Euroleague 2024-2025, 10η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

Leo_98

a1greece
Reactions: 503
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:06 am

Πάρα πολύ fun to watch αλλά συνάμα και αποτελεσματική ομάδα οι Παριζιάνοι, με αιχμή του δόρατος τον πυραυλοκίνητο Σορτς.
Πραγματικά αν σε παρασύρουν στο ρυθμό τους δύσκολα γλυτώνεις. Να δούμε μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:08 am

Ναι έπαιξε χωρίς Λαρκιν.

Απίστευτα πράγματα η Παρι, πολύ πιο ανταγωνιστικη φέτος η Ευρωλιγκα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:22 am

Ανταγωνιστικη--ξεανταγωνιστικη η φετινη ευρωλιγκα εγω δε βλεπω πως Ολυ και Παο (παιζοντας στο 60-70% οπως τωρα κι οχι στο ταβανι τους )δε θα ναι στο 1-2 στην κανονικη διαρκεια......μεγαλη διαφορα ποιοτητας και κλασης,που μονο η Ρεαλ αν ανεβει μπορει να ματσαρει.........

Η φενερ παιζει μπασκετ προ 20ετιας ψαχνοντας στο ποστ συνεχως το μισματς,η Μπαρτσα δεν εχει βαρβατο γκαρ--κουμανταδορο,η Μονακο εχει φροντλαιν για γελια.......αν δεν ανεβει η Ρεαλ πρωτος ελληνικος τελικος εβερ....

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3925
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Νοέμ 16, 2024 2:43 am

assistant έγραψε:
Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:22 am
Ανταγωνιστικη--ξεανταγωνιστικη η φετινη ευρωλιγκα εγω δε βλεπω πως Ολυ και Παο (παιζοντας στο 60-70% οπως τωρα κι οχι στο ταβανι τους )δε θα ναι στο 1-2 στην κανονικη διαρκεια......μεγαλη διαφορα ποιοτητας και κλασης,που μονο η Ρεαλ αν ανεβει μπορει να ματσαρει.........

Η φενερ παιζει μπασκετ προ 20ετιας ψαχνοντας στο ποστ συνεχως το μισματς,η Μπαρτσα δεν εχει βαρβατο γκαρ--κουμανταδορο,η Μονακο εχει φροντλαιν για γελια.......αν δεν ανεβει η Ρεαλ πρωτος ελληνικος τελικος εβερ....
νομιζω πλεονεκτημα εδρας θα εχουν οσφπ παο φενερ δεν ξερω με ποια σειρα θα τερματισουν

τωρα ποιοι θα πανε φ4 θα το δουμε τον μαιο δεν ξερεις σ ετι κατασταση θα ειναι η μονακο η ρεαλ κτλ

καμια ομαδα δεν μοιαζει αχτυπητη οπως περυσι η ρεαλ ας πουμε

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Σάβ Νοέμ 16, 2024 9:34 am

Απίστευτη η Παρί μέσα στη Μπαρτσελόνα. Τη διέλυσε, οι τύποι τρέχουν όλοι την ώρα. Ακόμη και στην άμυνα αλλάζουν πολυ γρήγορα στα μαρκαρίσματα. Ακόμη και ο Λο φαίνεται καλύτερος παίκτης απ' όταν έπαιζε στην ΆΛΜΠΑ και Μιλάνο

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 16, 2024 9:51 am

tarp7 έγραψε:
Απίστευτη η Παρί μέσα στη Μπαρτσελόνα. Τη διέλυσε, οι τύποι τρέχουν όλοι την ώρα. Ακόμη και στην άμυνα αλλάζουν πολυ γρήγορα στα μαρκαρίσματα. Ακόμη και ο Λο φαίνεται καλύτερος παίκτης απ' όταν έπαιζε στην ΆΛΜΠΑ και Μιλάνο
Αναρχο μπασκετ, βασισμενο σε δυο σβουρες. Αργα η γρηγορα θα ξεφουσκωσει. Ποτε δεν θα γινω φαν τετοιου ειδους μπασκετ στην ευρωλιγκα. Για αυτο θα κατσω να δω κανα ματσακι στο ΝΒΑ.

Ποστευω θα κανει συνεχομενες ηττες στη συνεχεια. Μου θυμιζει την Βιλερπαν του 2021-2022 που ξεκινησε εντυπωσιακα και μετα δεν σταυρωσε νικη

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3296
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Νοέμ 16, 2024 4:42 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Νοέμ 16, 2024 9:51 am
tarp7 έγραψε:
Αναρχο μπασκετ, βασισμενο σε δυο σβουρες. Αργα η γρηγορα θα ξεφουσκωσει. Ποτε δεν θα γινω φαν τετοιου ειδους μπασκετ στην ευρωλιγκα. Για αυτο θα κατσω να δω κανα ματσακι στο ΝΒΑ.

Ποστευω θα κανει συνεχομενες ηττες στη συνεχεια. Μου θυμιζει την Βιλερπαν του 2021-2022 που ξεκινησε εντυπωσιακα και μετα δεν σταυρωσε νικη
Έκατσα σήμερα που βρέχει και παρακολούθησα το ματς με την Μπάρτσα, δεν την είχα δει καθόλου την Παρί φέτος. Δεν είναι και άναρχο, αδειάζουν όλοι την μπασκέτα για να κάνουν χώρο για να το πάει κάποιος στην προσωπική φάση στο καλάθι ή να δώσει πάσα στον ελεύθερο που επίσης πάει προς το καλάθι, απλό και αποτελεσματικό, έχουν και τους 2 γκαρντ που ο ένας δεν έχει καθόλου τρίποντο και πάει προς το καλάθι ή σε midrange συνεχώς και τον Hifi που προτιμάει τα τρίποντα. Μου έκανε εντύπωση η αδυναμία της Μπάρτσα να τον αντιμετωπίσει, άδειαζαν την ρακέτα ακολουθώντας όλους τους παίκτες έξω ανοίγοντας διαδρόμους στους γκαρντ της Παρί να μπουν προς το καλάθι. Δεν έχω δει άλλα παχνίδια πως την αντιμετώπισαν αλλά δεν μπορούν να αφησουν έναν ψηλό μέσα στην ρακέτα στην άμυνα; Είναι ίσως και ο τρελός ρυθμός που επιβάλει και το συνεχές τρέξιμο που αποσυντονίζει τις άλλες ομάδες.

Υ.Γ. το έχω πε ξανά στο παιχνίδι της Μπάρτσα με τον Ολυμπιακό αλλά πολύ μ' αρέσει ο 20χρονος ο Nunez, μπορεί να μην εντυπωσιάζουν (ακόμα) τα στατιστικά του αλλά οι κινήσεις του και η αντίληψη του εμένα μου κάνουν για έναν μελλοντικό σταρ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5640
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Νοέμ 16, 2024 4:50 pm

δεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 871
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 16, 2024 6:58 pm

nikosvip έγραψε:
Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:08 am
Ναι έπαιξε χωρίς Λαρκιν.

Απίστευτα πράγματα η Παρι, πολύ πιο ανταγωνιστικη φέτος η Ευρωλιγκα.
Έχουν εκλειψει οι ομάδες σάκος του μποξ, πλην Άλμπα, αλλά όχι λόγω βελτίωσης των ομάδων συνολικά, αλλά λόγω παικτών ατομικα. Πάλι η διαφορά ποιότητας των πρώτων ομάδων με τις υπόλοιπες είναι εμφανεστατη. Δε νομίζω ότι έχει αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα τα τελευταια χρονια.

Υ.Γ. Δε καταλαβαίνω από πού πηγάζει η σιγουριά πολλών ότι η Μονακό θα είναι στο φ4. Εγώ βλέπω κακο μπάσκετ και μπέρδεμα ρόλων στην περιφέρεια. Επίσης λείπει πάρα πολύ ο Ντόντα Χολ. Προσωπικα θεωρώ τις Μπαρτσα-Εφες φαβορι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Νοέμ 16, 2024 7:09 pm

στην μονακο λειπουν και καλαθης με κορκμαζ..δεν μπορουμε να κρινουμε και πολλα,αν και αυτο το παπατζον μοτενγιουνας βγαζει ματι..Λογικα οι 3 θεσεις εχουν κλεισει με τις ελληνικες και την φενερ..Τεταρτη εγω εβαζα την ρεαλ αλλα εχουμε φτασει σχεδον τελος γυρου και παιζουνε με 6 παικτες..Αν δεν φερουν 2-3παικτες δυσκολα τους βλεπω..μετα ειναι μπαρτσα εφες μονακο αλλα καμια τους δεν γεμιζει το ματι .

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 16, 2024 8:43 pm

shaq7 έγραψε:
δεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.
κανει πλακα γιατι εχει απιστευτη ταχυτητα,εκρηξη και αντιληψη του χωρου......δεν τον ειχα καν ακουστα,φετος τον εχω δει αρκετα και μου θυμιζει Λαρκιν οταν τον πρωτοδα στη Μπασκονια που δε βαστιοταν ουτε με λασο......

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893

Σάβ Νοέμ 16, 2024 10:05 pm

shaq7 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος ,ο T.J Shorts ήταν πέρυσι ο MVP στο περσινό Eurocup σε regular και F4.
Το γεγονός ότι σε παρθενική σεζόν στην Euroleague και σε δείγμα 10 αγώνων έχει τέτοιους αριθμούς και μ.ο 21.7 PIR ,δείχνει σίγουρα ότι δεν είναι τυχαίος.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3296
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Σάβ Νοέμ 16, 2024 11:27 pm

assistant έγραψε:
shaq7 έγραψε:
κανει πλακα γιατι εχει απιστευτη ταχυτητα,εκρηξη και αντιληψη του χωρου......δεν τον ειχα καν ακουστα,φετος τον εχω δει αρκετα και μου θυμιζει Λαρκιν οταν τον πρωτοδα στη Μπασκονια που δε βαστιοταν ουτε με λασο......
Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει καθόλου τρίποντο, 116 δίποντα, 19 δίποντα, και όμως αυτό δεν τον εμποδίζει.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Νοέμ 16, 2024 11:49 pm

Conan1982 έγραψε:
assistant έγραψε:

Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει καθόλου τρίποντο, 116 δίποντα, 19 δίποντα, και όμως αυτό δεν τον εμποδίζει.
γιαυτο θεωρω οτι απλα δεν τον παιζουν σωστη αμυνα..Αστον να βαραει τριποντα και μην του δωσεις με τιποτα το μιντ ρειντζ σουτακι..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Νοέμ 17, 2024 12:01 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 16, 2024 11:49 pm
Conan1982 έγραψε:

γιαυτο θεωρω οτι απλα δεν τον παιζουν σωστη αμυνα..Αστον να βαραει τριποντα και μην του δωσεις με τιποτα το μιντ ρειντζ σουτακι..
Δεν τους έχω δει τόσο πολύ για να μπορώ να το εξηγήσω αλλά δε νομίζω πως ισχύει αυτό.

Πέρσι στο eurocup αντίστοιχα ήταν τα νούμερα και βγήκε mvp. Δεν μπορεί να μην το βλέπει αυτό κανένας προπονητής ούτε πέρσι ούτε φέτος.
Με κάποιο τρόπο δεν αφήνουν τέτοια άμυνα να δουλέψει.
Ίσως λόγω έκρηξης καταφέρνει να πάει στα σημεία που θέλει για midrange ακόμα και αν τον παίξεις under ή αν τυχόν δεν μπορέσει ψάχνει πάσα αντι να συμβιβαστεί με το τρίποντο που του δίνει η άμυνα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”