Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- georbap
- Reactions: 1124
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ δεν έχει γίνει ακόμα η παραχώρηση και ο Καβαλιεράτος ξέρει και που θα παίζουμε όσο φτιάχνεται το γήπεδο;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 13, 2024 11:17 pmκαβαλιερατος ειπε δεν θα παμε να παιξουμε αλλου οταν παρουμε το σεφ..θα γινονται εργασιες ταυτοχρονα οπως ειχε κανει και η ρεαλ.
Πηραμε διαδρομο αντι βαρυτητας που εκει μπορεις να τρεξεις ακομα και τραυματιας που θα εγκαινιασει ο εβανς ο οποιος μες στον δεκεμβρη ξεκιναει ομαδικες.
Πέρα από την πλάκα , το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνονται κάποιες μικρό παρεμβάσεις στην διάρκεια της σεζόν και οι πιο βαριές εργασίες το καλοκαίρι όπως έκανε και ο ΠΑΟ με το ΟΑΚΑ.
1
1

-
- Reactions: 1551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 204
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- kite26
- Reactions: 1300
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σκόρδα, σκόρδα. Όμως η χρονιά είναι πολύ μεγάλη, είναι λογικό να υπάρχουν τραυματισμοί. Τουλάχιστον να είναι μικροί, να μη μένουν πολύ καιρό έξω οι παίκτες. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικό. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα, προτιμώ να μην την ανοίξω αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να μπει το παλικάρι που πήραμε από το εφηβικό νωρίς να τον δούμε.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βεζενκοφ στο ημίχρονο 20 pts με 8/9 2pt - 4/4 ft - 0/1 3pt και 8 rebs. Έχει στατιστική που θα μπορούσε να τελείωνε το ματς και να ήταν και MVP και όλα αυτά στο ημίχρονο με 16 λεπτά συμμετοχής. Βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν προβάλλει αντίσταση, ο Ολυμπιακός είναι 100% σοβαρός και έχει επιβάλλει το ρυθμό του στο παιχνίδι. Αλλά και πάλι η εμφάνιση του Σάσα είναι φανταστική. Όντως κάτι είπαν για ενοχλήσεις αλλά δε νομίζω να είναι κάτι
.
Από κει και πέρα έχω αρχίσει να γουστάρω τρελά τον Αργεντίνο. Η άμυνα του, το πάθος του, το πολύ σοβαρό παιχνίδι του επιθετικά είναι στοιχεία που μου αρέσουν πάρα πολύ. Ανεβαίνει παιχνίδι το παιχνίδι και δείχνει με κάθε τρόπο ότι γουστάρει πολύ που είναι στην ομάδα.

Από κει και πέρα έχω αρχίσει να γουστάρω τρελά τον Αργεντίνο. Η άμυνα του, το πάθος του, το πολύ σοβαρό παιχνίδι του επιθετικά είναι στοιχεία που μου αρέσουν πάρα πολύ. Ανεβαίνει παιχνίδι το παιχνίδι και δείχνει με κάθε τρόπο ότι γουστάρει πολύ που είναι στην ομάδα.
3
3

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρελαίνομαι να τον βλέπω να αμύνεται σαν να έχει φτερά στα πόδια. Βασικά έχει...Mathematician92 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 17, 2024 9:09 pmΒεζενκοφ στο ημίχρονο 20 pts με 8/9 2pt - 4/4 ft - 0/1 3pt και 8 rebs. Έχει στατιστική που θα μπορούσε να τελείωνε το ματς και να ήταν και MVP και όλα αυτά στο ημίχρονο με 16 λεπτά συμμετοχής. Βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν προβάλλει αντίσταση, ο Ολυμπιακός είναι 100% σοβαρός και έχει επιβάλλει το ρυθμό του στο παιχνίδι. Αλλά και πάλι η εμφάνιση του Σάσα είναι φανταστική. Όντως κάτι είπαν για ενοχλήσεις αλλά δε νομίζω να είναι κάτι.
0