Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εχεις δικιο.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 7:40 pmμα δεν ειναι καλος αμυντικος
αλλα απτον λεσορ ηταν καλυτερος σημερα,και στα πιο πολλα παιχνιδια που εχει παιξει δηλαδη
οποτε η αμυνα εγινε ενα 10% καλυτερη
στην επιθεση δεν ειχε μανταλακια στα χερια αλλο ενα 10%
εβαλαν και οι υπολοιποι ενα δυο τριποντα και κερδισαμε
δεν παιζαμε και με σοβαρη ομαδα για να χρειαστει και κατι παραπανω
αν δεν ειδες το παιχνιδι κερδισαμε στα 2 τελευταια λεπτα
αν αφηνε μεσα τον λεσορ πολυ πιθανο να ειχαμε χασει κιολας,βασικα αργησε πολυ να τον βγαλει και κατι μου λεει αν δεν σπαρταραγε η μπαλα στα χερια του στην επιθεση θα τον αφηνε μεσα ασχετως που στην αμυνα ηταν ο γνωστος κωνος
αλλα για να μην τον αδικω ολη η ομαδα ηταν πολυ κακη στην αμυνα σημερα δεν ηταν μονο ο λεσορ
Και σκεψου οτι με τον Λεσορ βασικο πηραμε ευρωλιγκα και πρωταθλημα με τον ιδιο να κανει ματσαρες.
Μιλαμε για παικτης μαυρα χαλια.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ε και?
καποτε πηραμε ευρωλιγκα με βασικο ασσο μουλα και βασικο 5αρι μιντλεντον δεν σημαινει οτι αυτοι ηταν αντιστοιχα ο καλυτερος ασσος και 5αρι
το μπασκετ ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα,μπορει να κρυψεις αμυντικες αδυναμιες παιχτη η παιχτων
αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να γραφουμε τα οφθαλμοφανη η και περισσοτερο οτι πρεπει να μας αρεσουν κιολας επειδη πηραμε την κουπα
δηλαδη αν φετος δεν παρουμε κουπα θα ειναι οκ να γραφουμε για την αμυντικη αποδοση του λεσορ του χρονου τετοια εποχη?η κριτικη γινεται μονο οταν δεν παιρνει μια ομαδα κουπα?
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδω εσυ γραφεις μακαρι να φυγει ο ισως καλυτερος σεντερ(η εστω στο τοπ 3) της διοργανωσης.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 7:58 pmε και?
καποτε πηραμε ευρωλιγκα με βασικο ασσο μουλα και βασικο 5αρι μιντλεντον δεν σημαινει οτι αυτοι ηταν αντιστοιχα ο καλυτερος ασσος και 5αρι
το μπασκετ ειναι ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα,μπορει να κρυψεις αμυντικες αδυναμιες παιχτη η παιχτων
αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να γραφουμε τα οφθαλμοφανη η και περισσοτερο οτι πρεπει να μας αρεσουν κιολας επειδη πηραμε την κουπα
δηλαδη αν φετος δεν παρουμε κουπα θα ειναι οκ να γραφουμε για την αμυντικη αποδοση του λεσορ του χρονου τετοια εποχη?η κριτικη γινεται μονο οταν δεν παιρνει μια ομαδα κουπα?
Αυτο εχει ξεφυγει απο τα ορια της κριτικης. Παει σε αλλα επιπεδα.
Αλλα οπως λενε για τα οπισθια, και τις γνωμες, ολοι εχουν απο μια.Και εγω μπορω να πω οτι η Μπελουτσι ειναι η πιο ασχημη γυναικα στην ιστορια της ανθρωποτητας, ολα good!
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μονο που εγω δεν εγραψα οτι ο λεσορ ειναι ο χειροτερος αμυντικος του μπασκετικου κοσμου στην ιστορια του μπασκετj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 8:04 pm
Εδω εσυ γραφεις μακαρι να φυγει ο ισως καλυτερος σεντερ(η εστω στο τοπ 3) της διοργανωσης.
Αλλα οπως λενε για τα οπισθια, και τις γνωμες, ολοι εχουν απο μια.Και εγω μπορω να πω οτι η Μπελουτσι ειναι η πιο ασχημη γυναικα στην ιστορια της ανθρωποτητας, ολα good!
οταν θεωρεις καποιον παιχτη πολυ κακο στην αμυνα το αμεσως επομενο βημα ειναι να θες αλλον που δεν θα ηταν τοσο κακος
δηλαδη για να ηταν αποδεκτη η κριτικη μου επρεπε να γραφω ειναι πολυ κακος αμυντικος αλλα τι με νοιαζει αφου πηραμε κουπα ολα καλα,και αν δεν παρουμε κουπα φετος να γραφω οτι φταιει ο γιουρτσεβιν η οτι κουραζεται με 28 λεπτα συμμετοχηςο λεσορ
Κατω τα χέρια απ τη Μπελουτσι!j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 8:04 pm
Εδω εσυ γραφεις μακαρι να φυγει ο ισως καλυτερος σεντερ(η εστω στο τοπ 3) της διοργανωσης.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Dimitris L

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οι 5αδες και ο mvp βγαινει με τα πιρ μιρ σιρ και λοιπαDimitris L έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 8:34 pmαπλα εχεις εμμονη (που γινετε εμπάθεια) με τον λεσορ, το εχουμε καταλαβει ολοι και συμφωνεί μαζι σου ενας στους 100. Με βαση το τι εκανε πέρσι ειναι ο καλύτερος σεντερ της λίγκας και δεν το λεμε εμεις εδω στο φορουμ συμφωνησε και ολη η Ευρώπη.![]()
προφανως και δεν ειναι καλυτερο σεντερ στην ευρωπη ο λεσορ οπως δεν ηταν περυσι mvp ο τζειμς
σε προηγουμενες περιπτωσεις παιχτων καλαθης παπαγιαννης κτλ παλι λιγοι συμφωνουσαν
εμμονη μπορει να θεωρηθει οταν καποιος δικαιολογει παντα τον λεσορ και του φταιει ο γιουρτσεβιν ας πουμε
το τι θεωρει ο καθενας εμμονη εξαρταται απτο τι πιστευει
θυμαμαι καποτε με ελεγαν εμμονικο επειδη εγραφα οτι ο καλαθης δεν μπορει να παιξει σαν βασικος ασσος σε ομαδα που θελει να παρει ευρωλιγκα
θα δικαιωθω και παλι ελπιζω οχι μετα θανατον
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια πολύ κακός στην άμυνα είναι και ο Σλούκας ή ήταν ο Σπανούλης και ο Σάρας.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 8:14 pmμονο που εγω δεν εγραψα οτι ο λεσορ ειναι ο χειροτερος αμυντικος του μπασκετικου κοσμου στην ιστορια του μπασκετj-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 8:04 pm
οταν θεωρεις καποιον παιχτη πολυ κακο στην αμυνα το αμεσως επομενο βημα ειναι να θες αλλον που δεν θα ηταν τοσο κακος
δηλαδη για να ηταν αποδεκτη η κριτικη μου επρεπε να γραφω ειναι πολυ κακος αμυντικος αλλα τι με νοιαζει αφου πηραμε κουπα ολα καλα,και αν δεν παρουμε κουπα φετος να γραφω οτι φταιει ο γιουρτσεβιν η οτι κουραζεται με 28 λεπτα συμμετοχηςο λεσορ
Αν πιάσουμε σε 5αρια, εκνευριστικά κακός στην άμυνα ήταν και ο Πέκοβιτς.
Αλλά τους έχεις/είχες για αυτά που προσφέρουν στην επίθεση κυρίως...
Μάλλον δεν λες να φύγει ο Σλούκας να πάρουμε καλύτερο αμυντικό.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η αναλογια κακης αμυνας με προσφορα στην επιθεση ειναι πολυ χειροτερη του λεσορ απο αυτους που αναφερειςpan24 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 9:19 pm
Βέβαια πολύ κακός στην άμυνα είναι και ο Σλούκας ή ήταν ο Σπανούλης και ο Σάρας.
επισης αυτοι οι 3 ειναι λετζεντς της ευρωλιγκας καμια σχεση με το επιπεδο και την προσφορα του λεσορ
ο σλουκας περα απτην κακη αμυνα που αναλογικα ειναι λιγοτερο κακη απτου λεσορ προσφερει ασιστ ποντους οργανωση παιχνιδιου λιντερσιπ μενταλιτι πρωταθλητη
ο λεσορ προσφερει φιλια στα μπρατσα και βουντου βουντου
σαν πακετο ικανοτητων σλουκα σαρας σπανουλη βρισκεις δυσκολα,λεσορ βρισκεις πιο ευκολα
τωρα αν καποιος δεν βλεπει οτι ο λεσορ ειναι πολυ κακος αμυντικος και ειδικα στο χεντς αουτ που παιζει ο αταμαν πρεπει να ειναι απτους χειροτερους στην ευρωπη δεν ειμαι εγω εμπαθης αλλα οι αλλοι συμπαθουντες
- forest79

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 9:41 pmη αναλογια κακης αμυνας με προσφορα στην επιθεση ειναι πολυ χειροτερη του λεσορ απο αυτους που αναφερειςpan24 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 9:19 pm
Βέβαια πολύ κακός στην άμυνα είναι και ο Σλούκας ή ήταν ο Σπανούλης και ο Σάρας.
επισης αυτοι οι 3 ειναι λετζεντς της ευρωλιγκας καμια σχεση με το επιπεδο και την προσφορα του λεσορ
ο σλουκας περα απτην κακη αμυνα που αναλογικα ειναι λιγοτερο κακη απτου λεσορ προσφερει ασιστ ποντους οργανωση παιχνιδιου λιντερσιπ μενταλιτι πρωταθλητη
ο λεσορ προσφερει φιλια στα μπρατσα και βουντου βουντου
σαν πακετο ικανοτητων σλουκα σαρας σπανουλη βρισκεις δυσκολα,λεσορ βρισκεις πιο ευκολα
τωρα αν καποιος δεν βλεπει οτι ο λεσορ ειναι πολυ κακος αμυντικος και ειδικα στο χεντς αουτ που παιζει ο αταμαν πρεπει να ειναι απτους χειροτερους στην ευρωπη δεν ειμαι εγω εμπαθης αλλα οι αλλοι συμπαθουντες
Με πρώτο στη λίστα που συμπαθεί και εκτιμάει τον Ματίας ΛΕΣΟΡΤ τον Ζελικο Ομπράντοβιτς βέβαια όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στην εκτίμηση η συμπάθεια τους

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο