Euroleague 2024-2025, 10η Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ανταγωνιστικη--ξεανταγωνιστικη η φετινη ευρωλιγκα εγω δε βλεπω πως Ολυ και Παο (παιζοντας στο 60-70% οπως τωρα κι οχι στο ταβανι τους )δε θα ναι στο 1-2 στην κανονικη διαρκεια......μεγαλη διαφορα ποιοτητας και κλασης,που μονο η Ρεαλ αν ανεβει μπορει να ματσαρει.........
Η φενερ παιζει μπασκετ προ 20ετιας ψαχνοντας στο ποστ συνεχως το μισματς,η Μπαρτσα δεν εχει βαρβατο γκαρ--κουμανταδορο,η Μονακο εχει φροντλαιν για γελια.......αν δεν ανεβει η Ρεαλ πρωτος ελληνικος τελικος εβερ....
Η φενερ παιζει μπασκετ προ 20ετιας ψαχνοντας στο ποστ συνεχως το μισματς,η Μπαρτσα δεν εχει βαρβατο γκαρ--κουμανταδορο,η Μονακο εχει φροντλαιν για γελια.......αν δεν ανεβει η Ρεαλ πρωτος ελληνικος τελικος εβερ....
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
νομιζω πλεονεκτημα εδρας θα εχουν οσφπ παο φενερ δεν ξερω με ποια σειρα θα τερματισουνassistant έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 1:22 amΑνταγωνιστικη--ξεανταγωνιστικη η φετινη ευρωλιγκα εγω δε βλεπω πως Ολυ και Παο (παιζοντας στο 60-70% οπως τωρα κι οχι στο ταβανι τους )δε θα ναι στο 1-2 στην κανονικη διαρκεια......μεγαλη διαφορα ποιοτητας και κλασης,που μονο η Ρεαλ αν ανεβει μπορει να ματσαρει.........
τωρα ποιοι θα πανε φ4 θα το δουμε τον μαιο δεν ξερεις σ ετι κατασταση θα ειναι η μονακο η ρεαλ κτλ
καμια ομαδα δεν μοιαζει αχτυπητη οπως περυσι η ρεαλ ας πουμε
1
1

-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Αναρχο μπασκετ, βασισμενο σε δυο σβουρες. Αργα η γρηγορα θα ξεφουσκωσει. Ποτε δεν θα γινω φαν τετοιου ειδους μπασκετ στην ευρωλιγκα. Για αυτο θα κατσω να δω κανα ματσακι στο ΝΒΑ.
Ποστευω θα κανει συνεχομενες ηττες στη συνεχεια. Μου θυμιζει την Βιλερπαν του 2021-2022 που ξεκινησε εντυπωσιακα και μετα δεν σταυρωσε νικη
0
- Conan1982
- Reactions: 3296
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έκατσα σήμερα που βρέχει και παρακολούθησα το ματς με την Μπάρτσα, δεν την είχα δει καθόλου την Παρί φέτος. Δεν είναι και άναρχο, αδειάζουν όλοι την μπασκέτα για να κάνουν χώρο για να το πάει κάποιος στην προσωπική φάση στο καλάθι ή να δώσει πάσα στον ελεύθερο που επίσης πάει προς το καλάθι, απλό και αποτελεσματικό, έχουν και τους 2 γκαρντ που ο ένας δεν έχει καθόλου τρίποντο και πάει προς το καλάθι ή σε midrange συνεχώς και τον Hifi που προτιμάει τα τρίποντα. Μου έκανε εντύπωση η αδυναμία της Μπάρτσα να τον αντιμετωπίσει, άδειαζαν την ρακέτα ακολουθώντας όλους τους παίκτες έξω ανοίγοντας διαδρόμους στους γκαρντ της Παρί να μπουν προς το καλάθι. Δεν έχω δει άλλα παχνίδια πως την αντιμετώπισαν αλλά δεν μπορούν να αφησουν έναν ψηλό μέσα στην ρακέτα στην άμυνα; Είναι ίσως και ο τρελός ρυθμός που επιβάλει και το συνεχές τρέξιμο που αποσυντονίζει τις άλλες ομάδες.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 9:51 amΑναρχο μπασκετ, βασισμενο σε δυο σβουρες. Αργα η γρηγορα θα ξεφουσκωσει. Ποτε δεν θα γινω φαν τετοιου ειδους μπασκετ στην ευρωλιγκα. Για αυτο θα κατσω να δω κανα ματσακι στο ΝΒΑ.
Ποστευω θα κανει συνεχομενες ηττες στη συνεχεια. Μου θυμιζει την Βιλερπαν του 2021-2022 που ξεκινησε εντυπωσιακα και μετα δεν σταυρωσε νικη
Υ.Γ. το έχω πε ξανά στο παιχνίδι της Μπάρτσα με τον Ολυμπιακό αλλά πολύ μ' αρέσει ο 20χρονος ο Nunez, μπορεί να μην εντυπωσιάζουν (ακόμα) τα στατιστικά του αλλά οι κινήσεις του και η αντίληψη του εμένα μου κάνουν για έναν μελλοντικό σταρ.
0
- shaq7
- Reactions: 5640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.
1
1

Έχουν εκλειψει οι ομάδες σάκος του μποξ, πλην Άλμπα, αλλά όχι λόγω βελτίωσης των ομάδων συνολικά, αλλά λόγω παικτών ατομικα. Πάλι η διαφορά ποιότητας των πρώτων ομάδων με τις υπόλοιπες είναι εμφανεστατη. Δε νομίζω ότι έχει αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα τα τελευταια χρονια.
Υ.Γ. Δε καταλαβαίνω από πού πηγάζει η σιγουριά πολλών ότι η Μονακό θα είναι στο φ4. Εγώ βλέπω κακο μπάσκετ και μπέρδεμα ρόλων στην περιφέρεια. Επίσης λείπει πάρα πολύ ο Ντόντα Χολ. Προσωπικα θεωρώ τις Μπαρτσα-Εφες φαβορι.
0
- shaq7
- Reactions: 5640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στην μονακο λειπουν και καλαθης με κορκμαζ..δεν μπορουμε να κρινουμε και πολλα,αν και αυτο το παπατζον μοτενγιουνας βγαζει ματι..Λογικα οι 3 θεσεις εχουν κλεισει με τις ελληνικες και την φενερ..Τεταρτη εγω εβαζα την ρεαλ αλλα εχουμε φτασει σχεδον τελος γυρου και παιζουνε με 6 παικτες..Αν δεν φερουν 2-3παικτες δυσκολα τους βλεπω..μετα ειναι μπαρτσα εφες μονακο αλλα καμια τους δεν γεμιζει το ματι .
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
κανει πλακα γιατι εχει απιστευτη ταχυτητα,εκρηξη και αντιληψη του χωρου......δεν τον ειχα καν ακουστα,φετος τον εχω δει αρκετα και μου θυμιζει Λαρκιν οταν τον πρωτοδα στη Μπασκονια που δε βαστιοταν ουτε με λασο......shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 4:50 pmδεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.
0
- georbap
- Reactions: 893
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν κάνω λάθος ,ο T.J Shorts ήταν πέρυσι ο MVP στο περσινό Eurocup σε regular και F4.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 4:50 pmδεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.
Το γεγονός ότι σε παρθενική σεζόν στην Euroleague και σε δείγμα 10 αγώνων έχει τέτοιους αριθμούς και μ.ο 21.7 PIR ,δείχνει σίγουρα ότι δεν είναι τυχαίος.
0
- Conan1982
- Reactions: 3296
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει καθόλου τρίποντο, 116 δίποντα, 19 δίποντα, και όμως αυτό δεν τον εμποδίζει.assistant έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 8:43 pmκανει πλακα γιατι εχει απιστευτη ταχυτητα,εκρηξη και αντιληψη του χωρου......δεν τον ειχα καν ακουστα,φετος τον εχω δει αρκετα και μου θυμιζει Λαρκιν οταν τον πρωτοδα στη Μπασκονια που δε βαστιοταν ουτε με λασο......shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 16, 2024 4:50 pmδεν εχω καταφερει να δω πολυ παρι ουτε τον σορτς αλλα μου κανει εντυπωση πως οι αντιπαλες αμυνες δεν του κοβουν το μιντ ρειντζ..Απο τριποντο δεν ειναι τοσο ευστοχος οπως ουτε και να παει κατω απο το καλαθι..Επισης να τον χτυπανε ασταματητα στην αμυνα..Πραγματικα απορω πως κανει τετοια πλακα παικτης σαν στρουμφακι.
0
- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν τους έχω δει τόσο πολύ για να μπορώ να το εξηγήσω αλλά δε νομίζω πως ισχύει αυτό.
Πέρσι στο eurocup αντίστοιχα ήταν τα νούμερα και βγήκε mvp. Δεν μπορεί να μην το βλέπει αυτό κανένας προπονητής ούτε πέρσι ούτε φέτος.
Με κάποιο τρόπο δεν αφήνουν τέτοια άμυνα να δουλέψει.
Ίσως λόγω έκρηξης καταφέρνει να πάει στα σημεία που θέλει για midrange ακόμα και αν τον παίξεις under ή αν τυχόν δεν μπορέσει ψάχνει πάσα αντι να συμβιβαστεί με το τρίποντο που του δίνει η άμυνα.
0