Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

SleeperMonk

senior
Reactions: 478
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 11:24 am

AlexD έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 11:13 am
Και με τέτοιο μπασκετικό ένστικτο θα προσθέσω εγώ. Αλλά δεν ήθελε ποτέ να τον αφήσει ούτε αυτόν εδώ που τα λέμε, από ανάγκη έγινε η συζήτηση και μάλλον τελείωσε τελικά. Το να είναι όλοι ευχαριστημένοι παρόλα αυτά θα είναι ζόρικο. Ο Πετρούσεφ θέλει ΝΒΑ και άρα να παίξει χρόνο όπου και αν είναι...
Το οτι θέλει NBA ακούγεται πολύ και έστω οτι ισχύει.
Είναι NBA material; Εμένα μου κάνει για περίπτωση Βεζένκοφ. Παπάδες σε euroleague αλλά πολύ χαμηλότερο impact σε NBA

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 11:28 am

Μεταξύ μας πάντως είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψει ..είναι κάτι σαν τον ποκουσεφκι για το ΝΒΑ ,τα 4ρια εκεί είναι πιο μπαούλα από τα 5ρια εδώ ..άντε δηλαδή να μαρκάρει τον αντετοκουμπο..και δεύτερον δεν έχει αξιόπιστο σουτ. Σε συνδιασμο ότι ήδη πήγε μια φορά και έφυγε νύχτα , μόνο ο μισκο αν κάνει καμία πατέντα ..

Σε μας είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι ΑΝ είναι όλοι υγιείς ..κάτι που εδώ και δυο χρόνια δεν έχει συμβεί ποτε

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1190

Τρί Σεπ 17, 2024 11:51 am

shaq7 έγραψε:
Μεταξύ μας πάντως είναι σχεδόν απίθανο να επιστρέψει ..είναι κάτι σαν τον ποκουσεφκι για το ΝΒΑ ,τα 4ρια εκεί είναι πιο μπαούλα από τα 5ρια εδώ ..άντε δηλαδή να μαρκάρει τον αντετοκουμπο..και δεύτερον δεν έχει αξιόπιστο σουτ. Σε συνδιασμο ότι ήδη πήγε μια φορά και έφυγε νύχτα , μόνο ο μισκο αν κάνει καμία πατέντα ..

Σε μας είναι δύσκολο να χωρέσουν όλοι ΑΝ είναι όλοι υγιείς ..κάτι που εδώ και δυο χρόνια δεν έχει συμβεί ποτε
Για να πετυχεις στο ΝΒΑ και να μην εισαι ντουκι πρεπει να προσφερεις κατι που δεν βρισκεται ευκολα. Ο γιαννης αν και εγινε στην πορεια αυτο που τον εκανε τοσο καλο προιον για να ασχοληθουν ηταν η αθλητικοτητα και ο καλος χειρισμος της μπαλας για το υψος του. Ο γιοκιτς γιατι ειναι πανεξυπνος και μπορει να σκοραρει με καθε τροπο, ο γουεμπι λογω κοντρολ σωματος για το υψος του και του σουτ του. Εδω ο γιαμπουσελε που ειναι ντουκι και εφυγε ως αποτυχημενος.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1062
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Σεπ 17, 2024 1:08 pm

SleeperMonk έγραψε:
AlexD έγραψε:
Και με τέτοιο μπασκετικό ένστικτο θα προσθέσω εγώ. Αλλά δεν ήθελε ποτέ να τον αφήσει ούτε αυτόν εδώ που τα λέμε, από ανάγκη έγινε η συζήτηση και μάλλον τελείωσε τελικά. Το να είναι όλοι ευχαριστημένοι παρόλα αυτά θα είναι ζόρικο. Ο Πετρούσεφ θέλει ΝΒΑ και άρα να παίξει χρόνο όπου και αν είναι...
Είναι NBA material; Εμένα μου κάνει για περίπτωση Βεζένκοφ. Παπάδες σε euroleague αλλά πολύ χαμηλότερο impact σε NBA
Ο βεζενκοφ αν μπορουσε να παιξει μια εστω ανεκτη αμυνα θα ηταν σταρτερ .
Ο πετρουσεφ δεν θα βαλει ποτε εικοσαρες αλλα μπορει να κανει λιγο απο ολα . Αν τον επαιρνε ο γιοκιτς στο ντενβερ θα τον εκανε να φαινεται σουπερ οπως με την εθνικη σερβιας :wink:

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 478

Τρί Σεπ 17, 2024 2:06 pm

coach blue έγραψε:
SleeperMonk έγραψε:

Ο πετρουσεφ δεν θα βαλει ποτε εικοσαρες αλλα μπορει να κανει λιγο απο ολα . Αν τον επαιρνε ο γιοκιτς στο ντενβερ θα τον εκανε να φαινεται σουπερ οπως με την εθνικη σερβιας :wink:
Καλά ναι δεν διαφώνω, στην θεωρία και οι δύο θα μπορούσαν να έχουν κάποιον ρόλο αλλά υπο πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Κρύψιμο στην άμυνα για τον ένα και Jokic για τον άλλο :P
Είναι απίθανο να το βρουν αυτό, δεδομένου κιολας οτι στο NBA έχουν πάντα σε βασική προτεραιτότητα τους αμερικάνους

Απο την άλλη, εδώ έχουν μπροστά τους την ευκαιρία να γινουν Euroleague Legends

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2967
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Σεπ 17, 2024 5:30 pm

shaq7 έγραψε:

o Giannis ειναι το outlier. εχουν ψιλοπεθανει τα 4αρια μπαουλα στο ΝΒΑ εδω και καμποσα χρονια.
πλεον στο τριποντο αραζουν.
Μετα τον Giannis, δεν μπορω να σκεφτω παραπανω απο 2-3 που να μπαινουν και μεσα... δηλαδη Zion(οποτε παιζει), Randle(Οποτε παιζει και αυτος τελευταια) και Aaron Gordon που δεν εχει banging... κινηση στο χορο και παρε βαλε απο Jokic ειναι, δεν σε ποσταρει κτλ δλδ.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
coach blue έγραψε:

Eδω καταφερε να κανει τον Aaron Gordon να φαινεται σημαντικος παιχτης...
(αντε μην πω και για τον απατεωνα τον Murray)

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τρί Σεπ 17, 2024 6:42 pm

Μου θυμίσατε τον Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς και κλαίω απο τη νοσταλγία….

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1190

Τρί Σεπ 17, 2024 7:35 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:42 pm
Μου θυμίσατε τον Μπλέικ Γκρίφιν των Κλίπερς και κλαίω απο τη νοσταλγία….
Θυμαμαι τα πρωτα χρονια που βγηκε ο γκριφιν σε ολους τους παικτες κανανε βιντεο με top 100 φασεις και βαζανε λειαπ , καρφωματα, σουτ, ασσιστ και στον γκριφιν ειχε δεν ειχε 5 χρονια στο ΝΒΑ βγαλανε τοπ100 καρφωματα

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 17, 2024 7:44 pm

SleeperMonk έγραψε:
AlexD έγραψε:
Συγγνώμη τώρα το είδα. Δε ξέρω αν το έχει ή αν θα μπορέσει να σταθεί. Είναι και περίεργη περίπτωση ακόμα και αν ήμουν "ειδικός" να απαντήσω εδώ που τα λέμε. Ε είναι και θέμα τύχης λίγο που θα βρεθείς. Για Βεζε ας πούμε ακούγεται ότι δεν τον στήριξε και ποτέ πραγματικά οπότε ήταν ήδη τελειωμένο, ούτε αυτό ξέρω αν ισχύει όμως γιατί δεν παρακολουθώ συστηματικά ΝΒΑ.

Ξέρω όμως σίγουρα ότι αυτός είναι ο πρώτος του στόχος. Έκανε ήδη ένα πήγαινε-έλα έτσι ώστε στην χειρότερη (και πιο πιθανό σενάριο) να ελευθερωθεί από τους Φιλαδέλφεια και να έχει ανοιχτές επιλογές και ξέρω σίγουρα ότι ο Μισκο αυτό έχει πει στον Ολυμπιακό. Ότι θέλει ο παίκτης του να παίξει αρκετά όπου και αν είναι για να αυξήσει τις πιθανότητες να πάει ΝΒΑ.

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 15, 2024 8:11 pm

Για του χρόνου.
Evans walkup Vildoza
Lonie walker Dorsey
Fournier Papanikolaou
Vezenkov Petrusev
Milutinov Fall

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1481
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Παρ Νοέμ 15, 2024 8:54 pm

Πήρε μπρος ο Λονι σήμερα.11π σε 10λ

Όχι και η Ζαλγκιρις ομως

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Νοέμ 15, 2024 9:25 pm

αχ λονι μου λονι μου λονι μου :cry:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar

Παρ Νοέμ 15, 2024 9:33 pm

Μαλεντον
Λονι
Φουρνιε
Βεζε
Μιλου

Ωχ Μπαναίαμ

Τρώμε 90 βάζουμε 110 φαση

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Νοέμ 15, 2024 9:45 pm

berry έγραψε:
Παρ Νοέμ 15, 2024 9:33 pm
Μαλεντον
Λονι
Φουρνιε
Βεζε
Μιλου

Ωχ Μπαναίαμ

Τρώμε 90 βάζουμε 110 φαση
μαλεντον λονι και φουρνιε ειναι κομπλε στην αμυνα παντως ολοι..Ροστεραρα θα ναι..Ιδανικα για του χρονου θα ηθελα μισιτς αλλα δεν χαλιεμαι και με μαλεντον,αν ειναι καλα ο εβανς δεν χρειαζεται ο λονι αλλιως με χιλια (που δεν νομιζω οτι δεν θα βρει νβα αλλα οκ).. και πετρουσεφ αντι πιτερς και κλεισαμε.

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar

Παρ Νοέμ 15, 2024 10:45 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 15, 2024 9:25 pm