιο ωραίο γενικά.

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Τρί Νοέμ 12, 2024 9:13 am

Το γηπεδο της ζαλγκιρις κοστισε 50 μυρια
Το γηπεδο της Bayern 110 μυρια

Kαι για τη συγκριση το γηπεδο των bucks 1 δις
Και το γηπεδο των clippers 2 δις.

Ολα τα γηπεδα ειναι πολυ μα πολυ ανωτερα απο το ΟΑΚΑ αφου ειναι καινουργια (στο fiserv εχω παει κιολας περσυ) , και βγαζουν τα λεφτα τους με πολλους τροπους και event περα απο το μπασκετ.

Και τα 3 πρωτα εχουν σιγουρα χαμηλοτερες τιμες εισητηριων απο μας στους αγωνες των ομαδων.

Τωρα πως εμεις με 15 μυρια ανακαινιση 3 μηνων δικαιολογουμε 50 ευρω ελαχιστο εισητηριο ειναι αποριας αξιο.

Για την κουβεντα τιμες εισητηριων για τον σημερινο αγωνα bucks με raptors πανω διαζωμα κεντο στα 16 ευρω

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Νοέμ 12, 2024 9:25 am

slok έγραψε:
Τρί Νοέμ 12, 2024 9:13 am
Το γηπεδο της ζαλγκιρις κοστισε 50 μυρια
Το γηπεδο της Bayern 110 μυρια

Kαι για τη συγκριση το γηπεδο των bucks 1 δις
Και το γηπεδο των clippers 2 δις.

Ολα τα γηπεδα ειναι πολυ μα πολυ ανωτερα απο το ΟΑΚΑ αφου ειναι καινουργια (στο fiserv εχω παει κιολας περσυ) , και βγαζουν τα λεφτα τους με πολλους τροπους και event περα απο το μπασκετ.

Και τα 3 πρωτα εχουν σιγουρα χαμηλοτερες τιμες εισητηριων απο μας στους αγωνες των ομαδων.

Τωρα πως εμεις με 15 μυρια ανακαινιση 3 μηνων δικαιολογουμε 50 ευρω ελαχιστο εισητηριο ειναι αποριας αξιο.

Για την κουβεντα τιμες εισητηριων για τον σημερινο αγωνα bucks με raptors πανω διαζωμα κεντο στα 16 ευρω

Εικόνα
Πρέπει να γίνει σύντομα απόσβεση για να μπορέσει ο παρκαδορος να βγει με αξιώσεις στην αγορά για αγοραστές...

Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Νοέμ 12, 2024 10:02 am

Οι τιμές ενός εισιτηρίου καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από τη ΖΗΤΗΣΗ ενός προϊόντος στην αγορά.
Αν ο Παναθηναϊκός ή οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να γεμίζει ένα γήπεδο με αυτές τις τιμές θα εξακολουθήσει να το κάνει αν όχι θα ρίξει τις τιμές στη ζητούμενη τιμή.
Κατά προσωπική μου άποψη πρέπει να κατέβουν τουλάχιστον ένα 20% οι τιμές σε όλες τις θύρες ,βέβαια το πρόβλημα (το οποίο δεν είναι πρόβλημα για ένα οργανισμό μπάσκετ) είναι ότι έχει διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό διαρκείας αν δεν κάνω λάθος περίπου 12.000
Όποτε τα ελεύθερα εισιτήρια που διατιθετονται στην αγορά είναι ελάχιστα σε σχέση με τη ζήτηση!
Το άλλο ζητούμενο είναι η ομάδα να έχει υγεία και οικονομική ευημερία ,οι φίλαθλοι του ΠΑΟ το γνωρίζουν αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν βλέπει την ομάδα σαν επιχείρηση που θα του αποφέρει μεγάλα κέρδη αλλά είναι επενδυτής για τον σύλλογο της καρδιάς του ,όλα τα χρήματα θα ξανά μπουν στην αγορά για το καλό της ομάδας με ότι συνεπάγεται αυτό

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Νοέμ 12, 2024 10:19 am

Tsilarxos έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 9:41 pm
Λογικό ένα γήπεδο 30 ετιας να μην είναι καλύτερο από ένα πιο σύγχρονο. Μπορείς να του αλλάξεις καρέκλακια,να βάλεις Glassfloor,να βάλεις μερικές οθόνες αλλά η αρχιτεκτονική δεν αλλάζει. Της Ζαλγκίρις το γήπεδο είναι πολύ ανώτερο.
Που να δεις το SAP Garden της Bayern που άνοιξε φέτος φίλε. Έπαθα πλάκα. Και το φτιάξανε σε 3 χρόνια, τσακ μπαμ.

Α και το σημαντικότερο το φτιάξανε μόνοι τους, με δικά τους λεφτά όχι με δικά μου (ώς φορολογούμενος πολίτης).

Κουτόφραγκοι!!

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Τρί Νοέμ 12, 2024 10:39 am

forest79 έγραψε:
Τρί Νοέμ 12, 2024 10:02 am
Το άλλο ζητούμενο είναι η ομάδα να έχει υγεία και οικονομική ευημερία ,οι φίλαθλοι του ΠΑΟ το γνωρίζουν αυτό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν βλέπει την ομάδα σαν επιχείρηση που θα του αποφέρει μεγάλα κέρδη αλλά είναι επενδυτής για τον σύλλογο της καρδιάς του ,όλα τα χρήματα θα ξανά μπουν στην αγορά για το καλό της ομάδας με ότι συνεπάγεται αυτό
Νομίζω εδώ τα είπες όλα.
Μπορεί όντως να κανει λάθη και να ξεφεύγει, αλλά είναι από τους λίγους που αγαπάει την ομάδα και θα επενδύσει για το καλό της και όχι για τη τσέπη του.

Σχετικά με τα εισιτήρια ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες εκπτώσεις.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Νοέμ 12, 2024 11:34 am

slok έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 5:24 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 5:18 pm

πρωτο θεμα συζητησης το app Για να να αγοραζεις εισητηρια και αρκουδακια

οι προτεραιοτητες που εχει μια ομαδα στα καλυτερα της

ο ψηλος το καλοκαιρι εγινε glass floor και ο μισιτς εγινε απλικεισον

Για εμενα καλα κανει και αναβαθμιζει πραγματα απλα δε μπορω να ακουω τις φαμφαρες στυλ το καλυτερο app του κοσμου.

Η ακομα χειροτερα οτι το γηπεδο ειναι επιπεδο nba και καλυτερο.

Εξωτερικα ουτε το ασπρο σιδερενιο δικτυωμα της οροφης δεν εχουν βαψει που ειναι μεσα στη σκουρια. Θελω να πω ωραια η προσπαθεια και το γηπεδο εχει βελτιωθει πολυ αλλα σορρυ κιολας με 15 εκ μη περιμενεις να φερεις ενα γηπεδο 30ετιας σε επιπεδα nba και να μας τα κανεις και τσουρεκια με 50 ευρω εισητηριο στην Ελλαδα.
Ακριβώς.

Βέβαια σε όλα την έχουμε την επικοινωνιακή υπερβολή.
Και με το ρόστερ τόσα χρόνια, ακόμα και με το ρόστερ Ιβάνοβιτς λέγαμε ότι είχαμε ροστεράρα και στόχο την 8αδα.

Η ανακαίνιση καλή είναι προφανώς αλλά προφανώς και μια ανακαίνιση των 5-10-15 εκατομμυρίων σε ένα γήπεδο 30 ετών δεν το κάνει συγκρίσιμο με ένα νέο γήπεδο των 200-300-400εκ ή του 1-2 δις στο nba, δεν είναι κουτόφραγκοι.
Επίσης το να έχεις ένα app για live stats, και e-shop για την μπουτίκ οκ καλό είναι αλλά οχι καμιά επανάσταση οσο καλό και να είναι το app. Είμαστε στο 2024 οχι στο 2010.

tarp7

champion
Reactions:

Τρί Νοέμ 12, 2024 11:51 am

[/quote]
Mε το συμπαθειο φίλε, αλλά όλη η συμπεριφορά και η επικοινωνιακή τακτική της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεχειλίζει από φανφάρα και αλαζονία. Δεκαετίες τωρα. Όχι μόνο στο θέμα του γηπέδου.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι το app χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το έξτρα 20ρικο που ζητήθηκε από κάθε θεατή αγώνα.
[/quote]
Επιχείρηση είναι και η ΚΑΕ ΠΑΟ ποιός θα το πλήρωνε;

[/quote]
[/quote]
Συμφωνώ για την οικονομική ευημερία, φυσικά και θέλει μερίδιο από τα έσοδα ο Γιαννακόπουλος και καλά κάνει. Τα εκατομμύρια ευρώ δεν είναι πετσετάκια.

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Νοέμ 12, 2024 12:50 pm

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει την ομάδα ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που θα του αποφέρει κάποια κέρδη με την ΠΩΛΗΣΗ της.
Είναι επενδυτής και θέλει να αυξήσει την αξία του προϊόν του να το κάνει ελκυστικό για να το πουλήσει (το επιχείρησε και στο κοντινό παρελθόν και δεν κρύβει κιόλας αυτή του την επιθυμία).

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Τρί Νοέμ 12, 2024 1:02 pm

Εννοειται τη βλεπει σαν επιχειρηση και καλα κανει.

Απλα μας φερεται λες και ειμαστε υποναπτυκτοι, ωρες ωρες.

Δηλαδη οπως ανεφερε ο φιλος pan24 φτιαχνεις ενα app που δειχνει live scores ετοι 2024 και μας το παρουσιαζεις σαν το 8ο θαυμα του κοσμου.... Θα επρεπε να ειναι πιο low profile ολα αυτα που ξαναλεω καλως γινονται.

Ακομα και το instagram του Παο ειναι too much... δηλαδη ποσταρει καθε 2 λεπτα ακαταπαυστα, μεχρι και ποτε εχεσε ο Χουαντσο ξερουμε πια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Νοέμ 12, 2024 1:39 pm

slok έγραψε:
Τρί Νοέμ 12, 2024 1:02 pm
Εννοειται τη βλεπει σαν επιχειρηση και καλα κανει.

Απλα μας φερεται λες και ειμαστε υποναπτυκτοι, ωρες ωρες.

Δηλαδη οπως ανεφερε ο φιλος pan24 φτιαχνεις ενα app που δειχνει live scores ετοι 2024 και μας το παρουσιαζεις σαν το 8ο θαυμα του κοσμου.... Θα επρεπε να ειναι πιο low profile ολα αυτα που ξαναλεω καλως γινονται.

Ακομα και το instagram του Παο ειναι too much... δηλαδη ποσταρει καθε 2 λεπτα ακαταπαυστα, μεχρι και ποτε εχεσε ο Χουαντσο ξερουμε πια.
Ανακουφίστηκε ο συμπαθής ισπανός? Αυτό μου διέφυγε. :cry:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”