Euroleague Round 9, Olympiacos Piraeus vs LDLC ASVEL Villeurbanne
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τρί Νοέμ 12, 2024 11:05 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
4
4

- karamelitsa
- Reactions: 954
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 466
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Τρί Νοέμ 12, 2024 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως σήμερα όπως και με τον Παναθηναϊκό οι καλύτεροι παίκτες μας ήταν πάλι ο Μιλου, Φουρνιε, Σασα και Γουοκαπ….καθολου τυχαίο.
Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε παραπάνω ο Παπανικολάου σήμερα, ενώ δεν ξαναείδαμε και τον Βιλντοζα που ήταν καλός….Μακισικ και Γκος δεν μου άρεσαν σήμερα. Ο Ντορσευ δυστυχώς πάει πίσω στο rotation, είναι παίκτης ειδικών συνθηκών και νιώθω ότι δεν τον εμπιστεύεται τόσο πολύ και ο κοουτς.
Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε παραπάνω ο Παπανικολάου σήμερα, ενώ δεν ξαναείδαμε και τον Βιλντοζα που ήταν καλός….Μακισικ και Γκος δεν μου άρεσαν σήμερα. Ο Ντορσευ δυστυχώς πάει πίσω στο rotation, είναι παίκτης ειδικών συνθηκών και νιώθω ότι δεν τον εμπιστεύεται τόσο πολύ και ο κοουτς.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εντάξει και εγώ γκρινιάζω αλλά νομίζω υπερβάλεις, οκ δεν παίξαμε καλά αλλά μην τα ισοπεδώσουμε όλα.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 12, 2024 10:42 pm5 χρόνια σερί να παίζουμε, νίκη δε παίρνουμε!
1)Μαύρη τρύπα ο Σάσα στην άμυνα συνεχίζει στο παρκέ κανονικά σερί λεπτά
2)Ο Μίλου τα χει φτύσει συνεχίζει στο παρκέ
3)Τούβλα από παντου συνεχίζουν στο ίδιο μοτιβο
4)Παπανικολάου αγνοείται
5)Πάει με γκαρντ δίδυμο Γκος-Γουόκαπ να πάρει ματς που κηνυγάει στο σκορ
6)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ
0
- kojito
- Reactions: 2531
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Dorsey είναι παίκτης που θέλει 15-20 λεπτά στο παρκέ για να αποδώσει. Αλλά σε ένα ματς που κυνηγάς στο σκορ από νωρίς και πρέπει να σφίξεις κιόλας την άμυνα, δεν είναι ιδανικό να έχεις τον Dorsey μέσα τόση ώρα μέχρι να ζεσταθεί επιθετικά.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 12, 2024 11:17 pmΠάντως σήμερα όπως και με τον Παναθηναϊκό οι καλύτεροι παίκτες μας ήταν πάλι ο Μιλου, Φουρνιε, Σασα και Γουοκαπ….καθολου τυχαίο.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
γουοκαπ ο μβπ και απο κοντα φουρνιε(που το ζει ο ατιμος και το γουσταρει) μιλου..οι υπολοιποι δεν εμφανιστηκαν σημερα..
Ελπιζω αυτη η παραλιγο σφαλιαρα να τους επανεφερε στις εργοστασιακες τους ρυθμισεις..
Εκεινο που μου κανει κακη εντυπωση ειναι οτι οι παικτες που θα ειχαν ευκαιρια σημερα να παρουν χρονο οπως ντορσει πιτερς κτλ δεν μπηκαν μεσα με το μαχαιρι στα δοντια..και τελικα βρεθηκαμε παλι να παιζουν 30λεπτα οι ιδιοι.
ο βιλντοζα εκανε ηλιθια λαθη σημερα παροτι ηταν ευστοχος στο 3π..
οι ομαδες σουταρουν απεναντι μας ετσι γιατι τους αφηνουμε ελευθερους..θεμα διαθεσης ειναι κυριως αυτο.
Ελπιζω αυτη η παραλιγο σφαλιαρα να τους επανεφερε στις εργοστασιακες τους ρυθμισεις..
Εκεινο που μου κανει κακη εντυπωση ειναι οτι οι παικτες που θα ειχαν ευκαιρια σημερα να παρουν χρονο οπως ντορσει πιτερς κτλ δεν μπηκαν μεσα με το μαχαιρι στα δοντια..και τελικα βρεθηκαμε παλι να παιζουν 30λεπτα οι ιδιοι.
ο βιλντοζα εκανε ηλιθια λαθη σημερα παροτι ηταν ευστοχος στο 3π..
οι ομαδες σουταρουν απεναντι μας ετσι γιατι τους αφηνουμε ελευθερους..θεμα διαθεσης ειναι κυριως αυτο.
1
1

-
- Reactions: 579
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ντάξει το ματσάκι δεν χωράει μεγάλη ανάγνωση. Όπως είπε και ο kite πιο πάνω διδακτική νίκη. Καλύτερα από διδακτική ήττα.
Το μόνο που με ανησυχεί αρκετά είναι ότι πάλι στην 4η περίοδο βρέθηκαν στο παρκέ Σακ-Γκός-Ουόκαπ για αρκετή ώρα. Μια καμινάδα του Γκός έξω, ένα τρίποντο του Σακ έξω, ένα mid range του Ουόκαπ μπήκε και βγήκε. Μετά για καλή μας τύχη ο Ουόκαπ είχε 2/2 τρίποντα. Αυτό σε συνδυασμό με την είσοδο του Φουρνιέ στην θέση του Σακ ισορρόπησε τα πράγματα. Αλλά θέλεις να σου παίρνει τα σουτ ο Ούκαπ στην 4η περίοδο; Δεν θέλεις.
Επειδή αυτό συνεχίζεται από πρόπερσι και το έχουμε επισημάνει είναι κάτι που με ανησυχει αρκετά γιατί βλέπω ότι επαναλαμβάνεται.
0